Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Naantalin kylpylään hyvänolon matkalle

Hyvänolon matkalle Naantalin kylpylään

Ryhmämatkaehdotelma Naantalin kylpylään

Irrottaudu arjesta ja koe nautinnollisia hetkiä hemmottelevissa spa-hoidoissa. Rentouttavat ja virkistävät hieronnat, kylvyt, savi- ja turvehoidot sekä erilaiset hoitopaketit vievät sinut arkisten kiireiden keskeltä kohti rentoutumisen ja hyvän olon tyyssijaa.

Naantali Spa - palkittu Suomen parhaana hotellina 2019

Naantalin Kylpylä palkittiin kansainvälisessä matkailualan WORLD TRAVEL AWARDS -gaalassa kesäkuussa 2019. Voittajat ratkaistiin yleisöäänin ja Naantalin Kylpylä pokkasi ykkössijan sarjassa Finland’s Leading Hotel 2019.

Merellinen sijainti idyllisen Naantalin vanhan kaupungin läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella, tekevät Naantalin kylpylästä ainutlaatuisen lomakohteen. Kaikki huoneet on remontoitu ja hotelli on saanut myös uusia huonetyyppejä kuten tyylikkäät Loft-huoneet. Ylellinen majoitus, hemmottelevat hoidot, kattavat ravintolapalvelut sekä monipuolinen viihdetarjonta takaavat onnistuneen loman.

Matkaohjelmaehdotus

Naantali on kaupunki, jossa ihmiset viihtyvät ja ajatukset karkaavat helposti arjen ulottumattomiin. Tällä matkalla tutustutaan opastetulla retkellä Naantaliin ja majoittutaan Naantalin Kylpylään.

1. päivä
Matka kotipaikkakunnalta kohti Naantalia. Opastettu tutustuminen Naantalin charmanttiin vanhaankaupunkiin ja tutustuminen Kultarannan puutarhaan oppaan johdolla. Kierroksen jälkeen majoittuminen Naantalin Kylpylään. Päivällinen sekä mahdollisuus käyttää kylpylän palveluita.


2. päivä

Aamiainen. Mahdollisuus varata lisämaksusta retki Naantaliin. Kysy retkivaihtoehdoista tarkemmin. Paluu kotipaikkakunnalle.

Hinta noin/hlö

170 €

Hintaan sisältyy

• bussimatkat n. 3-5 tunnin ajomatkan säteeltä Naantalista

• majoitus Naantalin Kylpylässä 1 yö 2 hengen comfort- huoneessabuffetaamiaisineen

• päivällinen hotellissa

• sauna- ja allasosaston vapaa käyttö

• opastettu tutustuminen Naantaliin (4h)


Hinta edellyttää 40 maksavaa henkilöä, jolloin matkanjohtajan ja kuljettajan matkat ovat ilmaisia.Vastuullinen matkajärjestäjä Matkapojat Oy.Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 9-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

 


PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >Lataa hyvänolon matka Naantalin kylpylään ryhmäesite


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.