Matkapojat logo Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat

Naantalin kylpylään hyvänolon matkalle

Hyvänolon matkalle Naantalin kylpylään

Ryhmämatkaehdotelma Naantalin kylpylään

Irrottaudu arjesta ja koe nautinnollisia hetkiä hemmottelevissa spa-hoidoissa. Rentouttavat ja virkistävät hieronnat, kylvyt, savi- ja turvehoidot sekä erilaiset hoitopaketit vievät sinut arkisten kiireiden keskeltä kohti rentoutumisen ja hyvän olon tyyssijaa.

Naantali Spa - palkittu Suomen parhaana hotellina

Merellinen sijainti idyllisen Naantalin vanhan kaupungin läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella, tekevät Naantalin kylpylästä ainutlaatuisen lomakohteen. Kaikki huoneet on remontoitu ja hotelli on saanut myös uusia huonetyyppejä kuten tyylikkäät Loft-huoneet. Ylellinen majoitus, hemmottelevat hoidot, kattavat ravintolapalvelut sekä monipuolinen viihdetarjonta takaavat onnistuneen loman.

VINKKI!

Yhdistä hotellimatkaan uuden Viking Gloryn 23h risteily tai päiväpiknikristeily Turusta!
Majoitu ennen tai jälkeen risteilyn Naantali Spassa ja pidennä lomaasi loisteliaissa maisemissa.

Matkaohjelmaehdotus

Naantali on kaupunki, jossa ihmiset viihtyvät ja ajatukset karkaavat helposti arjen ulottumattomiin. Tällä matkalla tutustutaan opastetulla retkellä Naantaliin ja majoittutaan Naantalin Kylpylään.

1. päivä
Matka kotipaikkakunnalta kohti Naantalia. Opastettu tutustuminen Naantalin charmanttiin vanhaankaupunkiin ja tutustuminen Kultarannan puutarhaan oppaan johdolla. Kierroksen jälkeen majoittuminen Naantalin Kylpylään. Päivällinen sekä mahdollisuus käyttää kylpylän palveluita.


2. päivä

Aamiainen. Mahdollisuus varata lisämaksusta retki Naantaliin. Kysy retkivaihtoehdoista tarkemmin. Paluu kotipaikkakunnalle.

Hinta noin/hlö

170 €

Hintaan sisältyy

• bussimatkat n. 3-5 tunnin ajomatkan säteeltä Naantalista

• majoitus Naantalin Kylpylässä 1 yö 2 hengen Comfort-huoneessa buffetaamiaisineen

• päivällinen hotellissa

• sauna- ja allasosaston vapaa käyttö

• opastettu tutustuminen Naantaliin (4h)


Hinta edellyttää 40 maksavaa henkilöä, jolloin matkanjohtajan ja kuljettajan matkat ovat ilmaisia. Vastuullinen matkanjärjestäjä Matkapojat Oy.Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

 


PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >Lataa hyvänolon matka Naantalin kylpylään ryhmäesite


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


KATSO KAIKKI RYHMÄMATKAEHDOTELMAT