Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
MSC Cruises

Karibian risteily Miamista

Karibian risteily Miamista

Lähtöpäivät:

12.1.2024 (Loppuunmyyty)

Matkan kesto:

10 päivää

UUTUUS 2024

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Elämysristeily Karibialle

Lähde täysihoidolliselle elämysristeilylle nauttimaan matkasta upeisiin Karibian maisemiin!  Viikon mittainen risteily MSC-varustamon MSC Seascapella!  Lennämme KLM:llä Helsingistä Miamiin, missä yövytään hotellissa ennen risteilyä. Paluulento tapahtuu Air Francella. Kolmen lähdön reitit vievät upeisiin kohteisiin: Ocho Rios - George Town - Cozumel -Ocean Cay - Miami.  MSC Seascape -huippuristeilijällä tutustut tyylikkäästi Karibian upeisiin maisemiin ja kaupunkeihin, aikaa jää hyvin tutustua maissa kohteisiin. Karibian upeiden maisemien ohella nautit loistoristeilijän monipuolisista palveluista ja runsaasta täysihoidosta. Matkalla mukana suomenkielinen matkajohtaja. Lähde Matkapoikien matkapaketin turvin luotettavasti Karibian risteilylle!

Suomenkielinen matkanjohtaja

Suomenkielinen matkanjohtaja on mukana koko matkan ajan alkaen Helsingistä ja avustaa lentojen vaihtojen kanssa. Suomenkielinen matkanjohtaja huolehtii laivalla kaikista järjestelyistä ja tarvittaessa avustaa asiakkaitamme suomeksi myös mahdollisissa kieliongelmissa. Matkanjohtajalta saat tietoa ja vinkkejä myös risteilyn satamakohteisiin ja nähtävyyksiin. Laivalla palvelukielenä on englanti. 


Täysihoito laivalla

Täysihoito laivalla: aamiainen, lounas, välipalat, illallinen. Juomapaketit lisämaksusta.


Risteilymatkalle kiireettömästi

Ennen risteilyä yövytään Miamissa Hotel Breakwater. Näin vältytään turhalta kiireeltä lentokentältä lähtösatamaan. Lisäksi jää hieman aikaa tutustua Miamiin ennen risteilylle lähtöä.  

Karibia tyylikkäästi risteillen 

MSC Seascapella tutustut tyylikkäästi Läntisen Karibian upeisiin maisemiin ja kaupunkeihin. Suomalainen matkanjohtaja on risteilyillä mukana varmistamassa lomasi onnistumisen. Vierailukohteisiin tutustut kätevästi laivayhtiön järjestämillä retkillä tai voit suunnistaa omatoimisille retkille.


Vierailukohteet

Talven 2023-2024 risteilyillä viivytään useamman tunnin ajan jokaisessa satamassa.

• Lähtö- ja paluusatama Miami (USA)

• Ocho Rios (Jamaika)

• George Town (Caymansaaret)

• Cozumel (Meksiko)

• Ocean Cay (Bahama)

 Katso isompi kuva kartasta tästä >>


Miami

South Beach, Ocean Driven art deco -talot, Little Havana tai Lincoln Road. Miamissa voit viettää aikaa mm. rannalla, nähtävyyksiä katsoen tai shoppaillen.


Ocho Rios

Tutustu jamaikalaiseen elämänmenoon Ocho Riosin kaupungissa kuunnellen reggae musiikkia ja syöden annoksen jerk chickeniä. 


George Town

Viihtyisä pikkukaupunki ja Caymansaarten suosittu risteilysatama. Nauti saaren upeasta uimarannasta tai käy uimassa keihäsrauskujen kanssa Stingray Cityssä.


Cozumel

Cozumelin saari on yksi suosituimpia lomakohteita Jukatanin niemimaalla Meksikossa. Saari on tunnettu kirkkaasta merivedestä, minkä ansiosta Cozumel on suosittu sukelluskohde.


Ocean Cay

MSC varustamon Bahamalla sijaitseva yksityissaari tarjoaa puitteet täydellisen rantaloman viettoon.

Retket

Laivalla on myynnissä monipuolinen valikoima lisämaksullisia retkiä.

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.Hintaan sisältyy

 • KLM lennot Helsinki-Amsterdam-Miami ja Air France lennot Miami-Pariisi-Helsinki
 • Kuljetukset Miamissa tulo- ja lähtöpäivinä (lentokenttä-hotelli-satama-keskusta-lentokenttä)
 • Hotelliyöpyminen Miamissa 2 hengen huoneessa aamiaisin
 • 7 yön risteily MSC Seascapella valitussa hyttiluokassa 2 hengen hytissä
 • Täysihoito laivalla (aamiaiset, lounaat, illalliset ja kaikki välipalat)
 • Laivan monipuolinen viihdeohjelma
 • Kuntosalin ja liikuntatilojen käyttö
 • Uima-altaiden, porealtaiden ja vesiliukumäen käyttö
 • Lastenohjelma ja klubit lapsille
 • Henkilökunnan palvelupalkkiot laivalla
 • Satamamaksut ja verot
 • Suomenkielisen matkanjohtajan palvelut
 • Miamin kaupunkikierros ja ostosaikaa Dolphin Mall -ostoskeskuksessa

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa. Miamissa kello on 7h vähemmän kuin Suomessa. Lennot KLM/Air France.
Helsinki - Amsterdam 07:00 - 08:45
Amsterdam - Miami 10:25 - 14:50

Miami - Pariisi 19:50 - 10:45+1
Pariisi - Helsinki 12:40 - 16:45

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen hytti

Yhden hengen huone

Juomapaketit

Matkaohjelma

1. päivä Helsinki - Miami

KLM aamulento Helsingistä Amsterdamin kautta Miamiin. Suomenkielinen matkanjohtaja on mukana koko matkan ajan alkaen Helsingistä ja avustaa lentojen vaihtojen kanssa. Miamissa bussikuljetus lentokentältä Miami Beachilla sijaitsevaan hotelliin. Loppupäivä aikaa tutustua omatoimisesti Miamin kaupunkiin. 

Miamin ilmasto on lämmin ympäri vuoden ja kaupungin pitkät hiekkarannat ovat suosittuja vierailukohteita. Yksi alueen suosituimmista rannoista on Miami Beachillä sijaitseva South Beach, jossa hiekka on valkoista ja vesi kirkkaansinistä. Iltaisin South Beachin ranta, ja Ocean Driven rantakatu, on myös kaupungin yöelämän keskus. Miamin alueella on paljon muutakin tekemistä kuin rantaelämä, kuten urheilua ja shoppailua. Miami sopiikin matkakohteeksi monenlaisille turisteille: perheille ja pariskunnille, reppureissaajille ja luksuslomailijoille. Ruokaelämyksiä etsivän kannattaa suunnata rohkeasti Miamin eri kaupunginosiin kuten Little Havanaan, jossa on tarjolla kokeiltavaksi lukuisia kuubalaisia ruoka-annoksia. Latinomakujen lisäksi Miamissa kannattaa herkutella myös merenelävillä. Miamin vilkas satama toimii lähtöpaikkana lukuisille risteilyille.

2. päivä lähtö Miamista

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Aamupäivällä vielä hieman aikaa omalle ohjelmalle. Kuljetus hotellista Miamin satamaan, mistä MSC Seascape lähtee klo 17:00 kohti Jamaikaa ja Ocho Riosin kaupunkia. Unelmien risteilyloma voi alkaa.

3. päivä meripäivä

Koko päivä aikaa rentoutua ja nauttia laivan palveluista.

4. päivä, Ocho Rios

MSC Seascape saapuu Ocho Riosiin aamulla klo 09:00 ja jatkaa matkaa iltapäivällä klo 17:00. Jamaika on Karibian kolmanneksi suurin saari ja Ocho Rios sijaitsee saaren pohjoisosassa. Ocho Riosin kaupungissa on kaikkea mitä Karibian lomailuun on totuttu yhdistämään – ravintoloita, baareja, yökerhoja, ostoskeskuksia ja hienoja rantoja. Matkamuistoksi täältä löytyy paikallisia vaatteita, värikästä keramiikkaa, lähellä valmistettua rommia ja Jamaica Blue Mountain Coffeeta – yhtä maailman hienointa kahvia. Paikallinen ruokaerikoisuus jerk kuvastaa Jamaikaa samalla tavoin kuin reggae tai calypso. Tämä mausteisesti marinoitu ja hiilloksella grillattu liha (kanaa, porsasta tai kalaa) tarjoillaan bataattien kanssa ja huuhdellaan usein alas paikallisella Red Stripe -oluella. Nähtävyyksistä Bob Marleyn syntymäkoti (Nine Mile) sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Ocho Riosista ja vielä lähempänä ovat sekä Dunn's River Falls -vesiputous että tunnettu bobsleigh-rata keskellä sademetsää.

5. päivä, George Town

Laiva saapuu George Towniin aamulla klo 08:00 ja lähtee kohti Meksikoa klo 16:00. George Town on Caymansaarten pääkaupunki ja erittäin suosittu kohdesatama risteilyaluksille. 

Caymansaaret sijaitsevat läntisellä Karibianmerellä Kuuban ja Meksikon välissä ja Georgetown sijaitsee saarista suurimmalla, Grand Caymanilla. Saarilla on useita finanssialan yrityksiä ja saaret tunnetaan veroparatiisina. George Town on viihtyisä pikkukaupunki, mistä löytyy paljon kauppoja ja ravintoloita.  Yksi George Townin suosituimmista nähtävyyksistä on Seven Miles beach, mikä on 9 km pitkä valkohiekkainen Karibian kauneimmaksi äänestetty ranta. Siirtyminen laivalta George Towniin tapahtuu yhteysaluksilla.

6. päivä, Cozumel

MSC Seascape saapuu Cozumeliin klo 10:00 ja jatkaa matkaa illansuussa klo 18:00. Cozumel on Meksikolle kuuluva saari Jukatanin niemimaan läheisyydessä. Saari on tunnettu sukeltajien keskuudessa, koska Cozumelia ympäröivä merivesi on todella kirkasta. Suuri osa Cozumelin saaresta on luontoa ja erilaisia puistoja. Tekemistä riittää mm. luonnontieteellisessä puutarhassa, laguuneissa, merikilpikonnien rauhoitusalueella ja sukelluskursseilla. Cozumelin saarella on myös paljon kiinnostavia kulttuurihistoriallisia kohteita, kuten saarella muinoin kukoistaneen mayakulttuurin kaupunkien raunioita. San Miguel on Cozumelin pääkaupunki. San Miguelista löytyy monia ravintoloita, pikkukauppoja ja värikkäitä rakennuksia.

7. päivä , meripäivä

Koko päivä aikaa rentoutua ja nauttia laivan palveluista.

8. päivä, Ocean Cay

Saavumme Ocean Cayhin aamuvarhaisella klo 07:00 ja laiva jatkaa matkaansa vasta klo 22:00. Ocean Cay MSC Marine Reserve on MSC:n omistama yksityissaari Bahamalla ja se sijaitsee n. 100 km päässä Miamista, lähellä Biminisaaria. Ocean Cay on täydellinen paikka rantaloman viettoon, sillä sieltä löytyy useita uimarantoja (mm. Seakers Family Cove, North Beach, Sunset Beach ja Lighthouse Bay) ja mahdollisuuksia vesiaktiviteetteihin. Risteilymatkustajilla hintaan sisältyy lounas ja jos sinulla on ostettuna varustamon juomapaketti, myös se toimii Ocean Caylla. Saaren maamerkkinä on majakka, jonka luona on iltaisin valoshow ja voit myös kuunnella bahamalaista musiikkia.

9. päivä, Miami - Helsinki

MSC Seascape saapuu Miamiin varhain aamulla klo 06:00. Tilausajobussi noutaa satamasta puolen päivän kaupunkikierrokselle, jonka aikana näet Miamin ja Miami Beachin parhaita paloja. Kiertoajelun jälkeen bussikuljetus lentokentän lähellä sijaitsevaan Dolphin Mall ostoskeskukseen, missä on aikaa tehdä viime hetken tuliaisostoksia. Ostosten jälkeen kuljetus Miamin lentokentälle, mistä Air Francen iltalento Pariisin kautta Helsinkiin. 

10. päivä, saapuminen Helsinkiin

Koneen vaihto Pariisissa ja saapuminen Helsinkiin klo 16:45.

Hotellit

Laivan esittely

MSC Seascape

MSC

Italialainen MSC on maailman suurin yksityisomisteinen risteilyvarustamo ja tunnettu Välimeren risteilyistään. MSC:llä on moderni ja ympäristöystävällinen 21 aluksen laivasto. Varustamo kompensoi kaikkien matkustajien risteilystä aiheutuneet hiilidioksipäästöt. Lisätietoa varustamosta löytyy täältä.

MSC Seascape

MSC Seascape on v. 2022 valmistunut moderni risteilyalus, joka on ammentanut inspiraatiota Yhdysvaltain itärannikon vilkkaasta metropolista, New Yorkista. Iso osa laivan yleisistä tiloista onkin nimetty kaupungista löytyvien kohteiden mukaan. Laivan sydämessä sijaitsee esimerkiksi Times Square -aukio, jolta löydät laivan kaupat. Aukion kohokohta on huikea neljän kerroksen korkuinen LED-seinä, joka kuvastaa päivän mittaan muuttuvaa Manhattanin ikonista siluettia.

Tämä alus sopii sekä perheille että nuorille ja aktiivisille matkustajille.


Laivatiedot

Neitsytmatka 2022
Matkustajia 5877
Henkilökuntaa 1648
Kansia 20

Leveys 41 m
Pituus 339 m
Koko 169 400 BT

Nopeus 22 solmua

Ravintolat

MSC Seascapella on kolme pääravintolaa (Aegean, Cala Jondal ja The Green Wave), missä ruokailu sisältyy aina risteilyn hintaan. Myös Marketplace-buffetravintolassa ruokailu kuuluu hintaan ja buffet onkin auki lähes vuorokauden ympäri. Hintaan sisältyvien vaihtoehtojen lisäksi laivalla on viisi erikoisravintolaa, joissa voi ruokailla lisämaksusta. Butcher’s Cut on amerikkalainen pihviravintola, Ocean Cayssä tarjoillaan mereneläviä ja Hola! Tacos & Cantinan listalta löydät latinalaisen Amerikan herkkuja. Aasialaisesta ruoasta vastaavat Kaito Teppanyaki ja Kaito Sushi Bar. Lisäksi Aurea-luokan asiakkailla ja Yacht Clubin sviittiasiakkailla on omat ravintolansa.


Viihde ja ajanviete

Laivan pääuima-allasalue löytyy kannen kahdeksantoista perältä. Marina-uima-altaan ympärillä on lisäksi paljon tilaa auringossa lekotteluun. Buffetravintolan läheisyydessä sijaitsevaa Jungle-allasta peittää motorisoitu katto, joka voidaan sulkea ja avata sään mukaan, joten uimisesta pääsee nauttimaan myös huonommalla säällä. Kannen kahdeksan perästä löytyy lisäksi ihana infinity-allas upealla näköalalla.

Chora-teatteri hyödyntää viimeisintä teknologiaa tuodakseen matkustajien iloksi Broadway-tyylisiä spektaakkeleja ja muuta viihdeohjelmaa risteilyn jokaisena iltana. Iltaa voi viettää myös yhdessä lukuisasta erilaisesta baarista. Nauti vaikka juoma Sky Barissa ihastellen näkymää lasilattiaiselle Huokausten sillalle tai kokeile yhtä Shine Barin drinkeistä.

Laivalla on enemmän tilaa lapsille ja lapsiperheille kuin millään muulla MSC:n laivalla tähän mennessä. Uudistettu Kids Club tarjoaa tekemistä kaikille lapsille ja kullakin risteilyllä jopa 98 tuntia elävää viihdettä koko perheelle. Aluksella pääsee muun muassa kokeilemaan erilaisia VR-seikkailuja, interaktiivista XD-elokuvateatteria, F1-simulaattoreita sekä RoboCoaster-huvipuistolaitetta. Allaskannella lapsille on myös oma Pirates Cove Aquapark -vesipuisto ja AquaPlay-leikkialue.

Hyvinvointi

Technogymin laitteilla varustettu kuntoilukeskus sijaitsee kannella kahdeksan. Moneen eriin pallopeliin taipuva urheilukenttä puolestaan löytyy kannelta kaksikymmentä.
MSC Cruisesin muilta aluksilta tuttu Aurea Spa -kylpyläalue tarjoaa monipuolisia palveluita rentoutumiseen ja hemmotteluun. Voit nauttia balilaisesta hieronnasta, levähtää thermal spa -alueella tai ehostautua kauneushoidoissa.

Pukeutuminen risteilyllä

MSC -risteilyille voi pukeutua rennosti, myös illallisille. Risteilyllä on muutama juhlavampi illallinen, jolloin t-paidassa ja farkuissa ei ole suositeltavaa mennä a la carte -ravintolaan. Myös buffetissa voi syödä vaikka kaikki illalliset ja buffetiin rennompi pukeutuminen kelpaa. Mukaan kannattaa pakata juhlavammat vaatteet, mikäli haluaa illallistaa hienommin a la carte -ravintolassa.

Hytit

MSC Seascapen hytit ovat kuin pieniä hotellihuoneita. Valoisasti ja modernisti sisustetuissa hyteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Henkilökohtainen hyttisiivooja huolehtii hytin siisteydestä ja varustelusta. Hytin kylpyhuoneessa on suihku, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Hytin varustukseen kuuluu lisäksi mm. interaktiivinen taulu-tv, puhelin, tallelokero, minibaari ja ilmastointi. Lue lisää hyteistä sivun alareunasta.


* Perushytit eli ikkunattomat hytit


* Ulkohytissä nautit maisemista myös hytissäsi


* Parvekehytissä nautit omasta yksityisestä parvekkeestasi 

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Hytit

Kuva hytistä

Sisähytti Bella

Hyteissä on mukava parivuode, joka voidaan muuntaa kahteen yhden hengen vuoteeseen pyynnöstä. Hytin kylpyhuoneessa on suihku, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Hytin varusteluun kuuluu lisäksi interaktiivinen taulu-tv, puhelin, tallelokero, minibaari ja ilmastointi. Koko on noin 14 m²

Kuva hytistä

Deluxe ikkunallinen hytti

Ulkohyteissä on parivuode, jonka saa pyydettäessä kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Hytin kylpyhuoneessa on suihku, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Hytin varusteluun kuuluu lisäksi interaktiivinen taulu-tv, puhelin, tallelokero, minibaari ja ilmastointi. Hyteissä on pyöreä ikkuna merelle. Koko noin 17 m2.

Kuva hytistä

Deluxe parvekehytti

Parvekehyteissä on parivuode, jonka saa pyydettäessä kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Hytin kylpyhuoneessa on suihku, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Hytin varusteluun kuuluu lisäksi interaktiivinen taulu-tv, puhelin, tallelokero, minibaari ja ilmastointi. Hyteissä on kalustettu parveke, josta on näkymä merelle. Hytin koko parvekkeineen on noin 21–23 m².

Kuva hytistä

Deluxe sisähytti

Hyteissä on mukava parivuode, joka voidaan muuntaa kahteen yhden hengen vuoteeseen pyynnöstä. Hytin kylpyhuoneessa on suihku, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Hytin varusteluun kuuluu lisäksi interaktiivinen taulu-tv, puhelin, tallelokero, minibaari ja ilmastointi. Koko noin 14 m²

Huom!

Matkustusasiakirjat ja passi

MATKUSTUSASIAKIRJAT (PASSI)

* Laivayhtiöiden sääntöjen mukaan risteilyillä kaikilla matkustajilla tulee olla passi, jonka on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta paluupäivän jälkeen. Tarkistathan, että passi on ehjä ja voimassa! Muiden maiden kansalaisten on tarkistettava oman maansa määräykset. HUOM! Kaikilla USA:han matkustavilla henkilöillä täytyy olla voimassa olevan passin lisäksi myös voimassa oleva viisumi tai elektroninen ESTA-matkustuslupa https://esta.cbp.dhs.gov/esta.


* Laivayhtiöiden sääntöjen mukaan tarvitsemme kaikilta matkalaisilta selkeät valokopiot passeista sekä seuraavat tiedot: kotiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä Suomeen jäävän yhteyshenkilön (lähiomaisen/ystävän) nimi ja puhelinnumero (hätätilanteiden varalta).


Toimitattehan nämä tiedot toimistoomme heti ennakkomaksun maksamisen jälkeen, dokumentit tulostuvat yhdessä varausvahvistusten kanssa!


* Matkadokumentit (matkaohjelma, lentomatkoilla lentoliput ja risteilyliput) lähetetään noin 1 - 2 viikkoa ennen lähtöä sähköpostitse.


MATKAVAKUUTUS

*Suosittelemme, että kaikilla matkustajilla on voimassa oleva, kattava matkavakuutus, joka kattaa myös koronataudista johtuvan karanteenin, hoitokulut sekä kotiinpaluun. 

 

Ohessa tämänhetkiset varustamon koronasäännöt:

* Suosittelemme, että kaikki matkustajat ovat ottaneet vähintään 2 koronarokotetta, mutta laivayhtiö ei enää edellytä sitä. Laivayhtiö ei myöskään enää vaadi etukäteen tehtävää koronatestiä. HUOM! Kaikilla USA:han saapuvilla yli 18- vuotiailla matkustajilla pitää olla todistus täydestä rokotesuojasta.


* Koska lähtöön on vielä aikaa, ohjeistukset voivat muuttua ja ne tulee tarkistaa lähempänä lähtöä uudelleen. 


Ohessa tämänhetkiset USA:n koronasäännöt:

* Kaikilla USA:han saapuvilla yli 18- vuotiailla matkustajilla pitää olla todistus täydestä rokotesuojasta. Etukäteen tehtäviä koronatestejä ei enää vaadita.

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.