Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Hehkuvat suosikit

Kiertomatka Hollantiin ja Amsterdamiin

Amsterdam ja tulppaanien Hollanti

Lähtöpäivät:

tulossa 2022

Matkan kesto:

4 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Amsterdam

Koe valloittavan kaunis, keväinen Amsterdam ja Hollanti, jossa miljoonat tulppaanit ja kukkivat puut tervehtivät sinua. Lukuisien kanavien ja siltojen Amsterdam on viihtyisä suurkaupunki, jossa liikkuminen on vaivatonta. Kaupunki tarjoaa museoita, boheemia kaupunkielämää, urheilua ja kuninkaallisia sekä tietenkin kukkatoreja, kauniita taloja ja tuulimyllyjä. Parhaiten nautit kaupungista kiireettömästi kävellen, piparkakkumaisia rakennuksia ihastellen.


Keukenhof

Keukenhofin kukkaloistoa tullaan ihailemaan ympäri maailmaa. Joka syksy aloitetaan valmistautuminen seuraavaan kevääseen istuttamalla kukka-asetelmat teemojen mukaisesti. Yli 7 miljoonaan tulppaania, hyasinttia ja narsissia täyttävät 32 hehtaarin alueen väreillään ja tuoksuillaan. Vierailijoita puistossa käy joka vuosi lähes miljoona.

Delft

Delft on yksi Hollannin kauneimmista ja idyllisimmistä kaupungeista. Tämä taide- ja käsityökaupunki on maailmankuulu sinisestä keramiikasta. Tutustumme Delftissa vanhaan posliinitehtaaseen, sen historiaan ja posliinin valmistukseen.

Kinderdijk

Kinderdijk kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin, sillä sen upeat vanhat tuulimyllyt kuuluvat perinteiseen hollantilaiseen maisemaan. Alueella on Alankomaiden suurin vanhojen tuulimyllyjen rypäs, jossa on jäljellä 19 tuulimyllyn ryhmittymä. Vuonna 1740 rakennettuja tuulimyllyjä on alun perin käytetty maan kuivaamiseen ja viljan jauhamiseen. Tutustumme alueeseen kävellen ja käymme tuulimyllymuseossa.

Näillä matkoilla on mukana kokenut suomalainen matkanjohtaja!


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.Siirry blogiin tästä >>

Katso kaikki Annan matkat >>

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä. 


Pidätämme oikeudet muutoksiin.


Hintaan sisältyy

  • Lennot Helsinki-Amsterdam-Helsinki Finnairin reittivuoroilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Bussikuljetukset kohteessa
  • Hotelliyöpymiset 2hh aamiaisin
  • Ateriat: 1 illallinen, 2 lounasta
  • Kävelykierros Amsterdamissa
  • Kanaaliristeily
  • Retket: Keukenhoffin kukkapuisto, Delftin posliinitehdas, Kinderdijk
  • Suomalaisen matkanjohtajan palvelut kohteessa

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa. Hollannissa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Amsterdam 08:10 - 09:45

Amsterdam - Helsinki 18:50 - 22:10

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone, alk. 300€

Asiakkaat suosittelevat

Minusta kaikki meni loistavasti. Ohjelma oli hyvä ja monipuolinen. Opas oli erittäin hyvä. Haluaisin uudelleen hänen matkalleen. Hyvää työtä. Ei mitään negatiivista.

Amsterdam on kaunis ja viihtyisä suurkaupunki. Jos tulee sopivaan aikaan keväällä kannattaa ehdottomasti käydä myös Keukenhofissa.

Opas oli todella hyvä ja asiansa tasalla. Bussit siistejä ja uusia ja toimivia. Vapaa aikaa sopivasti ja me otimme kyllä kaiken irti koko matkasta!

Monipuolinen ohjelma, homma toimi, kiitos!

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Amsterdam

Finnairin lento lähtee Helsingistä klo 8.10 kohti Amsterdamia, jonne saavumme klo 9.45 paikallista aikaa. Suomalainen matkanjohtaja ja bussi ovat vastassa kentällä. Heti saapumisen jälkeen viemme matkatavarat hotellin säilöön ja teemme kaupunkikierroksen kävellen. Tutustumme Amsterdamin kanava-arkkitehtuuriin ja näemme kuuluisat nähtävyydet, mm. Kuninkaanlinnan, Dam-aukion ja Kukkamarkkinat. Yhteinen lounas. Lounaan jälkeen teemme kanaaliristeilyn. Majoittuminen hotelliin, jonka jälkeen loppupäivä omatoiminen.

2. matkapäivä, Amsterdam - Keukenhof

Aamiainen hotellissa. Aamiaisen jälkeen lähdemme Keukenhofin kukkapuistoon, jossa upeat tulppaanit ja kukkivat puut vastaanottavat vierailijan. Puistossa näet miljoonia värikkäitä tulppaaneita, upeita istutusalueita ja koet satumaista kukkaloistoa. Iltapäivällä palaamme Amsterdamiin, jonka jälkeen omaa aikaa. Yhteinen illallinen keskustan ravintolassa (siirtyminen ravintolaan kävellen).

3. matkapäivä, Amsterdam - Delft - Kinderdijk

Hotelliaamiaisen jälkeen lähdemme kohti Delfin pikkukaupunkia, joka on tunnettu sinisestä posliinistaan. Vierailemme 1600-luvulla perustetussa posliinitehtaassa, jossa tutustumme tehtaan historiaan, tuotteiden valmistukseen sekä näemme taitavat posliininmaalaajat työssään.

Nautimme kevyen lounaan vielä ennen kuin jatkamme matkaa Kinderdijkiin. Kinderdijk on Unescon maailmanperintökohte upeine, vanhoine tuulimyllyineen ja kuuluu perinteiseen
hollantilaiseen maisemaan. Tuulimyllyjä käytettiin alunperin viljan jauhamiseen ja vedennostoon. Teemme kävelykierroksen alueella ja käymme tuulimyllymuseossa. Paluu Amsterdamiin, jossa loppupäivä Amsterdamissa omatoiminen.

4. matkapäivä, Amsterdam - Helsinki

Aamiainen hotellissa. Huoneiden luovutus klo 11 mennessä (matkatavarat voi jättää hotellin säilöön). Tänään on vielä lähes koko päivä omaa aikaa nauttia Amsterdamin rennosta tunnelmasta ja tutustua mm. Amsterdamin museotarjontaan (suosittelemme museolippujen varaamista etukäteen).  Noin klo 15 lähdemme kohti lentokenttää. Finnairin lento lähtee klo 18.50 kohti Helsinkiä, jonne saavumme klo 22:10.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.