Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Kiertomatkat

Kiertomatkalla näet ja koet enemmän

Matkapoikien kiertomatkojen upeat ja huolella valitut kohteet sekä ohjelmalliset matkaohjelmat takaavat unohtumattomia elämyksiä. Tasokkaat hotellit ja opaspalvelut sisältyvät matkan hintaan ja ovat laadukkaan loman perusasioita. Laaja kiertomatkavalikoimamme vie sinut Euroopan kiehtovimpien nähtävyyksien äärelle. Toteuta unelmiesi loma nyt ja lähde Matkapoikien kiertomatkalle!

Suosittelemme

Kevään 2022 kiertomatkat tulevat!

Optimismia ja iloa on ilmassa enemmän ja enemmän! Tutustu kevään 2022 kiertomatkoihin ja tee lomaunelmista totta! Kiertomatkoissa on tarjolla pohjoisen luonnon eksotiikkaa, häikäiseviä merellisiä kohteita, vehreiden nummien lumoa ja balkanin kiehtovaa mystiikkaa. Tasokkaat majoitukset, monipuoliset matkaohjelmat sekä suomeksi opastetut retket ovat tärkeä osa kiertomatkaelämystä. Tutustu ja varaa nyt. Kiertomatkalla näet ja koet enemmän!

Patikkamatkat Eurooppaan!

Tervetuloa leppoisille patikkamatkoille Keski-Euroopan ihastuttaviin kohteisiin nauttimaan luonnosta, kauniista maisemista ja virkistävistä patikoinneista. Matkat ovat suomeksi opastettuja ja soveltuvat hyvän peruskunnon omaaville henkilölle. Patikoinnit tapahtuvat pääosin helppokulkuisia reittejä pitkin. Tutustu tarkemmin matkaohjelmiin ja lähde rohkeasti mukaan!

Italian kiertomatkat

Ranskan kiertomatkat

Espanjan kiertomatkat

Portugalin kiertomatkat

Hollannin kiertomatkat

Sveitsin kiertomatkat

Itävallan kiertomatkat

Saksan kiertomatkat

Tsekin kiertomatkat

Iso-Britannian kiertomatkat

Irlannin kiertomatkat

Kroatian kiertomatkat

Montenegron kiertomatkat

Slovenian kiertomatkat

Puolan kiertomatkat

Albanian kiertomatkat

Islannin kiertomatkat

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat kiertomatkatarjoukset!

TILAA

Kiertomatkalla näet enemmän!

Matkapoikien tasokkaat kiertomatkat ovat upea tapa nähdä kiinnostavia paikkoja vähän laajemmalla otannalla. Olit sitten haaveillut esteettisestä Provancen alueesta, keväisestä tulppaanimerestä Hollannissa, jylhistä linnoista tai Färsaarten lunneista, kauttamme pääset nauttimaan maailman meristä ja turuista – tunnetuista ja tuoreemmista tuttavuuksista. Vaivattomasta ja luotettavasti, suomenkielisen paikallisoppaan johdolla.

 

Nämä opastetut kiertomatkat ovat erinomainen tapa tutustua moneen innostavaan nähtävyyteen samalla matkalla; ei tarvitse itse miettiä reittejä eikä kulkemista, riittää kun hyppää suoralle lennolle ja istuu bussiin nauttimaan helposta matkanteosta hyvässä seurassa.

 

Matkoillemme on koottu kattavat retkipaketit; on juustokaupunkeja, kirkkoja, viinitiloja, tippukiviluolia, vuoristoja ja vesiputouksia – valitset vain kohteen joka sinua kiinnostaa ja kaikki on mietitty valmiiksi. Viemme sinut tutustumaan nähtävyyksiin ja luonnonilmiöihin joissa riittää muisteltavaa vielä pitkään matkan jälkeen. Kiertomatkoillamme pääset kohtaamaan myös vahvaa historian siipien havinaa. On upeita linnoja, katedraaleja, patsaita ja tunnelmallisia kujia. Unescon maailmanperintökohteitakin löytyy useammasta retkiohjelmastamme; koe keskiaikainen tsekkien Český Krumlov, Espanjassa Cordoba ja Sevilla, ranskalainen Avignonin kaupunki ja monta muuta pysäyttävää nähtävyyttä.

 

Kiertomatkoillamme on huomioitu myös hyvän ruoan ja juoman ystävät. Ovathan esim. Alcase, Toscana ja Loiren laakso paikkoja jotka ovat tunnettuja herkullisesta ruoasta ja viininvalmistuksesta. Gardajärven matkallamme voit nauttia lasillisen aitoa, italialaista sitruunoista tehtyä Limoncelloa tai herkullista jäätelöä ja ihailla samalla upeita vuoristomaisemia. Joka matkalla löytyy paikallisia kulinaristisia erikoisuuksia – ja näistä oppaasi osaa kertoa sinulle paljon mielenkiintoisia tarinoita.

 

Mikäli haluat matkallasi perehtyä kohteeseen perusteellisemmin, kannattaa tutustua aktiivilomiimme. Patikkamatkat Slovenian Blediin, Reinin laaksoon ja Sveitsin Alpeille sekä kiertomatka eksoottiseen Islantiin tuovat uusia mahdollisuuksia maisemien ihailuun; on upeita Alppeja, kanjoneita, sykähdyttäviä vesiputouksia ja kansallispuistoja. Koska viimeksi olet käynyt  Jungfraujochilla 3454 m korkeudessa jäätikkömaisemissa tai tutustunut Islannissa kuumiin lähteisiin eli geysireihin? Nyt siihen on hyvä tilaisuus suomenkielisen oppaan kera. Hyvät kengät jalkaan, reppu selkään ja polkua pitkin uusiin seikkailuihin.

 

Koska haluamme tarjota kanssamatkaajillemme uusia elämyksiä, tuomme valikoimaamme säännöllisesti myös uutuuskohteita. Kannattaa siis aika ajoin katsella läpi kiertomatkatarjontaamme ja tutkailla mihin ilmansuuntaan haluaisit seuraavaksi suunnata. 

 

Selaile kohteitamme, intoudu, inspiroidu ja lähde matkaan!

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.