Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Kiertomatkat

Kiertomatkalla näet ja koet enemmän

Matkapoikien kiertomatkojen upeat ja huolella valitut kohteet sekä ohjelmalliset matkaohjelmat takaavat unohtumattomia elämyksiä. Tasokkaat hotellit ja opaspalvelut sisältyvät matkan hintaan ja ovat laadukkaan loman perusasioita. Laaja kiertomatkavalikoimamme vie sinut Euroopan kiehtovimpien nähtävyyksien äärelle. Toteuta unelmiesi loma nyt ja lähde Matkapoikien kiertomatkalle!

Nyt suosittelemme

8 upeaa syksyn kiertomatkaa

Syksy on ihanaa aikaa matkustaa - niinpä valitsimme sinulle 8 upeaa kiertomatkakohdetta. Tutustu ja toteuta tänä syksynä unelmiesi loma!

Hehkuvat suosikit

Hehkuvat suosikit tarjoilee ihastuttavan kattauksen vuosien varrella jo tutuksi tulleita ja suuren suosion saavuttaneita kiertomatkoja. Tulppaanien Amsterdam hurmaa kävijänsä vuosi toisensa jälkeen ja Italian, Ranskan sekä Espanjan karismaattiset kohteet eivät myöskään jätä ketään kylmäksi. Mitä jos tänä vuonna lähtisit Nizzan rantapromenadelle tai viivähtäisit Alsacen idyllisissä pikkukylissä. Nämä kiertomatkat voivat todella viedä sydämesi!

Maisemien aarteita

Sinulle, joka rakastat merta, jylhiä vuoria ja kirkkaansinisiä järviä, olemme koonneet kiertomatkavalikoiman, joilla pääset nauttimaan kaikesta tästä. Maisemien aarteita kiertomatkoilla suunnataan mm. Kroatiaan, Montenegroon, Pohjois-Italiaan ja Sveitsiin, Provenceen, Bodenjärvelle sekä Englannin Cornwalliin. Ohjelmalliset matkaohjelmat tuovat kohteiden parhaat puolet esille. Lähde mukaan nauttimaan maisemien aarteista!

Linnojen lumoa

Keskiaikaiset linnat ja hallitsijasukujen tarinat heräävät eloon, kun suuntaat kiertomatkoillemme Skotlantiin, Irlantiin tai Tsekkeihin. Sanansa mukaisesti lumoavat linnat vievät hetkeksi keskelle historian havinaa ja raottavat palan mennyttä aikaa. Suomenkielisen matkaoppaan palvelut ja monipuoliset matkaohjelmat tekevät kiertomatkastasi sujuvan ja laadukkaan elämyksen.

Aktiivista lomaa

Haluaisitko yhdistää lomailuusi enemmän luontoa tai fyysistä aktiviteettia? Aktiivista lomaa kiertomatkat ovat silloin sinun valintasi. Islannissa pääset kokemaan koskettavat luonnonihmeet aivan läheltä. Patkikkamatkoilla Sloveniassa ja Sveitsin Alpeilla puolestaan vaelletaan suomenkielisen oppaan johdolla ja nautitaan aktiivisesta lomailusta kauniiden maisemien ympäröimänä - laadusta tinkimättä!   

Kiehtovat uutuudet

Kiehtovat uutuudet kiertomatkamme tutustuttaa sinut uusimpiin kiertomatkakohteisiimme. Lähde kanssamme kokemaan Balkanin helmet, kuten Makedonia ja Romania tai Italian klassikot Amalfi, Garda tai Toscana. Unohtaa ei kannata myöskään Portugalin ja Färsaarten uutuuskiertomatkoja. Kiertomatkalla näet enemmän! 

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.
Jätä soittopyyntö >

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat kiertomatkatarjoukset!

TILAA

Kiertomatkalla näet enemmän!

Matkapoikien tasokkaat kiertomatkat ovat upea tapa nähdä kiinnostavia paikkoja vähän laajemmalla otannalla. Olit sitten haaveillut esteettisestä Provancen alueesta, keväisestä tulppaanimerestä Hollannissa, jylhistä linnoista tai Färsaarten lunneista, kauttamme pääset nauttimaan maailman meristä ja turuista – tunnetuista ja tuoreemmista tuttavuuksista. Vaivattomasta ja luotettavasti, suomenkielisen paikallisoppaan johdolla.

 

Nämä opastetut kiertomatkat ovat erinomainen tapa tutustua moneen innostavaan nähtävyyteen samalla matkalla; ei tarvitse itse miettiä reittejä eikä kulkemista, riittää kun hyppää suoralle lennolle ja istuu bussiin nauttimaan helposta matkanteosta hyvässä seurassa.

 

Matkoillemme on koottu kattavat retkipaketit; on juustokaupunkeja, kirkkoja, viinitiloja, tippukiviluolia, vuoristoja ja vesiputouksia – valitset vain kohteen joka sinua kiinnostaa ja kaikki on mietitty valmiiksi. Viemme sinut tutustumaan nähtävyyksiin ja luonnonilmiöihin joissa riittää muisteltavaa vielä pitkään matkan jälkeen. Kiertomatkoillamme pääset kohtaamaan myös vahvaa historian siipien havinaa. On upeita linnoja, katedraaleja, patsaita ja tunnelmallisia kujia. Unescon maailmanperintökohteitakin löytyy useammasta retkiohjelmastamme; koe keskiaikainen tsekkien Český Krumlov, Espanjassa Cordoba ja Sevilla, ranskalainen Bordeaux'n kaupunki ja monta muuta pysäyttävää nähtävyyttä.

 

Kiertomatkoillamme on huomioitu myös hyvän ruoan ja juoman ystävät. Ovathan esim. Alcase, Toscana ja Loiren laakso paikkoja jotka ovat tunnettuja herkullisesta ruoasta ja viininvalmistuksesta. Gardajärven matkallamme voit nauttia lasillisen aitoa, italialaista sitruunoista tehtyä Limoncelloa tai herkullista jäätelöä ja ihailla samalla upeita vuoristomaisemia. Joka matkalla löytyy paikallisia kulinaristisia erikoisuuksia – ja näistä oppaasi osaa kertoa sinulle paljon mielenkiintoisia tarinoita.

 

Mikäli haluat matkallasi perehtyä kohteeseen perusteellisemmin, kannattaa tutustua aktiivilomiimme. Patikkamatkat Slovenian Blediin ja Sveitsin Alpeille sekä kiertomatka eksoottiseen Islantiin tuovat uusia mahdollisuuksia maisemien ihailuun; on upeita Alppeja, kanjoneita, sykähdyttäviä vesiputouksia ja kansallispuistoja. Koska viimeksi olet käynyt  Jungfraujochilla 3454 m korkeudessa jäätikkömaisemissa tai tutustunut Islannissa kuumiin lähteisiin eli geysireihin? Nyt siihen on hyvä tilaisuus suomenkielisen oppaan kera. Hyvät kengät jalkaan, reppu selkään ja polkua pitkin uusiin seikkailuihin.

 

Koska haluamme tarjota kanssamatkaajillemme uusia elämyksiä, tuomme valikoimaamme säännöllisesti myös uutuuskohteita. Kannattaa siis aika ajoin katsella läpi kiertomatkatarjontaamme ja tutkailla mihin ilmansuuntaan haluaisit seuraavaksi suunnata. 

 

Selaile kohteitamme, intoudu, inspiroidu ja lähde matkaan!

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.
Cxense Display