Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Aktiivista lomaa

Kiertomatka Islantiin

Kiehtova Islanti

Lähtöpäivät:

1.9. ja 6.10.2022

Matkan kesto:

5 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 1199€

Kiehtova Islanti

alk. 1199 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Reykjavik

Luonnonvoimien muokkaama kiehtova Islanti sekä sen pääkaupunki Reykjavik tarjoaa matkailijalle ennenkokemattomia elämyksiä. Islannin pääkaupungissa Reykjavikissa asuu kaksi kolmasosaa koko Islannin väestöstä. Islannin luonto on ainutlaatuinen; jäätiköitä ja kuumavesilähteitä. Reykjavikilla on paljon tarjottavaa myös kulttuurinnälkäisille, historiaa, museoita ja taidenäyttelyitä.

Blue Lagoon

Blue Lagoon on ehkä yksi Islannin tunnetuimmista käyntikohteista. Täällä kuumien lähteiden ulkoilmakylpylässä viihtyvät niin turistit kuin paikallisetkin. Lämpimällä, maitomaisella vedellä on todettu olevan terveysvaikutteita mm. ihonhoitoon. Matkapoikien Islannin matkalla pääset nauttimaan tästä rentouttavasta elämyksestä heti loman alkajaiseksi.


Kultainen kolmio

Kultaiseen kolmioon kuuluu ehkä Islannin tunnetuimmat luonnonnähtävyydet. Näemme kuuluisat geysirit eli kuumat lähteet, joista purkautuu säännöllisin väliajoin kuumaa vettä ja höyryä. Kultaiseen kolmioon kuuluu myös henkeä salpaavan upea Gullfossin vesiputous sekä Thingvellirin kansallispuisto. Puistossa on oma erityinen maaperä erikoisine muotoineen.

Etelärannikko

Islannin etelärannikolta löytyy upeat Seljalandfossin ja Skógafossin vesiputoukset. Seljanlandfoss on pitkä ja kapea satumainen putous, jonka taakse pääsee kävelemään. Skógafoss taas on yksi näyttävimmistä putouksista kauniin luonnon keskellä. Tämän putouksen pudotus on 60m. Etelärannikolla sijaitsevat upeat, mustat Reynisfjaran rantakalliot, joita vasten upeat Atlantin aallokot pauhaavat.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.Hintaan sisältyy

  • Lennot Helsinki-Reykjavik-Helsinki Icelandairin reittivuoroilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Bussimatkat kohteessa
  • Hotelliyöpymiset kahden hengen huoneessa aamiaisin
  • Ateriat: 1 illallinen ja 1 lounas
  • Kaupunkikierros Reykjavikissa
  • Retket: Blue Lagoon ulkoilmakylpylä, Kultainen Kolmio sekä Etelärannikko
  • Suomenkielisen matkanjohtajan palvelut kohteessa

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu 7.4. ja 12.5.2022 lähdöillä

Lentoaikataulu/Icelandair
Ajat ovat paikallista aikaa. Islannissa kello on 3h (talvisin 2h) vähemmän kuin Suomessa.
Helsinki - Reykjavik 15:10 - 15:45

Reykjavik - Helsinki 07:30 - 14:00

Lentoaikataulu 14.7. ja 1.9.2022 lähdöillä

Helsinki - Reykjavik 15:20 - 15:55

Reykjavik - Helsinki 07:45 - 14:15

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone, alk. 220€

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Reykjavik

Icelandairin lento lähtee Helsingistä klo 15:10/15:35 kohti Reykjanvikia, jonne saavumme klo 15:45/16:00 paikallista aikaa. Suomenkielinen paikallisopas ja bussi ovat vastassa kentällä. Heti lentokentältä suuntaamme kohti Reykjavikin keskustaa, jossa majoitumme hotelliin. Hetki omaa aikaa. Nautimme yhteisen tervetuloillallisen, siirtyminen läheiseen ravintolaan kävellen.
Yöpyminen:  Hotel Klettur 

2. matkapäivä, Reykjavik - Blue Lagoon - Reykjavik

Aamiainen hotellissa. Tänään tutustumme suomenkielisen paikallisoppaan johdolla Islannin pääkaupunkiin, Reykjavikiin. Teemme kaupunkikierroksen bussilla ja kävellen. Näemme mm. Reykjavikin päänähtävyydet, Perlan, Hallgrimurin kirkon sekä Harpan musiikkitalon. Kierroksen jälkeen suuntaamme kohti  Blue Lagoonin ulkoilmakylpylää. Tämä mustan laavan ympäröimän kylpylän 37-39 °C vesi lämpenee maan sisältä tulevan lämmön avulla. Rikkipitoisessa vedessä kylpeminen tekee iholle hyvää ja saa mielen rauhoittumaan. Paluu Reykjavikiin, jossa loppupäivä omaa aikaa vaikkapa ostosten tekoon. Islanti on tunnettu käsityöstään, mm. lämpimät villatuotteet ovat suosittuja tuliaisia.

3. matkapäivä, Reykjavik - Kultainen kolmio - Reykjavik

Hotelliaamiaisen jälkeen lähdemme Kultainen Kolmio –retkelle. Kultaiseen Kolmioon kuuluvat Islannin tunnetuimmat luonnonnähtävyydet. Käymme Unescon maailmanperintökohteeksi valitussa Tingvellirin kansallispuistossa, jossa viikinkiparlamentti kokoontui jo 900-luvulla sekä näemme Gullfossin henkeä salpaavan vesiputouksen. Nautimme yhteisen lounaan, jonka jälkeen jatkamme matkaa geysiralueelle. Islanti on kuuluisa geysireistä eli maasta pulppuavista kuumista lähteistä, jotka purkautuvat tasaisin väliajoin. Paluu takaisin Reykjavikiin, jossa ilta omatoiminen.

4. matkapäivä, Reykjavik - Etelärannikko - Reykjavik

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen lähdemme tutustumaan saaren etelärannikkoon. Pysähdymme katsomaan Seljalandsfossin ja Skogarfossin upeita vesiputouksia. Seljanlandfoss on pitkä ja kapea satumainen putous, jonka taakse pääsee myös kävelemään. Skogarfoss taas on yksi näyttävimmistä putouksista kauniin luonnon keskellä. Näemme myös hauskasti muotoutuneet Reynisfjaran rantakalliot ja upeat Atlantin aallokot. Päivä on pitkä, mutta täynnä upeita maisemia ja luonnonihmeitä. Paluu Reykjavikiin, jossa ilta omatoiminen. 

5. matkapäivä, Reykjavik - Helsinki

Aikaisen lähtö hotellilta kohti lentokenttää. Icelandairin lento lähtee klo 07:30 kohti Helsinkiä, jonne saavumme kello 14:00.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.