Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Viihderisteilyt Turusta

Viking Grace

Vuorokauden risteily Turusta Viking Grace

Lähtöpäivät:

Lähtöjä joka päivä

Matkan kesto:

23 h

Hinta:

Hinta alkaen 6,5€

Vuorokauden risteily Viking Grace

alk. 6,5 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Vuorokauden risteilyt Turusta iltalähdöin Viking Gracella

Itämeren upein, vihreitä arvoja kunnioittava ja hiljaisin risteilyalus Viking Grace liikennöi iltalaivana reitillä Turku‒Tukholma. Lähtö päivittäin Turusta illalla ja paluu seuraavan päivän iltana. Ehdit herkutella, tehdä edullisia ostoksia Merimyymälässä ja nauttia upeista saaristomaisemista. Laivalla viihdettä ja ohjelmaa koko matkan ajan. Huom! Korona-aikana laivan palveluissa saattaa esiintyä ajoittaisia rajoituksia tai supistuksia.


Koe vuorokauden risteily iltalähdöllä uudella Viking Glorylla - katso poikkeavat ajankohdat tästä! 

Vuorokauden risteilyjen iltalähdöt Turusta liikennöidään normaalisti Viking Gracella, mutta poikkeuksellisesti vuonna 2022 muutamina ajankohtina Viking Gracen korvaa uusi upea Viking Glory. Lähde kokemaan odotettu risteilyelämys uudella Glorylla.

Ajankohdat jolloin Viking Glory risteilee vuorokauden risteilyjen iltalähdöissä Turusta:* 25.4.-30.4. * 9.-14.5.
* 29.8.-3.9.
* 12.-17.9.

Tutustu uuteen Viking Gloryyn ja varaa vuorokaudenristeily Turusta >>


Ostoksia huippuedullisesti

Kaikilla Viking Linen laivoilla on Merimyymälä, jossa säästät jopa 40 % maissa voimassa oleviin suositushintoihin verrattuna. Tarjolla on makeisia, kosmetiikkaa, tuoksuja, juomia, vaatteita, leluja ja asusteita ‒ aina edulliseen merihintaan.

Viking Gracen alkuvuosi 2022 esiintyjäkattaus on täynnä tähtiä!


TAMMIKUUSSA tähtiartisteina 21.1. Mamba ja 23.-25.12. PNP Band


HELMIKUUSSA viihdyttää 4.2. Kasmir, 11.2. Eini, 12.2. The 69 Eyes, 17.-19.2. TrrTrrTrr, 22.2. VIIVI, 23.2. Ilon, 24.2. Käsityöläiset, 26.2. Robin Packalen, 27.2. Vilma Alina


MAALISKUUSSA estradille nousevat 1.3. Diandra, 2.3. Evelina, 4.3. Ressu Redford, 6.-8.3. Finlanders, 9.3. Antti Ketonen, 11.3. Maija Vilkkumaa, 12.3. Soulmiehet, 13.-15.3. Kyösti Mäkimattila ja Varjokuva, 16.3. A. Aallon Rytmiorkesteri, 18.3. Elastinen, 19.3. Neljä Ruusua, 20.3. Tommi Soidinmäki, 21.-22.3. Eija Kantola, 23.3. Kake Randelin, 25.3. STIG, 27.3. Kari Vepsä sekä 28.-29.3. Saija Tuupanen. 30.3. Hurma, ja 31.3. TrrTrrTrr.

Hiihtoloman tähtiartistit

22.2. VIIVI 23.2. Ilon, ILTA
24.2. TikToker Game Show -risteily
26.2. Robin Packalén
27.2. Vilma Alina
1.3. Diandra
2.3. Evelina
3.3. TikToker Game Show -risteily
4.3. Ressu Redford
5.3. Poju & Movetron


Esiintyjät sitoumuksetta.


KATSO VIIHDE VIKING GRACELLA >


TikToker Game Show

Viking Linen laivoilla seilannut suosittu Tube Game Show saa nyt jatkoa täysin uuden TikToker Game Shown myötä. Ensimmäinen TikTok -vaikuttajien laivoilla järjestettävä viihteellinen tapahtumasarja on nimittäin täällä! Suomen ykkösvaikuttajien vetämässä viihteellisessä TikToker Game Show’ssa esiintyjät ottavat mittaa toisistaan mm. visailun, luovien haasteiden sekä heittäytymistä vaativien tehtävien parissa. 2022 talvilomien aikaan TikToker Game Show’ssa nähdään todellinen viihdyttäjä Santtu, sketseistään tuttu Nuppu Oinas, interaktiivisen sisällön taituri Daniel Ahola sekä tanssivideoilla mainetta niittänyt Nettaeleonoora. Tule mukaan pitämään hauskaa ja tapaamaan suosikit!


TikToker Game Show -risteilyt 2022:
27.2.  Gabriella, Helsinki–Tukholma risteily
24.2. Viking Grace, Vuorokauden risteily Turusta
3.3.  Viking Grace, Vuorokauden risteily TurustaVille Viking -ranneke

Ville Vikingin nimikkorannekkeen haltijaa ei jano pääse yllättämään! Rannekkeella voi hakea juomaa niin paljon kuin maistuu ja sillä saa myös yllätyslahjan. Rannekkeen kantaja saa: jäätelöpuikon, yllätyslahjan, Ville Viking -lasin (lasin saa pitää), johon saa rajattomasti limua tai mehua. Rannekkeen voi varata 0–17-vuotiaille lapsille matkavarauksen yhteydessä tai ostaa laivalta. Ranneke on voimassa koko risteilyn ajan.

Hinta: 8,50 €/ 0-11 vuotiaat  ja 10,50 €/12–17-vuotiaat.


🚌  Matkaan myös tilausajolla

Risteilyyn voit yhdistää kätevän kotimaan liityntäkuljetuksen. Tilausajokuljetukset vievät suoraan satamaan ja takaisin lähtöpaikkakunnalle.
Katso reitit, lähtöpäivät ja hinnat >>


RYHMILLE

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


Lue lisää Viking Grace viihderisteilyistä ryhmille ja lataa esite >>Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


Turvallisuus Viking Linen laivoilla

Viking Line on tehnyt runsaasti toimenpiteitä ja uudistuksia entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi niin laivoilla kuin terminaaleissa. Viking Line on maailman ensimmäisenä varustamona saanut todistuksen siitä, että heillä on valmius hallita tartuntatauteja kuten covid-19 ja ehkäistä niiden leviämistä. Toivommekin, että ennen matkaasi tutustut Viking Linen konkreettisiin turvallisuustoimenpiteisiin ja voisit astua Punaiseen laivaan huolettomin mielin! 


Huom.! 28.12.2021 alkaen Viking Linen laivoilla vaaditaan jälleen kasvomaskin käyttöä. Lisäksi Viking Linen laivoilla on tanssiminen ja karaoke-laulaminen kiellettyä ajalla 24.12.2021- 20.1.2022.


Viking Line ottaa polttoainelisämaksun käyttöön 1.11.2021 alkaen

Viking Line ottaa käyttöön 1.11.2021 alkaen polttoainelisämaksun kaikilla reittimatkoilla ja risteilyillä, jotka varataan ajalle 1.11.2021–31.1.2022. Ilman polttoainelisää jo varattujen ja maksettujen matkojen hintaan ei lisätä polttoainelisää, edellyttäen ettei varaukseen tehdä muutoksia. Polttoainelisää ei peritä alle 6-vuotiailta lapsilta. Poikkeukselliseen järjestelyyn turvaudutaan, koska polttoaineen hinta on lyhyessä ajassa noussut huomattavasti ennakoitua enemmän ja koska yhtiön talous on pitkän pandemiakurimuksen johdosta rasittunut.

Hintaan sisältyy

  • Risteily Turku – Tukholma – Turku valitussa hyttiluokassa

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Turku, Viking Linen terminaali
Tukholma, Stadsgården

Turku Tukholma
20:55 06:30
19:50 07:45

Lisämaksulliset palvelut

Meriaamiainen

Lounas

Illallinen

Ville Viking -ranneke (0-11v.)

Ostosraha

Kotimaan liityntäkuljetukset

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Turku - Tukholma

Maihinnousukortit laivaan saa Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa. Kotimaan tilausajokuljetuksillamme saapuvat matkustajat saavat matkaliput kuljettajalta satamassa. Laiva lähtee klo 20:55.

2. matkapäivä, Tukholma - Turku

Laiva on Tukholmassa klo 06:30-07:45. Koko päivä aikaa nauttia laivan palveluista ja risteilyohjelmasta. Laiva saapuu takaisin Turkuun klo 19:50.

Laivan esittely

Viking Grace

Ajankohtaista tietoa Viking Grace ravintolapalveluista

Jotta laivojen ravintoloissa kyetään toimimaan koronatilanteen ja viranomaisten suositusten edellyttämällä tavalla, ravintoloiden aukioloa on sopeutettu matkustajamäärän ja lähdön mukaan. Näin voimme varmistaa, että ruokaa voidaan tarjoilla ja siitä nauttia mahdollisimman turvallisesti.


The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Viking Gracella on Buffetin lisäksi kaksi tasokasta ravintolaa.  Frank´s in ruokalistalla on pizzoja, hampurilaisia, raikkaita salaatteja, ihania jälkiruokia ja uutuutena trendikkäitä japanilaisia ramen-nuudeliannoksia. Oscar à la Carten klassinen, skandinaavinen keittiö tarjoaa hienostuneita kulinaarisia elämyksiä. Keittiössä suositaan mahdollisimman lähellä tuotettuja, sesongin parhaita raaka-aineita. Café Sweet & Salty -kahvilassa tarjoillaan aamiaista, lounasta sekä iltaisin päivällistä tai yöpalaa. Kaikki tuotteet ovat laivalla valmistettuja ja uunituoreita.

Huom! Poikkeuksia Viking Gracen ravintoiloiden aukioloihin:

Buffet ravintola ja Oscar à la Carte ovat suljettuna ajalla 26.10.-18.11.2020. Meriaamiainen tarjoillaan normaalisti Buffetissa. 

Ostokset

Ainutlaatuinen myymäläkokonaisuus tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita merkkituotteita edulliseen merihintaan. Mm. oluelle ja samppanjalle on omat hienot osastonsa. Ostosten lomassa on mukava pysähtyä maistiais- ja ohjelmapisteille nauttimaan niiden tarjonnasta. Täydellisen ostoshetken kruunaa iloinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu.

Baarit

Retro Bar - Retrossa on viikon jokaisena päivänä perinteistä ja tanssittavaa musiikkia. Täällä onnistuvat niin karaoke, tanssi, yhteislaulu kuin bingokin.

Rockmore Bar - Rockmoressa voit löysätä solmiota. Menevä rockmusiikki soi aamusta iltaan, joka ilta on myös livemusiikkia tarjolla.

Seamore Champagne Lounge - Viihtyisä viinibaari sopii mainiosti esim. aperitiiveille ennen à la carte -illallista.


Yökerho

Suuri kaksikerroksinen yökerho Club Vogue sijaitsee Viking Gracen peräosassa. Kesäisin terassilla soitetaan päivisin lounge-musiikkia, iltaisin vuorossa on DJ ja bileet! Tunnelmaa voidaan erilaisin valaistustehostein ja uusimman audiovisuaalisen tekniikan avulla muuttaa vuorokaudenaikojen mukaan.

Lapsille

Viking Gracella on otettu hienosti huomioon myös nuoret matkustajat. Tarjolla on puuhaa, pelejä ja leikkejä perheen pienimmille sekä omaa ohjelmaa vähän vanhemmille lapsille ja teineille. Ja laivakissa Ville Viking on tietenkin mukana jokaisella lähdöllä!


0-6 vuotiaiden leikkihuoneessa on helppoa viettää pidempikin tovi: lasten kestosuosikki, pallomeri on Viking Gracella varustettu kiipeilymahdollisuuksilla. Kaikki on kuitenkin suunniteltu lapsille mahdollisimman turvalliseksi, jotta vältytään vahingoilta.

Hiukan isommille lapsille (6-12 v.) tarkoitetulla hauskalla osastolla ei tekeminen lopu kesken. Siellä voi pelata haluamiaan pelejä tai hauskuuttaa itseään ja muita tivoleista tutuilla hassuilla peileillä. Eikä sovi unohtaa Xbox-konsoleita, piirustusnurkkausta, välineitä tasapaino- ja pallopeleihin, filmejä, kirjoja, lehtiä ja lautapelejä, jotka kaikki ovat lasten käytössä.

PAFin ja Microsoftin sponsoroima teinien oma viihdemaailma puolestaan tarjoaa paljon erilaisia maksullisia ajanvietepelejä ja ilmaisen Xboxin.

Kannella 10 sijaitsevassa suositussa pelihuoneessa voi pelata Sega Rally -videopeliä ja nousta moottoripyörän selkään ajamaan virtuaalirataa. Huoneessa on myös airhockey- ja vasarapeli sekä kaksi kourapeliä, jossa pelaaja ohjaa elektronisesti mekaanista kouraa tavoitteena noukkia jokin palkintoleluista.

Hyvän olon palvelut


Spa-osastolla on kaksi suurta poreallasta, joista on upeat näkymät merelle. Tavallisen saunan lisäksi tarjolla on myös yrttisauna, ja saunomisen jälkeen on mukava vilvoitella lumiluolassa, jossa lämpötila on aina pakkasen puolella. Spa-osastolla on lisäksi kaksi yksityiskäyttöön varattavaa kuuden hengen VIP-saunatilaa, joissa on oma sauna ja poreallas. VIP-tilojen vuokra oikeuttaa sisäänpääsyyn koko osastolle, myös yrttisaunaan ja lumiluolaan.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.