Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Yritysinfo

Yritysinfo

Matkapojat Oy – jo yli 40 vuotta!

Matkapojat on Suomen suurin laiva- ja lähialuematkojen myyjä ja matkanjärjestäjä. Kauttamme matkustaa yli 250 000 tyytyväistä matkustajaa joka vuosi. Matkapojilla on myös laaja lentopohjainen tuotanto Eurooppaan ja kaukokohteisiin.
Taloustutkimuksen mukaan Matkapojat on ainoana lähialuematkanjärjestäjänä neljän suosituimman matkanjärjestäjän joukossa. Liikevaihto vuonna 2017 oli yli 31 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa
Matkapojilla toimii eri tehtävissä yli 70 henkilöä.

 

Yhdessä hyvä tulee – Yhteistyökumppanimme 

Matkapoikien myynti ja liikevaihto on kasvanut yhteistyössä arvokkaiden kumppaneidemme kanssa. Yhtiö on Viking Linen ja Tallink Siljan suurin matkanjärjestäjä Suomessa. 

Laiva-varustamoiden ohella tärkeisiin yhteistyökumppaneihimme kuuluu liikennöitsijöitä, majoitusalan yrityksiä, lentoyhtiöitä ja matkanjärjestäjiä joiden kanssa asioimme päivittäin. 

 

Miksi valita Matkapojat? 

Olemme olleet asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme luottamuksen arvoinen jo yli 40 vuotta ja haluamme myös jatkossa pysyä korkealaatuisena ja luotettavana yrityksenä. Huolehdimme siitä, että pysymme kehityksessä mukana ja hoidamme parhaan mahdollisen matkanjärjestelyn alusta loppuu asti. 

Matkapoikien matkassa voit matkustaa huoletta, sillä olemme turvanasi kellon ympäri. Päivystysnumeromme palvelee yllättävissä tai odottamattomissa tilanteissa 24h vuorokaudessa.

 


Pääkonttori
Hämeenkatu 8, 33100 Tampere
ma-pe 10:00-17:00
etunimi.sukunimi@matkapojat.fi

Yritystiedot

Y-tunnus 1842916-3
KuVi 4808/04/MjMvU
SMAL-tunnus 19395