Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Joulun viettoon Saksaan!

Joulumatka Berliiniin

Joulumatka Berliiniin

Lähtöpäivät:

23.12.2021

Matkan kesto:

4 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 799€

Uutuus 2021

Joulumatka Berliiniin

alk. 799 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Joulumatka Berliiniin

Berliinissä on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea aito saksalainen joulu. Kaupungin upea valaistus sekä tunnelmalliset markkinat virittävät jouluiseen tunnelmaan. Vierailemme suomenkielisen oppaan johdolla joulumarkkinoilla, tutustumme kaupunkiin sekä upeaan Charlottenburgin linnaan. Berliini on yksi Euroopan trendikkäimmistä kaupungeista, jossa nähtävää ja koettavaa riittää.

 

Berliinin joulutorit

Joulunalusaikaan yhdistyy Saksassa tuhat vuotinen juhlan ja karnevaalin perinne, mikä tuo oman lisänsä myös markkinoille. Toreilla myydään kaikenlaista aina herkuista käsitöihin ja leluihin ja alueella saattaa olla myös perinteisiä joululauluja esittäviä kuoroja tai vaikkapa karuselli. Ihana joulun tuoksu syntyy myyntikojujen paahdetuista kastanjoista, manteleista, marsipaaniukoista, suklaasta, pipareista... ja tietenkin paikallisesta hehkuviinistä Glühweinista, joka on olennainen osa berliiniläistorien joulutunnelmaa. Berliinin kenties parhaat ja hienoimmat joulumarkkinat pidetään Gendarmenmarkt-aukion kauniissa kulisseissa.

 

Berliinin ostostarjonnasta löytää kaikkea, mistä unelmoida saattaa ja kuuluisa Kurfürstendamm-ostoskatu sijaitsee kävelymatkan päässä hotellistamme.


Charlottenburgin linna

Jouluiseen tunnelmaan pääsemme myös Charlottenburgin linnan tunnelmallisilla joulumarkkinoilla. Vierailemme myös tässä upeassa linnassa, jonka Preussin ensimmäinen kuningas Friedrich 1. rakennutti vuonna 1695 toiselle vaimolleen Sophie Charlottelle. Näemme linnan vanhimman osan alkuperäiseen tyyliin entisöidyt barokkityyliset huoneet sekä sivusiiven rokokoosalit.


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä. Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


Hintaan sisältyy

  • Lennot Helsinki-Berliini-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Vierailu Charlottenburgin linnassa
  • Berliinin kaupunkikierros
  • Vierailut joulutoreilla
  • 3 illallista
  • Suomenkielisen paikallisoppaan palvelut kohteessa

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Lentoaikataulu / Finnair
Ajat ovat paikallista aikaa. Saksassa kello on 1 tunnin vähemmän kuin Suomessa.
Helsinki - Berliini 17:25 - 18:25

Berliini - Helsinki 19:10 - 22:05

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 120€

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Berliini

Finnairin lento Helsingistä Berliiniin. Suomenkielinen paikallisopas ja bussi ovat vastassa lentokentällä. Jouluiseen tunnelmaan pääsemme heti Charlottenburgin linnan tunnelmallisilla joulumarkkinoilla. Vierailemme myös tässä upeassa linnassa, jonka Preussin ensimmäinen kuningas Friedrich 1. rakennutti vuonna 1695 toiselle vaimolleen Sophie Charlottelle. Näemme linnan vanhimman osan alkuperäiseen tyyliin entisöidyt barokkityyliset huoneet sekä sivusiiven rokokoosalit. Majoittumisen jälkeen kävelemme oppaan johdolla tutustumaan Keisari Vilhelmin muistokirkon edustalla olevalle joulutorille, joka sijaitsee kuuluisan Kurfürstendamm-kadun varrella. Paluu hotelliin omatoimisesti, jossa nautimme yhteisen illallisen.

2. matkapäivä, Berliini

Aamiainen hotellissa ja aamupäivä aikaa omalle ohjelmalle. Kurfürstendamm-ostoskadun varrelta löytyy lukuisia liikkeitä ja käymisen arvoisia ovat vaikkapa Euroopan toiseksi suurin tavaratalo KaDeWe tai monikerroksinen kauppakeskus Europa-Center. Iltapäivällä vierailemme bussilla oppaan johdolla Berliinin hienoimmalla joulutorilla Gendarmenmarktilla. Koristelluissa kojuissa kauppiaat myyvät taidekäsitöitä ja makuhermot iloitsevat joululeivonnaisista, maistuvista makkaroista, kanelipiparkakuista, paahdetuista manteleista, marsipaanimakeisista ja tietysti hehkuviinistä. Saksalaiset tulevat joulumarkkinoille ennen kaikkea viihtymään ja herkuttelemaan. Lämmintä Glühweinia voi nauttia vaikkapa Schillerin patsaan juurella esiintymislavan musiikista nauttien. Paluukuljetus hotelliin illansuussa jouluvalojen syttyessä ympäri kaupunkia. Jouluaaton kruunaa illallinen hotellissa. 

3. matkapäivä, Berliini

Aamiainen hotellissa. Aamulla on hyvä mahdollisuus kokea omatoimisesti saksalainen Joulupäivän Jumalanpalvelus läheisessä Kaiser-Wilhem-Gedächtnis-kirkossa, joka on yksi kaupungin tunnetuimpia symboleita. Päivällä teemme kaupunkikiertoajelun oppaan johdolla ja näemme Berliinin tunnetuimmat nähtävyydet, sekä kuulemme sen historiasta ja nykypäivästä. Branderburgin portti on ehkä kaupungin tunnetuin symboli, ja sitä pidetään myös Saksojen yhdistymisen tunnuskuvana. Reichstag on Saksan parlamentin eli liittopäivien kokoontumispaikka ja vaurioitui pahasti toisen maailmansodan pommituksissa. Vanhaan loistoon kunnostettu valtiopäivätalo on nykyään yksi kaupungin näyttävimmistä rakennuksista. Näemme myös mm. kuuluisan Checkpoint Charlien -rajanylityspaikan, Unter den Linden -bulevardin sekä itäisen ja läntisen Berliinin keskusta-alueet. Paluu hotelliin iltapäivällä, jonka jälkeen voi viettää Joulupäivää oman ohjelman mukaan. Illallisen nautimme hotellissa.

4. matkapäivä, Berliini - Helsinki

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Päivällä on vielä hyvin aikaa omalle ohjelmalle, matkatavarat voi jättää hotellille säilytykseen päivän ajaksi. Iltapäivällä kuljetus lentokentälle, josta Finnairin iltalento takaisin Helsinkiin.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.