Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Onnistuneet järjestelyt Matkapojista!

Pikkujoulut ryhmille ja yrityksille

Pikkujoulut loppuvuonna tai alkuvuonna!

Ryhmäsi on juhlansa ansainnut! Itämeren viihderisteilyt ovat syksyisin ja keväisin huippuartisteja täynnä ja tarjoavat mahtavat puitteet onnistuneisiin pikkujouluihin. Samalla hoituvat antoisat kokoukset ja tiimipalaverit laivojen monipuolisilla kokousosastoilla. Tarjolla on myös tunnelmallisia konserttipaketteja mm. Haikon Kartanoon sekä täydellisiä kokousmatkapaketteja Ahvenanmaalle. Tutustu valmiisiin matkaehdotelmiin ja hyödynnä upeat ryhmäedut.  Kaikki matkajärjestelyt voit jättää meille, hoidamme ne puolestasi ammattitaidolla ja asiantuntemuksella! Varmista paikat ryhmällesi ajoissa!

🙋‍♀️  Ryhmäasiat yhdellä soitolla ryhmien omasta palvelulinjasta 010 2323 440 (ma-pe 10-16). 

Pikkujoulut loppuvuonna!Pikkujoulut alkuvuonna!

Kyllä, pikkujoulut voi hyvin pitää keväälläkin! Alkuvuosi on mainiota pikkujouluaikaa ryhmille ja yrityksille! Loppuvuoden kiireet ovat takana päin ja alkaneen vuoden uudet tavoitteet edessä. Lähtekää omalla porukalla viettämään ikimuistoinen alkuvuoden pikkujoulu ainutlaatuisesta viihteestä ja herkuttelusta nauttien - hyviä kokousmahdollisuuksia unohtamatta! Kokosimme neljä alkuvuoden pikkujouluvinkkiä ryhmille ja yrityksille.  Suositut lähdöt täyttyvät nopeasti, joten varmista paikat ajoissa. Edessä siintää upea artistikevät!  ⭐️

KATSO KAIKKI RYHMÄMATKAT >

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.
TUTUSTU RYHMÄMATKOIHIN >

Tilaa parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi!

TILAA

Henkilökohtaista palvelua!

Henkilökohtaista palvelua kaikissa ryhmäasioissasi!


Haetko uusia ideoita ryhmämatkustukseen? Haluatko varmistaa parhaan tarjouksen kokousmatkallesi tai vapaa-ajan matkallesi? Meiltä saat avaimet onnistuneeseen ryhmämatkaan. Lisäksi nimeämme ryhmällesi oman yhteyshenkilön eli saat henkilökohtaista palvelua!


LUE LISÄÄ RYHMÄPALVELUISTAMME >