Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Hehkuvat suosikit

Andalusian kiertomatka

Andalusian kiertomatka

Lähtöpäivät:

Tulossa myyntiin v. 2025

Matkan kesto:

8 päivää

PUOLI HOITO

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Andalusian kiertomatka

Monipuolinen Andalusian kiertomatka vie Espanjan aurinkoisimpaan maakuntaan. Matkalla näet monta upeaa kaupunkia, niiden upeaa historiaa, vaihtelevaa arkkitehtuuria ja ylväitä maisemia. Hintaan sisältyy puolihoito ja kohteessa mukana  suomenkielinen paikallisopas!


Granada 

Granadan kaunis kaupunki sijaitsee Sierra Nevadan vuoriston juurella. Sitä ei turhaan mainosteta yhtenä Espanjan kauneimmista kaupungeista ja kaikkialla näkyvät arabivaikutteet tuovat ripauksen eksotiikkaa tähän historialliseen kaupunkiin. Vierailemme maailman kahdeksanneksi ihmeeksikin mainitussa Alhambran palatsissa, joka on Unescon maailmanperintökohde ja tunnelma kuin tuhannen ja yön sadussa.


Cordoba

Córdoba oli tärkeä kaupunki jo roomalaisajalla, ja maurit valitsivat sen ensimmäiseksi pääkaupungikseen saavuttuaan Andalusiaan. Valokuvauksellisen vanhankaupungin sokkeloiset kujat ja  huikean suuri moskeija-katedraali, ovat koko Espanjan näyttävimpiä kohteita ja osa Unescon maailmanperintöluetteloa.


Sevilla

Sevillan sanotaan olevan espanjalaiskaupungeista espanjalaisin: täältä ovat kotoisin niin tulinen flamenco kuin härkätaistelutkin. Tutustumme maailman suurinpaan, Unescon suojelemaan goottilaiseen katedraaliin ja näemme juutalaiskorttelit, jotka ovat yksi Euroopan suurimmista keskiaikaisista vanhoista kaupungeista.


Cadiz

Cadiz sijaitsee kapealla Atlantin valtamereen työntyvällä niemekkeellä ja on Länsi-Euroopan vanhin yhtäjaksoisesti asuttu kaupunki. Täältä lähti Kolumbus matkalleen kohti uutta mannerta ja Amerikkaa.


Ronda

Henkeäsalpaavan kauniissa vuoristomaisemassa sijaitseva Rondan valkoinen kylä kohoaa 750 m merenpinnan yläpuolelle. Yli sata metriä syvä rotko jakaa kaupungin kahteen osaan, jotka on yhdistetty sillalla, mistä avautuu huikeat nähöalat. Rondassa sijaitsee myös Espanjan vanhin härkätaisteluareena


El Torcal

Vuoristossa sijaitseva muinainen merenpohja ja kivipatsaat ovat luonnon miljoonia vuosia muovaamia taideteoksia, jotka tekevät maisemasta mystisen ja luovat lähes aavemaisen tunnelman


Jerez de la Frontera

Jerez on kuuluisa viineistä, hevosistaan ja flamencosta. Kaupunki tunnetaan maailmalla myös Sherry-viineistään.

Málaga

Málaga tunnetaan taiteilija Pablo Picasson kotikaupunkina, missä moderni arkkitehtuuri kohtaa tunnelmallisen vanhankaupungin kapeat kujat ja kirkkaanväriset rakennukset.Gibraltar

Lisämaksullinen kokopäiväretki Brittien hallitsemaan Gibraltariin. Gibraltarin tunnetuin paikka lienee 426 metriä korkea rantakallio, missä asustaa Euroopan ainoa luonnonvarainen apinayhteisö ja kirkkaalla säällä sieltä näkee Afrikkaan asti. Täältä löytyy myös runsaasti luolia, joista tutustumme tunnetuimpaan eli San Miguelin tippukiviluolaan. Lue lisää sivun alalaidasta.


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Pidätämme oikeudet muutoksiin.


KATSO KAIKKI KIERTOMATKAT >>

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >

Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki – Malaga – Helsinki reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisesti
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Ateriat: seitsemän illallista
  • Sherry- maistiaiset viinitilalla
  • Sisäänpääsymaksut Alhambran palatsiin, Cordoban moskeijaan ja Sevillan katedraaliin
  • Opastetut kaupunkikierrokset Granadassa, Cordobassa ja Sevillassa
  • Opastetut kaupunkikierrokset Rondassa, Cadizissa ja Malagassa
  • Suomenkielisen paikallisoppaan palvelut kohteessa matkaohjelman mukaisesti

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu 18.3.2025

Lennot Finnairilla Helsingistä Malagaan.
Ajat ovat paikallista aikaa. Espanjassa kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.
Tampere - Malaga 06:30 - 10:15

Malaga - Helsinki 11:00 - 16:40

Lentoaikataulu 18.5.2025

Lennot Finnairilla Helsingistä Malagaan.
Ajat ovat paikallista aikaa. Espanjassa kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.
Helsinki - Malaga 13:10 - 16:55

Malaga - Helsinki 17:40 - 23:15

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 240 €

Gibraltar 115€

Lisämaksulliset retket

Hinta 115 € /hlö

Kuva retkestä

Gibraltar

Kokopäiväretki Brittien hallitsemaan Gibraltariin. Gibraltarin salmi Euroopan ja Afrikan välillä on strategisesti tärkeä, sillä täällä voi valvoa kaikkea Atlantin ja Välimeren välistä laivaliikennettä. Gibraltarin tunnetuin paikka lienee 426 metriä korkea rantakallio, missä asustaa Euroopan ainoa luonnonvarainen apinayhteisö ja kirkkaalla säällä sieltä näkee Afrikkaan asti. Täältä löytyy myös runsaasti luolia, joista tutustumme tunnetuimpaan eli San Miguelin tippukiviluolaan. Aikaa jää myös hieman omalle ohjelmalle tässä ”perinteisessä englantilaisessa pikkukaupungissa” ja tehdä vaikkapa verovapaita ostoksia. Gibraltarin kierros tehdään minibusseilla paikallisen kuljettajan englanniksi opastamana, mutta oppaaltamme saat tietoa kohteesta ennen Gibraltarille saapumista.  Retken toteutuminen edellyttää min. 15 osallistujaa. Retki tehdään 7. matkapäivänä. Retken hinta 115 €/hlö. Retkeä ei voi varata enää kohteessa. Gibraltarille matkustettaessa vaaditaan voimassaoleva passi.

Matkaohjelma

Lähtöpäivät:

Matkaohjelma 16.-23.3.2025

Matkaohjelma 18.-25.5.2025

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt