Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Tallinnan risteilyt

Tallinnan risteilyt

Risteily Tallinnaan on suomalaisten suosituimpia tapoja rentoutua. Matkapojista löydät kaikki Tallinnan risteilyt aina päiväristeilyistä lähes vuorokauden mittaisiin viihderisteilyihin. Risteilylle lähteminen on joka kerta yhtä kutkuttavaa. Voit heittäytyä lomafiilikseen ja antautua risteilyn vietäväksi - ja vain nauttia olostasi. Olemme suomalaisina onnekkaita, kun pääsemme risteilylle Tallinnaan vaivattomasti ja edullisesti. Helsingistä on helppo lähteä Tallinnaan, olitpa sitten paikallinen tai saavuit paikalle kauempaa. Matkapoikien kätevillä liityntäkuljetuksilla pääset kätevästi maakunnista suoraan satamaan. Tervetuloa mukaan!

Päiväristeilyt Tallinnaan

Päiväristeily Tallinnassa kuuluu monen suomalaisen lempiristeilyihin. Tallinnaan on mukava lähteä nauttimaan lahden toisen puolen nähtävyyksistä ja antimista. Tallinnaan liikennöi päivittäin useita laivavuoroja, jotka mahdollistavat maissa olon noin 3,5 tunnista lähes 7 tuntiin. Päätitpä valita minkä tahansa päiväristeilyn, sinulle jää mukavasti aikaa tutustua Tallinnan nähtävyyksiin, shoppailla monipuolisesti tai herkutella kaupungin korkealaatuisissa ravintoloissa. Muista myös Matkapoikien edulliset bussiliitynnät satamaan, jos saavut Helsingin ulkopuolelta.
PÄIVÄRISTEILYT TALLINNAAN >

Risteilyt Tallinnaan (yöpyminen laivalla)

Kun on aika ottaa ilo irti, hoituu se mitä mainioimmin Tallinnan viihderisteilyllä. Päivittäin Tallinnaan liikennöivällä Europalla nautit Itämeren parhaasta viihteestä ja tanssin hurmasta. Tämän lisäksi aika kuuluu leppoisasti herkutellen ja tuliaisia tehden. Voit valita suositun Europa 22h-viihderisteilyn, jossa ensimmäinen ilta ja yö risteillään nauttien laivan palveluista. Seuraavana aamuna on mahdollisuus piipahtaa maissa Tallinnassa ennen paluumatkan alkua. Vaihtoehtoisesti voit yhdistää Europan viihderisteilyyn 1-4 yön majoituksen Tallinnassa haluamassasi hotellissa. Muista myös edulliset liityntäkuljetukset kautta eteläisen Suomen! Lähtöjä päivittäin ja bussikuljetuksia useilta reiteiltä!


Huom! Silja Europan risteilyt ovat myynnissä jälleen 1.4.2021 alkaen. Tallinkin Victoria alus aloittaa viikonloppuristeilyt Helsinki-Tallinna -reitillä 25.9.2020 alkaen. Yön yli risteilyt ovat vain Suomesta lähteville matkustajille ja eikä risteilyllä ole maissakäyntiä Tallinnassa.

Tutustu ja varaa Victoria yön yli risteily tästä >>

Tekemistä Tallinnassa

Tallinna on yksi suomalaisten suosikkikohteista vuosi toisensa jälkeen. Yhä useammalle Tallinnan matka tarkoittaa ihanan pitkää viikonloppua kaupungista nautiskellen pikaisen päivämatkan sijaan. Suunnittele Tallinnan matkasi etukäteen ja nappaa tältä sivulta ajankohtaiset vinkit ja tutustu parhaisiin kohteisiin.
Matkapoikien kautta Tallinnaan Viking XPRS:n päiväristeilyllä, Tallink Shuttlen päiväristeilyllä, Tallinnan kaupunkilomalla (Viking XPRS), Tallinnan kaupunkilomalla (Tallink), Risteily-hotellimatkalla sekä 3 päivän kylpylälomalla, 4 päivän kylpylälomalla, 5 päivän kylpylälomalla ja 8 päivän kylpylälomalla.

Helposti matkaan bussilla!

Näin se on - bussilla matka taittuu helpommin! Hyppää kyytiin ja jätä oma auto kotiin. Liityntäbussissa hermo lepää ja vältät ruuhkat sekä parkkihuolet ja kalliit parkkimaksut. Menomatkan ennakkotilaus-palvelulla tilaat tuliaiset kätevästi suoraan paluubussiin toimitettuna. Rentoudu ja nauti - ilmastokin kiittää kun valitset kimppakyydin satamaan! Klikkaa ja katso 7 hyvää valita liityntäbussi!

Luottavaisin mielin laivalle

Meille Matkapojissa turvallisuus on ykkösasia. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa pyrimme tekemään matkustamisen puitteet mahdollisimman turvallisiksi. Laivoilla, hotelleissa ja busseissa on tehty paljon toimenpiteitä entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi.

Kasvomaskit ovat tällä hetkellä tärkeä matkavaruste ja niiden käyttöä suositellaan laajalti sekä erityisesti sellaisissa tilanteissa, joissa turvavälien noudattaminen saattaa olla hankalaa. Mikäli turvallisuusasiat satamissa ja laivoilla mietityttävät, toivomme että perehtyisit varustamojen turvallisuustoimenpiteisiin.

Turvallisuus Tallink Siljan laivoilla >
Turvallisuus Viking Linen laivoilla >
Varustamojen yhteinen suositus kasvomaskien käytöstä laivamatkalla 14.8.2020 >
Palaa kaikki risteilyt sivulle >

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset!

TILAA

Loma alkaa jo laivalla!

Me suomalaiset tiedämme sen kokemuksesta - loma alkaa jo laivalla! Tallinnan risteilyjen suosio ei ota laantuakseen, vaan Tallinnan laivojen kyydissä lahden ylittävät yhä useammat matkustajat vuosi vuodelta. Miksi lähteä Itämerta pidemmäksi, kun heti lahden toiselta puolelta löytyy upea kaupunkilomakohde, joka tarjoaa kaiken sen, mitä täydelliseltä lomalta voi odottaa – historiallisia nähtävyyksiä, edullisia shoppailumahdollisuuksia ja laadukkaita ravintoloita. Ehkäpä löydämme Tallinnasta jopa ripauksen sitä piristävää kansainvälistä tunnelmaa, jota kaipaamme pitkiin talviin ja lyhyisiin kesiin!