Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Tallinnan risteilyt

Tallinnan risteilyt

Matkapojista löydät Tallinnan risteilyt aina päiväristeilyistä lähes vuorokauden mittaisiin viihderisteilyihin ja risteily-hotellimatkoihin. Heittäydy lomafiilikseen ja antaudu risteilyn vietäväksi - ja vain nautti olostasi. Helsingistä on helppo lähteä Tallinnaan, olitpa sitten paikallinen tai saavuit paikalle kauempaa. Matkapoikien kätevillä liityntäkuljetuksilla pääset kätevästi maakunnista suoraan satamaan. Tervetuloa mukaan!

Risteilyt Tallinnaan (yöpyminen laivalla)

Parhaat risteilyt Helsingistä Tallinnaan ovat täällä! Ota iloinen irtiotto, nauti Itämeren parhaasta viihteestä, herkuttelusta ja edullisista ostoksista.
Vinkki! Yhdistä matkaan yöpyminen Tallinnassa täysin uudistetussa Tallink City hotellista!

Huomaa myös kätevät kuljetukset Europa risteilylle!

Lue lisää >

Päiväristeilyt Tallinnaan

Tallinnaan liikennöi päivittäin useita laivavuoroja ja päätitpä valita minkä tahansa päiväristeilyn, sinulle jää mukavasti aikaa tutustua Tallinnan uusiin nähtävyyksiin, shoppailla tai herkutella kaupungin kehutuissa ravintoloissa.

Päiväristeilyt (ei maissakäyntiä)

5h ostosristeily Megastarilla


Päiväristeilyt Tallinnaan (sisältäen maissakäynnin)

Päiväristeily Tallink Megastar/Star
Päiväristeily Viking XPRS

Teemaristeilyt Tallinnaan

Monipuoliset teemaristeilyt tarjoavat iloa ja viihdettä moneen makuun! Tutustu vaihtuvaan tarjontaamme ja lähde nauttimaan teemaristeilyjen hurmasta samanhenkisessä seurassa! Viihdyt taatusti!

Tekemistä Tallinnassa

Tallinna on yksi suomalaisten suosikkikohteista vuosi toisensa jälkeen. Yhä useammalle Tallinnan matka tarkoittaa ihanan pitkää viikonloppua kaupungista nautiskellen pikaisen päivämatkan sijaan. Suunnittele Tallinnan matkasi etukäteen ja nappaa tältä sivulta ajankohtaiset vinkit ja tutustu parhaisiin kohteisiin.

Helposti matkaan tilausajolla!

Hyppää kyytiin ja jätä oma auto kotiin. Europa risteilylle pääset mukavasti tilausajolla usealta reitiltä. Bussissa hermo lepää ja vältät ruuhkat, parkkihuolet ja kalliit parkkimaksut. Menomatkan pre-order palvelulla tilaat ostokset kätevästi ennakkoon ja saat tuliaiset suoraan paluubussiin toimitettuna. Rentoudu ja nauti - ilmastokin kiittää kun valitset kimppakyydin satamaan!

Turvallisuus on ykkösasia

Meille Matkapojissa turvallisuus on ykkösasia. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa pyrimme tekemään matkustamisen puitteet mahdollisimman turvallisiksi. Laivoilla, hotelleissa ja busseissa on tehty paljon toimenpiteitä entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi.
Mikäli turvallisuusasiat mietityttävät, myyntipalveluumme auttaa sinua kaikissa matkaasi liittyvissä kysymyksissä.

Ohjeita matkustukseen

Olemme koonneet yhdelle sivulle tärkeimpiä ohjeita, jotka on hyvä huomioida ennen matkalle lähtöä ja erityisesti matkan jälkeen Suomeen palattaessa. Tutustu koosteeseen tästä >>

Suosittelemme, että tutustut ennen risteilymatkaasi laivayhtiöiden turvallisuustoimenpiteisiin.


* Turvallisuus Tallink Siljan laivoilla >
* Turvallisuus Viking Linen laivoilla >

Matkustukseen vaikuttaa tällä hetkellä sekä Suomen että kohdemaan viranomaisten ohjeistukset.

Jos risteilymatkasi aikana vierailet toisessa maassa, on tärkeää että tutustut ennen matkaasi seuraaviin viranomaisohjeistuksiin:


* THL:n ohjeistus Suomeen palaaville matkustajille >
* Rajavartiolaitoksen ohjeet >
* Ohjeita Viroon saapuvalle matkailijalle >


Matkustajan oma vastuu

Pyydämme ystävällisesti jokaista matkustajaa muistamaan ja huomioimaan myös oman vastuun tärkeiden turvaohjeden noudattamisessa. Näitä ovat mm. jatkuva hyvä käsihygienia, turvavälit muihin ihmisiin, kasvomaskin käyttö suositusten mukaisesti ja vain terveenä kotoa poistuminen. Jokaisen toimiessa vastuullisesti, luomme turvallisuutta matkustamiseen, olipa määränpää sitten lähellä tai kaukana.

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

SIIRRY KAIKKI RISTEILYT SIVULLE >

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset!

TILAA

Loma alkaa jo laivalla!

Me suomalaiset tiedämme sen kokemuksesta - loma alkaa jo laivalla! Tallinnan risteilyjen suosio ei ota laantuakseen, vaan Tallinnan laivojen kyydissä lahden ylittävät yhä useammat matkustajat vuosi vuodelta. Miksi lähteä Itämerta pidemmäksi, kun heti lahden toiselta puolelta löytyy upea kaupunkilomakohde, joka tarjoaa kaiken sen, mitä täydelliseltä lomalta voi odottaa – historiallisia nähtävyyksiä, edullisia shoppailumahdollisuuksia ja laadukkaita ravintoloita. Ehkäpä löydämme Tallinnasta jopa ripauksen sitä piristävää kansainvälistä tunnelmaa, jota kaipaamme pitkiin talviin ja lyhyisiin kesiin!