Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Tallinnan risteilyt

Tallinnan risteilyt

Matkapojista löydät Tallinnan risteilyt aina päiväristeilyistä lähes vuorokauden mittaisiin viihderisteilyihin ja risteily-hotellimatkoihin. Heittäydy lomafiilikseen ja antaudu risteilyn vietäväksi - ja vain nautti olostasi. Helsingistä on helppo lähteä Tallinnaan, olitpa sitten paikallinen tai saavuit paikalle kauempaa. Matkapoikien kätevillä liityntäkuljetuksilla pääset kätevästi maakunnista suoraan satamaan. Tervetuloa mukaan!

Risteilyt Tallinnaan

Tallinnaan liikennöi päivittäin useita laivavuoroja ja päätitpä valita minkä tahansa päiväristeilyn, sinulle jää mukavasti aikaa tutustua Tallinnan uusiin nähtävyyksiin, shoppailla tai herkutella kaupungin kehutuissa ravintoloissa.


Risteilyt Tallinnaan (sisältäen maissakäynnin)

Päiväristeily Tallink Shuttle (Megastar / MyStar)

Päiväristeily Viking XPRS

22 h -risteily Tallinnaan

Risteily-laivamatkat Tallinnaan

LIVE Risteilyt

LIVE Risteilyt on kotimainen ja luotettava risteilyjärjestäjä, joka on tuottanut lukuisia menestyksekkäitä teema- ja bileristeilyjä jo vuodesta 2015 lähtien! Risteilyperheeseen kuuluvat mm. JouluJolla-, Parasta Ennen-, Ysäri-, Ankkurit Irti!-, MeriHelvetti-, Spring Break- ja Kasari -risteilyt. 

 

Mikä parasta: näitä koko laivan kattavia erikoislähtöjä seilataan sekä Turusta että Helsingistä.

 

Risteilyjen lipunmyynnit toteutetaan yhdessä Matkapojat Oy:n kanssa, joka toimii risteilyjen vastuullisena matkanjärjestäjänä. Matkapoikien kattava tilausajoverkosto on saatavilla myös LIVE Risteilyjen lähdöille.

Katso kaikki LIVE Risteilyt >>

Tekemistä Tallinnassa

Tallinna on yksi suomalaisten suosikkikohteista vuosi toisensa jälkeen. Yhä useammalle Tallinnan matka tarkoittaa ihanan pitkää viikonloppua kaupungista nautiskellen pikaisen päivämatkan sijaan. Suunnittele Tallinnan matkasi etukäteen ja nappaa tältä sivulta ajankohtaiset vinkit ja tutustu parhaisiin kohteisiin.

Helposti matkaan tilausajolla!

Hyppää kyytiin ja jätä oma auto kotiin. Tallinnan risteilyille pääset mukavasti tilausajolla usealta reitiltä. Bussissa hermo lepää ja vältät ruuhkat, parkkihuolet ja kalliit pysäköintimaksut. Menomatkan pre-order palvelulla tilaat ostokset kätevästi ennakkoon ja saat tuliaiset suoraan paluubussiin toimitettuna. Rentoudu ja nauti - ilmastokin kiittää kun valitset kimppakyydin satamaan!

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

SIIRRY KAIKKI RISTEILYT SIVULLE >

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset!

TILAA

Loma alkaa jo laivalla!

Me suomalaiset tiedämme sen kokemuksesta - loma alkaa jo laivalla! Tallinnan risteilyjen suosio ei ota laantuakseen, vaan Tallinnan laivojen kyydissä lahden ylittävät yhä useammat matkustajat vuosi vuodelta. Miksi lähteä Itämerta pidemmäksi, kun heti lahden toiselta puolelta löytyy upea kaupunkilomakohde, joka tarjoaa kaiken sen, mitä täydelliseltä lomalta voi odottaa – historiallisia nähtävyyksiä, edullisia shoppailumahdollisuuksia ja laadukkaita ravintoloita. Ehkäpä löydämme Tallinnasta jopa ripauksen sitä piristävää kansainvälistä tunnelmaa, jota kaipaamme pitkiin talviin ja lyhyisiin kesiin!
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt