Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Tallinnan risteilyt

Tallinnan risteilyt

Risteily Tallinnaan on suomalaisten suosituimpia tapoja rentoutua. Matkapojista löydät kaikki Tallinnan risteilyt aina päiväristeilyistä lähes vuorokauden mittaisiin viihderisteilyihin. Risteilylle lähteminen on joka kerta yhtä kutkuttavaa. Voit heittäytyä lomafiilikseen ja antautua risteilyn vietäväksi - ja vain nauttia olostasi. Olemme suomalaisina onnekkaita, kun pääsemme risteilylle Tallinnaan vaivattomasti ja edullisesti. Helsingistä on helppo lähteä Tallinnaan, olitpa sitten paikallinen tai saavuit paikalle kauempaa. Matkapoikien kätevillä liityntäkuljetuksilla pääset kätevästi maakunnista suoraan satamaan. Tervetuloa mukaan!

Risteilyt Tallinnaan (yöpyminen laivalla)

Kesän 2021 uutuus Yön yli risteily Silja Serenadella on karanteenivapaa risteilymatka Helsingistä. Matka ei sisällä maissakäyntiä Tallinnassa ja laivalle otetaan vain rajoitettu määrä matkustajia. Lue lisää >>

Muita risteilylomia Tallinnaan on tarjolla kulloisenkin terveysturvallisuustilanteen sallimissa rajoissa.

Kun on aika ottaa ilo irti, hoituu se mitä mainioimmin Tallinnan viihderisteilyllä. Päivittäin Tallinnaan liikennöivällä Europalla nautit Itämeren parhaasta viihteestä. Tämän lisäksi aika kuuluu leppoisasti herkutellen ja tuliaisia tehden. Voit valita suositun Europa 22h-viihderisteilyn, jossa ensimmäinen ilta ja yö risteillään nauttien laivan palveluista. Seuraavana aamuna on mahdollisuus piipahtaa maissa Tallinnassa ennen paluumatkan alkua. Vaihtoehtoisesti voit yhdistää Europan viihderisteilyyn 1-4 yön majoituksen Tallinnassa haluamassasi hotellissa.

Päiväristeilyt Tallinnaan

Päiväristeily Tallinnassa kuuluu monen suomalaisen lempiristeilyihin. Tallinnaan on mukava lähteä nauttimaan lahden toisen puolen nähtävyyksistä ja antimista. Tallinnaan liikennöi päivittäin useita laivavuoroja, jotka mahdollistavat maissa olon noin 3,5 tunnista lähes 7 tuntiin. Päätitpä valita minkä tahansa päiväristeilyn, sinulle jää mukavasti aikaa tutustua Tallinnan nähtävyyksiin, shoppailla monipuolisesti tai herkutella kaupungin korkealaatuisissa ravintoloissa. Muista myös Matkapoikien edulliset bussiliitynnät satamaan, jos saavut Helsingin ulkopuolelta.
PÄIVÄRISTEILYT TALLINNAAN >

Teemaristeilyt Tallinnaan

Monipuoliset teemaristeilyt tarjoavat iloa ja viihdettä moneen makuun! Tutustu vaihtuvaan tarjontaamme ja lähde nauttimaan teemaristeilyjen hurmasta samanhenkisessä seurassa! Viihdyt taatusti!

Tekemistä Tallinnassa

Tallinna on yksi suomalaisten suosikkikohteista vuosi toisensa jälkeen. Yhä useammalle Tallinnan matka tarkoittaa ihanan pitkää viikonloppua kaupungista nautiskellen pikaisen päivämatkan sijaan. Suunnittele Tallinnan matkasi etukäteen ja nappaa tältä sivulta ajankohtaiset vinkit ja tutustu parhaisiin kohteisiin.

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

SIIRRY KAIKKI RISTEILYT SIVULLE >

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset!

TILAA

Loma alkaa jo laivalla!

Me suomalaiset tiedämme sen kokemuksesta - loma alkaa jo laivalla! Tallinnan risteilyjen suosio ei ota laantuakseen, vaan Tallinnan laivojen kyydissä lahden ylittävät yhä useammat matkustajat vuosi vuodelta. Miksi lähteä Itämerta pidemmäksi, kun heti lahden toiselta puolelta löytyy upea kaupunkilomakohde, joka tarjoaa kaiken sen, mitä täydelliseltä lomalta voi odottaa – historiallisia nähtävyyksiä, edullisia shoppailumahdollisuuksia ja laadukkaita ravintoloita. Ehkäpä löydämme Tallinnasta jopa ripauksen sitä piristävää kansainvälistä tunnelmaa, jota kaipaamme pitkiin talviin ja lyhyisiin kesiin!