Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Pärnu kaupunki- ja kylpylälomat

Pärnu kaupunki- ja kylpylälomat

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

PÄRNUN MATKAT 2022


Pärnu risteily-hotellimatka - myynnissä! Lue lisää ja varaa täältä >>

Pärnu omatoimisesti - myynnissä! Lue lisää ja varaa täältä >>
Pärnu kaupunki- ja kylpylämatkat - ei myynnissä toistaiseksi.


Pärnu

Pärnu on kaupunki Pärnumaan maakunnassa, Itämeren rannalla, eteläisessä Virossa. Kaupungin läpi virtaa Pärnujoki. Yli 750 vuotias Pärnu tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja lomaasi kaikkina vuodenaikoina. Kaupunki on mukavan pieni, joten tärkeimmät nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä. Monipuolinen kulttuuritarjonta, vanha kaupunki ja historialliset nähtävyydet, runsaat shoppailumahdollisuudet, makuelämyksiä tarjoavat lukuisat ravintolat - Pärnusta löytyy kaikkea!

Kaupunkiloma Pärnuun

Pärnu puistoineen, kahviloineen ja ravintoloineen antaa hyvät puitteet onnistuneelle lomalle. Kaupungissa on vilkas kulttuurielämä ympäri vuoden. Rento Pärnu tarjoaa parastaan luonnon ystävälle ympäri vuoden. Se on Viron merkittävin lomakeskus, josta löytyy pitkä upea hiekkaranta, kylpylöitä, monipuolinen ravintolatarjonta, cocktailbaareja, jne. Lähde nauttimaan luonnosta ja tapahtumista edullisemman hintatason etelään!

Pärnun ranta ja rantapuisto

Keskustasta vartin kävelymatkan päässä sijaitsee kuuluisa Pärnun hiekkaranta, joka kesällä on kuin kaupunki kaupungin sisällä. Matalavetisen ja nopeasti lämpenevän lahden ansiosta Pärnun ranta soveltuu hyvin lapsiperheille. Pärnun rannassa on hauskoja laitteita lapsille, keinuja, surffivarusteiden vuokrausta, minigolf-rata, paljon jäätelöä ja muita virvokkeita. Pärnun rantapromenadi on romantikkojen lempipaikka ympäri vuoden.

Kylpyläloma Pärnuun

Pärnu on Viron vanhimpia ja tunnetuimpia kylpyläkaupunkeja ja sitä pidetään Viron kesäpääkaupunkina. Pärnussa on perinteikäs kylpyläkulttuuri ja siellä voit hemmotella itseäsi kaikkina vuodenaikoina. Nykyaikaiset ja uudistetut kylpylät tarjoavat asiantuntevaa palvelua. Kylpylät ovat avoinna myös talvella, joten kaupunkiin voi hyvin lähteä ympäri vuoden - lepäilemään, syömään, shoppailemaan ja nauttimaan! Kaikkiin matkoihin on tarjolla edulliset liityntäkuljetukset kotimaassa. Useista hotellivaihtoehdoista voit valita perinteisen hotellin tai kylpylähotellin. Viron viehättävässä kylpyläkaupungissa Pärnussa viihtyy jokainen!Lue blogikirjoitus Pärnun lomasta >>

VINKIT JA TAPAHTUMAT PÄRNUSSA

KATSO KAIKKI PERHELOMAT >
Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.Matkustus Viroon

Jos matkasi aikana vierailet toisessa maassa, on tärkeää että tutustut ennen matkaasi ajantasaisiin viranomaisohjeistuksiin. Matkustajia pyydetään myös seuraamaan tilannetta, mikäli matkustusrajoitukset muuttuvat.


* Ohjeita matkustukseen

Olemme koonneet yhdelle sivulle tärkeimpiä ohjeita, jotka on hyvä huomioida ennen matkalle lähtöä ja erityisesti matkan jälkeen Suomeen palattaessa. Tutustu koosteeseen tästä >>


* THL:n ohjeistus Suomeen palaaville matkustajille:

Tarkistathan ennen varauksen tekoa sekä ennen matkaa mahdolliset voimassa olevat karanteenivelvoitteet ja Suomeen palaamisen edellytykset (THL/Matkustaminen ja koronaviruspandemia) >>.

* Rajavartiolaitoksen ohjeet:

Suomeen saapuvia matkustajia pyydetään myös varautumaan matkustusasiakirjojen tarkistukseen Suomeen saavuttaessa. Lisätietoa Rajavartiolaitoksen sivuilta >>

* Viron viranomaisten ohjeet:

Jos käyt maissa Virossa, tarkistathan myös Viron viranomaisten antamat Covid-19 ohjeistukset sekä mahdolliset rajoitukset ja suositukset Visit Estonian sivuilta.Hintaan sisältyy

  • Maihinnousukortit jonottamatta Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa
  • Laivamatkat kansipaikoin Viking XPRS
  • Meno- paluukuljetukset Virossa
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tallinna, A-terminaali
Helsinki Tallinna Laiva 10.8. alkaen
10:30 13:00 M/S Viking XPRS
18:00 15:30 M/S Viking XPRS su
19:30 17:00 M/S Viking XPRS to, su 12.4.2020
Helsinki Tallinna Laiva 12.6.-9.8.2020
10:30 13:15 Gabriella/Mariella ma-su
20:15 18:00 M/S Viking XPRS ma-to, la
20:00 17:30 M/S Viking XPRS pe
18:00 15:30 M/S Viking XPRS su

Lisämaksulliset palvelut

Kotimaan liityntäkuljetus

Osassa majoituskohteista puolihoito

Osassa majoituskohteista täysihoito

Osassa majoituskohteista hoitoja

Yhden hengen huone

Lisämaksulliset retket

Hinta 12 € /hlö

Kuva retkestä

Kaupunki- ja ostoskierros

n. 1,5 tuntia.
Katsellaan mukavasti bussin ikkunasta Pärnun tärkeimmät nähtävyydet ja kuullaan tarinoita kaupungin historiasta ja nykypäivästä. Vanhankaupungin alueella nähdään 1600-luvulta peräisin olevat Kuninga-kadun kauppiastalot, komeat barokkityyliset Elisabetin ja Katariinan kirkot, kaunis Koidulan puisto ja patsas. Ranta-alueen helmiä ovat valkoinen hiekkaranta, lumoava Rantapuisto, jugend- ja funkkistyyliset talot sekä kaupungin kuulut kylpylät. Vähimmäisosallistujamäärä 10 hlöä

Hinta 43 € /hlö

Kuva retkestä

Riika, Latvian pääkaupunki

n. 10 tuntia.

Yli 800-vuotias Riika on Baltian suurin kaupunki. UNESCOn maailmanperintökohteisiin kuuluva Vec Riga (vanha kaupunki) on ainutlaatuinen nähtävyys kokonaisuudessaan. Riiasta löytyvät myös pohjoisen Euroopan upeimmat jugendtyylejä edustavat talot. Retkellä ajetaan Via Balticaa pitkin Riikaan, jossa tehdään kaupunkikierros jalkaisin ja bussilla. Sen jälkeen jää vapaata aikaa viihtyisiin vanhakaupungin katukahviloihin, ostoksiin ja omin päin kaupunkiin tutustumiseen. Paluumatkalla pysähdytään Viron ja Latvian rajalla sijaitsevassa Super Alkon myymälässä. Ostoksia tehdessä on huomioitava, että bussikuljetuksissa matkatavaroiden yhteispanolle on rajoitus 20 kg / hlö. Virosta ostetut tupakat / tupakkatuotteet sekä alkoholijuomat tulee aina kuljettaa itse paluun laivamatkan aikana. HUOM! Passi mukaan! Vähimmäisosallistujamäärä 10 hlöä.


Hinta 32 € /hlö

Kuva retkestä

Latvia-Liivinlahden rantakylät

Latvia- Liivinlahden rantakylät ja -maisemat n.4,5 tuntia 
Tällä 4,5 tunnin mittaisella retkellä tutustutaan Pärnun maakunnan kauniisiin rantakyliin ja ajetaan naapurimaahan Latviaan, jossa saa häivähdyksen purjehduksen historiasta ja sen vaikutuksesta alueelle sekä näkee miten rantakylien asukkaat elävät nykypäivänä. Häädemeeste on ollut tärkeä purjelaivojen rakennuspaikka ja nykypäivänä se tunnetaan paikkana, jossa löydettiin terveellinen mineraalivesi. Retkellä ajetaan läpi Luitemaan luonnonsuojelualueen jossa näkee kauniita maisemia, mäntymetsiä ja rantavyöhykettä. Lisäksi nähdään Kablin rantaa ja vilkaistaan paikkakunnan kansainvälisesti kuuluisaa lintujen rengastusasemaa. Kahvitauko Kablissa. Rajakaupungissa Ainažissa toimii Baltian maitten ensimmäinen merenkulkukoulu, joka perustettiin jo vuonna 1864.  Koulussa opiskeli sekä virolaisia että latvialaisia, jotka tavoittelivat perämiehen tai pitkän matkan laivan kapteenin diplomia. Rannassa on aikoinaan satamaa suojannut ja junarataa varten rakennettu vanha aallonmurtaja. Ostosaika Viron ja Latvian rajalla Super- ja Goalkossa. Hintaan sisältyy: suomenkielinen opastus, kahvitauko Kablissa, sisäänpääsyliput museo/kirkko. 
Vähimmäisosallistujamäärä 10 hlöä

Asiakkaat suosittelevat

Pärnu oli ihana pieni-suuri kaupunki! Sopivan rauhallinen, mutta kuitenkin elämää täynnä. Maistuvaa ruokaa, ihania leivoksia ja mahtavan hyvää virolaista kahvia! Hiekkaranta oli ihana.

Suosittelen: pyöränvuokraus ehdottomasti paras tapa tutustua kaupunkiin. Vain 9 euroa/pv ”Leena”

Iso kiitos Matkapojille toimivasta kesälomareissusta Pärnuun. Lasten kanssa aivan loistava paikka! Matalat rannat, lapsiystävällinen ympäristö. Tästä reissusta nautti 3 sukupolvea.

Pärnu kiva pieni rantakaupunki lähellä. Rauhallinen kotoisa helppo liikkua”Pena”

Matkaohjelma

Lähtöpäivät:

kolmen yön matka

neljän yön matka

seitsemän yön matka

kahden yön matka

Hotellit

Laivan esittely

Viking XPRS

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Viking XPRS:n Wine & Dine à la carte -ravintolasta saat maukkaita annoksia – sekä pieneen että isoon nälkään. Listalla on sekä klassikoita että koko joukko muita herkullisia annoksia. Ravintola Blue Delin valikoimaan kuuluu kevyitä ruokia kuten salaatteja, voileipiä ja täytettyjä panineja sekä reiluja pääruokia suoraan grillistä.

Red Rose Bar Caféssa voit aloittaa päivän nauttimalla merelle avautuvasta panoraamanäköalasta. Lapsille leikkihuone pallomerineen sekä pelihuone. Robert’s Coffee -kahvilassa tarjoillaan erilaisia kahveja aivan kuin Italiassa: espressoa, caffè lattea ja cappucinoa.

The Burgers hemmottelee hampurilaisten ystäviä. Herkuttele kokkien tekemillä hampurilaisilla! Valitse valmis ateriakokonaisuus tai yhdistele hampurilaiseesi lisukkeita mielesi mukaan.

Ostokset

Merkkituotteiden merelliset hinnat ovat aina houkuttelevia ja Viking XPRS:llä ostosten tekeminen on keskeisellä sijalla. Shopping World -myymälässä on tarjolla kaikkea mahdollista, niin ranskalaisia viinejä, hajuvesiä kuin naisten ja miesten kosmetiikkaakin.

BaaritViking’s Inn on perinteinen ja lämpimän viihtyisä pubi – loistava paikka iloiseen seuranpitoon. Suuri valikoima oluita sekä perinteisiä pubiruokia.

Yökerho

Laivan päivä- ja yöelämän keskus on Club X. Ohjelmasta ja elävästä musiikista nautitaan aamupäivästä yön pikkutunneille saakka. Lisäksi valikoimassa on paljon erilaisia teemalähtöjä.

Lapsille

XPRS:llä on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä!
Kuva
Kuva
Kuva

Kartta

Tapahtumat

Kuva

Pärnun Ravintolaviikko

12.4. - 19.4.
12:00 - 23:00

Ravintolaviikolla on pitkä historia, joka sai alkunsa Yhdysvalloissa jo noin 20 vuotta sitten. Viroon ensimmäinen ravintolaviikko rantautui vuonna 2011. Pärnun ravintolaviikolla voi tutustua hyvin erityylisiin ravintoloihin ja niissä työskenteleviin hyviin kokkeihin. Toivomme, että ravintolaviikon ansiosta monet Pärnun ravintoloista tulisivat tutummiksi! Ravintolaviikolla tarjotaan erikoishintaisia lounaita ja illallisia: 2 ruokalajin lounaita ja 3 ruokalajin illallisia. Tarjottavat ruoat on poimittu a´la carte -ruokalistoilta. Juomat eivät sisälly hintaan.

Paikat ja ravintolat

RANTA JA RANTAPUISTO

Keskustasta vartin kävelymatkan päässä sijaitsee kuuluisa Pärnun hiekkaranta, joka kesällä on kuin kaupunki kaupungin sisällä.  Matalavetisen ja nopeasti lämpenevän lahden ansiosta Pärnun ranta soveltuu hyvin lapsiperheille. Puistovyöhyke tarjoaa suojaa kylmiltä pohjoistuulilta. Pärnun rannassa on hauskoja laitteita lapsille, keinuja, surffivarusteiden vuokrausta, minigolf-rata, paljon jäätelöä ja muita virvokkeita. Pärnun rantapromenadi on romantikkojen lempipaikka ympäri vuoden.
Osoite: Ranna puiestee 1
Etäisyys keskustasta: 2 km

PÄRNUN TALLINNAN PORTTI

Barokkityylinen Tallinnan portti on ainut Baltiassa säilynyt 1600-luvun valliportti, jota vuoteen 1710 kutsuttiin Carl Gustavin (Kuninkaan) portiksi. Portilta johti silta vallihaudan yli ja sieltä lähti postitie Tallinnaan. Portin suunnittelija on todennäköisesti Erik Dahlberg, joka rakensi samantapaisia kuninkaanportteja ja linnakkeita myös Narvaan ja Riikaan. Suojarakenteiden poistamisen aikaan 1800-luvulla säilytettiin vain Tallinnan portti, vallit sekä vallihauta portilta Venuksen linnakkeelle joen rannalla - nykyinen Vallikäär.
Osoite: Vana-Tallinna tänav-1, Pärnu linn
Etäisyys keskustasta: 1 km

OSTOSKESKUS KAUBAMAJAKAS

Pärnun suurin ostoskeskus Kaubamajakas  tarjoaa 23 000 m² haluttua muotia, kauneutta, kodin sisustusta, tekniikkaa, ruokia, juomia ja palveluja tunnetuilta tuotemerkeiltä. Kaubamajakan ravintolakerroksessa on viisi erilaista ravintolaa. Kesäisin Kaubamajakas tarjoaa päivittäin ilmaisen kuljetuksen keskustan ja ostoskeskuksen välillä.
Osoite: Papiniidu tänav 8, Pärnu linn
Etäisyys keskustasta: 4,6 km
www

OSTOSKESKUS PÄRNU KESKUS

Pärnu Keskus on moderni, viihtyisä ja persoonallinen ostoskeskus Pärnun sydämessä.  Keskuksen neljästä kerroksesta löytyy lasten-, naisten-, miesten- ja nuortenvaatteita, kenkiä, kauneus-, terveys- ja sisustusliikkeitä ja kirjakauppa.
Osoite: Aida tänav 7
Etäisyys keskustasta: alle 1 km

KAUPPAKESKUS PORT ARTUR

Pärnun ydinkeskustassa sijaitseva Port Artur ostoskeskus on moderni ja suosittu ostospaikka, joka tarjoaa mukavia elämyksiä koko perheelle. Kahdessa Port Arturin rakennuksessa tarjoavat tuotteitaan ja palvelujaan yhteensä yli 80 erilaista yritystä.
Osoite: Aida tänav 7
Etäisyys keskustasta: alle 1 km
www

ELISABETIN KIRKKO

Pärnun keskustassa sijaitseva 1750 siunattu Elisabetin kirkko kutsuu astumaan sisälle korkeaan tilaan ja tutustumaan lähemmin uusgoottilaista tyyliä edustavaan kansliaan ja alttariin sekä alttarimaalaukseen Ylösnousemus. Elisabetin kirkon urut lukeutuvat Viron parhaisiin soittimiin ja kirkko on musiikin ystävien iloksi myös kaupungin suosittu konserttipaikka.
Osoite: Nikolai 22, Pärnu
Etäisyys keskustasta: 1 km

ORTODOKSINEN KATARIINAN KIRKKO

Vuonna 1768 valmistunut Jekateriinan kirkko on tyylipuhtain ja runsain barokkiajan kirkko Virossa. Ulkosivujen muotoilussa on barokille ominaista ryhmittelyä. Kuuden tornikupolin huipuilla olevat terävät kupolinhuiput antavat rakennukselle keveyttä ja juhlallisuutta
Osoite: Vee tänav 8, Pärnu linn
Etäisyys keskustasta: alle 1 km

PÄRNUN AALLONMURTAJA

Pärnu on aina ollut tärkeä satamakaupunki. Jottei hiekka kasaantuisi joen suistoalueelle, paikalle rakennettiin vuonna 1769 keisarinna Katariina II:n käskystä hirsiset aallonmurtajat. Vuosien 1863–64 aikana valmistuivat uudet kiviset aallonmurtajat. Kivet kuljetettiin paikalle Häädemeesten ja Kihnun rannoilta. Molemmat aallonmurtajat ovat hieman yli kahden kilometrin pituisia. Pärnun symboliksi on muodostunut joen vasemmalla rannalla oleva aallonmurtaja.
Osoite: Pärnu muul, Viro
Etäisyys keskustasta: 3 km

VESIPUISTO

Tervise Paradiis on rentouttava paikka ajanviettoon perheen ja ystävien kanssa! Hauskan piristysruiskeen saavat kaikki vesiliukumäistä laskijat. 11 metrin korkeudessa sijaitsevalta lähtötasanteelta saa alkunsa neljä erilaista liukuputkea, joista pisin on 85 metrin pituinen. Nopean ja hauskan liu’un jälkeen laskeudut turvallisesti turvakanavaan. Rohkeimmille on vesipuistossa lisäksi neljän metrin korkeudessa oleva hyppytasanne ja koskiset vuoristojoet. Vesipuistossa on lisäksi erilaisia altaita, mm. lämmitetty ulkoallas (avoinna myös talvella), porealtaita, saunoja, Aqua-baari ja kesäterassi.
Etäisyys keskustasta: 2,5 km
www

PÄRNUN LIIKENNEKAUPUNKI

Tämä on Pärnun oma liikennekaupunki, jossa lapset voivat oppia liikennöimään leikin kautta.
Liikennekaupungissa voi ajella hauskasti sähköautoilla ja mönkijöillä, täällä on voimassa samat säännöt kuin oikeassa liikenteessä - täällä on risteyksiä, liikennemerkkejä, liikennevaloja, suojateitä, huoltoasema jne.
Osoite: Lina tänav-24, Pärnu linn
Etäisyys keskustasta: 2,5 km

UFOSALI

Hüppa Mängumaa on hauska ja ainutlaatuinen ufosali, joka on leikki- ja juhlapaikka 4-16 -vuotiaille lapsille.
Törmäilyautoja eli ufoja on helppo ajaa ja ne sopivat sekä lapsille että aikuisille. Ufot pyörivät, liikkuvat helposti kaikkiin suuntiin, ja niissä on mukaansatempaava musiikki ja vilkkuvat värivalot!
Pikkulapset voivat ajaa myös aikuisen kanssa - yhteen autoon mahtuu 2 henkeä.
Osoite: Suur-Jõe tänav 13, Pärnu linn
Etäisyys keskustasta: 1,6 km

MINI ZOO

Koko perheelle mielenkiintoisessa Pärnun keskustassa sijaitsevassa Mini Zoo:ssa voi ihmetellä eksoottisia terraarion eläimiä. Eläintarhan kokoelmassa on käärmeitä virolaisista kyykäärmeistä Vipera berus'esta suuriin verkkopythoneihin ja tiikeripythoneihin. Myrkkykäärmeistä on vielä edustettuna pahamaineinen Keski-Aasian kobra ja myös Texasin kalkkarokäärme. Sisiliskoista voi nähdä Mini Zoossa muutamia gekkoliskoja esimerkiksi Tokee'ta tai nykyään jopa Virossa lemmikiksi levinneitä Viherleguaaneja. Rohkeimmat saavat myös lähemmin tarkastella ja koskea eläimiä!
Osoite: Akadeemia tänav 7, Pärnu
Etäisyys keskustasta: alle 1 km

www


LASERPARK

Pärnu Laserpark on ensimmäinen ja ainut viihde- ja juhlatila Pärnussa, jossa on moderni laservarustus ja joka tarjoaa adrenaliinia ja jännitystä sekä lapsille että aikuisille!
Laserparkin sydän on pimeä taistelusali, jossa on vastustajan väijymiseen paljon piilopaikkoja, labyrinttejä, suuri silta ja romuauto. Jännitystä tarjoavat pimeässä loistavat hirviöt, mystinen valaisu, savu ja musiikki.
Osoite: Lao tänav 11, Pärnu linn
Etäisyys keskustasta: 4 km

www


LOTTEMAAN TEEMAPUISTO

Kuuden kilometrin etäisyydellä Pärnusta sijaitsee Baltian suurin teemapuisto: Lottemaa. Se on kaunis rantametsässä sijaitseva Keksijäkylä, joka on tuttu Lotta-elokuvista, -musikaaleista ja -kirjoista. Lottemaalla löytämistä odottavat sadat kohteet, kuten teematalot, hyvät ruokailuelämykset, matkamuistomyymälä ja uimaranta. Löytämistä, keksimistä ja hurjan hauskoja seikkailuja riittää koko perheelle koko päiväksi.
Osoite: Reiu, 86508 Pärnumaa
Etäisyys keskustasta: 6 km
www

RANNAHOTELLIN RAVINTOLA

Hotellin ravintola ja kesäterassi ovat Pärnun kestosuosikkeja - kansainvälisen perusruokalistan lisäksi tarjolla on myös Rannahotellin klassisia suosikkiruokia hotellin alku-ajoilta, vuodelta 1937. 
A la carte -ravintola, jossa on merinäköala, on kuin luotu romanttisten illallisten, perhetapahtumien tai hienojen juhlien järjestämiseen.
Osoite: Ranna puiestee 5, Pärnu linn
Etäisyys keskustasta: 2,3 km

VILLA WESSETIN RAVINTOLA

Villa Wessetin ravintola on viihtyisä paikka nauttia illallista tai kupillinen teetä. Ravintola tarjoaa tunnettuja ruokia uudella tavalla ja yllättävillä lisukkeilla. Erinomainen näkymä auttaa rentoutumaan ja nauttimaan hetkestä.
Osoite: Ranna puiestee 5, Pärnu linn
Etäisyys keskustasta: 1,7 km

PURSISEURAN RAVINTOLA

Pärnun pursiseuran ravintolalla on ainutlaatuinen jokinäköala ja siellä on hyvä mahdollisuus viettää seurueen kanssa aikaa hyvistä viineistä, maukkaasta ruoasta ja mukavasta musiikista nauttien. Lapsille on leikkinurkkaus. Kesäterassilla on merirosvolaiva "Arabella", jossa lapset voivat kokeilla kapteeniksi oloa.
Osoite: Lootsi tänav 6, Pärnu
Etäisyys keskustasta: 1 km

RAVINTOLA RESTO AKORD

Grilliravintola Akord toimii Pärnussa, Hedon SPA & Hotellissa. Ravintola on keskittynyt tarjoamaan auringonlaskulle ja rannalle ominaista – elävällä tulella valmistuvia liharuokia, merikaupunkiin sopivia kalaruokia ja upeita merenantimia. Tietenkin on menussa mukana myös kasvisruoat, pastat, jälkiruoat – kaikki suoraan grillistä. Ravintolassa Akord voit nyt olla oma itsesi, olla itse kokki ja makusuunnittelija. Me valmistamme sinulle maukkaat grilliruoat ja sinä itse yhdistät ne parhaisiin tarjolla oleviin lisukkeisiin – juuri noin kuten tykkäät.
Osoite: Pühavaimu tänav 15, Pärnu linn, Pärnu
Etäisyys keskustasta: 1 km

DONITSIBAARI

Tässä nostalgisessa kahvilassa valmistuvat paikan päällä lämpimät ja rapeat donitsit. Lisäksi voit ostaa suolaisia ja makeita piiraita ja maukkaita kakkuja. Listalta löytyy myös perinteisiä kilohailileipiä ja perunasalaattia.
Osoite: Pühavaimu tänav 15, Pärnu linn, Pärnu
Etäisyys keskustasta: 1 km


Tärkeää tietää

Kuva

Lisäpalvelut ja huoltotyöt kylpylöissä

Estonia Medical Spa & Hotel

Majoituksen hintaan sisältyy aamusauna-ja uinti klo 6:30-10:00 sekä Termid sauna-ja allasosaston käyttö klo 10:00-22:00.

Termid allas- ja saunaosaston huoltopäivät 2020: 18.2., 14.4., 16.6., 18.8., 13.10., 8.12.

Allas-ja saunaosasto on huoltopäivinä suljettu klo 17.00 asti.     


Hoito-osasto on suljettuna seuraavina päivinä v. 2020: 1.1., 24.6., 25.12. ja 1.1.2021. 

Hoitopakettiin sisältyvät 3 hoitoa / päivä jaetaan muille hoitopäiville.

Estonia Resort Hotel & SPA

Majoituksen hintaan sisältyy spa-ja saunakeskuksen käyttö aukioloaikoina.

Spa & Saun-keskuksen huoltopäivät 2020: 6.1., 3.2., 2.3., 6.4., 4.5., 1-2.6. (1.6. keskus on suljettu. 2.6. avautuu kello 17:00), 6.7., 3.8., 7.9., 5.10., 2.11., 7.12.


Strand SPA & Conference Hotel

Majoituksen hintaan sisältyy sauna-ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö aukioloaikoina (Huom! Maanantaisin avoinna huoltotöiden vuoksi klo 13.00-21.00).


Tervis

Majoituksen hintaan sisältyy spa-ja saunakeskuksen käyttö ma-to klo 6:30-17:00 ja pe-su klo 6:30-22:00 sekä kuntosalin käyttö klo 6:30-15:00. Kesäaikaan 1.6.-31.8.2020 spa-ja saunakeskuksen käyttö sisältyy hotellin asiakkaille klo 6:30-22:00.

Spa- ja saunakeskuksen ja kuntosalin huoltopäivät ovat v. 2020 seuraavasti: 17.11.                                                                 

Huoltopäivänä on asiakkaiden Terviksen asiakkaille hotellikorttia näyttämällä ilmainen sisäänpääsy (3 h) Tervise Paradiisin vesipuistoon ja kuntosalille.    

Kulttuurikeskus on toistaiseksi suljettu.

Tervise Paradiis

Majoituksen hintaan sisältyy vesipuiston rajaton käyttö aukioloaikoina, uima-hallin ja saunan käyttö klo klo 6:30-15:00 ja  kuntosali klo 6:30-15:00.


Huom ! V. 2020 vesipuiston ja saunakeskuksen huoltopäivät ovat: 13.10., 10.11. ja 01.12.

Keilasalin huoltopäivät ovat: 12.8., 9.9., 14.10., 11.11. ja 9.12.

Vesipuisto ja saunakeskus ovat huoltopäivinä kiinni koko päivän. Uimahalli, kuntosali ja aerobicsali palvelevat normaalisti vesipuiston huoltopäivinä. Vesipuiston ja saunakeskuksen huoltopäivinä Tervise Paradiisin asiakkaat voivat käyttää ilmaiseksi Terviksen sauna-ja allasosastoa (3 h / käyntikerta).

Viiking Spa

Majoituksen hintaan sisältyy saunakeskuksen, uima-altaiden ja kuntosalin käyttö aukioloaikoina. C-talon saunakeskuksessa aamusauna ja –uinti ma-pe klo 6:30-7:30, la-su 7:00-10:00. Uuden Viiking Saaga sauna-ja vesikeskuksen sisäänpääsy ma-pe klo 12:00-22:00, la-su ja kansallisina juhlapyhinä klo 10:00-22:00.


Viiking Saaga vesi- ja saunakeskuksen huoltopäivät 2020: 14.5., 13.8., 12,11.


Keskus on huoltopäivinä suljettu koko päivän, C-talon saunaosastosto on käytössä klo 15-22.
Hotelli pidättää oikeuden muuttaa saunaosaston aukioloaikaa.

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.