sitelogo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Risteilyt Maarianhaminaan

Risteily ja hotellimatka Maarianhaminaan

Yö Baltic Princessillä sekä Maarianhaminassa

Lähtöpäivät:

useita lähtöjä

Matkan kesto:

3 päivää

Matkan esittely

Ahvenanmaa

Ahvenanmaa on kotimaanmatkailijan saaristokeidas, jossa on pieneen kokoonsa nähden paljon nähtävää. Idyllinen Maarianhamina, keskiaikaiset kirkot ja rauhalliset luontokohteet. Kaupungin pienessä keskustassa ostospaikat, ravintolat, kulttuuri ja elämykset ovat lähellä.


Sundissa sijaitseva Kastelholman linna on ollut osa Ahvenanmaan kulttuurimaisemaa jo 1300-luvulta lähtien. Suurin rakennustyö tehtiin 1300-luvun lopulla, ja aikanaan Kastelholma oli koko Ahvenanmaan hallintokeskus. Linnassa ovat viihtyneet monet historian merkkihahmoista kuten Kustaa Vaasa, jonka kunniaksi Kastelholmassa vietetään vuosittain Kustaa Vaasan päiviä.


Miniloma Maarianhaminaan

Ahvenanmaa kauniine saaristoluontoineen on loistava paikka viettää koko perheen lomaa. Meri on aina lähellä, ja se houkuttelee myös kalastamaan, melomaan ja veneilemään. Yhdistä risteily ja hotelliloma, lähde minilomalle Ahvenanmaalle!


Nauti kiireettömästä risteilystä Silja Baltic Princessillä Turusta Tukholman kautta Maarianhaminaan. Maarianhaminassa ehdit viettämään kokonaisen vuorokauden ja majoitut kätevästi keskustassa hotellissa. Paluu takaisin Turkuun tapahtuu seuraavana päivänä kansipaikoin, niin ikään Silja Baltic Princessillä.

Viihdelaivat Baltic Princess

Baltic Princessillä viihde koostuu huippuesiintyjistä, musiikista ja tanssista viikon jokaisena päivänä. Mukana seilaavat luonnollisesti Suomen suosituimmat tanssiartistit sekä joka päivä huipputrubaduuri ja parhaimmat housebändit.  

Hintaan sisältyy

 • Risteily Turku-Tukholma-Maarianhamina valitussa hyttiluokassa
 • Yöpyminen Hotelli Adlonissa tai Hotelli Pommernissa Maarianhaminassa
 • Aamiainen hotellissa
 • Paluulaivamatka Maarianhaminasta Turkuun kansipaikoin

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Turku, Silja terminaali

Maarianhamina, Västra hamnen

Turku Maarianhamina
20:15 13:35
13:45 19:15

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen hytti/huone

Hytti paluumatkalle

Kotimaan liityntäkuljetus

Matkaohjelma

1. Matkapäivä, Turku - Tukholma

Silja Linen Baltic Princess lähtee Turusta. Majoittuminen hytteihin. Laivalla on mahdollista nauttia lisämaksullinen päivällinen. Risteilyohjelman saat laivalta.

2. Matkapäivä, Tukholma - Maarianhamina

Laiva on Tukholmassa klo 06:10 - 07:10. Lisämaksullinen meriaamiainen on tarjolla 06:30 – 10:00 (viimeinen sisäänpääsy klo 09:30, ajat ovat Suomen aikaa). Laiva saapuu Maarianhaminaan klo 13:35. Hotellihuoneen saa käyttöön osanottajatodistusta näyttämällä klo 15:00 jälkeen, jota ennen matkatavarat voi jättää hotellin säilytykseen.

3. Matkapäivä, Maarianhamina - Turku

Aamiainen hotellissa. Omatoiminen päivä Maarianhaminassa. Huoneiden luovutus viimeistään klo 12:00. Paluulaivaliput saa Maarianhaminan terminaalista menomatkan maihinnousukorttia vastaan. Silja Baltic Princess lähtee takaisin Turkuun klo 13:45. Laiva saapuu Turkuun klo 19:15. Paluumatka Turkuun kansipaikoin, hytit lisämaksusta.

Hotellit

Laivan esittely

Silja Baltic Princess

Uusi Grande Buffet

Buffet Silja Linen ilme uudistui ilmeeltään ja siitä tuli Siljan muilta laivoilta tuttu Grande Buffet. Grande Buffet -ravintolassa (kansi 7) herkuttelet sydämesi kyllyydestä ja valitset itse omat suosikkiherkkusi! Jonojakaan ei juuri synny, koska löydät nyt useampia ruokapisteitä, esim. antipasto-tori, vihannestori, kalatori jne


Grill House

Iskikö suurempikin nälkä? Grill Housen ruokalistalta löydät lihanystävien herkut, mm. hampurilaiset ja mehevät pihvit. Uudistuneen ruokalistan kaikki pihviannokset on tehty huippulaatuisesta Angus-lihasta. Voit myös nauttia runsaista herkuista alku- ja jälkiruokapöydästä.


Tavolàta

Italialaisessa Tavolàta-ravintolassa maistelet ihania italialaisia herkkuannoksia, listalla mm. maukkaita pizzoja.


Happy Lobster

Nauti ravintolan tasokkaista kala- ja äyriäisherkuista merellisessä tunnelmassa kaikessa rauhassa! Uudistetun ravintolan suosituin annos on äyriäisvati simpukoineen, rapuineen ja ostereineen.

Sea Pub. Täyteläisten oluiden ja raikkaiden siidereiden olohuoneessa viihdyt varmasti! Lämminhenkisen Sea Pubin laajasta valikoimasta löydät parhaimmat merkit ja rennon tunnelman.


Piano bar

Tyylikkäässä Piano Barissa nautit aperitiivit tai kahvi avecit. Piano Bar on myös loistava vaihtoehto viettää iltaa rauhassa pianomusiikkia kuunnellen.


Starlight Palace

Art Deco -tyylisessä Starlight Palace -yökerhossa tanssit bilebändien säestyksellä ja näet Suomen eturivin artistien keikat. Yökerhossa näet kesäaikaan myös näyttävät Keskiyön show't pukuloistoineen, tanssijoineen kaikkineen. Kaksikerroksisen yökerhon toisesta kerroksesta on hyvät näkymät alakerran tanssilattialle ja suurelle esiintymislavalle.


Iskelmä Baari

Baltic Princessin keulan Iskelmä Baarissa voit näyttää laulutaitosi karaokessa tai pyörähdellä parketilla


Klubi

Klubissa tanssit aamuun saakka parhaimpien hittien tahdissa. Tanssilattian kuumasta sykkeestä on helppo suunnata hetkeksi hengähtämään raikkaaseen meri-ilmaan peräkannen terassille. Klubi sijaitsee 10. kannella.

Kuva kohteesta
Kuva kohteesta
Kuva kohteesta

Hytit

Kuva hytistä

A-premium hytti

Ikkunallinen hytti 1-2 henkilölle

 • 9 m2
 • Parivuode
 • Kansilla 8-9
Kuva hytistä

A2-hytti

Ikkunallinen hytti 1-2 henkilölle

 • 9-10 m2
 • Kansilla 5 ja 8-9
Kuva hytistä

A4-hytti

Ikkunallinen hytti 1-4 henkilölle

 • 9-10 m2
 • Kansilla 5 ja 8-9
Kuva hytistä

B2-hytti

Ikkunaton hytti 1-2 henkilölle

 • 9 m2
 • Kansilla 5 ja 8-9
Kuva hytistä

B4-hytti

Ikkunaton hytti 1-4 hengelle

 • 9 m2
 • Kansilla 5 ja 8-9
Kuva hytistä

E2-hytti

Ikkunaton hytti 1-2 henkilölle

 • 9 m2
 • Sijainnin vuoksi hyttiin saattaa kantautua melua
Kuva hytistä

E4-hytti

Ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • 9 m2
 • Sijainnin vuoksi hyttiin saattaa kantautua melua

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva kohteesta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display