Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Aktiivista lomaa

Patikkamatkat Keski-Eurooppaan

Mukana kokeneet suomenkieliset oppaat!

Patikointia ja hyvinvointia upeissa kohteissa!

Tule kokemaan unohtumattomia elämyksiä kanssamme reippaille patikointimatkoillemme! Patikoimme Keski-Euroopassa Italian, Sveitsin, Itävallan, Slovenian ja Saksan upeissa maisemissa. Patikkamatkojen matkaohjelmat ovat huolella suunniteltuja ja reitit sopivat kaikenikäisille hyvän peruskunnon omaaville ihmisille, jotka haluavat matkustaa mukavan porukan ja kokeneiden ohjaajien kanssa. Näillä matkoilla ohjaajat asuvat pääsääntöisesti aina samassa hotellissa yhdessä ryhmän kanssa. Varmista paikkasi ja lähde kokemaan patikoinnin iloa ja uusia elämyksiä!

Patikkamatkat 2021

Vuoden 2021 opastetut patikkamatkat ovat nyt myynnissä ja tarjontamme on täydentynyt upeilla uutuuksilla! Tutustu mielenkiintoisiin matkaohjelmiin ja varaa aktiivinen hyvinvointiloma. Ilmoittaudu pian mukaan!

Uutuudet 2021 *

Patikkamatka Etelä-Tiroliin Italiaan
Patikkamatka Val di Fiemmeen Italiaan
Patikkamatka Itävaltaan

Tanssi- ja patikkamatka Sveitsiin
Tanssi- ja patikkamatka Italiaan
Seniori tanssi- ja patikkamatka Itävaltaan  - NYT MYYNNISSÄ!


* Lisätietoja yllä mainittujen patikkauutuuksien ohjelmasisällöistä ja vaelluksista tarjoaa Jouni Parkkali, puh. 0400 409 837, jouni.parkkali@liikuntamatkat.fi

Sopiiko patikkaloma sinullekin?

Mikä on patikkamatkoissa parasta? Miten matkalle kannattaa varustautua? Tarvitsenko aikaisempaa kokemusta? Entä mitä vaatimuksia kunnon suhteen? Lue keravalaisen Tuulan kokemuksista Liikuntamatkojen patikkamatkoilta. Varoitus, saatat menettää sydämesi aivan kuten Tuulakin! 

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset!

TILAA