Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Aktiivista lomaa

Patikkamatkat Keski-Eurooppaan

Mukana kokeneet oppaat!

Patikointia ja hyvinvointia upeissa kohteissa!

Tule kokemaan unohtumattomia elämyksiä kanssamme reippaille patikointimatkoillemme! Patikoimme Keski-Euroopassa Italian, Andorran, Itävallan, Sveitsin ja Kroatian upeissa maisemissa. Patikkamatkojen matkaohjelmat ovat huolella suunniteltuja ja reitit sopivat kaikenikäisille hyväjalkaisille ja hyvän peruskunnon omaaville ihmisille, jotka haluavat matkustaa mukavan porukan ja kokeneiden ohjaajien kanssa. Varmista paikkasi ja lähde kokemaan patikoinnin iloa ja uusia elämyksiä!

Patikkamatkat

Opastetut patikkamatkat vievät upeisiin maisemiin kokeneiden oppaiden johdolla. Tutustu mielenkiintoisiin matkaohjelmiin ja varaa aktiivinen hyvinvointiloma. Ilmoittaudu mukaan nyt! Lisätietoja patikkamatkojen ohjelmasisällöistä ja vaelluksista tarjoaa Jouni Parkkali, puh. 0400 409 837, jouni.parkkali@liikuntamatkat.fi

Sopiiko patikkaloma sinullekin?

Mikä on patikkamatkoissa parasta? Miten matkalle kannattaa varustautua? Tarvitsenko aikaisempaa kokemusta? Entä mitä vaatimuksia kunnon suhteen? Lue asiakkaidemme kokemuksista Liikuntamatkojen patikkamatkoilta. Varoitus, saatat menettää sydämesi patikoinnille! 

Patikkawebinaarit

Tervetuloa kuulemaan patikkawebinaarejamme. Liikuntamatkojen perustaja Jouni Parkkali kertoo lisää patikkamatkoista ja vastailee kysymyksiin. Webinaarissa kuulet mm. siitä kenelle patikkamatkat sopivat, mihin kohteisiin tänä vuonna suuntaamme ja millaisia vaelluksia matkoilla tehdään.

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset!

TILAA

Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt