Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Aktiivista lomaa

Patikkamatkat Keski-Eurooppaan

Mukana kokeneet oppaat!

Patikointia ja hyvinvointia upeissa kohteissa!

Tule kokemaan unohtumattomia elämyksiä kanssamme reippaille patikointimatkoillemme! Patikoimme Keski-Euroopassa Italian, Andorran, Itävallan, Sveitsin ja Kroatian upeissa maisemissa. Patikkamatkojen matkaohjelmat ovat huolella suunniteltuja ja reitit sopivat kaikenikäisille hyväjalkaisille ja hyvän peruskunnon omaaville ihmisille, jotka haluavat matkustaa mukavan porukan ja kokeneiden ohjaajien kanssa. Varmista paikkasi ja lähde kokemaan patikoinnin iloa ja uusia elämyksiä!

Patikkamatkat

Opastetut patikkamatkat vievät upeisiin maisemiin kokeneiden oppaiden johdolla. Tutustu mielenkiintoisiin matkaohjelmiin ja varaa aktiivinen hyvinvointiloma. Ilmoittaudu mukaan nyt! Lisätietoja patikkamatkojen ohjelmasisällöistä ja vaelluksista tarjoaa Jouni Parkkali, puh. 0400 409 837, jouni.parkkali@liikuntamatkat.fi

Sopiiko patikkaloma sinullekin?

Mikä on patikkamatkoissa parasta? Miten matkalle kannattaa varustautua? Tarvitsenko aikaisempaa kokemusta? Entä mitä vaatimuksia kunnon suhteen? Lue asiakkaidemme kokemuksista Liikuntamatkojen patikkamatkoilta. Varoitus, saatat menettää sydämesi patikoinnille! 

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset!

TILAA

Muita kiinnostavia kohteita

Kuva kiertomatkasta

Patikkamatka Kitzbühel

Tervetuloa mukaan matkalle kaikki liikunnallisesta matkasta vuorien keskelle kiinnostuneet. Nyt matkamme suuntautuu Itävaltaan, kuuluisan laskettelukeskuksen Kitzbühelin läheisyyteen. Kaikki neljä ohjattua patikkaa ovat helpohkoja ja sopivat perusaktiivisille, tervejalkaisille matkalaisille. Käytössämme on joka ilta sauna ja uima-allas. Neljäntenä matkapäivänä voit viettää vapaapäivää tai osallistua patikkaoppaan oman tutun suosikkireitin patikoimiseen. Matkan hintaan sisältyy puolihoito. Varmista paikkasi tälle upealle patikkamatkalle ja ilmoittaudu pian mukaan! Varaa netistä tai soita myyntipalveluumme 010 2323200.

Lue lisää
Kuva kiertomatkasta

Sveitsin ja Ranskan Alpit

Tervetuloa Sveitsin, Ranskan ja Italian postikorttimaisemiin! Näet lumihuippuisia Alppeja, kauniita järviä ja tutustut viehättäviin historiallisiin kaupunkeihin. Laadukas matkaohjelma ja luotettava matkanjärjestäjä.

Lue lisää
Kuva kiertomatkasta

Syyskarkelot Gracella 4.10.

Tervetuloa Matkapoikien Syyskarkeloihin Viking Gracelle 4.10.2023. Laivalla tanssittaa suosittu Souvarit ja Matkapoikien asiakkaille yksityinen fanitilaisuus Souvareiden kanssa! Lisäksi Stand up -koomikko Arimo Mustonen ja ilmainen Matkabingo! Varaa pian!

Lue lisää
Kuva kiertomatkasta

Berliini

Berliinissä koet aidon saksalaisen joulun. Kaupungin upea valaistus ja tunnelmalliset markkinat virittävät joulun viettoon. Vierailemme suomenkielisen oppaan johdolla joulumarkkinoilla ja tutustumme upeaan Charlottenburgin linnaan. Varaa joulumatka Berliiniin nyt!

Lue lisää