Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Risteilyt

Risteilyt suosikkikohteisiin

Matkapojista löydät aina edulliset risteilyt Ahvenanmaalle, Tallinnaan ja Tukholmaan. Lisäksi valikoimassa vaihtelevat sesongin mukaan erikoisristeilyt Visbyhyn ja Saarenmaalle sekä elämysristeilyt Karibialle, Välimerelle ja Norjan vuonomaisemiin. Tutustu ja varaa oma risteilylomasi nyt!

Nyt suosittelemme!

Itämeren ihanimmat risteilyt!

Itämeren ihanimmat risteilyt ovat taas varattavissa! Tutustu ja lähde rennosti mukaan merellisiin elämyksiin.

Risteilyt Maarianhaminaan

Ahvenanmaan saaristoa sanotaan maailman kauneimmaksi saaristoksi ja Maarianhaminaa maailman pienimmäksi metropoliksi. Tutustu valikoimaan ja lähde lomalle kotimaan kesäparatiisiin!

Tallinnan risteilyt

Päiväristeily Tallinnassa on monen suomalaisen lempiristeily, ja se tarjoaa helpon tavan piipahtaa lahden toisella puolella. Kauniiseen Viron pääkaupunkiin Tallinnaan liikennöi päivittäin useita laivavuoroja, jotka mahdollistavat maissa olon aina muutamasta tunnista lähes seitsemään tuntiin. Päätitpä valita minkä tahansa risteilyn, sinulle jää aina tarpeeksi aikaa tutustua Tallinnan nähtävyyksiin, shoppailla monipuolisesti tai nauttia kaupungin korkealaatuisista ravintoloista. Tämän lisäksi pääset nauttimaan itse risteilyn hurmasta tanssin, ruokailun ja tuliaisostosten parissa. Valitse suosituista päiväristeilyistä sopivin tai yhdistä Tallinnassa vierailuun elämyksellinen yö Europa-laivalla.

Tukholman risteilyt

Päivä Tukholmassa -risteily on monen matkaajan mieleen, koska tällä risteilyllä yhdistät iloisen risteilyelämyksen ja kiehtovan Tukholman vierailun. Helsinki-Tukholma tai Turku-Tukholma – sinä päätät, minkälaisen risteilyn palveluineen haluat liittää matkaasi. Valittavanasi on puolen päivän piipahduksen Tukholmassa mahdollistava risteily Helsingistä tai vuorokauden mittainen miniristeily Turusta ilman maissakäyntiä Tukholmassa.

Teemaristeilyt

Monipuoliset teemaristeilyt tarjoavat iloa, viihdettä ja ajankohtaisia tapahtumia moneen makuun! Tarjolla on Tallinnan ja Tukholman laivojen parhaat teemalliset elämykset. Tutustu vaihtuvaan tarjontaan ja lähde nauttimaan teemaristeilyjen hurmasta samanhenkisessä seurassa! Onko se urheilua, bingoa, tanssia vai ihan jotain muuta? Löydä oma juttusi ja varaa paikat saman tien - viihdyt taatusti! PS. Parhaat teemat täyttyvät nopeasti, joten toimi pian!

Bileristeilyt

Vuoden odotetuimmat bileristeilyt ovat nyt myynnissä! Lähde tuulettumaan Itämeren parhaisiin bileisiin. Varmista paikkasi pian!

Elämysristeilyt

Onko haaveesi nähdä Norjan vuonojen upea luonto ja kokea alueen koskettavat maisemat? Vuoden 2022 valikoimassa maailman kauneimmaksi merimatkaksi kutsuttu Hurtigruten -risteily.

Kuljetukset satamiin

Matkapoikien tilausajobussilla pääset mukavasti suoraan satamaan. Liityntäbussi on mukava tapa lähteä matkaan ja saapua takaisin omalle kotipaikkakunnalle. Liityntäkuljetuksilla vältät liikenneruuhkat, pysäköintihuolet. Matkapoikien tilausajobusseissa sinulla on käytössäsi myös pre-order -palvelu, jolla voit tilata tuliaiset bussissa jo menomatkalla ja saat ne poistuessasi kotipysäkillä kuljettajalta. Helppoa ja vaivatonta! Tervetuloa kyytiin! Osaan matkoista tarjolla myös pikavuoroyhteydet.

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Turvallisuus on ykkösasia

Meille Matkapojissa turvallisuus on ykkösasia. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa pyrimme tekemään matkustamisen puitteet mahdollisimman turvallisiksi. Laivoilla, hotelleissa ja kotimaan liityntäbusseissa on tehty paljon toimenpiteitä entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi. Mikäli turvallisuusasiat mietityttävät, myyntipalveluumme auttaa sinua kaikissa matkaasi liittyvissä kysymyksissä.

Ohjeita matkustukseen

Olemme koonneet yhdelle sivulle tärkeimpiä ohjeita, jotka on hyvä huomioida ennen matkalle lähtöä ja erityisesti matkan jälkeen Suomeen palattaessa. Tutustu koosteeseen tästä >>

Suosittelemme että tutustut ennen risteilymatkaasi laivayhtiöiden turvallisuustoimenpiteisiin.


* Turvallisuus Tallink Siljan laivoilla >
* Turvallisuus Viking Linen laivoilla >

Matkustukseen vaikuttaa tällä hetkellä sekä Suomen että kohdemaan viranomaisten ohjeistukset.

Jos risteilymatkasi aikana vierailet toisessa maassa, on tärkeää että tutustut ennen matkaasi seuraaviin viranomaisohjeistuksiin:


* THL:n ohjeistus Suomeen palaaville matkustajille
* Rajavartiolaitoksen ohjeet >
* Ohjeita Viroon matkustaville >
* Ohjeita Ruotsiin matkustaville >Matkustajan oma vastuu

Pyydämme ystävällisesti jokaista matkustajaa muistamaan ja huomioimaan myös oman vastuun tärkeiden turvaohjeden noudattamisessa. Näitä ovat mm. jatkuva hyvä käsihygienia, turvavälit muihin ihmisiin, kasvomaskin käyttö suositusten mukaisesti ja vain terveenä kotoa poistuminen. Jokaisen toimiessa vastuullisesti, luomme turvallisuutta matkustamiseen, olipa määränpää sitten lähellä tai kaukana.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat risteilytarjoukset!

TILAA

Risteilyt

Kaipaatko irtiottoa merellisissä tunnelmissa? Matkapoikien matkassa pääset nauttimaan risteilyistä joko lähivesillä tai eksoottisemmin Karibialla ja Norjassa. Kesällä pääset erikoisristeilyillä kauttamme myös VisbyynRiikaan ja Maarianhaminaan. Tallinnaan voit piipahtaa päiväseltään sekä Viking Linen että Tallinkin aluksilla. Mikäli haluat viettää laivalla aikaa juhlatunnelmissa, niin suosittelemme sinulle Tallinnaan seilaavaa Europaa ja Turusta lähteviä viihderisteilyjä Viking Gracella tai Baltic Princessillä. Laivoilla löytyy viihdettä laidasta laitaan ja erilaisia mahdollisuuksia rentoutumiseen; kylpylät, shoppailu, ravintoloiden ruokatarjonta ja teemallisten risteilyjen erityisohjelmat varmistavat ettei tylsää ehdi tulla. Nojaa siis risteilyllä rennosti reelinkiin ja anna merituulen puhaltaa. Äläkä unohda käteviä kuljetuksiamme suoraan satamaan eri puolilta Suomea, mukavampaa matkailla kun ei tarvitse murehtia parkkihuolista!