Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Risteilyt

Risteilyt suosikkikohteisiin

Joka päivä risteilylle, aina edulliset hinnat! Matkapoikien monipuolinen risteilyvalikoima Tallinnaan ja Tukholmaan, Helsingistä ja Turusta. Aina ei tarvitse lähteä Itämerta kauemmaksi elämyksiä etsimään. Matkapojat tarjoaa monipuolisen valikoiman päivä- ja yön yli -risteilyjä Viroon, Ruotsiin, Maarianhaminaan ja Riikaan. Lisäksi valikoimassamme on elämysristeilyjä maailman eksoottisilla vesillä kuten Karibialla, Välimerellä sekä Norjan vuonomaisemissa. Risteilymatkoilla pääset tutustumaan naapurimaidemme kiehtoviin kaupunkeihin. Laivojen viihteeseen voit tutustua Matkapoikien omassa viihdekalenterissa. Tutustu ja varaa risteilysi nyt!


Nyt suosittelemme!

Uudet risteilyt 2020

Nyt on ainutlaatuisten risteilyuutuuksien kesä! Viisi upouutta risteilymatkaa vievät uusin reitein ja aikatauluin lähialueiden ihaniin kohteisiin. Oletko koskaan aikaisemmin risteillyt suoraan Helsingistä päiväksi Riikaan tai päiväksi Saarenmaalle? Entä Helsingistä päiväksi Maarianhaminaan? Ja Tallinnaankin pääset uudella aikataululla 11 tunnin päiväristeilylle! Tervetuloa kesä ja uudet risteilyt! 

TIEDOTE: Kasvomaskien käyttö laivamatkalla

Suomen Varustamot Ry:n tiedote 14.8.2020

Kasvomaskien käyttö laivamatkalla – varustamojen yhteinen suositus

Suomen Varustamot suosittelee maskien käyttöä laivamatkan aikana niissä tilanteissa, joissa riittävien turvavälien pitäminen ei ole mahdollista. Matkustajien kannattaa varautua käyttämään maskia tilanteesta riippuen esimerkiksi laivaannousun ja laivasta poistumisen yhteydessä, sekä muissa mahdollisissa tilanteissa, joissa turvavälien pitäminen on mahdotonta.

Matkustajia kehotetaan lisäksi pitämään suojamaski saatavilla matkan ajan, jotta mahdollisissa ruuhkissa matkustajat voivat ottaa maskin käyttöön. Kaikilla Suomesta lähtevillä laivoilla on myynnissä kertakäyttöisiä kasvomaskeja.


Kasvomaski on yksi keino ehkäistä koronavirustartuntojen leviämistä. Edelleen on tärkeintä, että sairaana tai oireilevana ei pidä matkustaa. Lisäksi on erittäin tärkeää noudattaa 1-2 metrin turvavälejä aina kun mahdollista, pestä käsiä, yskiä hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan sekä välttää kasvojen koskettelua.


Satamissa ja laivoilla on tehty merkittäviä toimia koronaviruksen leviämisen estämiseksi. On hyvä muistaa, että laivoilla on väljää ja matkustajilla on tilaa liikkua turvavälejä noudattaen. Laivoille ei oteta täyttä matkustajamäärää vaan matkustajamääriä on rajoitettu 75 % kapasiteetista. Matkustajia muistutetaan laivoilla ja satamissa säännöllisesti turvaväleistä ja käsihygieniasta ja matkustajilla on mahdollisuus pestä ja desinfioida käsiä.


Suomen Varustamot seuraa maskiohjeistuksessa kansallisia ja alueellisia suosituksia ja tarkentaa ohjeistusta tarvittaessa.

THL:n Suositus kasvomaskien käytöstä kansalaisille:
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/suositus-kasvomaskien-kaytosta-kansalaisille.

 

Tallinnan risteilyt

Päiväristeily Tallinnassa on monen suomalaisen lempiristeily, ja se tarjoaa helpon tavan piipahtaa lahden toisella puolella. Kauniiseen Viron pääkaupunkiin Tallinnaan liikennöi päivittäin myös useita muita laivavuoroja, jotka mahdollistavat maissa olon aina Viking XPRS:n päiväristeily muutamasta tunnista Megastarin lähes seitsemään tuntiin. Päätitpä valita minkä tahansa risteilyn, sinulle jää aina tarpeeksi aikaa tutustua Tallinnan nähtävyyksiin, shoppailla monipuolisesti tai nauttia kaupungin korkealaatuisista ravintoloista. Tämän lisäksi pääset nauttimaan itse risteilyn hurmasta tanssin, ruokailun ja tuliaisostosten parissa. Valitse suosituista päiväristeilyistä sopivin tai yhdistä elämyksellinen yö laivalla Tallinnassa vierailuun. Löydät varmasti oman matkasi aina edullisista Matkapoikien risteilytarjouksista! Muista myös edulliset liityntäkuljetukset usealta paikkakunnalta sekä Europalle että Viking XPRS:lle!

Kaikki Tallinnan risteilyt >

Risteilyt Maarianhaminaan

Maarianhaminaa kutsutaan maailman pienimmäksi metropoliksi. Lempinimi ei ole kaukana totuudesta, koska kaupungissa vierailee vuosittain jopa 1,5 miljoona laivamatkustajaa. Matkapojat tarjoaa erilaista matkapaketteja valittavaksesi, joten pääset tutustumaan tähän kauniiseen saaristokaupunkiin juuri niin kuin sinulle sopii. Kesän 2020 ihastuttava uutuus on Päivä Maarianhaminassa -risteily Helsingistä Baltic Queenilla. Turusta Ahvenanmaalle seilataan Viking Linen Piknik päiväristeilyllä ja Silja Linen saaristoristeilylläRisteily ja hotellimatka Maarianhaminaan yhdistää sekä risteilyelämyksen Baltic Princessillä että yöpymisen kauniissa Maarianhaminassa. Tutustu ja lähde nauttimaan kesän upeasta kotimaan kohteesta.

Erikoisristeilyt

Matkapoikien matkassa pääset erikoisristeilyille ainutlaatuisiin kohteisiin. Kesän upein uutuus seilataan nyt Riikaan Silja Serenadella!

Silja Serenaden Päivä Riiassa -risteilylle matkataan joka toinen päivä 26.6.–15.8.2020 lähdöillä suoraan Helsingistä. Perillä Riiassa sinulla on lähes kuusi tuntia aikaa nähdä ja kokea Baltian Pariisiksi tituleerattu upea Riika. Päivän aikana voit osallistua retkille, vierailla museoissa, ihastella arkkitehtuuria ja fiilistellä Riian upean Vanhankaupungin tunnelmaa. Halutessasi voit myös piipahtaa Jurmalassa. Tutustu lisää ja varaa kesän upein risteily nyt!

Risteilyt Tukholmaan

Ruotsin risteilyt ovat heti Tallinnan jälkeen suosituimpia risteilyreittejämme. Miten sinä haluat kokea Tukholman? Päivä Tukholmassa -risteily on monen matkaajan mieleen, koska tällä risteilyllä yhdistää helposti itse risteilyelämyksen kiehtovaan Tukholman vierailuun. Helsinki-Tukholma tai Turku-Tukholma – sinä päätät, minkälaisen risteilyn palveluineen haluat liittää matkaasi. Valittavanasi on puolen päivän piipahduksen Tukholmassa mahdollistava risteily Silja Linella tai Viking Linella Helsingistä tai vuorokauden risteily Baltic Princessillä tai Viking Gracella Turusta. Helsingistä lähteviä aluksia on uudistettu ja niiden viihtyvyyttä on lisätty merkittävästi lähiaikoina, ja Turusta liikennöivät laivat kuuluvat Itämeren hienoimpiin ja moderneimpiin risteilyaluksiin. Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon risteilyllesi, pääset takuuvarmasti nauttimaan koko rahalla niin ajastasi laivalla kuin perillä Tukholmassakin. Viking Gracen sekä Baltic Princessin viihderisteilyille pääset edullisesti Matkapoikien liityntäkuljetuksilla usealta paikkakunnalta .

Kaikki Tukholman risteilyt >

Elämysristeilyt

Onko haaveesi nähdä Karibian aurinkoiset maisemat, Norjan vuonojen upea luonto vai kokea arabialaista eksotiikkaa? Kauttamme pääset toteuttamaan matkaunelmasi maailman merillä helposti ja paketoituna. Elämysristeilyillä pääset nauttimaan lähes kaiken sisältävästä all inclusive -palvelusta tai täysihoidosta – sinun tehtäväsi on vain nauttia huikeasta, ikimuistoisesta lomasta!

Kotimaan liityntäkuljetukset risteilyihin

Matkapoikien tilausajobussit kuljettavat sinut kätevästi suoraan satamaan. Liityntäbussi on mukava tapa lähteä matkaan ja saapua takaisin omalle kotipaikkakunnalle. Liityntäkuljetuksilla vältät liikenneruuhkat, pysäköintihuolet ja ilmastokin kiittää kimppakyydillä matkustamisesta! Matkapoikien tilausajobusseissa sinulla on käytössäsi myös pre-order -palvelu. Tutustu tarkemmin laiva- ja reittikohtaisiin kuljetuksiin. Tervetuloa kyytiin!

Huomaa myös sesonkiluonteiset kotimaan kuljetukset liittyen kesän erikoisristeilyihin.

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat risteilytarjoukset!

TILAA

Risteilyt

Kaipaatko irtiottoa merellisissä tunnelmissa? Matkapoikien matkassa pääset nauttimaan risteilyistä joko lähivesillä tai eksoottisemmin Karibialla ja Norjassa. Kesällä pääset erikoisristeilyillä kauttamme myös VisbyynRiikaan ja Maarianhaminaan. Tallinnaan voit piipahtaa päiväseltään sekä Viking Linen että Tallinkin aluksilla. Mikäli haluat viettää laivalla aikaa juhlatunnelmissa, niin suosittelemme sinulle Tallinnaan seilaavaa Europaa ja Turusta lähteviä viihderisteilyjä Viking Gracella tai Baltic Princessillä. Laivoilla löytyy viihdettä laidasta laitaan ja erilaisia mahdollisuuksia rentoutumiseen; kylpylät, shoppailu, ravintoloiden ruokatarjonta ja teemallisten risteilyjen erityisohjelmat varmistavat ettei tylsää ehdi tulla. Nojaa siis risteilyllä rennosti reelinkiin ja anna merituulen puhaltaa. Äläkä unohda käteviä kuljetuksiamme suoraan satamaan eri puolilta Suomea, mukavampaa matkailla kun ei tarvitse murehtia parkkihuolista!