Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Risteilyt

Risteilyt suosikkikohteisiin

Joka päivä risteilylle, aina edulliset hinnat! Matkapoikien monipuolinen risteilyvalikoima Tallinnaan ja Tukholmaan, Helsingistä ja Turusta. Aina ei tarvitse lähteä Itämerta kauemmaksi elämyksiä etsimään. Matkapojat tarjoaa monipuolisen valikoiman päivä- ja yön yli -risteilyjä Viroon, Ruotsiin sekä kesäaikana myös Maarianhaminaan, Riikaan ja Visbyhyn. Lisäksi valikoimassamme on elämysristeilyjä maailman eksoottisilla vesillä kuten Karibialla, Välimerellä sekä Norjan vuonomaisemissa. Risteilymatkoilla pääset tutustumaan naapurimaidemme kiehtoviin kaupunkeihin. Jos taas vauhdikkaammat risteilyt ovat enemmän sinun juttusi, on valittavanasi myös legendaarisia bileristeilyjä ja erilaisia teemaristeilyjä moneen makuun. Laivojen viihteeseen voit tutustua Matkapoikien omassa viihdekalenterissa. Tutustu ja varaa risteilysi nyt!Tallinnan risteilyt

Päiväristeily Tallinnassa on monen suomalaisen lempiristeily, ja se tarjoaa helpon tavan piipahtaa lahden toisella puolella. Kauniiseen Viron pääkaupunkiin Tallinnaan liikennöi päivittäin myös useita muita laivavuoroja, jotka mahdollistavat maissa olon aina Viking XPRS:n päiväristeily muutamasta tunnista Megastarin lähes seitsemään tuntiin. Päätitpä valita minkä tahansa risteilyn, sinulle jää aina tarpeeksi aikaa tutustua Tallinnan nähtävyyksiin, shoppailla monipuolisesti tai nauttia kaupungin korkealaatuisista ravintoloista. Tämän lisäksi pääset nauttimaan itse risteilyn hurmasta tanssin, ruokailun ja tuliaisostosten parissa. Valitse suosituista päiväristeilyistä sopivin tai yhdistä elämyksellinen yö laivalla Tallinnassa vierailuun. Löydät varmasti oman matkasi aina edullisista Matkapoikien risteilytarjouksista! Muista myös edulliset liityntäkuljetukset usealta paikkakunnalta sekä Europalle että Viking XPRS:lle!

Kaikki Tallinnan risteilyt >

Risteilyt Tukholmaan

Ruotsin risteilyt ovat heti Tallinnan jälkeen suosituimpia risteilyreittejämme. Miten sinä haluat kokea Tukholman? Päivä Tukholmassa -risteily on monen matkaajan mieleen, koska tällä risteilyllä yhdistää helposti itse risteilyelämyksen kiehtovaan Tukholman vierailuun. Helsinki-Tukholma tai Turku-Tukholma – sinä päätät, minkälaisen risteilyn palveluineen haluat liittää matkaasi. Valittavanasi on puolen päivän piipahduksen Tukholmassa mahdollistava risteily Silja Linella tai Viking Linella Helsingistä tai vuorokauden risteily Baltic Princessillä tai Viking Gracella Turusta. Helsingistä lähteviä aluksia on uudistettu ja niiden viihtyvyyttä on lisätty merkittävästi lähiaikoina, ja Turusta liikennöivät laivat kuuluvat Itämeren hienoimpiin ja moderneimpiin risteilyaluksiin. Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon risteilyllesi, pääset takuuvarmasti nauttimaan koko rahalla niin ajastasi laivalla kuin perillä Tukholmassakin. Viking Gracen sekä Baltic Princessin viihderisteilyille pääset edullisesti Matkapoikien liityntäkuljetuksilla usealta paikkakunnalta .

Kaikki Tukholman risteilyt >

Risteilyt Maarianhaminaan

Maarianhaminaa kutsutaan maailman pienimmäksi metropoliksi. Lempinimi ei ole kaukana totuudesta, koska kaupungissa vierailee vuosittain jopa 1,5 miljoona laivamatkustajaa! Matkapojat tarjoaa kaksi erilaista matkapakettia valittavaksesi, joten pääset tutustumaan tähän kauniiseen saaristokaupunkiin juuri niin kuin sinulle sopii. Piknik päiväristeilyt lähtevät matkaan Turusta Viking Linella ja  Risteily ja hotellimatka Maarianhaminaan yhdistää sekä risteilyelämyksen Baltic Princessillä että yöpymisen kauniissa Maarianhaminassa.

Kesän erikoisristeilyt

Matkapoikien matkassa pääset myös erikoisristeilyille ainutlaatuisiin kohteisiin. Europan erikoisristeilyllä pääset suoraan Helsingistä Riikaan, jossa shoppailet edullisesti, nautit vanhankaupungin historiaa huokuvasta tunnelmasta ja jugend-rakennuksista. Helsingistä pääset erikoisristeilylle myös Visbyhyn Europalla. Ihastuttavassa Visbyssä näet mm. aidon luonnon raukkeineen ja vanhankaupungin viehättävine ruusuineen! Lapsille riittää puuhaa laivalla ja Kneippbyssä. Kesällä sinulla on myös oiva tilaisuus lähteä Europalla uudellle erikoisristeilylle Ahvenanmaalle. Europa liikennöi suoraan Helsingistä Maarianhaminaan. Perillä Ahvenanmaalla on kerrankin aikaa koko päivä, aamusta iltaan asti! Tutustu lisää erikoisristeilyihimme!

Elämysristeilyt

Onko haaveesi nähdä Karibian aurinkoiset maisemat, Norjan vuonojen upea luonto vai kokea arabialaista eksotiikkaa? Kauttamme pääset toteuttamaan matkaunelmasi maailman merillä helposti ja paketoituna. Elämysristeilyillä pääset nauttimaan lähes kaiken sisältävästä all inclusive -palvelusta tai täysihoidosta – sinun tehtäväsi on vain nauttia huikeasta, ikimuistoisesta lomasta!

Kuljetukset risteilyihin

Matkapoikien tilausajobussit kuljettavat sinut kätevästi suoraan satamaan. Liityntäkuljetuksen voit varata Viking Linen ja Tallink Siljan risteilyihin sekä Baltian matkoille. Liityntäbussi on mukava tapa lähteä matkaan ja saapua takaisin omalle kotipaikkakunnalle. Liityntäkuljetuksilla vältät liikenneruuhkat, pysäköintihuolet ja ilmastokin kiittää kimppakyydillä matkustamisesta! Matkapoikien tilausajobusseissa sinulla on käytössäsi myös pre-order -palvelu. Tutustu lisää - tarkemmat laiva- ja reittikohtaiset tiedot löytyvät alta. Tervetuloa kyytiin!

Huomaa myös sesonkiluonteiset kotimaan kuljetukset liittyen kesän erikoisristeilyihin sekä kuljetukset kohdekaupungissa Tallinnassa ja Tukholmassa.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat risteilytarjoukset!

TILAA

Risteilyt

Kaipaatko irtiottoa merellisissä tunnelmissa? Matkapoikien matkassa pääset nauttimaan risteilyistä joko lähivesillä tai eksoottisemmin Karibialla ja Norjassa. Kesällä pääset erikoisristeilyillä kauttamme myös VisbyynRiikaan ja Maarianhaminaan. Tallinnaan voit piipahtaa päiväseltään sekä Viking Linen että Tallinkin aluksilla. Mikäli haluat viettää laivalla aikaa juhlatunnelmissa, niin suosittelemme sinulle Tallinnaan seilaavaa Europaa ja Turusta lähteviä viihderisteilyjä Viking Gracella tai Baltic Princessillä. Laivoilla löytyy viihdettä laidasta laitaan ja erilaisia mahdollisuuksia rentoutumiseen; kylpylät, shoppailu, ravintoloiden ruokatarjonta ja teemallisten risteilyjen erityisohjelmat varmistavat ettei tylsää ehdi tulla. Nojaa siis risteilyllä rennosti reelinkiin ja anna merituulen puhaltaa. Äläkä unohda käteviä kuljetuksiamme suoraan satamaan eri puolilta Suomea, mukavampaa matkailla kun ei tarvitse murehtia parkkihuolista!