Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Risteilyt

Risteilyt suosikkikohteisiin

 Matkapojista löydät aina edulliset risteilyt Tallinnaan,  Tukholmaan ja Ahvenanmaalle. Lisäksi valikoimassa vaihtelevat sesongin mukaan erilaiset erikoisristeilyt mm. Visbyhyn sekä elämysristeilyt Norjan vuonomaisemiin ja Välimerelle. Tutustu ja varaa oma risteilylomasi nyt!
Jouluristeilyt

Tallinnan risteilyt

Päiväristeily Tallinnassa on monen suomalaisen lempiristeily, ja se tarjoaa helpon tavan piipahtaa lahden toisella puolella. Kauniiseen Viron pääkaupunkiin Tallinnaan liikennöi päivittäin useita laivavuoroja, jotka mahdollistavat maissa olon aina muutamasta tunnista lähes seitsemään tuntiin. Päätitpä valita minkä tahansa risteilyn, sinulle jää aina tarpeeksi aikaa tutustua Tallinnan nähtävyyksiin, shoppailla monipuolisesti tai nauttia kaupungin korkealaatuisista ravintoloista.

Tukholman risteilyt

Päivä Tukholmassa -risteily on monen matkaajan mieleen, koska tällä risteilyllä yhdistät iloisen risteilyelämyksen ja kiehtovan Tukholman vierailun. Helsinki-Tukholma tai Turku-Tukholma – sinä päätät, minkälaisen risteilyn palveluineen haluat liittää matkaasi. Valittavanasi on puolen päivän piipahduksen Tukholmassa mahdollistava risteily Helsingistä tai vuorokauden mittainen miniristeily Turusta ilman maissakäyntiä Tukholmassa.

Risteilyt Maarianhaminaan

Ahvenanmaan saaristoa sanotaan maailman kauneimmaksi saaristoksi ja Maarianhaminaa maailman pienimmäksi metropoliksi. Tutustu valikoimaan ja lähde lomalle kotimaan kesäparatiisiin!

Teemaristeilyt

Teemaristeilyt tarjoavat iloa, viihdettä ja ajankohtaisia tapahtumia moneen makuun! Tutustu vaihtuvaan tarjontaan ja lähde viihtymään! PS. Parhaat teemat täyttyvät nopeasti, joten toimi pian!

Elämysristeilyt

Onko haaveesi nähdä Karibian aurinkoiset maisemat, Norjan vuonojen upea luonto tai Välimeren mieleenpainuvimmat kohteet? Kauttamme pääset toteuttamaan matkaunelmasi maailman merillä helposti ja paketoituna. Elämysristeilyillä pääset nauttimaan lähes kaiken sisältävästä all inclusive -palvelusta tai täysihoidosta – sinun tehtäväsi on vain nauttia huikeasta, ikimuistoisesta lomasta!

Bileristeilyt

Vuoden odotetuimmat bileristeilyt ovat nyt myynnissä! Lähde tuulettumaan Itämeren parhaisiin bileisiin. Varmista paikkasi pian!

Kuljetukset satamiin

Matkapoikien tilausajobussilla pääset mukavasti suoraan satamaan. Liityntäbussi on mukava tapa lähteä matkaan ja saapua takaisin omalle kotipaikkakunnalle. Liityntäkuljetuksilla vältät liikenneruuhkat, pysäköintihuolet. Helppoa ja vaivatonta, tervetuloa kyytiin!

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat risteilytarjoukset!

TILAA

Risteilyt

Kaipaatko irtiottoa merellisissä tunnelmissa? Matkapoikien matkassa pääset nauttimaan risteilyistä joko lähivesillä tai eksoottisemmin Karibialla ja Norjassa. Kesällä pääset erikoisristeilyillä kauttamme myös VisbyynRiikaan ja Maarianhaminaan. Tallinnaan voit piipahtaa päiväseltään sekä Viking Linen että Tallinkin aluksilla. Mikäli haluat viettää laivalla aikaa juhlatunnelmissa, niin suosittelemme sinulle Turusta lähteviä viihderisteilyjä Viking Gracella tai Baltic Princessillä. Laivoilla löytyy viihdettä laidasta laitaan ja erilaisia mahdollisuuksia rentoutumiseen; kylpylät, shoppailu, ravintoloiden ruokatarjonta ja teemallisten risteilyjen erityisohjelmat varmistavat ettei tylsää ehdi tulla. Nojaa siis risteilyllä rennosti reelinkiin ja anna merituulen puhaltaa. Äläkä unohda käteviä kuljetuksiamme suoraan satamaan eri puolilta Suomea, mukavampaa matkailla kun ei tarvitse murehtia parkkihuolista!