Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Risteilyt

Risteilyt suosikkikohteisiin

Matkapojista löydät aina edulliset risteilyt Ahvenanmaalle, Tallinnaan ja Tukholmaan. Lisäksi valikoimassa vaihtelevat sesongin mukaan erilaiset erikoisristeilyt mm. Visbyhyn sekä elämysristeilyt Norjan vuonomaisemiin. Tutustu ja varaa oma risteilylomasi nyt!

* * * *

☀️ Kesä-ALE alkoi nyt!

Nappaa parhaat hinnat ja matkat! Tarjoukset voimassa 1.-12.7.
Tarjoushintaisia paikkoja rajoitetusti.

KATSO KAIKKI KESÄ-ALE TARJOUKSET TÄSTÄ >>


* * * *

☀️ 🚌   MATKAPOIKIEN KOTIMAAN TILAUSAJOKULJETUKSET SATAMIIN!

KATSO REITIT, HINNAT, PÄIVÄT JA VARAA! >>

 

KESÄ-ALE ON TÄÄLLÄ 1.-12.7.

Itämeren ihanimmat risteilyt!

Itämeren ihanimmat risteilyt ovat taas varattavissa! Tutustu ja lähde rennosti mukaan merellisiin elämyksiin.

Visby risteilyt sekä kesän erikoisristeilyt

Lähde nauttimaan Visbyn kesäisestä tunnelmasta! Visby tunnetaan pohjoisen aurinkoparatiisina, joka on kesäaikaan parhaassa loistossaan ruusujen kukkiessa. Ruotsin suurimman saaren Gotlannin eläväisin keskus Visby on Unescon maailman perintökohde ja Gotlannin suurin kaupunki. Kaupungin vanhimmat rakennukset ovat peräisin 1100-luvulta ja sen ainutlaatuinen miljöö mukulakivikatuineen ja kehämuureineen hurmaa kaiken ikäiset matkustajat. Visby on erityisesti perheiden suosiossa sillä kompaktissa kaupungissa tekemistä ja nähtävää riittää kaiken ikäisille.

Kesän uusi erikoisristeily vie M/S Finlandialla Helsingistä Hankoon. Nauti herkullisesta ruoasta ja kotimaisesta huippuviihteestä, shoppaile ja ilahdu risteilytunnelmasta. Saat kaiken irti ajasta Hangosta varaamalla opastetut retket etukäteen tai nauti Hangosta omatoimisesti. Ota oma auto mukaan laivaparkkiin ja tee edullinen ennakkotilaus. Ostokset toimitetaan suoraan autollesi. 

Risteilyt Maarianhaminaan

Ahvenanmaan saaristoa sanotaan maailman kauneimmaksi saaristoksi ja Maarianhaminaa maailman pienimmäksi metropoliksi. Tutustu valikoimaan ja lähde lomalle kotimaan kesäparatiisiin!

Tallinnan risteilyt

Päiväristeily Tallinnassa on monen suomalaisen lempiristeily, ja se tarjoaa helpon tavan piipahtaa lahden toisella puolella. Kauniiseen Viron pääkaupunkiin Tallinnaan liikennöi päivittäin useita laivavuoroja, jotka mahdollistavat maissa olon aina muutamasta tunnista lähes seitsemään tuntiin. Päätitpä valita minkä tahansa risteilyn, sinulle jää aina tarpeeksi aikaa tutustua Tallinnan nähtävyyksiin, shoppailla monipuolisesti tai nauttia kaupungin korkealaatuisista ravintoloista. Tämän lisäksi pääset nauttimaan itse risteilyn hurmasta tanssin, ruokailun ja tuliaisostosten parissa. Valitse suosituista päiväristeilyistä sopivin tai yhdistä Tallinnassa vierailuun elämyksellinen yö Europa-laivalla.

Tukholman risteilyt

Päivä Tukholmassa -risteily on monen matkaajan mieleen, koska tällä risteilyllä yhdistät iloisen risteilyelämyksen ja kiehtovan Tukholman vierailun. Helsinki-Tukholma tai Turku-Tukholma – sinä päätät, minkälaisen risteilyn palveluineen haluat liittää matkaasi. Valittavanasi on puolen päivän piipahduksen Tukholmassa mahdollistava risteily Helsingistä tai vuorokauden mittainen miniristeily Turusta ilman maissakäyntiä Tukholmassa.

Teemaristeilyt

Monipuoliset teemaristeilyt tarjoavat iloa, viihdettä ja ajankohtaisia tapahtumia moneen makuun! Tarjolla on Tallinnan ja Tukholman laivojen parhaat teemalliset elämykset. Tutustu vaihtuvaan tarjontaan ja lähde nauttimaan teemaristeilyjen hurmasta samanhenkisessä seurassa! Onko se urheilua, bingoa, tanssia vai ihan jotain muuta? Löydä oma juttusi ja varaa paikat saman tien - viihdyt taatusti! PS. Parhaat teemat täyttyvät nopeasti, joten toimi pian!

Bileristeilyt

Vuoden odotetuimmat bileristeilyt ovat nyt myynnissä! Lähde tuulettumaan Itämeren parhaisiin bileisiin. Varmista paikkasi pian!

Elämysristeilyt

Onko haaveesi nähdä Norjan vuonojen upea luonto ja kokea alueen koskettavat maisemat?

Kuljetukset satamiin

Matkapoikien tilausajobussilla pääset mukavasti suoraan satamaan. Liityntäbussi on mukava tapa lähteä matkaan ja saapua takaisin omalle kotipaikkakunnalle. Liityntäkuljetuksilla vältät liikenneruuhkat, pysäköintihuolet. Matkapoikien tilausajobusseissa sinulla on käytössäsi myös pre-order -palvelu, jolla voit tilata tuliaiset bussissa jo menomatkalla ja saat ne poistuessasi kotipysäkillä kuljettajalta. Helppoa ja vaivatonta! Tervetuloa kyytiin! Osaan matkoista tarjolla myös pikavuoroyhteydet.

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat risteilytarjoukset!

TILAA

Risteilyt

Kaipaatko irtiottoa merellisissä tunnelmissa? Matkapoikien matkassa pääset nauttimaan risteilyistä joko lähivesillä tai eksoottisemmin Karibialla ja Norjassa. Kesällä pääset erikoisristeilyillä kauttamme myös VisbyynRiikaan ja Maarianhaminaan. Tallinnaan voit piipahtaa päiväseltään sekä Viking Linen että Tallinkin aluksilla. Mikäli haluat viettää laivalla aikaa juhlatunnelmissa, niin suosittelemme sinulle Tallinnaan seilaavaa Europaa ja Turusta lähteviä viihderisteilyjä Viking Gracella tai Baltic Princessillä. Laivoilla löytyy viihdettä laidasta laitaan ja erilaisia mahdollisuuksia rentoutumiseen; kylpylät, shoppailu, ravintoloiden ruokatarjonta ja teemallisten risteilyjen erityisohjelmat varmistavat ettei tylsää ehdi tulla. Nojaa siis risteilyllä rennosti reelinkiin ja anna merituulen puhaltaa. Äläkä unohda käteviä kuljetuksiamme suoraan satamaan eri puolilta Suomea, mukavampaa matkailla kun ei tarvitse murehtia parkkihuolista!