Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Risteilyt

Risteilyt suosikkikohteisiin

Matkapojista löydät aina edulliset risteilyt Tallinnaan,  Tukholmaan ja Ahvenanmaalle. Lisäksi valikoimassa vaihtelevat sesongin mukaan erilaiset erikoisristeilyt mm. Visbyhyn sekä elämysristeilyt Norjan vuonomaisemiin, Huippuvuorille, Välimerelle sekä Euroopan jokimaisemiin. Tutustu ja varaa oma risteilylomasi nyt!

☀️ Kesäristeilyt Kolmårdeniin!

Koe eksoottiset eläimet ihan läheltä. Seikkaile maailman vahvimman nallen kanssa, safaritunnelmaa ja seikkailun taikaa, suuria tunteita ja suuria elämyksiä. Meren eläimet kohtaat merieläinmaailmassa, jossa näet upeita delfiiniesityksiä, leppoisia hylkeitä paistattelemassa päivää tai viekkaan hain uiskentelemassa altaassaan. Tiikerimaailma on paikka, jossa kohtaat uljaat kissaeläimet aivan viidakon sykkeessä.

Visby risteilyt

Lähde nauttimaan Visbyn kesäisestä tunnelmasta! Visby tunnetaan pohjoisen aurinkoparatiisina, joka on kesäaikaan parhaassa loistossaan ruusujen kukkiessa. Ruotsin suurimman saaren Gotlannin eläväisin keskus Visby on Unescon maailman perintökohde ja Gotlannin suurin kaupunki. Kaupungin vanhimmat rakennukset ovat peräisin 1100-luvulta ja sen ainutlaatuinen miljöö mukulakivikatuineen ja kehämuureineen hurmaa kaiken ikäiset matkustajat. Visby on erityisesti perheiden suosiossa sillä kompaktissa kaupungissa tekemistä ja nähtävää riittää kaiken ikäisille.

Tallinnan risteilyt

Päiväristeily Tallinnassa on monen suomalaisen lempiristeily, ja se tarjoaa helpon tavan piipahtaa lahden toisella puolella. Kauniiseen Viron pääkaupunkiin Tallinnaan liikennöi päivittäin useita laivavuoroja, jotka mahdollistavat maissa olon aina muutamasta tunnista lähes seitsemään tuntiin. Päätitpä valita minkä tahansa risteilyn, sinulle jää aina tarpeeksi aikaa tutustua Tallinnan nähtävyyksiin, shoppailla monipuolisesti tai nauttia kaupungin korkealaatuisista ravintoloista.

Tukholman risteilyt

Päivä Tukholmassa -risteily on monen matkaajan mieleen, koska tällä risteilyllä yhdistät iloisen risteilyelämyksen ja kiehtovan Tukholman vierailun. Helsinki-Tukholma tai Turku-Tukholma – sinä päätät, minkälaisen risteilyn palveluineen haluat liittää matkaasi. Valittavanasi on puolen päivän piipahduksen Tukholmassa mahdollistava risteily Helsingistä tai vuorokauden mittainen miniristeily Turusta ilman maissakäyntiä Tukholmassa.

Risteilyt Maarianhaminaan

Ahvenanmaan saaristoa sanotaan maailman kauneimmaksi saaristoksi ja Maarianhaminaa maailman pienimmäksi metropoliksi. Tutustu valikoimaan ja lähde lomalle kotimaan kesäparatiisiin!

Risteilyt Finnlinesilla Naantalista

Lähde mukavasti Finnlinesilla risteilylle Naantalista Kapellskäriin ja takaisin. Uudet laivat Finnsirius ja Finncanopus tekevät merimatkasta nautinnollisen elämyksen. Herkuttele ja nauti merimatkasta kaikessa rauhassa!

Elämysristeilyt

Onko haaveesi nähdä Karibian aurinkoiset maisemat, Norjan vuonojen upea luonto tai Välimeren mieleenpainuvimmat kohteet? Kauttamme pääset toteuttamaan matkaunelmasi maailman merillä helposti ja paketoituna. Elämysristeilyillä pääset nauttimaan lähes kaiken sisältävästä all inclusive -palvelusta tai täysihoidosta – sinun tehtäväsi on vain nauttia huikeasta, ikimuistoisesta lomasta!

Teemaristeilyt

Teemaristeilyt tarjoavat iloa, viihdettä ja ajankohtaisia tapahtumia moneen makuun! Tutustu vaihtuvaan tarjontaan ja lähde viihtymään! PS. Parhaat teemat täyttyvät nopeasti, joten toimi pian!

LIVE Risteilyt

LIVE Risteilyt on kotimainen ja luotettava risteilyjärjestäjä, joka on tuottanut lukuisia menestyksekkäitä teema- ja bileristeilyjä jo vuodesta 2015 lähtien! Risteilyperheeseen kuuluvat mm. JouluJolla-, Parasta Ennen-, Ysäri-, Ankkurit Irti!-, MeriHelvetti-, Spring Break- ja Kasari -risteilyt. 

 

Mikä parasta: näitä koko laivan kattavia erikoislähtöjä seilataan sekä Turusta että Helsingistä.

 

Risteilyjen lipunmyynnit toteutetaan yhdessä Matkapojat Oy:n kanssa, joka toimii risteilyjen vastuullisena matkanjärjestäjänä. Matkapoikien kattava tilausajoverkosto on saatavilla myös LIVE Risteilyjen lähdöille.

Bileristeilyt

Kuljetukset satamiin

Matkapoikien tilausajobussilla pääset mukavasti suoraan satamaan. Liityntäbussi on mukava tapa lähteä matkaan ja saapua takaisin omalle kotipaikkakunnalle. Liityntäkuljetuksilla vältät liikenneruuhkat, pysäköintihuolet. Helppoa ja vaivatonta, tervetuloa kyytiin!

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat risteilytarjoukset!

TILAA

Risteilyt

Kaipaatko irtiottoa merellisissä tunnelmissa? Matkapoikien matkassa pääset nauttimaan risteilyistä joko lähivesillä tai eksoottisemmin Karibialla ja Norjassa. Kesällä pääset erikoisristeilyillä kauttamme myös VisbyynRiikaan ja Maarianhaminaan. Tallinnaan voit piipahtaa päiväseltään sekä Viking Linen että Tallinkin aluksilla. Mikäli haluat viettää laivalla aikaa juhlatunnelmissa, niin suosittelemme sinulle Turusta lähteviä viihderisteilyjä Viking Gracella tai Baltic Princessillä. Laivoilla löytyy viihdettä laidasta laitaan ja erilaisia mahdollisuuksia rentoutumiseen; kylpylät, shoppailu, ravintoloiden ruokatarjonta ja teemallisten risteilyjen erityisohjelmat varmistavat ettei tylsää ehdi tulla. Nojaa siis risteilyllä rennosti reelinkiin ja anna merituulen puhaltaa. Äläkä unohda käteviä kuljetuksiamme suoraan satamaan eri puolilta Suomea, mukavampaa matkailla kun ei tarvitse murehtia parkkihuolista!

Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt