Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Elämysristeilyt

Elämysristeilyt upeimpiin kohteisiin

Onko haaveesi nähdä Karibian aurinkoiset maisemat, Norjan vuonojen upea luonto, Välimeren mieleenpainuvimmat kohteet tai kokea arabialaista eksotiikkaa? Kauttamme pääset toteuttamaan matkaunelmasi maailman merillä helposti ja paketoituna. Elämysristeilyillä pääset nauttimaan lähes kaiken sisältävästä all inclusive -palvelusta tai täysihoidosta – sinun tehtäväsi on vain nauttia huikeasta, ikimuistoisesta lomasta!

Costa Cruises elämysristeilyt

Costa Cruises vie upeille elämysristeilyille Välimerelle, Karibialle, Norjan vuonoille sekä aavikon paratiiseihin. Upeilla aluksilla pääset nauttimaan monipuolisesta ja tasokkaasta risteilyohjelmasta. Matkapakettien hintaan sisältyy lähes aina all inclusive laivalla, jossa mukana ovat kaikki ateriat sekä virvoitus- ja alkoholijuomat laseittain (poislukien tietyt premium-alkoholit kuten kalleimmat konjakit ja vuosikertaviinit, erikoisoluet ja samppanja). Suuri osa risteilijän ohjelma- ja viihdepalveluista ovat myös maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita on tarjolla mm. kylpyläosaston palveluihin ja pelikasinolle. Karibian risteilyissä on tarjolla myös lisämaksullisia suomekielisiä retkiä tutustumiskohteissa. Tutustu valikoimaan ja varaa unelmien elämysristeily!

Hurtigruten elämysristeilyt

Matka Hurtigrutenilla on paras tapa tutustua Norjan pitkään rannikkoon. Historiaa, ainutlaatuista tunnelmaa, henkeäsalpaavia maisemia ja käyntejä lukuisissa satamissa. Risteilyllä täysihoito ja mukana suomenkielinen opas koko matkan ajan! Varaa Hurtigruten risteilysi nyt!

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat risteilytarjoukset!

TILAA

Elämysristeilyt