Matkapojat logo Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Välimerelle, Norjan vuonoille ja Karibialle

Kiertomatkat risteillen

Kiertomatkat risteillen vievät upeimpiin kohteisiin!

Lähde kokemaan upea elämyksellinen kiertomatka risteillen! Loisteliaat alukset, täysihoidollise tai all inclusive -matkapaketit vievät niin Välimeren, Norjan kuin Karibiankin upeimpiin maisemiin. Matkapoikien kautta pääset toteuttamaan matkaunelmasi maailman merillä helposti ja paketoituna. Matkaohjelmat ovat huolella suunniteltuja kokonaisuuksia, joissa sinun tehtäväsi on vain nauttia huikeasta, ikimuistoisesta lomasta!

* * *

⭐️  MATKAMESSUTARJOUS!  ⭐️


Kesän 14 vrk risteilyt Norjan vuonoille Helsingistä nyt upeaan messutarjoushintaan!

Tarjous lähtöpäiville: 8.6., 22.6., 6.7. ja 3.8.2023.

ALENNUS -100€/hlö - 2 hengen sisä- ja ikkunahyteissä

ALENNUS -150€/hlö - 2 hengen parvekehyteissä


Alennuksen saa netistä kampanjakoodilla MESSUT tai soittamalla myyntipalveluumme ja mainitsemalla messutarjouksen. Varaa pian! Tarjoushintaisia paikkoja rajoitetusti. Tämä messutarjous on voimassa ajalla 15.1.-6.2.


Varaa tästä Norjan vuonoristeily Helsingistä >>


KATSO KAIKKI MESSUTARJOUKSET ja osallistu samalla arvontoihin!

* * *

Nyt suosittelemme!

Välimeren risteilyt ⭐️⭐️ UUTTA 2023 ⭐️⭐️

Uudet upeat Välimeren risteilyt ovat nyt myynnissä! Välimeren risteilyt tarjoavat vertaansa vailla olevia kokemuksia. Historiallisia suurkaupunkeja, pieniä värikkäitä kyliä, vuoristoisia rantamaisemia ja upeita hiekkarantoja. Kahden eri elämysristeilyn reitit vievät upeisiin kohteisiin, aikaa jää hyvin tutustua maissa kohteisiin. Välimeren upeiden maisemien ohella nautit loistoristeilijöiden monipuolisista palveluista ja runsaasta täysihoidosta. Matkoilla mukana suomenkielinen matkajohtaja. Lähde Matkapoikien matkapaketin turvin luotettavasti Välimeren risteilyille!

Norjan vuonoristeilyt

Elämysristeily on paras tapa tutustua Norjan pitkään rannikkoon. Historiaa, ainutlaatuista tunnelmaa, henkeäsalpaavia maisemia ja käyntejä lukuisissa satamissa. Varaa elämysristeily Norjan upeisiin maisemiin nyt!

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat risteilytarjoukset!

TILAA

Elämysristeilyt