Hoidot ja ruokailut 2017

Virkistysloma 4 päivää Rakvere (to - su)

Virkistyslomalla nautit 4 päivän ajan nykyaikaisten ja täyden palvelun hyvinvointikeskusten monipuolisesta tarjonnasta. Valikoimastamme löytyy kylpylöitä, jotka tarjoavat jokaiselle jotakin. Monissa kohteissa löytyy ohjelmaa myös perheen pienimille - uima-allasosastot, leikkihuoneet, kesällä laajat hiekkarannat.

Rakvere on houkutteleva

Rakvere on Viron viidenneksi suurin kaupunki ja sijaitsee Pohjois-Virosssa, 20 kilometriä etelään Suomenlahden rannikolta. Liivinmaan vanhat linnan rauniot ovat nykyään Rakveren päänähtävyys. Siellä voi nauttia keskaikaista ruokaa ja tutustua keskiaikaisen elämänmenon tunnuspiirteisiin. Rakveren kaupunki yllättää myös nykypäivällään ja sen kaupunginaukio onkin luultavasti Viron modernein.
Kesäisi Rakvere toimii ulkoilmakonserttien ja teatterinäytösten esityspaikkana. Loman aikana kannattaa tutustua myös muihin lähialueen nähtävyyksiin, upeisiin kartanoihin sekä Lahemaan kansallispuistoon.

Lomasta nautiskellen

Aivan Rakveren keskustassa, lähellä keskiaikaista linnaa, sijaitsee myös uusi ja moderni kylpylähotelli, Aqua Hotel & Spa. Kyplylähotelli sopii erinomaisesti myös perheille. Sen viihtyisässä allasosastossa voi laskea valoefektein varustettua vesiliukumäkeä, vilvoitella kylmävesialtaassa, nauttia saunomisesta ja kylpylähoidoista monella tapaa.

Uusi ja moderni kylpylä

Aqva Spa:ssa nautit kylpylän nykyaikaisista hoidoista ja virkistyt kylpylän modernilla sauna-ja allasosastolla. 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa

Cxense Display