Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Unohtumattomia elämyksiä!

Konserttimatkat

Konserttimatkat

Lähde kokemaan unohtumattomia elämyksiä Matkapoikien konserttimatkoille. Liput ja matkajärjestelyt kauttamme ryhmille ja yksittäismatkustajille. Tutustu ja varaa!

Rammstein

Rammsteinin Europe Stadium Tour 2022 valtaa Tallinnan Laululavan heinäkuussa 2022.  Rammstein on tunnettu hätkähdyttävistä esiintymisistään, kiertueelle on suunniteltu näyttävä lavarakenne, lieskat ja pyrotekniikat sekä ainutlaatuiset lavasteet. Tämä bändi ei varmasti jätä ketään kylmäksi! Matkapoikien kautta kolme erilaista matkapakettia Rammsteinin keikalle.

Konserttimatkat kotimaassa


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat risteilytarjoukset!

TILAA