Matkapojat logo Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Unohtumattomia elämyksiä!

Konserttimatkat

Konserttimatkat

Lähde kokemaan unohtumattomia elämyksiä Matkapoikien konserttimatkoille. Liput ja matkajärjestelyt kauttamme ryhmille ja yksittäismatkustajille. Tutustu ja varaa!

Antti Tuisku BAILANTAI

Bailantai, Bailantai! Antti Tuisku piti odotetut Bailantai-konsertit syyskuussa 2022 Helsingin Olympiastadionilla. Konserttien jälkeen sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea Antin viralliset Bailantai-jatkot Siljan laivoilla syyslomalla sekä joulukuussa. Tervetuloa mukaan bailaamaan Antti Tuiskun laivakeikalle Päivä Tukholmassa -risteilylle Helsingistä tai 22 h -risteilylle Turusta!

Risteilymatkoihin voit yhdistää kätevät tilausajokuljetukset omalta paikkakunnaltasi

Konserttimatkat kotimaassa


Konsertit laivalla

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat risteilytarjoukset!

TILAA