Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Sadonkorjuuristeily Maarianhaminaan pe 22.9.

Gabriellan Sadonkorjuuristeily

Sadonkorjuuristeily Maarianhaminaan

Lähtöpäivät:

22.9.2023

Matkan kesto:

3 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Lähde Sadonkorjuuristeilylle Maarianhaminaan Helsingistä!

Viking Gabriellan Sadonkorjuuristeilyllä koet tunnelmallisen Skördefesten-tapahtuman ja syksyisen Ahvenanmaan kauneimmillaan! Skördefesten juhlistaa paikallista ruokakulttuuria ja käsityöläistaitoja. Jos otat auton mukaan matkalle, voit kierrellä maaseutua ja tiloja omin päin. Voit myös varata opastetun Sadonkorjuujuhla-aiheisen kiertoajelun joko Pohjois- tai Etelä-Ahvenanmaalle myyntipalvelustamme.


Varaa henkilöautolle tai moottoripyörälle pysäköintipaikka laivalta. Halutessasi voit ajaa auton ulos laivasta ja kierrellä kaunista Ahvenanmaata. Ajo maihin Maarianhaminassa klo 9–12. Paluu laivaan klo 15–18.30. Tällä risteilyillä voit varata paikan laivalta myös polkupyörälle ja ajaa halutessasi ulos laivasta kohteessa tutustuen siihen pyöräillen. Varaukset Matkapoikien myyntipalvelusta 010 2323 200.

Tärkeää tietoa matkustusdokumenteista

Risteilylle vaaditaan mukaan voimassa oleva matkustusdokumentti kuten passi tai henkilökortti. Vaatimus koskee myös lapsimatkustajia (laiva poikkeaa mennen tullen Tallinnassa).

Ateriat

Varaathan ateriat myyntipalvelustamme 010 2323 200.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.KAIKKI MATKAT MAARIANHAMINAAN >

Osa kuvista: Visit Åland

 

Hintaan sisältyy

  • Risteily Helsinki-Maarianhamina-Helsinki valitussa hyttiluokassa

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Maarianhamina, Västra hamnen
Helsinki Tallinna Maarianhamina
16:30 19:15 - 20:30 09:00
15:15 10:45 - 12:30 19:00

Lisämaksulliset palvelut

Ateriat laivalla

Lisämaksulliset retket

Hinta 48 € /hlö

Kuva retkestä

Pohjois-Ahvenanmaan kiertoajelu 7h

Suomeksi opastettu kiertoajelumme suuntaa ensin kohti Getaa ja Bolstaholmin tilaa. Täältä löytyy aktiviteetteja, ruokaa ja paikallisia tuotteita. Cederbergin museoalueella on vanhoja käyttöesineitä, olkihyppyä, eläimiä ja paikallisia tuotteita. Judys Hantverk & Inredning -keramiikkapajassa on myytävänä kauniita tuliaisia. Matka jatkuu Solkulla Gårdin leipomoon ja kahvilaan. Kiertoajelu päättyy Maarianhaminan Merikortteliin, mistä löytyy esim. artesaaniruokaa ja paljon muuta myytävää.

HUOM. Tämä retki ei sovellu liikuntarajoitteisille. Bussi lähtee klo 10.00 terminaalin edestä ja
palaa noin klo 17.00.


Hinta: 48 €/hlö. Lapset 0–2 v. veloituksetta.


Varaukset Matkapoikien myyntipalvelusta 010-2323 200.

Hinta 48 € /hlö

Kuva retkestä

Etelä-Ahvenanmaan kiertoajelu 7h

Suomeksi opastettu kiertoajelumme suuntaa kohti Lemlandia ja Lumparlandia. Päivän ensimmäinen kohde on mikropanimo Open Water Brewery, jossa myydään käsityöolutta ja siideriä. Matka jatkuu Västerron kalanjalostukseen ja kalasavustamoon. Amalian limonaditehtaalla marjoista ja hedelmistä jalostetaan virkistäviä juomia ja Mercedes Chocolaterie myy käsintehtyjä suklaapraliineja. Päivän viimeinen kohde on Utgård. Täältä löydät tekstiili-, metalli- ja puutöitä sekä ruokatuotteita.

HUOM. Tämä retki ei sovellu liikuntarajoitteisille. Bussi lähtee klo 10.00 terminaalin edestä ja palaa noin klo 17.00.


Hinta: 48 €/hlö. Lapset 0–2 v. veloituksetta.


Varaukset Matkapoikien myyntipalvelusta 010-2323 200.

Matkaohjelma

1. Matkapäivä, Helsinki - Tukholma

Viking Gabriella lähtee Helsingistä Katajanokalta klo 16:30. Majoittuminen hytteihin.

Ateriat laivalla lisämaksusta.2. Matkapäivä, Maarianhamina

Laiva saapuu Maarianhaminaan klo 09:00. Päivä aikaa Maarinahaminassa.

Huom. Laiva ei ole satamassa Maarianhaminassa klo 12.15−15.00, tänä aikana maihin- tai laivaannousu ei ole mahdollista. Takaisin kohti Helsinkiä lähdetään klo 19:00.

3. Matkapäivä, Maarianhamina - Tallinna - Helsinki

Aamupäivällä mahdollisuus nauttia runsaasta brunssista (lisämaksullinen). Gabriella saapuu Helsinkiin klo 15:15.

Laivan esittely

Viking Gabriella

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Gabriellan rennon Grill-ravintolan avokeittiössä valmistetaan maukkaita grilliherkkuja. Tarjolla on pihvien ja hampurilaisten lisäksi aina myös kala- ja kasvisvaihtoehto. Ravintola No Namessa tarjotaan maistelumenuita, joiden avainsanoja ovat puhtaat perusmaut ja laadukkaat raaka-aineet – yksinkertaista mutta maukasta. A la carte -ravintolassa voi tilata listalta kala-, liha- ja kasvisruokia pöytään tarjoiltuna. Menu sisältää sekä klassikoita että poimintoja muista ruokakulttuureista.

Viihtyisässä Coffee & Joy -kahvilassa nautit kiireettömästi kupin kahvia. Kahvilalla on oma kondiittori, joten tarjolla on takuulla tuoretta.

Ostokset

Gabriellan tax-free-myymälän laajoista valikoimista löydät tunnettuja merkkituotteita edulliseen hintaan. Myymälöitä on myös ravintoloiden ja kokousosaston yhteydessä. Tax-free-myymälää vastapäätä on Pop-Up Shop, joka tarjoaa kausittain vaihtuvia muodin ja lifestylen huippumerkkejä.

Baarit

Gabriellan Living Roomissa voit nauttia aperitiivit ennen ruokailua tai jatkaa iltaa rauhallisemmissa merkeissä. Wine Bar -viinibaari tarjoaa laajan valikoiman viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita. Upstairs Pubin juomavalikoimaan kuuluu muun muassa laaja valikoima pienpanimoiden oluita.

Yökerho

Gabriellan yökerho Club Marissa on laadukas äänentoisto, isot LED-näytöt, paljon mukavia istumapaikkoja ja suuri tanssilattia. Tähtihetkiä niin shown kuin artistien ja laadukkaiden orkestereiden seurassa. Olet sitten nauttimassa esityksistä tai pyörähtelemässä parketilla, täällä viihdytään ja nautitaan!

Lapsille

Gabriellalla on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä! Nuorille on oma ohjelma ja pelihuone. Kesäisin laivan kokouskansi muutetaan Adventure Islandiksi, jossa järjestetään erilaista ohjelmaa perheen pienimmille.

Hyvän olon palvelut

Gabriellalla voit saunoa perinteisesti tai höyrysaunassa. Osastolla on kaksi poreallasta. Travel Spassa voit nauttia ammattilaisen tarjoamista kasvo- ja vartalohoidoista.


Hytit

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.