Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Jouluristeily 23.-25.12.2022

Jouluristeily Tukholmaan Silja Serenadella

Jouluristeily Tukholmaan Silja Serenadella

Lähtöpäivät:

23.12.2023

Matkan kesto:

3 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 106,5€

Jouluristeily Silja Serenadella

alk. 106,5 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Jouluristeily Tukholmaan Silja Serenadella

Vietä joulu nauttien kiireettömästä ja rentouttavasta tunnelmasta Silja Serenadella. Tunnelmaa, tuoksuja, makuja, joululahjoja ja viihdettä, niistä on täydellinen joulu merellä tehty! Tukholman reitillä joulun herkkupöydät ovat täyteen katettuna. Jouluaattona on mahdollisuus piipahtaa jouluisessa Tukholmassa.

Kävelykatua pitkin jouluiseen Tukholmaan

Itämeren ainoat kävelykadut löytyvät Siljan valkoisilta laivoita. Upea, avara Promenade on laivojen sykkivä sydän, jonka varrelta löytyy elämyksiä kaikille aisteille. Laiva saapuu Tukholmaan jouluaattona 24.12. ja maihin on mahdollista nousta neljän tunnin ajaksi tutustumaan jouluiseen Tukholmaan tai osallistua jouluiselle retkelle Skanseniin.


Ohjelmaa laivalla ja maissa

Silja Serenaden jouluristeilyllä esiintyy Tangokuningatar 2023 Charlotta Saari ja lapsia viihdyttää
Taikuri Jari. Myös promenadella riittää viihdyttäjiä, mm. pianisti ja lauluryhmä. Ja tietysti joulunvietossa laivalla on lastensuosikit Harri Hylje ja Muumi.


Tallink Siljan Club One -hinta

Tämä hinta edellyttää että on laivayhtiön Club One -asiakkuus. Mikäli ei ole Tallinkin korttia, varataan risteily myyntipalvelustamme eri hintaan 010 2323 200. Kortilla saa max. yhden hytin / kortti. Jokaisessa kanta-asiakashinnalla myydyssä hytissä tulee majoittua kortinhaltija (tiedot kanta-asiakasrekisterissä).
Iso perhe voi jakautua kahteen hyttiin ja kaikki perheen jäsenet tulee olla kirjattuna kortin taakse.   

Ateriapaketti

Jouluristeilyn hintaan sisältyy ateriapaketti:
24.12. Joulubuffet-illallinen ja glögi
Aterioiden hinta lisääntyy kokonaissummaan varausvaiheessa.

Joulubuffet´n voi myös vaihtaa ja nauttia lisämaksullinen aaton joulumenu Tavolata -ravintolassa. Näissä tapauksissa soitathan myyntipalveluumme 010 2323 200.

Joulupukki kruunaa lasten aattoillan!

Vanhemmilla on mahdollista ostaa laivalta lahja lapselle, palvelu on maksullinen. Jouluaattona 24.12. lahja jaetaan joulujuhlassa. 

Hinnat:
9,90 €/hytti: lahja on ostettu laivan myymälästä
4,90 €/hytti: lahja on ostettu laivan myymälästä ja asiakas on Club One -jäsen

Lahja on ostettava suoraan laivalta. Lahjan voi paketoida myymälän läheisyydessä olevassa pakkauspisteessä. Lahja toimitetaan infoon ja infotiskillä on esitettävä ostokuitti ja ilmoitettava hyttinumero. Palvelu maksetaan myös samalla.

Liityntäkuljetukset:

* Imatra - Lappeenranta - Kotka 
* Tampere - Hämeenlinna
* Kuopio - Mikkeli - Lahti

* Jyväskylä - Jämsä - Lahti


Auto parkkiin laivaan

Voit jättää auton laivan parkkiin hintaan 120 eur (autoa ei voi ajaa ulos Tukholmassa). Varaus myyntipalvelustamme.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.Tietoa Ruotsiin matkustaville

HUOM! Ajalla 28.3.-31.12.2023 Ruotsiin matkustettaessa edellytetään kaikkien 18 v. täyttäneiden matkustajien osoittavan todistavan henkilöllisyytensä sekä kansalaisuutensa. Tarkistus tehdään sataman lähtöselvityksessä matkustajan lähtiessä Suomesta ja tämän lisäksi on syytä varautua siihen, että myös Ruotsin rajaviranomaiset tarkistavat kaikkien maahan pyrkivien matkustusasiakirjat. Huomioi myös, että tänä aikana Ruotsi suosittelee kaikille passia tai EU-henkilökorttia matkustusasiakirjaksi. Pohjoismaissa myönnetty ajokortti saattaa riittää kansalaisuuden osoittamiseen Ruotsiin saavuttaessa. Matkustajan velvollisuutena on huolehtia itse siitä, että hän pystyy todistamaan kansalaisuutensa.KATSO KAIKKI JOULUMATKAT >>

Hintaan sisältyy

  • Risteily valitussa hyttiluokassa
  • Joulubuffet 24.12.

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Eteläsatama
Tukholma, Värtan
Helsinki Tukholma Laiva
17:00 10:00 Silja Serenade
11:15 15:30 Silja Serenade

Lisämaksulliset palvelut

Liityntäkuljetukset kotimaassa

Lisämaksulliset retket

Hinta 53 /hlö

Kuva retkestä

Skansenin jouluretki 24.12.

Lähde jouluiselle retkelle tutustumaan Djurgårdenin saarella sijaitsevaan ulkoilmamuseoon Skanseniin ja sen kaupunkikortteleihin. Näet miltä Ruotsi näytti 1700-luvun alusta 1900-luvun puoliväliin saakka. Kierroksen aikana koetaan joulu nyt ja ennen. Ennen paluuta satamaan ajelemme vielä Tukholman joulumaisemissa. Retken kesto noin 3 h. Ei suositella liikuntaesteisille. Suomenkielinen opastus.

Lähtö satamasta klo 11:00.

Aikuinen 53 eur
Lapset 6 - 17 v. 39 eur
Lapset 0-5 veloituksetta ilmaiseksi ilman omaa istumapaikkaa

Asiakkaat suosittelevat

Onnistunut Risteily. Hienosti toimi kaikki Matkapojilla. Liput valmiina ja pöytävaraukset. Lähdemme uudestaan Matkapoikien matkalle kyllä. ”mimu77”

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Tukholma

Laiva lähtee Helsingistä klo 17:00, majoittuminen hytteihin. Tarjolla lisämaksullisia aterioita.  Tarkemman risteilyohjelman saatte laivalta. 

2. matkapäivä, Tukholma

Tarjolla aamiainen lisämaksusta. Aikaa maissakäyntiin noin neljä tuntia. Mahdollisuus osallistua lisämaksulliselle retkelle jouluiselle Skansenille (kesto n.3h, varaukset etukäteen). Joulubuffet-illallinen (katso kattausaikasi osalistumistodistuksesta). Laiva lähtee takaisin kohti Helsinkiä klo 15:30. 

3. matkapäivä, Tukholma – Helsinki

Lisämaksullinen aamiainen laivalla. Silja Serenade saapuu Helsinkiin klo 11:15.

Laivan esittely

Silja Serenade

Grande Buffet

Grande Buffet (kansi 6) tarjoaa makuja ympäri maailman Skandinaviasta Aasiaan. Noutopöydät on jaettu erillisiksi toreiksi, joiden sadosta voit nauttia haluamassasi järjestyksessä. Valitse mieleisesi vihannestorin antimista ja italialaisen antipasto-torin herkuista. Kaikkiruokainen valitsee lautaselleen myös kalatorin ja tex mex -torin herkkuja. Makeannälkä lähtee, kun koukkaat jälkiruokatorin makeiden ja juustojen kautta. Lapsille on ravintolassa oma lastenpöytä lihapullineen, mutta pikku kulinaristit voivat nauttia myös buffetin eksoottisempia makuja. Grande Buffet -ravintolassa on tarjolla myös meriaamiainen, johon on tuotu mukaan uusimpina tuotteina mm. granolaa ja rahkaa.


Ravintolat

Grande Buffetin lisäksi laivalla on erilaisia tasokkaita ravintoloita. Italialaisessa Tavolàta-ravintolassa maistelet ihania italialaisia herkku-annoksia, listalla mm. maukkaita pizzoja. Itämeren kuuluisimman kala- ja äyriäisravintolan Happy Lobsterissa antimet ovat taatusti tuoreita. Grill House ravintolan sydän on grilli, jossa kypsyvät mehevät liha-, lintu- ja kasvisherkut. Listalta löydät vaihtoehtoja niin suuren nälän selättämiseen kuin kevyeenkin herkutteluun. Silja Serenaden Grill House on erityisen ylpeä Dry Aged -lihoista. Bon Vivant -ravintolassa herkutellaan modernin pohjoismaalaisen keittiön antimilla. Ruokalistat muuttuvat vuodenaikojen mukaan ja raaka-aineet pyritään hankkimaan mahdollisimman läheltä. Lisäksi laivalla on muita tasokkaita ravintoloita.

Tax Free Shop

Tax Free Shopissa on laajat valikoimat juomia edullisin hinnoin. Myymälästämme löydät parhaat pohjoismaiset herkut, luonnonkosmetiikkaa ja mm. Estée Lauderin, Diorin, Chanelin, Givenchyn ja Shisheidon ihonhoitotuotteita sekä suuren valikoiman tuoksuja ja meikkejä. Luxury-myymälän valikoimassa on entistä laajempi valikoima kelloja, koruja, huiveja, aurinkolaseja sekä laukkuja ja lompakoita tunnetuilta luksustuotemerkeiltä. Lisäksi laivalla on Fashion-, Gifts-, Electronics- sekä Gift and Toys -myymälät.


Baarit

Silja Serenaden valoisa ja tyylikäs Sea Pub löytyy Promenade-kannen peräosasta. Oluen ja siiderin ystävä löytää itsensä pubista kuuntelemasta trubaduurin esittämiä klassikkokappaleita. Pubin laajasta valikoimasta löydät omien suosikkiesi lisäksi myös vaahtoavia uutuuksia ja harvinaisuuksia. Poikkea lepuuttamaan väsyneitä jalkoja ja katsele ihmisiä, nauti ystävällisestä palvelusta, mukavasta seurasta ja rennosta ilmapiiristä! Jos odottelet pöydän vapautumista Promenaden Happy Lobster tai Grill House -ravintoloihin tai haluat istua alas suunnittelemaan matkasi kulkua, voit tehdä sen ravintoloiden vieressä sijaitsevassa Promenade Barissa (kansi 7). Täällä istuessasi, voit seurata kävelykadun ihmisiä ja nauttia samalla virkistävän juoman.


Yökerhot

Entinen Atlantis-yökerho uudistettiin kokonaan upouudeksi Starlight-yökerhoksi. Täällä sinua viihdyttävät kansainväliset tanssiorkesterit sekä baarimestarimme, jotka loihtivat toinen toistaan upeampia drinkkejä, myös erityistoivomustesi mukaan! Täällä näet myös näyttävä iltashow't pukuloistoineen, tanssijoineen kaikkineen. Starlight sijaitsee laivan keulassa kansilla 7 ja 8.

Lapsille

Uudistuneessa Silja Land -leikkihuoneessa on 290 m² tilaa temmeltää! Leikkimaailmasta löydät mm. pallomeret sekä pienille että vähän isommille lapsille, kiipeilypuun, maalausseinän, leikkitalon, Lego-työpajan ja hullunkurisia koristeita ja rakenteita.

Hyvän olon palvelut

Laivalta löytyy kylpyläosasto, jonka altaissa ja saunojen lempeissä löylyissä koko perhe voi rentoutua merimaisemasta nauttien. Käyttö lisämaksusta.
 
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.