Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Italia, Garda

Hotellimme Gardajärvellä

Nauti lomaviikosta Gardalla ja majoitu mukavasti!

Matkapoikien tuotevalikoima laajentui jälleen! Nyt voit lähteä Italian Gardajärven rannoille upeisiin maisemiin. AirBalticin suorat lennot torstaisin Tampereelta vievät sinut edullisesti Italiaan Milanoon ja sieltä sujuvasti lentokenttäkuljetuksella Gardalle nauttimaan viikon mittaisesta lomasta. Näillä lomilla pääset nauttimaan Italian parhaista puolista, leppoisasta ilmastosta, häikäisevän kauniista maisemista, kulinaristissista makuelämyksistä sekä maailmanluokan nähtävyyksistä.  Tutustu ja varaa loma Gardalle!

Hotellimme Gardajärvellä


Varaa loma Italian Gardajärven rannoille!

Matkapoikien matkassa lennät Italian Milanoon sujuvasti ja joustavasti Tampere-Pirkkalan kentältä. Uudet airBalticin koneet vievät sinut suorin lennoin ja ihanteellisin aikatauluin perille. Valikoimassa löytyvät viikon matkapaketit. Löydä monta hyvää syytä lähteä Gardajärven aurinkoon! 

✈️ Suorat lennot Tampereelta airBalticin uusilla koneilla
⛱ Viikon loma sis. hotelli+lennot+laukut+kuljetus hotellille
📅 Ihanteelliset lento-ajat
😊 Täydellinen yhdistelmä lepolomaa, nähtävää, aktiviteetteja
🏨 Viihtyisät hotellivaihtoehdot
🙋‍♀️ Suomenkielisen oppaan palvelut kohteessa ja lentokenttäkuljetusten aikana

Lennot airBaltic lentoyhtiöllä

Uudet airBalticin yhteydet Tampereelta Milanoon avautuivat keväällä 2023. Matkapoikien matkat Italian Gardajärvelle lennetään airBalticin koneilla ja uusilla suorilla reittiyhteyksillä Tampereelta Milanoon. AirBaltic on Baltian suurin lentoyhtiö ja lentää Riiasta yli 70 kohteeseen. Lennot Tampereelta operoidaan uudella Airbus A220-300 koneella, joka on yksi maailman nykyaikaisimmista ja ympäristöystävällisimmistä lentokoneista.


Milanon lennot lähtevät Tampere-Pirkkalan lentokentältä. Kentälle on erinomaiset kulkuyhtedet läheltä ja kaukaa. Omalla autolla saapuville löytyy edullinen pysäköintialue. Julkisilla kulkuvälineillä saapuvia palvelee suora bussiyhteys suoraan Tampereen keskustasta. Kun lähdet lennolle Pirkkalasta, vältät pääkaupunkiseudun liikenneruuhkat ja lentokentän pitkät lähtöselvitysjonot.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

*  *  *   RYHMÄETU   *  *  *


Kerää min. 20 hengen ryhmä ja saat matkan yhdelle hengelle ilmaiseksi. Matkaan sisältyy lennot ja majoitus siinä hotellissa, jossa ryhmäsi enemmistö yöpyy. Etu on voimassa Gardajärven, Fuengirolan ja Rodoksen rantalomilla. Hyödynnä etu ja varaa! (Huom! Etu ei ole voimassa elokuun 2023 lähdöillä.)

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset sähköpostiisi!

TILAA