Matkapojat logo Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Jouluristeily Turusta

Jouluristeily Viking Glorylla

Jouluristeily Viking Glorylla

Lähtöpäivät:

24.-26.12.2022

Matkan kesto:

3 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 166,3€

Jouluristeily Viking Glorylla

alk. 166,3 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Jouluristeily Turusta Viking Glorylla

Vietä ainutlaatuinen ja unohtumaton joulu ja lähde jouluristeilylle Viking Glorylla päiväksi Tukholmaan. Tunnelmallista matkantekoa, herkuttelua, hemmottelua, hyvää seuraa ja viihdettä vailla vertaa - tätä kaikkea ja paljon muuta on Viking Gloryn jouluristeily!


Tervetuloa valmiiseen pöytään!

Jouluristeilyn hintaan sisältyy ateriapaketti, johon kuuluu:
24.12. Tervetuliaisglögi tarjoillaan alk. klo 12:15 Vistassa ja Torgetilla
24.12. joulupöytä ruokajuomineen**
25.12. joulubrunssi ja lasillinen kuohuviiniä. Kattaus klo 07.30 - 11.00
25.12. juhlabuffet ruokajuomineen**

** Joulupöytä ja juhlabuffet tarjoillaan The Buffet -ravintolassa. Ruokajuomat: virvoitusjuomat, olut, siideri, lonkero, viini sekä kahvi/tee. Lisäksi voit varata ennakkoon paluupäivän aamulle (26.12.) lisämaksusta meriaamiaisen.

Jouluherkkuja tarjolla laivan ravintoloissa, valitse mieleisesi!

Ravintoloissa on tarjolla sekä joulupöytä, joulupäivän juhlabuffet että 3-ruokalajin a la carte -joulumenu, joihin sisältyy niin parhaita perinneruokia kuin uudempia, jouluisia makuja. Lisämaksusta a la carte -joulumenu ravintola Kobbassa (eri menu meno- ja paluumatkalla). Ala carten varaus myyntipalvelumme kautta numerosta 010 2323 200.


Artistit ja viihde:

* The Lexington Hotel -show
* Orkesteri The Royal Swedes
* Pianisti Irena Slatinova
* Joulupukki

Joulupukki kruunaa aattoillan

Seurueen lapsille voi halutessaan ottaa mukaan joulupukin jaettavaksi yhden pienen paketin (max. 30 x 30 cm) lasta kohden. Paketit jätetään ennakkoon  laivan infotiskille kannelle 9, josta joulupukki käy noutamassa ne ennen lahjojen jakoa. Toimitathan paketin infotiskille lähtöpäivänä klo 17 mennessä.
Joulupukki vierailee Vista Roomissa aattoiltana klo 19.30.

Joulupäivän ohjelmaa Tukholmassa

Laiva on satamassa 25.12. klo 9.15-18.00 välisen ajan. Voit kierrellä kaupungilla omatoimisesti ja nauttia Tukholman joulutunnelmasta. Maissaoloaikana ehtii myös osallistua suomenkieliseen joulupäivän jumalanpalvelukseen Tukholman Suomalaisessa kirkossa klo 11.30. Kirkko sijaitsee Tukholman vanhassakaupungissa n. puolen  tunnin kävelymatkan päässä satamasta (Slottsbacken 2B). HUOM. Kirkkoon on vapaa pääsy, mutta voit ostaa etukäteen bussikuljetuksen kirkolle ja sieltä takaisin satamaan jumalanpalveluksen päätyttyä. Bussikuljetus Suomalaiselle kirkolle jumalanpalvelukseen lähtee Viking Linen terminaalilta klo 10.45, jumalanpalvelus on klo 11.30 - 12:15. Paluubussi lähtee kirkolta n. klo 12.30 ja saapuu terminaaliin n 13.00. Bussikuljetuksen hinta 20 €/aikuinen.

Oma auto mukaan laivalle risteilyn ajaksi

Voit ajaa oman auton mukaan laivalle parkkiin risteilyn ajaksi. Osta juomia, makeisia ja merkkituotteita edulliseen merihintaan, ja pakkaa ostokset suoraan autoon risteilyn päätteeksi. Huom. Ajoneuvoa ei voi ajaa maihin Tukholmassa. Autopaikan hinta 20€. Varaukset myyntipalvelustamme 010 2323 200.


Myyntipalvelumme auttaa!

Soita 010 2323 200 Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


Tietoa Ruotsiin matkustaville

HUOM! Ajalla 28.3.-31.12.2022 Ruotsiin matkustettaessa edellytetään kaikkien 18 v. täyttäneiden matkustajien osoittavan todistavan henkilöllisyytensä sekä kansalaisuutensa. Tarkistus tehdään sataman lähtöselvityksessä matkustajan lähtiessä Suomesta ja tämän lisäksi on syytä varautua siihen, että myös Ruotsin rajaviranomaiset tarkistavat kaikkien maahan pyrkivien matkustusasiakirjat. Huomioi myös, että tänä aikana Ruotsi suosittelee kaikille passia tai EU-henkilökorttia matkustusasiakirjaksi. Pohjoismaissa myönnetty ajokortti saattaa riittää kansalaisuuden osoittamiseen Ruotsiin saavuttaessa. Matkustajan velvollisuutena on huolehtia itse siitä, että hän pystyy todistamaan kansalaisuutensa.KATSO KAIKKI JOULUMATKAT >>
Hintaan sisältyy

  • Risteily valitussa hyttiluokassa
  • Ateriapaketti

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Turku, Viking Linen terminaali
Tukholma, Stadsgården
Turku Tukholma
12:00 09:15
07:35 18:00

Lisämaksulliset retket

Hinta 20 /hlö

Kuva retkestä

Kuljetus joulukirkkoon 25.12.

Bussikuljetus vanhaankaupunkiin Suomalaiselle kirkolle jouluaaton hartauteen. Bussi lähtee Viking Linen terminaalilta klo 10.45 ja pysähtyy kirkolla n. klo 11.15. Suomenkielinen jouluhartaus pidetään klo 11.30-12.15. Bussi noutaa paluumatkalle kirkolta hartauden päädyttyä n. klo 12.30. Saapuminen terminaalin n. klo 13.00. Bussikuljetuksella ei ole opasta mukana.

Hinta 20 eur / aikuinen, lapsi 12-17 v / 20 eur ja 0-11 v veloituksetta

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Turku - Tukholma

Lähtöselvitys alkaa 24.12. klo 10.00 ja pääset nousemaan laivaan heti lähtöselvityksen tehtyäsi. Viking Glory lähtee Turusta klo 12:00. Tervetuliaisglögi tarjoillaan alk. klo 12:15 Vistassa ja Torgetilla. Laivalla tarjolla jouluaaton buffetjoulupöytä.

2. matkapäivä, Tukholma

Laiva saapuu Tukholmaan klo 9:15. Joulupäivän aamuna 25.12. joulubrunssi ja lasillinen kuohuviiniä, kattaus klo 07.30 - 11.00. Lisäksi joulupäivän juhlabuffet valittuna kattausaikana.

3. matkapäivä, Tukholma-Turku

Glory saapuu Turkuun aamulla klo 7:35. Mahdollisuus ostaa lisämaksullinen aamiainen.

Laivan esittely

Viking Glory

Uudella Viking Glorylla mikään ei varjosta upeita näkymiä, meri on aina läsnä. Täällä voit nauttia upeista ja innovatiivisista tiloista, kuten loisteliaasta kattoterassista ja Itämeren ensimmäisestä kelluvasta kauppahallista. Saariston kesäinen vehreys, syksyn tyrskyt, talven viileä värimaailma ja kevätauringon kimmellys aalloilla ‒ suurista panoraamaikkunoista näet meriluonnon aitiopaikalta.

Viking Glory avaa väylän laivamatkailun uuteen aikaan, jossa matkaelämys rakentuu ympäristön ehdoilla. Tutustu uuteen, upeaan Viking Gloryyn!


Viking Gloryn sisustaa Koncept

Laivan sisätilojen ilme on nimekkään tukholmalaisen arkkitehtitoimisto Konceptin käsialaa. Sisustuksen kantavia teemoja ovat pohjoinen merellisyys, ajattomuus ja hienostunut yksinkertaisuus. Ja aivan kuten teknisten innovaatioiden kohdalla, painottuvat aluksen sisustuksessakin kestävät valinnat.


Edulliset ostokset

Viking Gloryn avaran Merimyymälän laajasta valikoimasta teet helposti löytöjä. Säästät jopa 40 % maissa voimassa oleviin suositushintoihin verrattuna.


Lasten laiva

Myös Ville Viking, maailman suloisin laivakissa, on löytänyt tiensä Viking Gloryyn. Pilke silmäkulmassaan hän toivottaa kaikki pikkukipparit tervetulleiksi lasten laivaan!


Inspiroivia kohtaamisia

Viking Gloryn loistelias kokousosasto on jotain aivan ekstraa! Pienimuotoiset tapaamiset, suuret kokoukset – tänne mahtuu 14 muokattavaa kokoustilaa kaikkiin tarpeisiin, yhteensä lähes 400 henkilölle.

Vista Room ‒ olohuoneesi ulapalla

Viking Gloryn viihdekeskus on saanut nimensä latinan kielen maisemaa tarkoittavasta vista-sanasta. Nimelle on katetta. Panoraamaikkunat ulottuvat lattiasta kattoon ja lasisen lattiakaistaleen läpi avautuu huimaava näkymä aalloille. Iltaisin lavalle nousevat viihdetaivaan kirkkaimmat tähdet, päivisin harmonisesti sisustetussa tilassa voi siemaista lasillisen kuplivaa tai kahvia ja ihailla merellistä luonnonnäytelmää.


Uutta tekniikkaa

Viking Glory on maailman ilmastoviisaimpia matkustaja-aluksia. Edistyneiden ja innovatiivisten teknisten ratkaisujensa ansiosta Viking Glory on omaa luokkaansa. Se kuluttaa jopa 10 % vähemmän polttoainetta kuin Viking Grace, joka nimettiin aikanaan maailman ympäristöfiksuimmaksi.

Ravintolat

Unohda jonotus ja yksitoikkoiset menut. Viking Glorylla purjehdit monipuolisten makuelämysten maailmaan. Valittavanasi monta ravintolaa, joiden tarjonta ei jätä kokenuttakaan kulinaristia kylmäksi.

Mimmi's

Rento Mimmi’s tarjoilee meheviä burgereita ja pihvejä, tuoretta kalaa ja raikkaita salaatteja. Helppo tulla ja herkutella, Mimmi’sissä ei pöytävarauksia tunneta!

The Buffet

Maistuvan buffetin lisäksi voit myös nauttia laivan kauneimmasta merinäköalasta. Kerää suosikkisi noutopöydästä ja nauti maukkaista alku- ja pääruoista sekä hevosenkengän muotoisesta runsaasta jälkiruokapöydästä, vegaanisia herkkuja unohtamatta. Viini, olut, virvoitusjuomat ja kahvi sisältyvät hintaan.


Kobba Restaurant and Bar

Viking Gloryn rento ja tunnelmallinen bistrotyylinen ravintola Kobba tarjoaa sinulle henkeäsalpaavan kauniit maisemat ja houkuttelevan menun, täynnä maistuvia annoksia sekä pienemmässä että suuremmassa koossa. Yhdistele makusi mukaan ja kokoa oma ateriasi.

Fyren

Fyren on lasitettu ja pyörivä chambre séparée pienemmille ryhmille, jotka haluavat nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta sekä lyömättömän upeista saaristonäkymistä.

Market

Itämeren ensimmäisessä kauppahallissa on 8 ruokakojua ja -tiskiä, joissa on tarjolla suolaista ja makeaa moneen makuun. Nauti paikan päällä tai nappaa mukaan!

Viking Terrace

Itämeren ensimmäisellä katetulla terassilla, kannella 11 kesä alkaa aikaisin ja jatkuu myöhäiseen syksyyn lämpölamppujen alla. Tarjolla terassiannoksia ja -juomia!

Torget Café & Bar

Viking Gloryn kohtaamispaikalla voit siemaista baristan valmistaman kahvijuoman tai lasillisen kuplivaa ja nauttia panoraamaikkunoista avautuvista merimaisemista.

Vista Room

Vista Room viihdyttää kellon ympäri. Päivällä voi ihailla valtavista näköalaikkunoista avautuvaa, vaihtuvaa näköalaa. Iltaisin lavalle nousevat huippuesiintyjät.

Vista Deck

Näköalaterassi Vista Deck sijaitsee takakannella 10. Vista Deck on auki aamusta yömyöhään. Tilaa juoma sekä pientä purtavaa ja nauti maisemista!

Algoth's

Sujahda salakapakan tunnelmaan! Legendaarisen pirtukeisarin, Algoth Niskan nimikkobaarissa nautitaan täydellisistä cocktaileista, joista jokaisella on tarina.


Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Hytit

Kuva hytistä

Sea Side Double cabin

Hytti merinäköaloin 1–2 henkilölle kansilla 6, 7 ja 8. Parivuode, TV ja hiustenkuivain. Pinta-ala 9,7 m².

Kuva hytistä

Premium cabin

Tilava ja tyylikäs hytti merinäköaloin 1–4 henkilölle kansilla 7 ja 8. Parivuode ja vuodesohva (kahdelle alle 18-vuotiaalle). Puhelin, TV ja hiustenkuivain. Pinta-ala 13,8 m².

  • Hyttiin sisältyy: maksuton minibaari, jossa kuohuviini (37,5 cl), kaksi virvoitusjuomaa ja kaksi pulloa vettä, aamiainen iltalähdöllä*
Kuva hytistä

Suite

Ylellinen sviitti merinäköaloin 1–4 henkilölle kannella 8 tai 7. Erittäin tilava ja ylellinen sviitti. Parivuode ja vuodesohva kahdelle alle 18-vuotiaalle. Kylpyhuone, poreallas ja erillinen WC. TV, minibaari ja hiustenkuivain. Pinta-ala: 62-64 m². Hyttiin sisältyy: maksuton minibaari, jossa kuohuviini (75 cl), neljä virvoitusjuomaa, kaksi olutta, hedelmävati ja neljä pulloa vettä, poreallas, aamiainen iltalähdöllä *

Kuva hytistä

Inside Double (ID2)

Hytti 1–2 henkilölle, laivan sisäkansilla 5, 6, 7 ja 8. Parivuode, TV ja hiustenkuivain.

  • Pinta-ala 9,7–12,8 m².
Kuva hytistä

Seaside Four (S4)

Standard-luokan hytti merinäköaloin 1–4 henkilölle kansilla 5, 6, 7 ja 8. TV ja hiustenkuivain. Neljä erillistä vuodetta, kaksi alavuodetta ja kaksi ylävuodetta. Pinta-ala 9,4 m².

Kuva hytistä

Seaside Two cabin

Hytti merinäköaloin för 1–2 henkilölle kannella 8. Kaksi erillistä vuodetta. TV ja hiustenkuivain. Pinta-ala 9,7 m².

Kuva hytistä

Inside Four cabin

Standard-luokan hytti 1–4 henkilölle kansilla 5, 6, 7 ja 8. Neljä erillistä vuodetta. TV ja hiustenkuivain. Pinta-ala 9,4 m².

Kuva hytistä

Inside Two (I2)

Hytti 1–2 henkilölle kansilla 5 ja 8. Kaksi erillistä sänkyä. TV ja hiustenkuivain. Pinta-ala 9,4 m².

Kuva hytistä

Inside HC Three (IH3)

Liikuntarajoitteisten ja pyörätuolilla liikkuvien tarpeet huomioiden varusteltu, sisäkannella 6 sijaitseva 1–3 henkilön hytti. Jääkaappi, jossa kolme virvoitusjuomaa ja kolme pulloa vettä. Puhelin, TV ja hiustenkuivain. Kolme erillistä vuodetta, kaksi alavuodetta ja yksi ylävuode. Suihkussa suihkutuoli. Pinta-ala 14,2 m².

Kuva hytistä

Seaside HC Three (SH3)

Liikuntarajoitteisten ja pyörätuolilla liikkuvien tarpeet huomioiden varusteltu, kannella 6 sijaitseva 1–3 henkilön hytti. Näköala laivan kannelle (rajoitettu merinäköala). Jääkaappi, jossa kolme virvoitusjuomaa ja kolme pulloa vettä. Puhelin, TV ja hiustenkuivain. Kolme erillistä vuodetta, kaksi alavuodetta ja yksi ylävuode. Suihkussa suihkutuoli. Pinta-ala 14,2 m².

Kuva hytistä

Inside Piccolo Two (IP2)

Kompakti sisähytti 1–2 henkilölle kansilla 5, 6, 7 ja 8. Yksi ala- ja ylävuode. Hytin koosta johtuen suosittelemme hyttiä lähinnä yhdelle henkilölle. TV ja hiustenkuivain. Pinta-ala 5,4–6,0 m².

Kuva hytistä

Seaside Family (SF6)

Kahden hytin yhdistelmä merinäköaloin enintään 6 henkilölle (vähintään 1 aikuinen + 2 lasta) kannella 6. Hytit on yhdistetty väliovella. Toisessa hytissä on parivuode ja toisessa neljä erillistä vuodetta. Molemmissa hyteissä on TV, puhelin ja hiustenkuivain.

Kuva hytistä

Inside Family (IF6)

Kahden sisähytin yhdistelmä enintään 6 henkilölle (vähintään 1 aikuinen + 2 lasta) kannella 6. Hytit on yhdistetty väliovella. Toisessa hytissä on parivuode ja toisessa neljä erillistä vuodetta. Molemmissa hyteissä on TV, puhelin ja hiustenkuivain.

Kuva hytistä

Seaside Four R (S4R)

Hytti 1–4 henkilölle kannella 6. Rajoitettu merinäköala. Hytissä ei ole kokolattiamattoa, minkä ansiosta se soveltuu allergikoille. Neljä erillistä vuodetta. TV ja hiustenkuivain. Pinta-ala 9,5 m².

Kuva hytistä

Inside Four R

Sisähytti 1–4 henkilölle kannella 6. Hytissä ei ole kokolattiamattoa, minkä ansiosta se soveltuu allergikoille. Neljä erillistä vuodetta. TV ja hiustenkuivain. Pinta-ala 9,5 m².

Kuva hytistä

Inside Four Pet (I4P)

Sisähytti 1–4 henkilölle kannella 6. Hytti on tarkoitettu kotieläinten kanssa matkustaville. Neljä erillistä vuodetta. TV ja hiustenkuivain. Pinta-ala 9,4 m².

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.