Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Legoland® ja Kööpenhamina

Legoland® ja Kööpenhamina

Lähtöpäivät:

14.6. ja 3.7.2019

Matkan kesto:

4 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 899€

Legoland® ja Kööpenhamina

alk. 899 € /hlö
Varaa

Matkan esittely

Legoland® ja Kööpenhamina

Koe perheesi kanssa parhaat palat Tanskasta! Matkapoikien matkalla ehdit tutustua Legolandin® teemapuistoon sekä nauttia Kööpenhaminan kaupunkilomasta samalla reissulla. Kahdessa päivässä koet Legolandin® teemapuiston huiman seikkailun ja Kööpenhaminassa ehdit nähtävyyksien lisäksi huvitella vaikkapa Tivolin laitteissa.

Legoland®

Legolandin® elämyspuisto sopii kaikenikäisille. Aika menee kuin siivillä, mutta kahdessa päivässä ehdit kokea puiston riemut. Perheen pienimmät nauttivat Dublojen® maailmasta, hieman isommille on tarjolla hurjempaakin seikkailua ja koko perhe nauttii aivan varmasti Minimaailman suloisesta tunnelmasta.
Puiston tunnetuin alue on varmastikin Miniland, josta Legoland® on saanut alkunsa. Perheen pienimmät viihtyvät DUBLO® Landissa, hieman isommille taas on mm. Polar Land, Adventure Land, Pirate Land ja NINJAGO® World.

Kööpenhamina

Tivoli on tietenkin lapsiperheiden ykköskohde Kööpenhaminassa, mutta kaupunki tarjoaa paljon muutakin. Satamassa, Churchill-puiston reunassa sijaitseva Pieni merenneito -patsas kiinnostaa niin aikuisia kuin lapsiakin. Lähistöllä on suuria perheille sopivia puistoja, museoita ja Kastellet-linnakealue. Mikäli aikaa riittää, kannattaa käydä myös Den Blå Planet -akvaariomaailmassa, jossa on yli 300 eri eläinlajia haista sähköankeriaisiin.

Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.

Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki – Billund/Kööpenhamina - Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Bussimatka Billund-Kööpenhamina (ilman opasta)
  • Pääsymaksu Legoland® - huvipuistoon kahtena päivänä

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu 14.6.-lähtö

Lentoaikataulu/Finnair
Ajat ovat paikallista aikaa. Tanskassa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa.
Helsinki - Billund 08:05 - 08:55

Kööpenhamina - Helsinki 17:00 - 19:30

Lentoaikataulu 3.7.-lähtö

Helsinki - Billund 08:05 - 08:55

Kööpenhamina - Helsinki 18:05 - 20:35

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Billund

Finnairin lento lähtee Helsingistä klo 8:05 kohti Billundia, jonne saavumme klo 8:55 paikallista aikaa. Kentältä omatoiminen siirtyminen hotellille. Jätä matkatavarat hotellille ja vietä riemukas päivä Legolandissa®, joka sijaitsee n. 1 km päässä hotellilta. Sisäänpääsyliput saa hotellin vastaanotosta.

2. matkapäivä, Billund/Legoland

Aamiaisen jälkeen voit lähteä koko päiväksi takaisin Legolandiin®. Legolandissa® riittää paljon nähtävää ja koettavaa toisellekin päivälle. Omatoiminen päivä Billundissa.

3. matkapäivä, Billund - Kööpenhamina

Hotelliaamiaisen jälkeen jatkamme matkaa kohti Kööpenhaminaa (kuljetus ilman opasta). Majoittuminen tivolin lähellä sijaitsevaan hotellin (n. 1,2 km kävelymatka). Vietä vaikkapa ikimuistoinen iltapäivä ja ilta Kööpenhaminan tivolissa, jossa on monenmoista koettavaa ja nähtävää: huvitelttoja, karuselleja, vuoristorata sekä kaunis puisto.

4. matkapäivä, Kööpenhamina - Helsinki

Aamiainen hotellissa. Aamiaisen jälkeen vielä aikaa tutustua kaupungin tarjontaan, käydä katsomassa pieni merenneito ja tehdä viime hetken ostoksia. Matkatavarat voi jättää hotellin säilöön, jolloin kaupunkiin tutustuminen on vaivattomampaa. Omatoiminen siirtyminen Kööpenhaminan lentokentälle. Finnairin lento lähtee klo 17:00 (3.7.-lähdöllä klo 18:05) kohti Helsinkiä. Helsinkiin saavumme klo 19:30 (3.7.-lähdöllä klo 20:35).

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display