Matkapojat logo Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat

Legoland® ja Kööpenhamina

Legoland® ja Kööpenhamina

Lähtöpäivät:

ei lähtöjä toistaiseksi

Matkan kesto:

4 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Legoland® ja Kööpenhamina

Koe perheesi kanssa parhaat palat Tanskasta! Matkapoikien matkalla ehdit tutustua Legolandin® teemapuistoon sekä nauttia Kööpenhaminan kaupunkilomasta samalla reissulla. Kahdessa päivässä koet Legolandin® teemapuiston huiman seikkailun ja Kööpenhaminassa ehdit nähtävyyksien lisäksi huvitella vaikkapa Tivolin laitteissa.

Legoland®

Legolandin® elämyspuisto sopii kaikenikäisille. Aika menee kuin siivillä, mutta kahdessa päivässä ehdit kokea puiston riemut. Perheen pienimmät nauttivat Dublojen® maailmasta, hieman isommille on tarjolla hurjempaakin seikkailua ja koko perhe nauttii aivan varmasti Minimaailman suloisesta tunnelmasta.
Puiston tunnetuin alue on varmastikin Miniland, josta Legoland® on saanut alkunsa. Perheen pienimmät viihtyvät DUBLO® Landissa, hieman isommille taas on mm. Polar Land, Adventure Land, Pirate Land ja NINJAGO® World.

Kööpenhamina

Tivoli on tietenkin lapsiperheiden ykköskohde Kööpenhaminassa, mutta kaupunki tarjoaa paljon muutakin. Satamassa, Churchill-puiston reunassa sijaitseva Pieni merenneito -patsas kiinnostaa niin aikuisia kuin lapsiakin. Lähistöllä on suuria perheille sopivia puistoja, museoita ja Kastellet-linnakealue. Mikäli aikaa riittää, kannattaa käydä myös Den Blå Planet -akvaariomaailmassa, jossa on yli 300 eri eläinlajia haista sähköankeriaisiin.

Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.
Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki – Billund/Kööpenhamina - Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Bussimatka Billund-Kööpenhamina (ilman opasta)
  • Pääsymaksu Legoland® - huvipuistoon kahtena päivänä

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Helsinki - Billund -

Kööpenhamina - Helsinki -

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Billund

Finnairin lento lähtee Helsingistä klo 6:55 kohti Billundia, jonne saavumme klo 7.35 paikallista aikaa. Kentältä omatoiminen siirtyminen hotelliin, joka sijaitsee lentokentän läheisyydessä (n. 3,5km). Matkatavarat voi jättää hotellin säilöön ja lähteä viettämään riemukasta päivää Legolandiin®. Sisäänpääsyliput saa hotellin vastaanotosta.

2. matkapäivä, Billund/Legoland

Aamiaisen jälkeen voit lähteä koko päiväksi takaisin Legolandiin®. Legolandissa® riittää paljon nähtävää ja koettavaa toisellekin päivälle. Omatoiminen päivä Billundissa.

3. matkapäivä, Billund - Kööpenhamina

Hotelliaamiaisen jälkeen jatkamme matkaa kohti Kööpenhaminaa (kuljetus ilman opasta). Majoittuminen tivolin lähellä sijaitsevaan hotellin (n. 1,2 km kävelymatka). Vietä vaikkapa ikimuistoinen iltapäivä ja ilta Kööpenhaminan tivolissa, jossa on monenmoista koettavaa ja nähtävää: huvitelttoja, karuselleja, vuoristorata sekä kaunis puisto.

4. matkapäivä, Kööpenhamina - Helsinki

Aamiainen hotellissa. Aamiaisen jälkeen vielä aikaa tutustua kaupungin tarjontaan, käydä katsomassa pieni merenneito ja tehdä viime hetken ostoksia. Matkatavarat voi jättää hotellin säilöön, jolloin kaupunkiin tutustuminen on vaivattomampaa. Omatoiminen siirtyminen Kööpenhaminan lentokentälle. Finnairin lento lähtee klo 17:00 kohti Helsinkiä. Helsinkiin saavumme klo 19:30.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.