Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

BTS Goes Stockholm 16.3.2024

Lähtöpäivät:

16.3.2024

Matkan kesto:

3 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Matka on toistaiseksi täyteen varattu. Voit jäädä jonotuslistalle laittamalla sähköpostia erikoisryhmat@matkapojat.fi


BTS goes Stockholm - Viking Line m/s Gabriella 16.- 18.3.2024

Rakastettujen BTS Cruise -risteilyjen sarja saa jälleen jatkoa, nyt kohteena Tukholma. Kaksi iltaa 60's musiikkia mennen tullen ja ohjelmallinen päivä Tukholmassa. Ne jotka ovat olleet aiemmin risteilyllä tietävät, että luvassa on aitoa elävää Sixties-musaa, mukavia ihmisiä ja mahtavaa tunnelmaa keväisessä Tukholmassa.


BTS-bändit ja artistit

Lavalle nousevat tutut BTS-bändit ja artistit - Danny, Pepe Willberg, Eero Raittinen, The Sounds, Topmost, The Islanders, Jim & The Beatmakers, The First, The Roosters, The Scadffolds, The Esquires, Tinos, Express, The Goldies, The Sixties Blondies ja Sixties Jokers. Juontajana toimii Markku "Mape" Veijalainen.


Ohjelma

Lauantai 16.3.2024


Club Mar (kansi 8)


17.30 Laivan DJ soittaa Sixties-musiikkia

18.00 Bingo / Sixties-musa sen jälkeen

19.00 Markku Veijalainen ja artistien haastattelut

20.00 The Board

20.45 Sixties Jokers

21.30 The Sounds

22.15 The Goldies

23.00 Topmost

23.45 Pepe Willberg

00.30 Express


Upstair’s Pub (kansi 9)


18.00 Laivan trubaduuri

19.00 Tinos trio unplugged

19.30 Karaoke

21.00/22.00/23.00 Laivan trubaduuri

00.00 Laivan DJ


Wine Bar (kansi 8)


17.30 Laivan oma pianisti

18.30 Irma Tapio

19.30 Arto Vilkko

20.30/21.30/22.30 Laivan oma pianisti


Sunnuntai 17.3.2024 (Ruotsin aikaa)

Club Mar (kansi 8)

14.00 Markku Veijalaisen Sixties -seminaari

15.00 Sixties -tietokilpailu

16.00 Makeisbingo

17.00 Laivan visailu

18.00 Markku Veijalainen ja artistien haastattelut

19.00 YLLÄTYSESIINTYJÄ!

19.45 The Sixties Blondies

20.30 Tinos

21.15 The First

22.00 Danny & The Islanders

22.45 Jim & The Beatmakers

23.30 The Esquires


Upstair’s Pub (kansi 9)


17.00 Laivan trubaduuri

18.00 Trio Vilkko, Kuivalainen & Virtanen

18.30 Karaoke

20.00/21.00/22.00 Laivan trubaduuri

23.00 Laivan DJ


Wine Bar (kansi 8)


16.30 laivan oma pianisti

17.30 Esa Helasvuo

18.30 Gugi

19.00/20.00/21.00 Laivan oma pianisti


Retket Tukholmassa

Järjestämme useita kiinnostavia retkiä Tukholmassa Suomea puhuvan oppaan johdolla.

Tutustu tästä tai sivun alalaidasta retkivaihtoehtoihin etukäteen.

Retken tai pelkän kuljetuksen Tukholman keskustaan voit varata matkustajatietojen syöttämisen jälkeen.


Päivä Tukholmassa-risteilyt Viking Linella

Päivä Tukholmassa risteilyllä Helsingistä Tukholmaan ehdit nauttia kauniista saaristomaisemista, laivan ravintolatarjonnasta ja edullisista ostoksista. Laiva saapuu Tukholman keskustan läheisyyteen ja terminaalista on lyhyt matka kaikkialle.


Lisämaksusta voit ostaa ruokailuja laivalle. Illallista tarjoillaan Buffet-ravintolassa ja aamiaista voit nauttia laivan kahdessa eri ravintolassa; meriaamiainen tarjolla Buffet-ravintolassa ja rauhallisempi Premium-aamiainen on katettu A la carte-ravintolaan. 


🚌  Matkaan myös tilausajolla


Reitit:
Pori-HarjavaltaEurajoki-Rauma-Turku-LohjaSastamala-Tampere-HämeenlinnaImatra-Lappeenranta-Kotka
Kuljetuksen hinta alk. 48 € / hlö menopaluu


Ostokset

Kaikilla Viking Linen laivoilla on Merimyymälä, jossa säästät jopa 40 % maissa voimassa oleviin suositushintoihin verrattuna. Helsinki‒Tukholma-reitin tax-free-valikoimaan kuuluu kosmetiikkaa, tuoksuja, alkoholia, muotia ja makeisia.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


Hintaan sisältyy

  • Risteily Helsinki – Tukholma – Helsinki valitussa hyttiluokassa
  • Back to the Sixties -ohjelma

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tukholma, Stadsgården

Helsinki Tukholma Laiva
17:15 10:00 M/S Viking Gabriella
10:10 16:30 M/S Viking Gabriella

Lisämaksulliset palvelut

Meriaamiainen

Premium-aamiainen

Illallinen

Ostosraha

Lisämaksulliset retket

Hinta 30 €/hlö

Kuva retkestä

Kaupunkikiertoajelu Tukholmassa

Kattavan kaupunkikierroksen aikana tulee Tukholma tutuksi. On kerrassaan uskomatonta, kuinka paljon kaupungilla on tarjottavanaan. Kuulemme kaupunkikiertoajelumme aikana niin maan mielenkiintoisesta historiasta, kuten suurvallan ajasta, ja tämän päivän Ruotsista kuin mielenkiintoisista naapurimaamme perinteistäkin. Myös kaupungin merkittävimmät rakennukset tulevat päivän aikana tutuiksi, samoin kuin boheemi Södermalm, kuninkaallinen Djurgården ja viehättävä Kungsholmen, joka on yksi Tukholman 14 saaresta.

 

Kolmen tunnin kaupunkikierrokseen sisältyy myös opastettu kävelykierros Tukholman viehättävässä Vanhassa kaupungissa sekä vierailu Nostalgiapalatset -levykaupassa. Levykauppavierailu yhdistetään kiertoajeluun ja levykaupassa käydään ilman opasta.

Hinta 45 €/hlö

Kuva retkestä

Värikäs Abba The Museum

Abba The Museum tarjoaa toinen toistaan upeampia elämyksiä! Miltä tuntuisi laulaa Abban viidentenä jäsenenä? Museosta löytyy abbalaisten alkuperäisiä esiintymisvaatteita, kultalevyjä ja muita jännittäviä ”Abba-esineitä”. Museokäynnin jälkeen et ole enää ainoastaan Abba-fani, vaan Abba-asiantuntija. Hyppää siis lavalle Abban jäsenten kanssa – and you’ll be having the time of your life – walk in and dace out!

Hinta 39 €/hlö

Kuva retkestä

Kuninkaanlinna

Tukholman kuninkaanlinna linna toimii kuningasparin ja kuninkaallisen hovin työpaikkana. Kuninkaanlinna on ainutlaatuinen Euroopan kuninkaallisten residenssien joukossa, koska siinä kuninkaallinen residenssi ja työpaikka yhdistyvät kulttuurihistorialliseen monumenttiin. Linnassa on yli 600 huonetta seitsemässä kerroksessa.  Linna on rakennettu barokkityyliin arkkitehti Nicodemus Tessin nuoremman suunnitelmien pohjalta ja tuo mieleen roomalaisen palatsin.

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Tukholma

Lähtöselvitys Matkapoikien lähtöselvityksessä Katajanokan terminaalin 1. krs klo 14.30-16.30. Maihinnousukortit laivaan saa Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa. Kotimaan tilausajokuljetuksillamme saapuvat matkustajat saavat matkaliput kuljettajalta satamassa. Laivaannousu alkaa n. klo 15.30 ja päättyy 16.45. Gabriella lähtee klo 17.15.

Lisämaksusta ruokailut laivalla. 

2. matkapäivä, Tukholma

Lisämaksullinen meriaamiainen tarjolla. Laiva saapuu Tukholmaan aamulla klo 10.00 ja jää koko päiväksi satamaan. Sama hytti on käytössäsi koko matkan ajan. 


Omatoiminen päivä Tukholmassa tai voit osallistua Matkapoikien järjestämille lisämaksullisille retkille. Mikäli jäät päiväksi laivalle, voit ostaa lisämaksusta lounasbuffetin. Laiva lähtee paluumatkalle klo 16.30. Lisämaksusta ruokailu laivalla.

3. matkapäivä, Tukholma – Helsinki

Lisämaksullinen meriaamiainen tarjolla. Laiva saapuu Helsinkiin klo 10.10. Tilausajokuljetukset lähtevät terminaalin edustalta noin 30 minuuttia laivan saapumisen jälkeen.

Laivan esittely

M/S Gabriella

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.


Ravintolat ja kahvila

Gabriellan rennon Grill-ravintolan avokeittiössä valmistetaan maukkaita grilliherkkuja. Tarjolla on pihvien ja hampurilaisten lisäksi aina myös kala- ja kasvisvaihtoehto. Ravintola No Namessa tarjotaan maistelumenuita, joiden avainsanoja ovat puhtaat perusmaut ja laadukkaat raaka-aineet – yksinkertaista mutta maukasta. A la carte -ravintolassa voi tilata listalta kala-, liha- ja kasvisruokia pöytään tarjoiltuna. Menu sisältää sekä klassikoita että poimintoja muista ruokakulttuureista.

Viihtyisässä Coffee & Joy -kahvilassa nautit kiireettömästi kupin kahvia. Kahvilalla on oma kondiittori, joten tarjolla on takuulla tuoretta.

Ostokset

Gabriellan tax-free-myymälän laajoista valikoimista löydät tunnettuja merkkituotteita edulliseen hintaan. Myymälöitä on myös ravintoloiden ja kokousosaston yhteydessä. Tax-free-myymälää vastapäätä on Pop-Up Shop, joka tarjoaa kausittain vaihtuvia muodin ja lifestylen huippumerkkejä.

Baarit

Gabriellan Living Roomissa voit nauttia aperitiivit ennen ruokailua tai jatkaa iltaa rauhallisemmissa merkeissä. Wine Bar -viinibaari tarjoaa laajan valikoiman viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita. Upstairs Pubin juomavalikoimaan kuuluu muun muassa laaja valikoima pienpanimoiden oluita.

Yökerho

Gabriellan yökerho Club Marissa on laadukas äänentoisto, isot LED-näytöt, paljon mukavia istumapaikkoja ja suuri tanssilattia. Tähtihetkiä niin shown kuin artistien ja laadukkaiden orkestereiden seurassa. Olet sitten nauttimassa esityksistä tai pyörähtelemässä parketilla, täällä viihdytään ja nautitaan!

Lapsille

Gabriellalla on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä! Nuorille on oma ohjelma ja pelihuone. Kesäisin laivan kokouskansi muutetaan Adventure Islandiksi, jossa järjestetään erilaista ohjelmaa perheen pienimmille.

Hyvän olon palvelut

Gabriellalla voit saunoa perinteisesti tai höyrysaunassa. Osastolla on kaksi poreallasta. Travel Spassa voit nauttia ammattilaisen tarjoamista kasvo- ja vartalohoidoista.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Paikat ja tapahtumat

GAMLA STA

Tukholman vanhakaupunki – Gamla Stan on yksi Euroopan suurimmista ja parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista Euroopassa ja yksi Tukholman tärkeimmistä nähtävyyksistä.

Tukholma perustettiin vuonna 1252.

Osoite: Gamla Stan, Katarina-Sofia


OSTOSKESKUKSET

Ruotsin suurin tavaratalo Åhléns City sijaitsee Sergelin torin laidalla. Sen valikoimiin kuuluu Pohjoismaiden suurin kosmetiikkaosasto, personal shopping sekä laaja valikoima ruotsalaista muotia ja designia. Hamngatanilla sijaitseva vuonna 1902 avattu NK on Tukholman ylellisin ja historiallisin tavaratalo. Kadun toisella puolella on Gallerian, Tukholman ensimmäinen ja suurin kauppakeskus, jossa sijaitsee muun muassa Hollisterin myymälä. Uusi tulokas keskustassa on Mood Stockholm, jossa on panostettu mielenkiintoiseen ympäristöön, yksilöllisiin myymälöihin ja ravintoloihin.


MODERNA MUSEET

Museossa on yksi Euroopan parhaista nykytaiteen kokoelmista sekä moderneja klassikoita, kuten Matissen, Derkertin, Dalín ja Picasson töitä. Lisäksi museossa järjestetään korkeatasoisia vaihtuvia näyttelyitä.

Osoite: Exercisplan 4
www


DJUGÅRDEN

Moni Tukholman suosituimmista museoista ja nähtävyyksistä sijaitsee Djurgårdenin kaupunginosassa kuten ABBA The Museum, Skansen ja VASA-museo. Tukholman sydämessä sijaitsevalle saarella on myös upeat maisemat vuodenajasta riippumatta.
Osoite: Djurgården, Östermalm


KUNINKAANLINNA

Kuninkaanlinna on yksi Euroopan suurimmista palatseista. Linnassa voit tutustua upeisiin juhlasaleihin, aarrekammioon ja siellä säilytettäviin kruununjalokiviin, Tre Kronor -museoon ja Kustaa III:n antiikkimuseoon. Lisäksi voit katsella päivittäistä vahdinvaihtoa. Linna on Ruotsin kuninkaan residenssi, mutta suuri osa linnasta on avoinna yleisölle ympärivuoden (pääsymaksullinen).
Katso aukioloajat museon nettisivuilta.

Osoite: Slottsbacken 1

www

ABBA THE MUSEUM

ABBA-museossa löytyy nimensä mukaisesti ABBA-muistoesineitä kuten lavapukuja, kultalevyjä, palkintoja ja paljon muuta (pääsymaksullinen).
Katso aukioloajat museon nettisivuilta.
Osoite: Djurgårdsvägen 68
www


SKANSEN

Skansen on maailman vanhin ulkoilmamuseo, jossa esitellään Ruotsin taloja ja maatiloja pohjoisesta etelään.

Skansenin porteista sisään astuessa tuntuu kuin siirtyisi toiseen aikaan, sillä alueella esitellään elämää Ruotsissa useiden vuosisatojen ajan, rakennuksissa, jotka ovat peräisin eri puolilta maata.Se on maailman ainoa ulkoilmamuseo, jossa on nähtävillä villieläimiä. Siellä on mahdollisuus tutustua pohjoismaisiin eläimiin, maatilaiseläimiin, seuraeläimiin ja eksoottisiin eläimiin.

Osoite: Djurgårdsslätten 49-51
www


VASA-MUSEO

Vasa-laiva on maailman ainoa jäljellä oleva 1600-luvulla rakennettu laiva. Yli 95 prosenttia sen alkuperäisosista on säilynyt, ja sitä koristavat sadat veistokset. Vasa on ainutlaatuinen taideaarre ja yksi maailman huomattavimmista turistinähtävyyksistä. Laiva on esillä Tukholmassa sitä varten rakennetussa museossa, jossa on myös yhdeksän siihen liittyvää näyttelyä, hyvinvarustettu kauppa ja korkealuokkainen ravintola. Katso aukioloajat museon nettisivuilta (pääsymaksullinen).
Osoite: Galärvarvsvägen 14
wwwJUNIBACKEN

Junibacken on Astrid Lingrenin teoksiin perustuva satumaailma Djurgårdenilla. Paikalta löytyy niin Peppi Pitkätossun asuintalo Huvikumpu, kuin vaikkapa rakennuksia sellaisista kirjoista, kuin “Katto Kassinen” ja “Melukylän lapset”. Vierailun kohokohta satujuna, joka kierrättää sadunomaisella vaunulla läpi Astrid Lingrenin huikeimpien tarinoiden. Katso aukioloajat museon nettisivuilta (pääsymaksullinen).
Osoite: Galärvarvsvägen 8
wwwGRÖNA LUND

Gröna Lund on Tukholman Djurgårdenilla sijaitseva monipuolinen huvipuisto.

Gröna Lund on Ruotsin vanhin, vuonna 1883 perustettu huvipuisto. Se sijaitsee Tukholman Djurgårdenilla monien muiden nähtävyyksien, kuten Skansenin ja Nordiska Museetin ohella.
Osoite: Lilla Allmänna Gränd 9
www

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.