Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
OP Elohopeakerho

Syysretki Keuruulle

Syysretki Keuruulle

Lähtöpäivät:

La 23.9.2023

Matkan kesto:

1 päivä

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Syysretki Keuruulle

Tutustumme Keuruun vanhaan kirkkoon Sisäpiika Kaisan johdolla. Käymme syysmarkkinoilla vanhan pappilan pihan alueella jossa syömme myös lounaan. Kuulemma tarinaa vanhasta pappilasta sekä meillä on suklaamaistiaiset.


Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!


Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>


Kuvalähde: Visitkeuruu kuva-arkisto


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 8-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >


Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Matkaohjelman mukaiset tutustumiskohteet
  • Kahvit
  • Lounas

Matkaohjelma

1. matkapäivä

klo 07.25 TSOP/Ylöjärven konttori

klo 07.45 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki                                                

klo 08.00 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

klo 08.30 Vanha Kirkko

 

Matkaamme aamusta ensin Mänttään jossa juomme aamukahvit ja teemme ostoksia Myllyrannan Uniikeissa Putiikeissa.  Keuruulle, Keuruun vanhaan kirkkoon, missä Sisäpiika Kaisan johdolla teemme opastetun kierroksen. Kirkolta siirrymme Keuruun vanhan pappilan pihalle jossa on käynnissä syysmarkkinat. Ostosaikaa on syysmarkkinoille varattuna 1,5h . Syysmarkkinoiden lisäksi voi piipahtaa pappilan vanhassa kivinavetassa, ainutlaatuisessa putiikissa Tiltaltti Shopissa jossa on muotia, asusteita, koruja ja lahjoja. Ostosten jälkeen siirrymme Keuruun Vanhaan pappilaan syömään herkullisen syyssadon lounaan noutopöydästä. Kuulemme myös tarinaa pappilan historiasta sekä meillä on suklaamaistiaiset joista saamme pienen suklaalevyn kotiin viemisiksi.


Paluu Tampereelle, Vanhalle Kirkolle noin klo 18:00.

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.