Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Ihastu omaan Suomeesi

Kotimaan matkat - parhaita elämyksiä lähellä!

Päivämatkat, konsertit, saaristo, Lappi...

Kotimaan matkat

Lähde tutustumaan kotimaan kauniisiin ja mielenkiintoisiin käyntikohteisiin! Monipuolisesta matkatarjonnassa löydät valmiita ohjelmallisia matkapaketteja luonnonkauniisiin saaristomaisemiin, historiallisiin vanhoihin kaupunkeihin, inspiroiviin tutustumiskohteisiin sekä ikimuistoisia elämyksiä tarjoaviin tähtitapahtumiin. Lyhyet päivämatkat, joiden päätteeksi saavutaan illaksi takaisin kotiin, ovat mitä ihanteellisin tapa viettää piristävää lomapäivää ja saada leppoisa irtiotto kotona olemisen vastapainoksi. Päivämatkojen ohella tarjolla on myös majoituksen sisältäviä matkapaketteja, mm. Lapin ihmeiden keskelle. Tervetuloa mukaan!

Nyt suosittelemme!

Konsertit ja musiikki

Kotimaan matkatarjontamme on täydentynyt upeilla konserttimatkoilla ja musiikillisilla elämyksillä. Matkat ovat pääsääntöisesti tarjolla sekä yksittäismatkustajille että ryhmille. Voit halutessasi jättää soittopyynnön ja ilmoittaa halukkuudesta ennakkovaraukseen. Paikkoja tapahtumiin on rajoitetusti.
Konserttimatkat >

Lapin matkat

Kuule Lapin kutsu! Lähde kokemaan kotimaan upea luonto ja kauniit tunturimaisemat. Matkapoikien kautta saat matkapaketit Lappiin edullisesti ja vaivattomasti.

Kotimaan kierrokset

Kotimaan kierrokset tarjoavat pieniä, yöpymisen sisältäviä tutkimusmatkoja mielenkiintoisiin kohteisiin. 

Kotimaan päiväretket

Päiväksi reissuun ja illaksi kotiin. Lyhyet päivämatkat, joiden päätteeksi saavutaan illaksi takaisin kotiin, ovat mitä ihanteellisin tapa viettää piristävää lomapäivää ja saada leppoisa irtiotto kotona olemisen vastapainoksi.

Ahvenanmaa ja saaristot

Ahvenanmaa on loistava paikka viettää leppoisaa kotimaan lomaa. Pieneen kokoonsa nähden saaristo tarjoaa paljon nähtävää ja idylliseen Maariahaminaan voit tutustua helposti kävellen, pyöräillen tai bussilla. Kaupungin pienessä keskustassa ostospaikat, ravintolat, kulttuuri ja elämykset ovat aina lähellä. Meren läheisyys houkuttelee myös kalastamaan, melomaan ja veneilemään. Voit valita Risteily-hotellimatkan Maarianhaminaan (1 yö laivalla, 1 yö hotellissa), kaupunkiloman Maarianhaminaan (2 yötä hotellissa), Päivä Maarianhaminassa -risteilyn (2 yötä laivalla ja päivä perillä), Juhannusristeilyn Maarianhaminaan Europalla tai Ahvenanmaan risteilyn Helsingistä. Saaristomaisemiin vievät myös Saariston Rengastieretki, Päiväretki Turun saaristoon, Päivämatka Seilin saarelle, Pohjoinen saaristotie sekä Sadonkorjuumatka Ahvenanmaalle. Kesän uutuusmatka vie Utön majakkasaarelle.

UUTTA! The Tall Ships Races tapahtumat 2021

Tulevana kesänä on mahdollista nähdä suurten purjelaivojen tapahtumat kotimaan ihanissa saaristokaupungeissa. Noin joka neljäs vuosi järjestettävä The Tall Ships Races tapahtuma saapuu Turkuun 5.-8.7.2021 ja Maarianhaminaan 22.-25.7.2021. Varaa kesän leppoisa risteilymatka ja näe samalla upeat Valtamerten Valtiaat! 

The Tall Ships Race tapahtumat 2021

Turku 5.-8.7.2021
Maarianhamina 22.-25.7.2021

Teatterimatkat

Yhteistyössä OP Elohopeakerhon kanssa

Osa kotimaan matkoistamme toteutetaan yhteistyössä OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon kanssa. Näillä matkoilla on monesti mukana Osuuspankin kerhoisäntä. Olipa sinulla Elohopeakerhon jäsenyyttä tai ei, olet lämpimästi tervetullut mukaan matkalle! OP Elohopeakerhon jäsenenä saat pienen edun matkan loppuhinnasta.Tervetuloa kaikki mukaan!

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä. Voit myös jättää ryhmätarjouspyynnön jos sinulla on oma porukka, jonka kesken haluaisit lähteä matkaan.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 8-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset ensimmäisenä!

TILAA