Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Hurmaavat klassikot

Lontoo

Lontoo

Lähtöpäivät:

tulossa 2021

Matkan kesto:

3 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Lontoo

Lontoo on shoppailijan, hyvän ruoan ystävän ja kulttuurista kiinnostuneen mekka. Lontoo tarjoaa aina jotain uutta ja siksi se vetää väkeä luokseen vuosi toisensa jälkeen. Lontoo on kaupunkilomakohteiden klassikko, joka tarjoaa aivan varmasti jokaiselle jotakin. Olit sitten kiinnostunut kulttuurista, ostoksista, kuninkaallisista tai urheilusta, tästä kaupungista löydät kiinnostavia käyntikohteita. Jokaisen Lontoon kävijän tulee tietenkin käydä katsomassa kaupungin maamerkki Big Ben sekä kuningasperheen virallinen asuinpaikka, Buckingham Palace.


Shoppailijan Lontoo

Pitkät ostoskadut, Euroopan parhaat tavaratalot ja iloisen värikkäät markkinat tarjoavat kaikkea, mitä kuvitella saattaa. Klassikon asemaan noussut Harrodsin tavaratalo Knightsbridgessä kuuluu tietenkin jokaisen Lontoon kävijän ohjelmaan. Vaikkei mitään ostaisikaan, on Harrods kokemisen arvoinen elämys. Kuuluisat egyptiläiset portaat ja luksusosasto toisensa jälkeen houkuttavat kiertelemään ja katselemaan pidemmänkin tovin. Toinen unelmakohde kulinaristille on Piccadillyn klassikko Fortnum & Mason, josta voi ostaa esimerkiksi kauniisti pakattuja teepaketteja, suklaata ja muita herkkuja. Lontoon tyylikkäimpien tavaratalojen joukkoon kuuluu myös vanhanajan laatuliike Liberty, joka toimii kauniissa 1920-luvun rakennuksessa Regent Streetillä. Sinne kannattaa vilkaista varsinkin, jos etsit sisustustavaraa.


Tutankhamonin näyttely Lontoossa

Kultaisen Faaraon aarteet -näyttely avautuu Lontoon Saatchi Galleryssä marraskuussa 2019. Nyt on viimeinen tilaisuus nähdä omin silmin alkuperäisiä artefakteja ennen kuin ne palaavat Egyptiin lopullisesti. Kannattaa varata liput etukäteen sillä tämä näyttely tulee olemaan huippusuosittu käyntikohde. Matkapoikien Lontoon kaupunkilomalla (6.12. lähtö) käynti näyttelyssä on mutkatonta; Saatchi Gallery sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä hotellista. Varaa liput ennakkoon: https://tutankhamun-london.com/


Blogi

Lue blogikirjoitus Matkapoikien kaupunkilomasta Lontooseen täältä >>

Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki-Lontoo-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Lentokenttäkuljetukset (suomenkielinen opas mukana)
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Kaupunkikierros suomenkielisen paikallisoppaan johdolla

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu 16.10.2020 lähdöllä

Ajat ovat paikallista aikaa. Englannissa kello on 2h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Lontoo 08:00 - 09:10

Lontoo - Helsinki 18:10 - 23:00

Lentoaikataulu 28.12.2020 lähdöllä

Ajat ovat paikallista aikaa. Englannissa kello on 2h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Lontoo 07:50 - 09:10

Lontoo - Helsinki 18:10 - 23:00

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone, alk. 180€

Windsor, Bath ja Stonehenge

Iltapäivätee ja kiertoajelu

Lisämaksulliset retket

Hinta 150 /hlö

Kuva retkestä

Windsor, Bath ja Stonehenge

Lähdemme Lontoosta aikaisin aamulla ja suuntamme ensin Windsoriin, jossa vierailemme Windsorin linnassa. Linna toimii kuningattaren kesä- ja viikonloppuasuntona ja on ollut Englannin kuninkaallisten käytössä 900 vuoden ajan. Vierailun jälkeen jatkamme matkaa viehättävän maaseudun läpi mystiselle Stonehengen monumentille, jonka rakentaminen aloitettiin jo n. 5000 vuotta sitten. Iltapäivällä jatkamme Bathin kaupunkiin, joka on yksi maan tunnetuimmista UNESCO:n maailmanperintökohteista. Kaupunki on parhaiten tunnettu roomalaisesta arkkitehtuuristaan sekä kuumista lähteistään. Vierailemme myös Roman Baths –museossa.  Sisältää voileipälounaan.
Huom! Retki lähtee Golden Tours Visitor Centrestä (os. 123 Buckingham Palace Road) klo 8:30. Retki on omatoiminen ja kansainvälinen (englanniksi) ja varaukset tehtävä viimeistään 35vrk ennen lähtöä. Retkipäivä lauantai, kesto 12h. Hinta 150€/aikuinen, 140€/alle 16v.

Hinta 85 /hlö

Kuva retkestä

Iltapäivätee ja kiertoajelu

Nauti perinteinen englantilainen iltapäivätee ranskalaisilla vaikutteilla kaksikerroksisen ravintolabussin kyydissä. Ilmastoidun, lasikattoisen bussin yläkerrasta näet Lontoon nähtävyydet säällä kuin säällä, samalla kun nautit teetä ja makeita ja suolaisia herkkuja. Retki on kansainvälinen. Lähtö lauantaina klo 15:00 Victoria Embankment -metroasemalta. Retken kesto 1h 45min.
Hinta 85€/aikuinen, 55€/alle 12v.

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Lontoo

Aamulento lähtee Helsingistä kohti Lontoota, jonne saavumme klo 9:00 jälkeen paikallista aikaa. Suomenkielinen paikallisopas ja bussi ovat Gatwickin kentällä vastassa. Lähdemme noin kahden tunnin kaupunkikiertoajelulle, jonka aikana näemme mm. Piccadilly Circuksen, Trafalgarin aukion sekä Towerin linnan. Iltapäivällä majoittuminen hotelliin ja loppupäivä vapaa.

2. matkapäivä, Lontoo

Aamiainen hotellissa. Omatoiminen päivä Lontoossa. Tutustu tärkeimpiin nähtävyyksiin sekä ostosmahdollisuuksiin. Jos etsit jotain Oxford Street -ostoskatua eksoottisempaa, suuntaa marketeille, toreille ja kauppakujille. Suurilta turistimassoilta piilossa oleva Camden Passage on yksi näistä. Mukulakivikatuinen antiikki- ja pikkuputiikkien taivas pursuaa mitä erikoisimpia tavaroita vintagevaatteista retroihin huonekaluihin.

Tänään on mahdollisuus osallistua lisämaksulliselle retkelle keskustan ulkopuolellekin. Lähdemme Lontoosta aikaisin aamulla ja suuntamme ensin Windsoriin, jossa vierailemme Windsorin linnassa. Linna toimii kuningattaren kesä- ja viikonloppuasuntona ja on ollut Englannin kuninkaallisten käytössä 900 vuoden ajan. Vierailun jälkeen jatkamme matkaa viehättävän maaseudun läpi mystiselle Stonehengen monumentille, jonka rakentaminen aloitettiin jo n. 5000 vuotta sitten. Iltapäivällä jatkamme Bathin kaupunkiin, joka on yksi maan tunnetuimmista UNESCO:n maailmanperintökohteista. Kaupunki on parhaiten tunnettu roomalaisesta arkkitehtuuristaan sekä kuumista lähteistään. Vierailemme myös Roman Baths –museossa. Sisältää myös voileipälounaan. Retki on omatoiminen ja
kansainvälinen (englanniksi) ja varaukset tehtävä viimeistään 35vrk ennen lähtöä.

Vaihtoehtoisesti voit osallistua myös iltapäiväteelle kaksikerrosbussin kyydissä. Nauti perinteinen englantilainen iltapäivätee ranskalaisilla vaikutteilla kaksikerroksisen ravintolabussin kyydissä. Ilmastoidun, lasikattoisen bussin yläkerrasta näet Lontoon nähtävyydet säällä kuin säällä, samalla kun nautit teetä ja makeita ja suolaisia herkkuja. Retki on kansainvälinen. Lähtö klo 15:00 Victoria Embankment -metroasemalta. Retken kesto 1h 45min.

3. matkapäivä, Lontoo – Helsinki

Hotelliaamiaisen jälkeen vielä hetki omaa aikaa. Iltapäivällä kuljetus lentokentälle. Iltalento lähtee kohti Helsinkiä, jonne saavumme klo 23:00 jälkeen.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.