Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Hurmaavat klassikot

Lontoo

Lontoo

Lähtöpäivät:

19.7., 2.8., 18.10., 6.12. ja 27.12.2019

Matkan kesto:

3 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 629€

Lontoo

alk. 629 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Lontoo

Lontoo on shoppailijan, hyvän ruoan ystävän ja kulttuurista kiinnostuneen mekka. Lontoo tarjoaa aina jotain uutta ja siksi se vetää väkeä luokseen vuosi toisensa jälkeen. Lontoo on kaupunkilomakohteiden klassikko, joka tarjoaa aivan varmasti jokaiselle jotakin. Olit sitten kiinnostunut kulttuurista, ostoksista, kuninkaallisista tai urheilusta, tästä kaupungista löydät kiinnostavia käyntikohteita. Jokaisen Lontoon kävijän tulee tietenkin käydä katsomassa kaupungin maamerkki Big Ben sekä kuningasperheen virallinen asuinpaikka, Buckinhamin palatsi.


Shoppailijan Lontoo

Pitkät ostoskadut, Euroopan parhaat tavaratalot ja iloisen värikkäät markkinat tarjoavat kaikkea, mitä kuvitella saattaa. Klassikon asemaan noussut Harrodsin tavaratalo Knightsbridgessä kuuluu tietenkin jokaisen Lontoon kävijän ohjelmaan. Vaikkei mitään ostaisikaan, on Harrods kokemisen arvoinen elämys. Kuuluisat egyptiläiset portaat ja luksusosasto toisensa jälkeen houkuttavat kiertelemään ja katselemaan pidemmänkin tovin. Toinen unelmakohde kulinaristille on Piccadillyn klassikko Fortnum & Mason, josta voi ostaa esimerkiksi kauniisti pakattuja teepaketteja, suklaata ja muita herkkuja. Lontoon tyylikkäimpien tavaratalojen joukkoon kuuluu myös vanhanajan laatuliike Liberty, joka toimii kauniissa 1920-luvun rakennuksessa Regent Streetillä. Sinne kannattaa vilkaista varsinkin, jos etsit sisustustavaraa.

 

Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki-Lontoo-Helsinki Norwegianin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Lentokenttäkuljetukset (suomenkielinen opas mukana)
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Kaupunkikierros suomenkielisen paikallisoppaan johdolla

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu 6.12. ja 27.12.2019 lähdöillä

Ajat ovat paikallista aikaa. Englannissa kello on 2h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Norwegianilla.
Helsinki - Lontoo 08:00 - 09:10

Lontoo - Helsinki 18:50 - 23:50

Lentoaikataulu muilla lähdöillä

Ajat ovat paikallista aikaa. Englannissa kello on 2h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Norwegianilla.
Helsinki - Lontoo 08:05 - 09:10

Lontoo - Helsinki 18:45 - 23:35

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Windsor, Bath ja Stonehenge

London Eye ja jokiristeily

Lisämaksulliset retket

Hinta 150 /hlö

Kuva retkestä

Windsor, Bath ja Stonehenge

Lähdemme Lontoosta aikaisin aamulla ja suuntamme ensin Windsoriin, jossa vierailemme Windsorin linnassa. Linna toimii kuningattaren kesä- ja viikonloppuasuntona ja on ollut Englannin kuninkaallisten käytössä 900 vuoden ajan. Vierailun jälkeen jatkamme matkaa viehättävän maaseudun läpi mystiselle Stonehengen monumentille, jonka rakentaminen aloitettiin jo n. 5000 vuotta sitten. Iltapäivällä jatkamme Bathin kaupunkiin, joka on yksi maan tunnetuimmista UNESCO:n maailmanperintökohteista. Kaupunki on parhaiten tunnettu roomalaisesta arkkitehtuuristaan sekä kuumista lähteistään. Vierailemme myös Roman Baths –museossa.  Sisältää myös voileipälounaan. Huom! Retki lähtee Golden Tours Visitor Centrestä klo 8:30. Retki on omatoiminen ja kansainvälinen (englanniksi) ja varaukset tehtävä viimeistään 35vrk ennen lähtöä. Retkipäivä lauantai, kesto 12h. Hinta 150€/aikuinen, 140€/alle 16v.

Hinta 45 /hlö

Kuva retkestä

London Eye & jokiristeily

Coca-Cola London Eye on mahtava näköalapyörä Thames joen rannalla Waterloo ja Westminster siltojen välissä parlamentti talojen toisella puolella. Sen 32 kapsuleista on mahtavat näköalat yli koko Lontoon.
Jokaiseen kapsuliin mahtuu 25 henkilöä ja kierros kestää 30 minuuttia. Lippu sisältää myös 40 minuutin opastetun Thames- jokiristeilyn, jonka aikana näet esim parlamenttitalon, St Paulin katedraalin ja Towerin linnan.
Risteily lähtee kerran tunnissa. Huom! Aikataulut sitoumuksetta. Lippu on avoin ja voimassa Lontoossa oleskelun ajan.
Hinta 45€/aikuinen, 35€/alle 16v

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Lontoo

Norwegianin lento lähtee Helsingistä klo 8:00 kohti Lontoota, jonne saavumme klo 9:10 paikallista aikaa. Suomenkielinen paikallisopas ja bussi ovat Gatwickin kentällä vastassa. Lähdemme noin kahden tunnin kaupunkikiertoajelulle, jonka aikana näemme mm. Piccadilly Circuksen, Trafalgarin aukion sekä Towerin linnan. Iltapäivällä majoittuminen hotelliin ja loppupäivä vapaa.

2. matkapäivä, Lontoo

Aamiainen hotellissa. Omatoiminen päivä Lontoossa. Tutustu tärkeimpiin nähtävyyksiin sekä ostosmahdollisuuksiin. Jos etsit jotain Oxford Street -ostoskatua eksoottisempaa, suuntaa marketeille, toreille ja kauppakujille. Suurilta turistimassoilta piilossa oleva Camden Passage on yksi näistä. Mukulakivikatuinen antiikki- ja pikkuputiikkien taivas pursuaa mitä erikoisimpia tavaroita vintagevaatteista retroihin huonekaluihin.
Lauantaina on mahdollisuus osallistua lisämaksulliselle retkelle keskustan ulkopuolellekin. Lähdemme Lontoosta aikaisin aamulla ja suuntamme ensin Windsoriin, jossa vierailemme Windsorin linnassa. Linna toimii kuningattaren kesä- ja viikonloppuasuntona ja on ollut Englannin kuninkaallisten käytössä 900 vuoden ajan. Vierailun jälkeen jatkamme matkaa viehättävän maaseudun läpi mystiselle Stonehengen monumentille, jonka rakentaminen aloitettiin jo n. 5000 vuotta sitten. Iltapäivällä jatkamme Bathin kaupunkiin, joka on yksi maan tunnetuimmista UNESCO:n maailmanperintökohteista. Kaupunki on parhaiten tunnettu roomalaisesta arkkitehtuuristaan sekä kuumista lähteistään. Vierailemme myös Roman Baths –museossa. Sisältää myös voileipälounaan. Retki on omatoiminen ja
kansainvälinen (englanniksi) ja varaukset tehtävä viimeistään 35vrk ennen lähtöä.

3. matkapäivä, Lontoo – Helsinki

Hotelliaamiaisen jälkeen vielä hetki omaa aikaa. Iltapäivällä kuljetus lentokentälle. Norwegianin lento lähtee kohti Helsinkiä klo 18:50, jonne saavumme klo 23:50.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display