Vaellusmatka Sveitsiin; Grindelwald-Jungfrau 6pv **UUTUUS**

Jungfraun alueella tarjoillaan todennäköisesti Sveitsin Alppien huikeimmat maisemat! Silmänkantamattomiin jylhiä vuoria, vehreitä niittyjä, korkeita lumihuippuja ja jäätiköitä. Tällä matkalla siedätämme korkeanpaikan kammoa neljällä vaelluksella sekä junamatkalla Euroopan korkeimmalle juna-asemalle, Top of Europelle, joka sijaitsee 3500 m korkeudessa. Tämä hyvin ainutlaatuinen junamatka Euroopan huipulle kulkee Eiger-vuoren läpi, ja huipulta aukeavat upeat jäätikkö- ja lumihuippumaisemat 360 asteen panoraamassa ovat kerrassaan uskomattoman upeita!

Tervetuloa vaellusmatkalle Bernin Alpeille!

Matkaamme Finnarin siivillä Zurichiin ja jatkamme junalla kauniiden maisemien halki kohti Bernin Alppeja Jungfraun alueelle. Alueella on lukuisia korkeita huippuja, joista tunnetuimmat ovat Jungfrau (4158 m), Eiger (3970 m) ja Mönch (4107) eli eli neitsyt, paholainen ja munkki. Alueen kylistä tunnetuimmat ovat pikkuruinen Mürren, hiihtokohde Wengen ja pittoreski Grindelwald, joista viimeksimainittu eli Grindelwaldin alppikylä toimii matkamme tukikohtana. Perinteiset puiset alppimajat, joiden parvekkeet kylpevät kesäisin kukkaloistossa, ja aluetta ympäröivät vuoret, antavat kylälle oman todella viehättävän tunnelmansa.

Neljä opastettua vaellusta tapahtuvat suomalaisen oppaan johdolla. Liikumme paikasta toiseen julkisia junia, kaapelihissejä ja kabiineja hyödyntäen, joiden verkosto toimii Sveitsiläisen tehokkaasti ja tarkasti. Matkalla on toki aikaa tutustua alueeseen omatoimisestikin, ja olemme tehneet sen hyvin helposksi, sillä matkan hintaan sisältyy Jungfraun alueen erikoisjunalippu, jolla voi kulkea ilmaiseksi lähes kaikissa alueen junissa ja hisseissä. Alueen ehdoton vierailukohde numero yksi on Top of Europe, Euroopan korkeimmalla sijaitseva juna-asema (3454 m), joka on Sveitsin Alppien tunnetuimpia nähtävyyksiä. Elämyksellinen junamatka Jungfraujochille kulkee Eiger -vuoren läpi, ja ylhäältä avautuvat huikeat näkymät ympäröiville lumihuipuille ja Aletschin jäätikölle. Huipulla sijaitsee myös mm. jääpalatsi, maailman korkein Lindtin suklaamyymälä sekä panoraamaravintola, jossa voit nauttia sveitsiläisiä herkkuja todellisella näköalapaikalla!

Matkalle on rajoitetusti paikkoja, joten suosittelemme tekemään matkavarauksen hyvissä ajoin.

Vuoden 2018 lähdöt tulevat myyntiin pian!
Voit jättää ennakkovarauksen vuoden 2018 lähdölle myyntipalveluumme p. 0102323200.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia

Cxense Display