Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Kilpirauhasliitto ja kilpirauhasyhdistysten

Sadonkorjuuristeily Ahvenanmaalle

Sadonkorjuuristeily Ahvenanmaalle

Lähtöpäivät:

15.9.2022

Matkan kesto:

3 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

KOE AHVENANMAAN SYKSYN KOHOKOHTA


Kilpirauhasliitto ja kilpirauhasyhdistykset järjestävät järjestöristeilyn 15. ̶ 17.9.2022. Laiva (Viking Linen M/S Gabriella) lähtee torstaina klo 16.30 Helsingin Katajanokalta. Aloitamme kuitenkin omalla ohjelmalla laivan kokoustilassa jo klo 14.30. Palaamme Helsinkiin lauantaina klo 15.15.


Matkan aikana puhumme ajankohtaisista jäsenasioita ja teemme bussikierroksen Ahvenanmaan maaseudulla, joka tarjoaa syksyn väriloistoa ja parhaita sadonkorjuuantimia.


Lähde virkistäytymään hyvässä seurassa, kuulemaan ajankohtaisia asioita, kohtaamaan ahvenanmaalaisia ruoantuottajia ja nauttimaan uuden sadon antimista.  Mukaan mahtuu 100 henkilöä. Matka ei edellytä kilpirauhasyhdistyksen jäsenyyttä.


Ilmoittautumiset

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 27.7.22. Varaukset tehdään Matkapoikien varaamosivuston kautta osoitteessa www.matkapojat.fi/kilpirauhasliitto. Matkapojat lähettävät laskun sähköpostitse. Varauksen voi myös tehdä puhelimitse numeroon 010 2323 200. Puhelinvarauksissa hintaan lisätään käsittelymaksu 12 €/varaus.Tärkeää tietoa matkustusdokumenteista

Risteilylle vaaditaan mukaan voimassa oleva matkustusdokumentti kuten passi tai henkilökortti. Vaatimus koskee myös lapsimatkustajia (laiva poikkeaa mennen tullen Tallinnassa).

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Turvallisuus Viking Linen laivoilla

Viking Line on tehnyt runsaasti toimenpiteitä ja uudistuksia entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi niin laivoilla kuin terminaaleissa. Viking Line on maailman ensimmäisenä varustamona saanut todistuksen siitä, että heillä on valmius hallita tartuntatauteja kuten covid-19 ja ehkäistä niiden leviämistä. Toivommekin, että ennen matkaasi tutustut Viking Linen konkreettisiin turvallisuustoimenpiteisiin ja voisit astua Punaiseen laivaan huolettomin mielin!

Katso tästä video turvallisuudesta Viking Linen laivoilla >>Osa kuvista: Visit Åland

Hintaan sisältyy

  • Risteily Helsinki-Maarianhamina-Helsinki valitussa hyttiluokassa
  • Syysbuffet menomatkalla
  • Meriaamiainen menomatkalla
  • Pohjois-Ahvenanmaan kiertoajelu kesto n7h
  • Brunssi
  • Ohjelmaa kokouskannella

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Maarianhamina, Västra hamnen
Helsinki Tallinna Maarianhamina
16:30 19:15 - 20:30 09:00
15:15 10:45 - 12:30 19:00

Lisämaksulliset retket

Kuva retkestä

Pohjois-Ahvenanmaan kiertoajelu 7h

Suomeksi opastettu kiertoajelumme suuntaa ensin kohti Getaa ja Bolstaholmin tilaa. Täältä löytyy aktiviteetteja, ruokaa ja paikallisia tuotteita. Cederbergin museoalueella on vanhoja käyttöesineitä, olkihyppyä, eläimiä ja paikallisia tuotteita. Judys Hantverk & Inredning -keramiikkapajassa on myytävänä kauniita tuliaisia. Matka jatkuu Solkulla Gårdin leipomoon ja kahvilaan. Kiertoajelu päättyy Maarianhaminan Merikortteliin, mistä löytyy esim. artesaaniruokaa ja paljon muuta myytävää.

HUOM. Tämä retki ei sovellu liikuntarajoitteisille. Bussi lähtee klo 10.00 terminaalin edestä ja
palaa noin klo 17.00.

 

Matkaohjelma

1. Matkapäivä, Helsinki - Maarianhamina

Viking Gabriella lähtee Helsingistä Katajanokalta. Matkalippujen nouto terminaalista 1 kerros Matkapoikien tiskiltä

klo 14:30 alkaen yhteistä ohjelmaa laivan koustiloista

klo 16:30 laiva lähtee Helsingistä

klo 16:30 Nautimme Syysbuffetin laivan Buffet-ravintolassa

                Verkostoitumista ja vapaata ohjelmaa

(Laiva poikkeaa Tallinnassa 19:15 - 20:30, ei maihinnousua.)2. Matkapäivä, Maarianhamina

klo 7:30   Meriaamiainen laivan Buffet-raviintolassa
klo 9:00   Laiva saapuu Maarianhaminaan
                Pohjois-Ahvenanmaan kiertoajelu 7 h
                Suomeksi opastettu kiertoajelu paikallisilla tiloilla. Mahdollisuus ostaa       

                ruokaa, elintarvikkeita, juomia, käsitöitä ym. paikallisia tuotteita
klo 19:00 Laiva lähtee Ahvenanmaalta

3. Matkapäivä, Maarianhamina - Tallinna - Helsinki

klo 10:00 -12:00  Brunssi tarjolla laivan Buffet-ravintolassa
klo 12:00 -14:00  Yhteistä ohjelmaa laivan kokoustilassa

klo 15:15              Laiva saapuu takaisin Helsinkiin, Katajanokalle

Laivan esittely

Viking Gabriella

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Gabriellan rennon Grill-ravintolan avokeittiössä valmistetaan maukkaita grilliherkkuja. Tarjolla on pihvien ja hampurilaisten lisäksi aina myös kala- ja kasvisvaihtoehto. Ravintola No Namessa tarjotaan maistelumenuita, joiden avainsanoja ovat puhtaat perusmaut ja laadukkaat raaka-aineet – yksinkertaista mutta maukasta. A la carte -ravintolassa voi tilata listalta kala-, liha- ja kasvisruokia pöytään tarjoiltuna. Menu sisältää sekä klassikoita että poimintoja muista ruokakulttuureista.

Viihtyisässä Coffee & Joy -kahvilassa nautit kiireettömästi kupin kahvia. Kahvilalla on oma kondiittori, joten tarjolla on takuulla tuoretta.

Ostokset

Gabriellan tax-free-myymälän laajoista valikoimista löydät tunnettuja merkkituotteita edulliseen hintaan. Myymälöitä on myös ravintoloiden ja kokousosaston yhteydessä. Tax-free-myymälää vastapäätä on Pop-Up Shop, joka tarjoaa kausittain vaihtuvia muodin ja lifestylen huippumerkkejä.

Baarit

Gabriellan Living Roomissa voit nauttia aperitiivit ennen ruokailua tai jatkaa iltaa rauhallisemmissa merkeissä. Wine Bar -viinibaari tarjoaa laajan valikoiman viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita. Upstairs Pubin juomavalikoimaan kuuluu muun muassa laaja valikoima pienpanimoiden oluita.

Yökerho

Gabriellan yökerho Club Marissa on laadukas äänentoisto, isot LED-näytöt, paljon mukavia istumapaikkoja ja suuri tanssilattia. Tähtihetkiä niin shown kuin artistien ja laadukkaiden orkestereiden seurassa. Olet sitten nauttimassa esityksistä tai pyörähtelemässä parketilla, täällä viihdytään ja nautitaan!

Lapsille

Gabriellalla on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä! Nuorille on oma ohjelma ja pelihuone. Kesäisin laivan kokouskansi muutetaan Adventure Islandiksi, jossa järjestetään erilaista ohjelmaa perheen pienimmille.

Hyvän olon palvelut

Gabriellalla voit saunoa perinteisesti tai höyrysaunassa. Osastolla on kaksi poreallasta. Travel Spassa voit nauttia ammattilaisen tarjoamista kasvo- ja vartalohoidoista.


Hytit

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.