Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Kilpirauhasliiton

Helsinki-Visby risteilyt Viking Gabriella

Kilpirauhasliiton Visbyn-risteily

Lähtöpäivät:

15.8.2028

Matkan kesto:

3 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Tervetulos mukaan järjestöristeilylle Visbyhyn 15.-17.8.2024


Tervetuloa kanssamme kiehtovaan Gotlantiin, joka on vuosisatojen varrella houkutellut niin hansakauppiaita, valloittajia kuin taiteilijoita. Viking Linen m/s Gabriella lähtee torstaina klo 16:00 Helsingin Katajanokalta. Aloitamme kuitenkin omalla ohjelmalla laivan kokoustilassa jo klo 15:00. Palaamme Helsinkiin lauantaina 17.8. klo 13:45.
Mukaan mahtuu 80 henkilö.

Matka ei edellytä kilpirauhasyhdistyksen jäsenyyttä, mutta ohjelmaan sisältyy kilpirauhas- ja liskilpirauhassairauksiin liittyviä aihealueita ja vertaistukea.


Risteilyn hintaan sisältyy 

* Visbyn risteily Helsingistä valitussa hyttiluokassa 1-4 henkilölle
* buffet illallinen menomatkalla, meriaamiainen ja brunssi paluumatkalla
* päiväretki Visbyssä
* ohjelmaa kokouskannella
Retken oppaat voivat olla englannin - tai ruotsinkielisä. Tulkkaus järjestetään.

Visby

Visby on pieni, vehreä kaupunki, jossa riittää nähtävää kaiken ikäisille. Nauti piknik puistossa, tutustu kulttuuriin tai lähde pyöräretkelle. Kaupungissa on paljon piskuisia putiikkeja, joista voit tehdä löytöjä tuliaisiksi tai itselle. Visbyssä pääset kurkistamaan Peppi Pitkätossun taloon Sommarland-teemapuistossa, jossa löytyy tekemistä koko päiväksi: vieraile aidossa ja alkuperäisessä Peppi Pitkätossun Huvikummussa, hurjastele vuoristoradassa, temppuile pomppulinnassa - yli 50 laitetta ja leikkipaikkaa kutsuvat seikkailuun.


Visby infolehtinen matkustajille >>

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >KATSO KAIKKI RISTEILYT >Tietoa Ruotsiin matkustaville

Matkustusasiakirjat: Ajalla 28.3.2022 - 11.5.2024 Ruotsiin matkustettaessa edellytetään kaikkien 18 v. täyttäneiden matkustajien osoittavan todistavan henkilöllisyytensä sekä kansalaisuutensa. Tarkistus tehdään sataman lähtöselvityksessä matkustajan lähtiessä Suomesta ja tämän lisäksi on syytä varautua siihen, että myös Ruotsin rajaviranomaiset tarkistavat kaikkien maahan pyrkivien matkustusasiakirjat. Huomioi myös, että tänä aikana Ruotsi suosittelee kaikille passia tai EU-henkilökorttia matkustusasiakirjaksi. Pohjoismaissa myönnetty ajokortti saattaa riittää kansalaisuuden osoittamiseen Ruotsiin saavuttaessa. Matkustajan velvollisuutena on huolehtia itse siitä, että hän pystyy todistamaan kansalaisuutensa.Kuvat: osa kuvista Visit Sweden, Gotland (eri kuvaajia).

Hintaan sisältyy

  • Risteily Helsinki-Visby-Helsinki valitussa hyttiluokassa
  • Yksi illallinen ja yksi aamiainen
  • Brunssi
  • Ohjelmaa kokouskannella
  • Visbyn retki

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka

Visby

Helsinki Visby 17.5., 31.5., 14.6., 15.8., 29.8.
16:00 09:00
13:45 17:00

Matkaohjelma

1. Matkapäivä, Helsinki - Visby

Viking Gabriella lähtee Helsingistä Katajanokalta klo 16:00. Majoittuminen hytteihin.

klo 15:00 alkaen yhteistä ohjelmaa laivan kokoustilassa

klo 19:00 Buffet-illallinen2. Matkapäivä, Visby

klo 7:30 alkaen (suomen aikaa) aamiainen laivalla. Laiva saapuu Visbyn satamaan klo 09:00. Päiväretkelle lähdetään satamasta klo 9:30 Gotlannissa (kesto noin 5h). Omakustanteiset ruokailut. Gabriella lähtee takaisin kohti Helsinkiä klo 17:00.


3. Matkapäivä, Visby - Helsinki

klo 08:00 alkaen Brunssi tajolla (ruotsin aikaa). klo 11:00 alkaen ohjelmaa laivan kokoustilassa. Laiva saapuu takaksin Helsingin Katajanokalle klo 13:45.

 

Laivan esittely

Viking Gabriella

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Gabriellan rennon Grill-ravintolan avokeittiössä valmistetaan maukkaita grilliherkkuja. Tarjolla on pihvien ja hampurilaisten lisäksi aina myös kala- ja kasvisvaihtoehto. Ravintola No Namessa tarjotaan maistelumenuita, joiden avainsanoja ovat puhtaat perusmaut ja laadukkaat raaka-aineet – yksinkertaista mutta maukasta. A la carte -ravintolassa voi tilata listalta kala-, liha- ja kasvisruokia pöytään tarjoiltuna. Menu sisältää sekä klassikoita että poimintoja muista ruokakulttuureista.

Viihtyisässä Coffee & Joy -kahvilassa nautit kiireettömästi kupin kahvia. Kahvilalla on oma kondiittori, joten tarjolla on takuulla tuoretta.

Ostokset

Gabriellan tax-free-myymälän laajoista valikoimista löydät tunnettuja merkkituotteita edulliseen hintaan. Myymälöitä on myös ravintoloiden ja kokousosaston yhteydessä. Tax-free-myymälää vastapäätä on Pop-Up Shop, joka tarjoaa kausittain vaihtuvia muodin ja lifestylen huippumerkkejä.

Baarit

Gabriellan Living Roomissa voit nauttia aperitiivit ennen ruokailua tai jatkaa iltaa rauhallisemmissa merkeissä. Wine Bar -viinibaari tarjoaa laajan valikoiman viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita. Upstairs Pubin juomavalikoimaan kuuluu muun muassa laaja valikoima pienpanimoiden oluita.

Yökerho

Gabriellan yökerho Club Marissa on laadukas äänentoisto, isot LED-näytöt, paljon mukavia istumapaikkoja ja suuri tanssilattia. Tähtihetkiä niin shown kuin artistien ja laadukkaiden orkestereiden seurassa. Olet sitten nauttimassa esityksistä tai pyörähtelemässä parketilla, täällä viihdytään ja nautitaan!

Lapsille

Gabriellalla on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä! Nuorille on oma ohjelma ja pelihuone. Kesäisin laivan kokouskansi muutetaan Adventure Islandiksi, jossa järjestetään erilaista ohjelmaa perheen pienimmille.

Hyvän olon palvelut

Gabriellalla voit saunoa perinteisesti tai höyrysaunassa. Osastolla on kaksi poreallasta. Travel Spassa voit nauttia ammattilaisen tarjoamista kasvo- ja vartalohoidoista.


Hytit

Tutustu tästä Viking Gabriellan hyttivalikoimaan >
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt