Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Perhelomat

Legoland®

Legoland®

Lähtöpäivät:

ei lähtöjä toistaiseksi

Matkan kesto:

3 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Legoland®

Legolandin® viehätys piilee sen yksityiskohdissa, jotka kiehtovat kaikenikäisiä. Pienen pienistä legopalikoista on rakennettu toinen toistaan mahtavampia rakennuksia ja kokonaisuuksia. Päivän mittaan eri puolella teemapuistoa esitetään taidokkaita ohjelmanumeroita ja voit osallistua itse erilaisiin interaktiiviseen toimintaan.

Puiston teemat

Alue on jaettu eri teemoihin, joista varmasti löytyy kaiken ikäisille jotakin.
Dublo® land on suunnattu perheen pienimmille. Siellä on leikkialue sekä huvittelulaitteita. Hieman isommille seikkailijoille ovat mm. Adventure Land ja Ninjago® World. Adventure Land on todellinen seikkailualue. Täällä voit hypätä vaikkapa X-treme Racers -vuoristoradan tai Jungle Racers -vesijetin kyytiin. Ninjago® World taas on suuri interaktiivinen alue, jossa on tekemistä koko perheelle. Kokeile Colen kiipeilyseinää tai Lloydin laserlabyrinttiä.

Minilandissa viihtyy helposti aikuisetkin. Tästä suloisessa minimaailmasta Legoland® sai käytännössä alkunsa vuonna 1968. Täällä ei voi kuin ihmetellä rakennelmien yhdennäköisyyttä esikuvien kanssa.
THE LEGO® MOVIE™ Worldissa pääset jännittävälle missiolle maailmaan ilman sääntöjä ja huonoja ideoita, ja koet uskomattomia elokuvaelämyksiä ja vauhdin hurmaa uutuuslaitteissa!


Ruokailut Legolandissa®

LEGOLAND® puistosta löytyy varmasti mukava ja sopiva ruokapaikka jokaiseen makuun.

Löydät ravintolat kätevästi Legolandista saatavasta kartasta. Alueelta löytyy mm. buffet-ravintola, josta saa kuuluisia LEGO®-ranskalaisia, pizza- ja pastapaikka sekä hampurilais- ja grilliruokaravintola. Voit ruokailla myös erilaisiin tyyliin sisustetuissa ravintoloissa, kuten The Knights Tablessa, joka on suureen ritarilinnaan rakennettu ravintola tai Villinlännen kylässä sijaitsevassa saluuna-ravintolassa.

Huvipuistoon saa ottaa myös omat eväät ja niiden syömiseen sekä grillaamiseen on tarjolla runsaasti tilaa eri puolilla puistoa.


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.Lue blogikirjoitus Legolandin perhelomasta »
Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki – Billund - Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Pääsymaksu Legoland® - huvipuistoon kahtena päivänä

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Lentoaikataulu/Finnair
Ajat ovat paikallista aikaa. Tanskassa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa.
Helsinki - Billund -

Billund - Helsinki -

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Billund

Finnairin lento Helsingistä Billundiin. Kentältä omatoiminen siirtyminen hotelliin, joka sijaitsee lentokentän läheisyydessä (n. 3,5km). Matkatavarat voi jättää hotellin säilöön ja lähteä viettämään riemukasta päivää Legolandiin®. Sisäänpääsyliput saa hotellin vastaanotosta.

2. matkapäivä, Billund/Legoland

Aamiaisen jälkeen voit lähteä koko päiväksi takaisin Legolandiin®. Legolandissa® riittää paljon nähtävää ja koettavaa toisellekin päivälle. Omatoiminen päivä Billundissa.

3. matkapäivä, Billund - Helsinki

Aamiaisen jälkeen huoneiden luovutus ja omatoiminen siirtyminen Billundin lentokentälle, josta Finnairin suora paluulento Helsinkiin.

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.