Matkapojat logo Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Original Sokos Hotel Viru

Kokouspaketti Tallinnaan

Kokouspaketti Tallinnaan Original Sokos Hotel Viru

Lähtöpäivät:

lähdöt päivittäin

Matkan kesto:

2 pv

Hinta:

alk./hlö 129€

Kokouspaketti

alk. 129€ /hlö

Matkan esittely

2 päivän kokouspaketti Tallinnaan Original Sokos Hotel Viru

Tallinnan  ydinkeskustassa sijaitseva Original Sokos hotel Viru luo mitä parhaimmat puitteet onnistuneelle kokoukselle. Valittavana on puolipäivä- tai kokopäiväkokous. Kokouksen voi aloittaa jo laivalla, esim. Viking Xprs:llä on hyvät kokoustilat eri kokoisiin ryhmätarpeisiin. Kokousta voi myös tarvittaessa jatkaa vielä laivan saavuttua Tallinnaan.

Kokoustila hotellissa

sis. laivamatkat Viking XPRS:llä  meno-paluu, majoitus Sokos Hotel Virussa 2 hlön standard-huoneessa,

aamiainen ja lounas hotellissa, kokoustila Virussa,  1 x kahvitori


Original Sokos Hotel Viru****

Useiden erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen sopiva Sokos Hotels Tallinnan konferenssikeskus sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Vanhasta kaupungista ja Tallinnan ydinkeskustasta. Konferenssikeskus sijaitsee hotellin toisessa kerroksessa ja käsittää yhteensä 11 ilmastoitua ja ikkunallista kokous- ja konferenssitilaa. 

Hotelli tarjoaa myös erittäin kattavan valikoiman erilaisia lisäpalveluja ja erinomaiset verkostointimahdollisuudet saman katon alla. Tilaa löytyy yhteensä 1640 m2, josta yli 500 m² sopii näytteille asetteluun, joten konferenssikeskuksemme sopii erinomaisesti jopa 1200 konferenssivieraan tilaisuuksiin. Suurin sali sopii 500 vieraan tilaisuuksiin. Kaikki kokoustilat on varustettu uusimmalla esittelytekniikalla ja äänentoistolla, nopealla langattomalla internet-yhteydellä ja muilla tarvittavilla välineillä.Soita ryhmämyyntiimme p. 010 2323 200 tai lähetä viestiä ryhmat@matkapojat.fiPyydä ryhmätarjous >KAIKKI KOKOUSMATKAT >


Hintaan sisältyy

 • Majoitus Original Sokos Hotel Virussa 2 hh aamiaisella
 • Kokoustila hotellissa sekä kokousvälineet
 • Lounas hotellissa
 • 1 x kahvitori
 • Laivamatkat Viking XPRS:llä

Lisämaksusta

 • Kuljetus satamaan
 • Hytti laivalla
 • Yhden hengen huone Standard-luokassa 35€
 • Retket Tallinnassa
 • Virussa kokouksen aikana lisäkahvitori 7€
 • Illallinen Tallinnassa (esim. Spot tai Kochi Aidad)

Lisämaksulliset palvelut

Laskutus/ rahaliikenteen hoito

Tarvittaessa oma ilmoittautumissivu

Palvelut kohteissa ja kuljetukset

Oma lähtöselvitys satamassa

Varustamon ryhmäedut

Laivan esittely

Viking XPRS

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Viking XPRS:n Wine & Dine à la carte -ravintolasta saat maukkaita annoksia – sekä pieneen että isoon nälkään. Listalla on sekä klassikoita että koko joukko muita herkullisia annoksia. Ravintola Blue Delin valikoimaan kuuluu kevyitä ruokia kuten salaatteja, voileipiä ja täytettyjä panineja sekä reiluja pääruokia suoraan grillistä. 

Red Rose Bar Caféssa voit aloittaa päivän nauttimalla merelle avautuvasta panoraamanäköalasta. Lapsille leikkihuone pallomerineen sekä pelihuone. Robert’s Coffee -kahvilassa tarjoillaan erilaisia kahveja aivan kuin Italiassa: espressoa, caffè lattea ja cappucinoa. 

The Burgers hemmottelee hampurilaisten ystäviä. Herkuttele kokkien tekemillä hampurilaisilla! Valitse valmis ateriakokonaisuus tai yhdistele hampurilaiseesi lisukkeita mielesi mukaan. 

Ostokset

Merkkituotteiden merelliset hinnat ovat aina houkuttelevia ja Viking XPRS:llä ostosten tekeminen on keskeisellä sijalla. Shopping World -myymälässä on tarjolla kaikkea mahdollista, niin ranskalaisia viinejä, hajuvesiä kuin naisten ja miesten kosmetiikkaakin.

BaaritViking’s Inn on perinteinen ja lämpimän viihtyisä pubi – loistava paikka iloiseen seuranpitoon. Suuri valikoima oluita sekä perinteisiä pubiruokia.
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Lataa (pdf-esite)

Kokouspaketti Hotel Viru
Kuva