Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Israelin kiertomatka

Israelin kiertomatka

Lähtöpäivät:

Tulossa myyntiin 2022

Matkan kesto:

9 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Israelin kiertomatka

Vierailemme Raamatusta tutuilla pyhillä paikoilla, maailmanluokan nähtävyyksillä sekä tapaamme ystäviä. Vaihdamme Pohjolan valoisan kevään hetkeksi Israelin aurinkoon ja lämpöisiin vesiin. Hämmästyttävän elinvoimaisessa nyky-Israelissa riittää myös ihmettelyn ja ihastelun aiheita. Kuljemme Israelin päästä päähän pohjoisesta etelään. Galilean hotellimme huoneista on suora yhteys Genesaretin järven uimarantaan, Jerusalem Tower-hotelli on aivan kaupunginkeskustassa, lähellä kaikkea ja Eilatissa on tarjolla uljaat vuorimaisemat sekä Punaisen meren lämpöiset vedet ja hotellin uima-altaat. Keväällä kukkaloisto on kauneimmillaan. Runsaan retkiohjelman lomaan on varattu aikaa myös omiin ohjelmiin, ryhmän yhteisiin hetkiin sekä lepoon, virkistykseen ja shoppailuun.


Galilea

Tämä pohjois-Israelissa sijaitsevalla alueella oli aikoinaan maan parhaimmat viljelysmaat, vilkkaimmat kaupungit ja hedelmällisin maasto. Nasaretin kaupunki, jossa Jeesus vietti lapsuutensa, sijaitsee Galileassa. Tänä päivänä Nasaret on Israelin taloudellinen keskus.

Jerusalem

Jerusalemin sanotaan olevan maailman vanhimpia kaupunkeja ja siellä voikin aistia vaihderikkaan historian. Kaupunki vetää puoleensa etenkin uskonnosta ja historiasta kiinnostuneita matkailijoita, mutta tarjoaa myös hyviä ostosmahdollisuuksia, tasokkaita ravintoloita ja nykyajan vilskettä.
Tämä kerroksittain rakentunut kaupunki on ainutlaatuisuudessaan ihastuttava. Jokainen kaupunkia hallinnut uskontokunta on jättänyt oman leimansa kaupungin rakennuksiin ja kulttuuriin.

Eilat

Aurinkoinen Eilat sijaitsee Punaisenmeren rannalla. Tämä nykyisin hyvinkin moderni lomakohde tarjoaa lomailijalle mm. upeita vedenalaisia elämyksiä. Näky horisonttiin on ihastuttava, kun kaupunkia ympäröivät aavikkovuoret värjäävät maiseman punaiseksi auringon laskiessa mailleen.


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.

Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Lisätietoja ohjelmasisällöstä

Matkanjohtaja: Sari Pennanen p. 0400 888 273Matkaopas: Pentti Holi p. 040 721 3939


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 8-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki -Tel Aviv - Helsinki
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Retkikohteet: Kapernaum, Sahnen lämpimien vesien puisto, Golan, Katzrin, Jeriko
  • Retkikohteet: Jerusalem, Israel-museo, Hertzel-vuori, Bethelem, Puutarhahauta, Öljyvuori
  • Retkikohteet: Itkumuuri, Siionin-vuori, Via Dolorosa, Eilatin kierros
  • Ateriat: puolihoito
  • Suomenkielisen oppaan ja matkanjohtajan palvelut kohteessa

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa. Israelissa on sama kellonaika kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Tel Aviv 19:50 - 00:15

Tel Aviv - Helsinki 01:05 - 05:45

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone 480€

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Tel Aviv - Galilea

Lento Helsingistä klo 19.50, saapuu Tel Aviviin tiistain puolella klo 00.15 Ben Gurionin lentoasemalle Lyddaan.Sieltä ajamme Israelin hyväkuntoisia maanteitä Galileaan ja majoitumme aivan Genesaretinjärven rannalla sijaitsevaan Kfar Kinneretin lomakylähotelliin.
Majoittuminen: Daria Village Hotel (Kfar Kinneret)

2. matkapäivä, Galilea - Tabgha - Kapernaum - Galilea

Aamulla on mahdollisuus nukkua kauemmin, hotelliaamiaista tarjoillaan klo 10 saakka. Iltapäivällä kuljemme Jeesuksen jalanjäljissä. Purjehdimme oikukkaan Genesaretinjärven aalloilla. Pysähdymme Tabghan venevalkamaan, jossa Pietarista tuli kokoaikainen Jeesuksen opetuslapsi. Vierailemme myös Jeesuksen kotikaupungissa, Kapernaumissa, josta jatkamme matkaamme luonnonkauniin Sahnen lämpöisten vesien puistoon. Siellä pidämme uima-ja lepotauon. Paluumatkalla saamme ihailla Galilean hivelevän kauniita maisemia.
Majoittuminen: Daria Village Hotel (Kfar Kinneret)

3. matkapäivä, Galilea - Golan - Katzrin - Safed - Tiberias

Päivän aluksi nousemme Golanin ylätasangolle, joka on ollut lukuisten sotien taistelutanner. Vierailemme aluksi Gamlan jylhissä maisemissa sekä veden ja viinin kaupungissa, Katzrinissa. Sieltä siirrymme Mizpe Gadotin kautta Safediin, joka on Israelin neljästä pyhästä kaupungista pohjoisin. Se on juutalaisen mystiikan, kabbalismin keskus. Kaupungin kujilla on vierivieressä taiteilijoiden studioita, verstaita ja gallerioita. Palaamme Vuorisaarnan vuoren ja Tiberiaksen kautta takaisin hotelliin.
Majoittuminen: Daria Village Hotel (Kfar Kinneret)

4. matkapäivä, Jeriko-Jerusalem-Herzelin vuori- Betlehem

Aamupäivällä siirrymme Tiberiaksesta Jordaninlaakson tietä Jerikoon. Reitin oikealle puolelle jäävät Samarian vuoret, vasemmalla näkyy naapurivaltio Jordanian asutuksia ja viljelmiä. Nousemme puolilta päivin Jerikon tietä Jerusalemiin. Iltapäivällä vierailemme parlamenttitalon, Knessetin, edustalla sijaitsevan Menoran luona. Israel-museossa tutustumme Jerusalemin pienoismalliin ja Kirjan pyhäkköön. Vierailemme myös Herzelin vuorella. Sieltä ajamme Betlehemiin Paimenten kedolle, suuren ilosanoman ensiesityksen näyttämölle. Majoitumme hotelliin Jerusalemissa.

Majoittuminen: Jerusalem Tower Hotel

5. matkapäivä, Öljyvuori-Getsemanen puutarha-Itkumuuri

Aloitamme päivän Puutarhahaudalla, jonka jälkeen nousemme Öljyvuorelle. Sieltä laskeudumme Getsemanen puutarhaan ja Kaikkien kansojen kirkkoon. Viivymme hetken Länsimuurilla (Itkumuuri). Nousemme Siionin vuorelle. Kävelemme juutalaisten, muslimien ja kristittyjen kortteleissa. Astelemme myös Cardo-kadun ja Jeesuksen kärsimystien, Via Dolorosan, kiveyksillä.
Majoittuminen: Jerusalem Tower Hotel

6. matkapäivä, Kuollutmeri - Eilat

Siirrymme Kuolleenmeren kautta Eilatiin. Vierailemme Ahavan Kuolleenmeren kosmetiikkatehtailla, jonka jälkeen uimme maailman alimmassa paikassa. Ihastelemme vielä En Gedin keitaan jylhiä maisemia ennen kuin jatkamme syyrialais-afrikkalaista hautavajoamaa pitkin Punaisenmeren rannalla sijaitsevaan Eilatiin, jossa majoittuminen ja illallinen.
Majoittuminen: Nova Like Hotel

7. matkapäivä, Eilat - Timna - Eilat

Leppoisa lomapäivä autiomaan keitaalla, Punaisen meren rannalla Eilatissa ja Timnassa. Päivän aluksi teemme orientoivan retken Eilatin keskustaan ja Punaisenmeren rantaan. Eilat on ollut vuosituhansia karavaani-ja meriliikenteen solmukohta. Kaupungin sijainti on erikoinen neljän valtion, Israelin, Egyptin, Saudi-Arabian ja Jordanian sumpussa. Punaisenmeren puhtaat, lämpöiset vedet ja subtrooppinen ilmasto ovat tehneet Eilatista suositun lomakohteen. Ohjelmassa on varattuaikaa myös lepoon, uintiin, auringonottoon ja ostoksiin.
Majoittuminen: Nova Like Hotel

8. matkapäivä, Eilat - Tel Aviv

Aamupäivällä on vielä aikaa omiin ohjelmiin. Iltapäivällä ajamme Negevin autiomaan halki Israelin tärkeimpään kulttuuri-ja bisneskeskukseen Tel Aviv-Jaffaan. Läksiäisaterian jälkeen siirrymme Ben Gurionin lentokentälle, Lyddaan.

9. matkapäivä, Tel Aviv - Helsinki

Paluulento lähtee Tel Avivista klo 01.05 ja saapuu Helsinkiin klo 05.45.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.