Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Viking Line

Piknik-päiväkokous Turusta Ahvenanmaalle

Piknik-päiväkokous Turusta Ahvenanmaalle

Lähtöpäivät:

lähdöt päivittäin

Matkan kesto:

11h

Hinta:

alk./hlö 35€

Piknik-kokous Turusta

alk. 35€ /hlö

Matkan esittely


Piknik-päiväkokous Turusta Ahvenanmaalle

Hieno tilaisuus tutustua kahteen erilaiseen laivaan, Amorellaan / uuteen Gloryyn 1.3.2022 alkaen ja Viking Graceen. Tehokkaan työpäivän lisäksi aikaa jää myös virkistäytymiseen ja yhteishengen luomiseen. Vinkki: kokouspäivän voi aloittaa juhlavasti Food Garden -erikoisaamiaisella.


Amorellan rauhallinen ja kiireetön kokousympäristö ja ammattitaitoinen henkilökunta luovat hyvät puitteet kokoukselle. 11 kokoustilaa käytettävissä 10–180 henkilölle, kokonaiskapasiteetti 374 henkilöä. Suurin yksittäinen kokoustila 180 henkilölle.


Viking Grace tarjoaa tyylikkäät ja dynaamiset tilat niin isoille kuin pienille ryhmille.

Kokousosasto sijaitsee kannella 9 ja tarjoaa kokoustilat lähes 500 vieraalle. Osaston varustelu edustaa uusinta tekniikkaa, ja tilat on tarkoituksenmukaisesti suunniteltu mahdollisimman tehokasta käyttöä varten.

Auditorioon mahtuu n. 220 henkilöä ja lisäksi kokouskannella on useita erikokoisia ja muunneltavia tiloja. Tilat on varustettu design-kalusteilla ja modernilla tekniikalla, kuten LCD-näytöillä, kattokaiuttimilla ja langattomalla verkkoyhteydellä.


Merimatkalla on enemmän tunnelmaa. 

Lähde päiväksi upeisiin saaristomaisemiin Itämerelle! Lähtö aamulla Turusta, laivanvaihto Maarianhaminassa ja paluu illaksi takaisin Turkuun. Koe samalla matkalla kaksi eri laivaa, Amorella (Glory keväällä 2022) ja Viking Grace. Aamulähtö klo 8.45, laivanvaihto Maarianhaminassa, paluu Turkuun klo 19.50.


Uusi upea Viking Glory aloittaa liikennöinnin keväällä 2022

Viking Linen risteilymatkat uudella upealla Viking Glorylla ovat nyt varattavissa ryhmille Matkapoikien kautta! Vuoden 2022 alussa liikennöinnin aloittava Viking Glory on yksi maailman ilmastoviisaimmista risteilyaluksista. Se risteilee Turusta aamulähdöin päivittäin Ahvenanmaan kautta Tukholmaan. Ryhmäasiakkaanamme voit varata piknik-kokousristeilyn Turusta Ahvenanmaalle 1.3.2022 lähtien alkaville lähdöille. Viking Glorylla on mahdollista järjestää kokouksia, käydä kylpylässä, syödä Itämeren herkullisinta ruokaa ja tehdä ostoksia.

Kokousmatkojen uusi aikakausi alkaa Viking Glorylla!

Viking Gloryn modernit kokoustilat antavat tilaa inspiraatiolle ja rentoutumiselle. Ainutlaatuinen merinäköala on nostettu esille ja kokouksissa voi nauttia panoraamanäkymistä maailman kauneimpaan saaristoon. Kannella 9 sijaitsevalla kokousosastolla on 14 muokattavaa huonetta, joita voidaan yhdistellä ryhmäsi tarpeen ja koon mukaan. Kaikissa huoneissa on LED-näytöt. Auditoriossa on tilaa 250 hengelle, ja se on varustettu lattiasta kattoon ulottuvilla näytöillä. Kokousosaston vieressä löytyy erikokoisia lisätiloja, joita voi varata ryhmille. Niissä on mahdollista järjestää erikseen suunniteltua ohjelmaa, johon sisältyy aktiviteetteja, viihdettä, ruokaa ja juomaa.HINTAESIMERKKI

Piknik-kokous uudella Viking Glorylla (lähdöt 1.3.2022 alkaen)

alk. 43€ /hlö


Hinta edellyttää min. 10 henkilöä.Ryhmäetu

Ryhmäetu-kuponki myönnetään Suomesta lähteville ryhmämatkoille Helsingistä ja Turusta Tukholmaan tai Ahvenanmaalle sekä Helsingistä Tallinnaan. Kupongin arvo on 5 € / kuponki ja sen voi käyttää laivalla kyseisen ryhmämatkan aikana. Kuponkia ei voi vaihtaa rahaksi.


Matkustajia 20-30 >  edun arvo 30€

Matkustajia 31-50 >  edun arvo 40€

Matkustajia 51-80 >  edun arvo 50€

Matkustajia 81-99 >  edun arvo 60€

Matkustajia 100-  >  edun arvo 100€ 


Ryhmäetu-kupongit myönnetään seuraaville Turusta lähteville ryhmille,  joille on varattu meno-paluu Viking Linella. Ryhmäedun enimmäisarvo on 100 € / ryhmä.


Soita ryhmämyyntiimme p. 010 2323 200 tai lähetä viestiä ryhmat@matkapojat.fi


Pyydä ryhmätarjous >KAIKKI KOKOUSMATKAT >

Hintaan sisältyy

  • Piknik-risteily Turusta Ahvenanmaalle
  • The Buffet -päivällinen ruokajuomineen
  • kokoustila 5 tunniksi
  • kokouskahvi ja hedelmiä

Lisämaksusta

  • Tilausajokuljetus satamaan
  • Pidempi kokousaika laivalla
  • Food Garden -erikoisaamiainen

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Turku, Viking Linen terminaali
Maarianhamina, Västra hamnen

Turku Maarianhamina
08:45 14:10 M/S Amorella
19:50 14:25 M/S Viking Grace

Lisämaksulliset palvelut

Laskutus/ rahaliikenteen hoito

Tarvittaessa oma ilmoittautumissivu

Palvelut kohteissa ja kuljetukset

Oma lähtöselvitys satamassa

Varustamon ryhmäedut

Laivan esittely

Viking Line

Viking Glory


Viking Glory aloittaa liikennöinni keväällä 2022. Viking Gloryn modernit kokoustilat antavat tilaa inspiraatiolle ja rentoutumiselle. Ainutlaatuinen merinäköala on nostettu esille ja kokouksissa voi nauttia panoraamanäkymistä maailman kauneimpaan saaristoon. Kannella 9 sijaitsevalla kokousosastolla on 14 muokattavaa huonetta, joita voidaan yhdistellä ryhmäsi tarpeen ja koon mukaan. Kaikissa huoneissa on LED-näytöt. Auditoriossa on tilaa 250 hengelle, ja se on varustettu lattiasta kattoon ulottuvilla näytöillä. Kokousosaston vieressä löytyy erikokoisia lisätiloja, joita voi varata ryhmille. Niissä on mahdollista järjestää erikseen suunniteltua ohjelmaa, johon sisältyy aktiviteetteja, viihdettä, ruokaa ja juomaa.


Tarkempaa tietoa Viking Gloryn palveluista tulossa lähempänä liikennöinnin aloitusta. Viking Grace

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Viking Gracella on Buffetin lisäksi kaksi tasokasta ravintolaa.  Frank´s in ruokalistalla on pizzoja, hampurilaisia, raikkaita salaatteja, ihania jälkiruokia ja uutuutena trendikkäitä japanilaisia ramen-nuudeliannoksia. Oscar à la Carten klassinen, skandinaavinen keittiö tarjoaa hienostuneita kulinaarisia elämyksiä. Keittiössä suositaan mahdollisimman lähellä tuotettuja, sesongin parhaita raaka-aineita. Café Sweet & Salty -kahvilassa tarjoillaan aamiaista, lounasta sekä iltaisin päivällistä tai yöpalaa. Kaikki tuotteet ovat laivalla valmistettuja ja uunituoreita.

Ostokset

Ainutlaatuinen myymäläkokonaisuus tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita merkkituotteita edulliseen merihintaan. Mm. oluelle ja samppanjalle on omat hienot osastonsa. Ostosten lomassa on mukava pysähtyä maistiais- ja ohjelmapisteille nauttimaan niiden tarjonnasta. Täydellisen ostoshetken kruunaa iloinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu.Amorella

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffet tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.


Ravintolat ja kahvilat

Buffetin lisäksi Amorellalta löytyy amerikkalaistyylisiä ruokia tarjoava rento drop in -ravintola Ella's Steakhouse sekä À la carte -ravintola, jonka menu sisältää sekä pidetyimpiä klassikoita että herkullisia poimintoja muista ruokakulttuureista. Mikäli mieli tekee pikkupurtavaa, kannattaa suunnata toiseen laivan kahdesta kahvilasta. Seaside Café tarjoilee suolaista ja makeaa purtavaa sekä muutamia ruokalajeja sisältävän rennon noutopöydän kun taas Coffee & Wine -kahvilassa voi nauttia laivan oman kondiittorin valmistamista herkuista päivisin. Iltaisin Coffee & Wine muuttuu viihtyisäksi baariksi.


Ostokset

Perinteisen Tax-free-myymälän lisäksi hintatietoisia matkustajia ilahduttaa Amorellalla Quality Outlet, jonka valikoimassa on laadukkaita vaatteita ja asusteita outlet-hinnoin!
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva