Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Viking Gloryn viihde

Viking Glory – Itämeren parasta viihdettä

Viihde ja artistit – Viking Glory

Viking Glory on yksi maailman ilmastoviisaimmista risteilyaluksista. Se risteilee Turusta aamulähdöin päivittäin. Ryhmäasiakkaanamme voit nyt varata vuorokauden risteilyn laivalle, missä on mahdollista järjestää kokouksia, käydä kylpylässä, syödä Itämeren herkullisinta ruokaa ja tehdä ostoksia.


Tähtiä meren yllä

Hyvän ruoan ja palvelun lisäksi Punaiset laivat tunnetaan laatuviihteestään. Viking Glorylla sädehtivät viihdetaivaan kirkkaimmat tähdet. Ajankohtaisia live-artisteja, laadukasta tunnelmamusiikkia, hauskoja tapahtumia ja tuoreita viihdeteemoja – laatuviihde kuuluu aina matkasi hintaan. Viking Glory viihdyttää aikaisille aamutunneille saakka, mutta laivalla voi yhtä lailla nauttia saariston rauhasta, jos sitä on tullut etsimään.

 

VIIHDE VIKING GLORYLLA

Musikaaliset maanantait Viking Glorylla

Maanantailähdöillä 2024 pääset tunnelmoimaan niin Broadway-musikaalien, 60-luvun hittien kuin Sinatran klassikkojen tahtiin.

VIIHDETTÄ LAIVALLA

13.-14.3. J.A.LO.
20.-21.3. Sinitaivas
27.-28.3. Charles Plogman
11.4. Eija Kantola & Omega 
17.-18.4. Jarkko Yli-Sikkilä & Soiva Orkesteri
24.-25.4. Pirita Niemenmaa
1.-2.5. Markko & Jukka
15.5. Saija Tuupanen & XMiehet
16.5. Neitoset
22.-23.5. Markku Aro & Diesel
29.-30.5. Mikko Mäkeläinen & Myrskylyhty

The Best of Voca People Viking Glorylla 3.3.–6.4.

Globaali ilmiö Voca People on esiintynyt täysille katsomoille mm. New Yorkissa, Dubaissa, Roomassa ja Mexico Cityssä. Nyt pääset kokemaan tämän ainutlaatuisen show'n myös Viking Glorylla.LASTEN LAIVA!

Myös Ville Viking, maailman suloisin laivakissa, on löytänyt tiensä Viking Gloryyn. Pilke silmäkulmassaan hän toivottaa kaikki pikkukipparit tervetulleiksi lasten laivaan! Kuten kaikilla Punaisilla laivoilla, ovat lapset Viking Gloryllakin kunniavieraita. Pienimpiä viihdyttävät leikinohjaajat ja leikkipaikat, isommille on sisustettu oleilunurkkauksia omine aktiviteetteineen. Ja kun koulut sulkevat kesällä ovensa, avautuu jännittävä Adventure Island -seikkailusaari täynnä tekemistä. Leikkitilojen kupeessa on viihtyisiä istuinryhmiä, joissa vanhemmat voivat seurata lasten touhuja vaikkapa kahvikupillisen äärellä.


KIVAA OHJELMAA LAPSILLE JA NUORILLE!

Game Room

Viking Linen Game Room -pelihuoneessa viihtyvät kaikenikäiset. Näitä pelejä et voi kokea kotona! Game Room -pelielämys eroaa puhelimella tai pelikonsolilla pelattavista peleistä. Haasta kaverisi vauhdikkaaseen ralliin tai ratamoottoripyöräkisaan! Tai testaa reaktionopeuttasi liitokiekossa! Eikö urheilu ole sinun juttusi? Kokeile taitojasi pehmolelujen tai karkkien pyydystämisessä liikuteltavien nostokurkikäsien avulla! Game Room -huoneissa ei ole ikärajaa.

GameBands – ennakkoon maksettava peliranneke

Viking Line on halunnut tehdä pelaamisen helpoksi lapsille (ja miksei aikuisillekin)! Laivalta voi ostaa
rannekkeen, jolle on ladattu 10 €, 20 € tai 30 € pelirahaa. Pelikone käynnistyy, kun sille vilauttaa ranneketta. Pelihuoneessa olevasta lukijasta on helppo tarkistaa, kuinka paljon pelirahaa rannekkeessa on jäljellä. Pelit voi maksaa myös kortilla. Käteismaksu ei ole mahdollinen.


Ville Viking -ranneke

Ville Vikingin nimikkorannekkeen haltijaa ei jano pääse yllättämään! Rannekkeella voi hakea juomaa niin paljon kuin maistuu ja sillä saa myös yllätyslahjan. Rannekkeen kantaja saa jäätelöpuikon, yllätyslahja sekä Ville Viking -mukin (mukin saa pitää), johon saa rajattomasti limua tai mehua. Rannekkeen voi varata 0–17-vuotiaille lapsille matkavarauksen yhteydessä tai ostaa laivalta. Se on voimassa koko risteilyn ajan.

Hinta 8,50 € / 0–11-vuotiaat, 10,50 €/12–17-vuotiaat.


VARAA VIKING GLORY -RISTEILY >>KATSO KAIKKIEN LAIVOJEN VIIHDE >>Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >