Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Viking XPRS viihde

Viking XPRS – mukavin meritie Tallinnaan

Helsinki–Tallinna-reitillä liikennöivän Viking XPRS:n ClubX, Viking's Inn -pubi ja ravintola Red Rose tarjoavat tanssia ja viihdettä aamusta myöhäiseen iltaan. Viikonloppuna musiikki soi pikkutunneille asti.


VARAA VIKING XPRS -RISTEILY >>


KATSO KAIKKIEN LAIVOJEN VIIHDE >>Tiedote Viking Linen viihteestä

Vallitsevien poikkeusolosuhteiden takia Viking Line peruu kaikki artistit ja esiintymiset 16.3.–30.4. 2020 välisenä aikana seuraavilla laivoillamme: Viking Grace, Amorella, Mariella, Gabriella, Viking XPRS ja Rosella. Haluamme näin estää koronavirusta leviämästä. 

Toukokuu

1.-5.5. Annika Eklund Band
6.-7.5. Pekkaniskan Pojat
9.5. Anne Mattila
13.-14.5. In The Mood & Suvi Karjula
20.-21.5. Johannes Vatjus ja Pirita Niemenmaa
23.5. Revolutionary Night
27.-28.5. Taikakuu
30.5. Party XPRS
31.5. Lastenohjelma Kengurumeininki Duo

Kesäkuu

1.6. Aila Inkeri
3.-4.6. Kari Vepsä
6.6. DJ Werneri
18.-30.6.  Lastenohjelma Cruise Around the World

Kauneusviikonloput Viking XPRS:llä

Viking XPRS:n Päiväristeilyllä kuukauden yksi viikonloppu on omistettu kauneudelle. Silloin huippumerkkien edustajat esittelevät merimyymälässä tuotesarjojen uutuuksia, kertovat kauden kosmetiikkatrendeistä ja antavat kauneusvinkkejä arkeen & juhlaan. Tuotemerkit vaihtelevat kuukausittain, edustettuina ovat mm. Dior, Coty Prestige, Estée Lauder, Clarins, L'Oreal, Clinique ja Rituals.  Päiväristeilyllä ehdit myös herkutella ja shoppailla esim. Tallinnan trendikkäässä Rotermannin korttelissa tai Nautica-ostoskeskuksessa.


Kevään kauneusviikonloput järjestetään 7.–8.3., 21.–22.3., 11.–12.4., 9.–10.5. ja 30.–31.5.2020.


Miss Plus Size 2020 -show Viking XPRS:llä 17.3.2020

Positiivisen elämänasenteen, itsevarmuuden ja liikunnallisuuden ilosanomaa julistava Miss Plus Size -kiertue vierailee Viking XPRS:n Päiväristeilyllä! Upeat Miss Plus Size 2020 -finalistit esiintyvät meno- ja paluumatkalla ClubX-ravintolassa. Show’n juontaa missikeisarinna Sunneva Kantola.

Paluumatkalla ”Löydä sisäinen kuningattaresi” -miniluento, jossa Sunneva jakaa vinkkejä myönteisen minäkuvan löytämiseen ja itsetunnon kehittämiseen.


Tanssiartistit Päiväristeilyillä Tallinnaan keskiviikkoisin ja torstaisin

Vipattaako tanssijalka? Lähde Päiväristeilylle Tallinnaan Viking XPRS:llä. Herkuttele, shoppaile ja ennen kaikkea TANSSI! Keskiviikkoisin ja torstaisin ClubX:ssä esiintyy suomalainen tanssiartisti tai -orkesteri sekä meno- että paluumatkalla. Artisteja löytyy jokaiseen makuun – perinteisestä tanssimusiikista menevämpään iskelmään!


Tähtilauantait Päiväristeilyillä Tallinnaan

Suomalaiset tähtiartistit valtaavat ClubX-ravintolan lavan kerran tai pari kuukaudessa. Mikä mainio syy lähteä porukalla viettämään lauantaita merelle ja piipahtamaan Tallinnassa!


Ville Viking -perheristeilyt Tallinnaan

Koko perheen hupipäivän risteilyllä tapahtuu jänniä! Laivakissa Ville Vikingin nimikkoristeilyllä on ohjelmassa sekä meno- että paluumatkalla lasten oma show, jossa Ville Viking saa vieraakseen myös kaverin. Ville Viking -perheristeily järjestetään kerran kuussa sunnuntaisin Päiväristeilynä Helsingistä Tallinnaan.
VARAA VIKING XPRS -RISTEILY >>


KATSO KAIKKIEN LAIVOJEN VIIHDE >>