Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Viking XPRS viihde

Viking XPRS – mukavin meritie Tallinnaan

Helsinki–Tallinna-reitillä liikennöivän Viking XPRS:n ClubX, Viking's Inn -pubi ja ravintola Red Rose tarjoavat tanssia ja viihdettä aamusta myöhäiseen iltaan. Viikonloppuna musiikki soi pikkutunneille asti.Syksyn 2020 viihde laivoilla päivittyy sitä mukaa kun laivayhtiöt julkaisevat tietojaan.Tanssiartistit päiväristeilyillä Tallinnaan keskiviikkoisin ja torstaisin

Vipattaako tanssijalka? Lähde Päiväristeilylle Tallinnaan Viking XPRS:llä. Herkuttele, shoppaile ja ennen kaikkea TANSSI! Keskiviikkoisin ja torstaisin ClubX:ssä esiintyy suomalainen tanssiartisti tai -orkesteri sekä meno- että paluumatkalla. Artisteja löytyy jokaiseen makuun – perinteisestä tanssimusiikista menevämpään iskelmään!


Tähtilauantait päiväristeilyillä Tallinnaan

Suomalaiset tähtiartistit valtaavat ClubX-ravintolan lavan kerran tai pari kuukaudessa. Mikä mainio syy lähteä porukalla viettämään lauantaita merelle ja piipahtamaan Tallinnassa!


Ville Viking -perheristeilyt Tallinnaan

Koko perheen hupipäivän risteilyllä tapahtuu jänniä! Laivakissa Ville Vikingin nimikkoristeilyllä on ohjelmassa sekä meno- että paluumatkalla lasten oma show, jossa Ville Viking saa vieraakseen myös kaverin. Ville Viking -perheristeily järjestetään kerran kuussa sunnuntaisin päiväristeilynä Helsingistä Tallinnaan.
VARAA VIKING XPRS -RISTEILY >>


KATSO KAIKKIEN LAIVOJEN VIIHDE >>Esiintyjät sitoumuksetta.