Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Viking XPRS viihde

Viking XPRS – mukavin meritie Tallinnaan

VIIHDE VIKING XPRS -LAIVALLA

Lähde Päiväristeilylle Tallinnaan Viking XPRS:llä. Herkuttele, shoppaile ja ennen kaikkea TANSSI! Tiistaisin ja keskiviikkoisin ClubX:ssä esiintyy suomalainen tanssiartisti tai -orkesteri sekä meno- että paluumatkalla. Artisteja löytyy jokaiseen makuun – perinteisestä tanssimusiikista menevämpään iskelmään!


VIIHDE VIKING XPRS:llä

(Esiintyjät sitoumuksetta.)


Tähtiloistetta Päiväristeilyllä

Valituilla lauantailähdöillä esiintyy suomalaisen musiikkiskenen tunnetuimpia nimiä XPRS:n Päiväristeilyllä Tallinnaan. Täydellinen tapa yhdistää risteily, Tallinna ja korkeatasoinen musiikkiviihde!Tähtiartistit esiintyvät klo 18–19 Club X:ssä, paluumatkalla Tallinnasta Helsinkiin.

 

10.2. Aliisa Syrjä

24.2. Evelina

9.3.  STIG     

23.3.  Meiju Suvas  

6.4.  VIIVI     

20.4.  Ressu Redford         

4.5. Virve Rosti, Freeman & Menneisyyden Vangit      

18.5.  Eini     

1.6. Muska & Hot Dogs     


Tanssimusiikkia Viking XPRS:llä 2024

30.1. Weranta

31.1. Susanna Heikki & Voimaorkesteri

6.-7.2. Kyösti Mäkimattila & Varjokuva

13.2. Finlanders

14.2. Eino Grön 

5.-6.3. Kari Hirvonen & Onnentähti

12.3. Markku Aro & Diesel

19.-20.3. Antti Ahopelto  & Etiketti

26.3. Matti-Sakari & Pekkaniskan Pojat

27.3. Sami Rosholm & Casanova

2.-3.4. Charles Plogman & MiSiO

10.4. Leif Lindeman & Rosette

16.-17.4. Taikakuu 

23.4. Albert Salminen & The Gallants

24.4. Mikko Mäkeläinen & Myrskylyhty

7.5. Heidi Pakarinen & HOT

8.5. Charles Plogmans orkester 

14.-15.5. Teemu Roivainen  & Energia

21.5. Weranta

28.-29.5. Kari Hirvonen & Onnentähti

4.-5.6. Komiat  (artistit sitoumuksetta)


Viking XPRS:n artistikattaus hiihtolomalla

24.2. Evelina

25.2. Starstruck-tähtivaikuttajashow


Starstruck-tähtivaikuttajashow

Hiihtolomilla tähtivaikuttajat valtaavat jälleen Punaiset laivat! TikTokista ja muilta somealustoilta tuttujen vaikuttajien tähdittämä Starstruck-tähtivaikuttajashow on hiihtolomien ykköskohde. Talvilomalla 2024 Starstruck-tähtivaikuttajashow’ssa nähdään somesta tutut Leevi Lehtonen, Netta Eleonoora sekä Dokketas. Luvassa on muun muassa hauskoja haasteita, joihin osaan saatat myös itse päästä osallistumaan. Lisäksi järjestetään upea Meet&Greet -tilaisuus, jossa pääset ottamaan yhteiskuvia ja vaihtamaan kuulumisia suosikkisi kanssa.


KIVAA OHJELMAA LAPSILLE JA NUORILLE!


Game Room

Viking Linen Game Room -pelihuoneessa viihtyvät kaikenikäiset. Näitä pelejä et voi kokea kotona! Game Room -pelielämys eroaa puhelimella tai pelikonsolilla pelattavista peleistä. Haasta kaverisi vauhdikkaaseen ralliin tai ratamoottoripyöräkisaan! Tai testaa reaktionopeuttasi liitokiekossa! Eikö urheilu ole sinun juttusi? Kokeile taitojasi pehmolelujen tai karkkien pyydystämisessä liikuteltavien nostokurkikäsien avulla! Game Room -huoneissa ei ole ikärajaa.

GameBands – ennakkoon maksettava peliranneke

Viking Line on halunnut tehdä pelaamisen helpoksi lapsille (ja miksei aikuisillekin)! Laivalta voi ostaa
rannekkeen, jolle on ladattu 10 €, 20 € tai 30 € pelirahaa. Pelikone käynnistyy, kun sille vilauttaa ranneketta. Pelihuoneessa olevasta lukijasta on helppo tarkistaa, kuinka paljon pelirahaa rannekkeessa on jäljellä. Pelit voi maksaa myös kortilla. Käteismaksu ei ole mahdollinen.


Ville Viking -ranneke

Ville Vikingin nimikkorannekkeen haltijaa ei jano pääse yllättämään! Rannekkeella voi hakea juomaa niin paljon kuin maistuu ja sillä saa myös yllätyslahjan. Rannekkeen kantaja saa jäätelöpuikon, yllätyslahja sekä Ville Viking -mukin (mukin saa pitää), johon saa rajattomasti limua tai mehua. Rannekkeen voi varata 0–17-vuotiaille lapsille matkavarauksen yhteydessä tai ostaa laivalta. Se on voimassa koko risteilyn ajan.

Hinta 8,50 € / 0–11-vuotiaat, 10,50 €/12–17-vuotiaat.VARAA VIKING XPRS -RISTEILY >>KATSO KAIKKIEN LAIVOJEN VIIHDE >>Esiintyjät sitoumuksetta.