Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Suositut bilelähdöt

Hyvän viihteen ja bilettämisen parhaat tapahtumat

Suositut bilelähdöt jysähti kerralla myyntiin! ANKKURIT IRTI tuo Baltic Princessille kaikkien aikojen bileristeilyn syyskuussa, syksyn menevimmällä IskelmäMeri -risteilyllä tanssitaan ja bailataan lähes taukoamatta kotimaisten iskelmätähtien tahdissa syyskuussa, suositut JouluJolla -risteilyt saavat jatkoa marraskuussa jopa kahden risteilyn voimin ja YSÄRI RISTEILY VOL.10 jatkaa Itämeren suurimpien ysäribileiden perinnettä Silja Europalla lokakuussa ja railakkaasta bilemeinigistä tuttu Bailupaatti tekee kaksi risteilyä peräkkäin lokakuun lopulla. Hyvän viihteen ja bilettämisen parhaat tapahtumat. Varaa paikkasi ja lähde mukaan!

Bileristeilyt


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

PALAA KAIKKI RISTEILYT SIVULLE >

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset!

TILAA