Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Itämeren parhaat bileristeilyt!

Hyvän viihteen ja bilettämisen parhaat tapahtumat

Suositut bilelähdöt jysähtivät taas kerralla myyntiin! ANKKURIT IRTI!2 tuo Baltic Princessille kaikkien aikojen bileristeilyn syyskuussa, syksyn raskainta risteilyä seilataan Merihelvetti -risteilyllä huhtikuussa, Spring Break risteily valloittaa kaikki kevään bailaajat ja KASARI risteily jatkaa Itämeren suurimpien bileiden perinnettä  syyskuun lopulla. Railakkaasta bilemeinigistä tuttu Bailupaatti tekee kaksi risteilyä peräkkäin lokakuun lopulla, toinen niistä Psykopaattina tunnettuna tuplaristeilynä! Hyvän viihteen ja bilettämisen parhaat tapahtumat. Varaa paikkasi ja lähde mukaan!

Bileristeilyt


Laivojen viihdekalenterit

Laivoilla voit nauttia mukaansatempaavasta viihteestä – livenä tottakai! Halusit sitten tahdikasta tanssimusiikkia, tiukkaa tukkaheviä tai rätväkkää räppiä, laivojen musiikkikattauksesta löydät makuusi sopivat vaihtoehdot. Ja toisaalta, mikset poistuisi mukavuusalueeltasi ja lähtisi katsomaan ja kuuntelemaan jotain itsellesi uutta ja yllättävää… Anna viihteen vietellä!

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

PALAA KAIKKI RISTEILYT SIVULLE >

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset!

TILAA