Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Tunnelmalliset joulutorit ja joulumatkat

Fiilistellään kohti joulun tunnelmaa!

Joulutunnelmaan pääset parhaiten upeilla joulutoreilla. Torit ovat parhaimmillaan illan hämärässä, kun upeat valot kutsuvat tekemään löytöjä. Ostitpa joululahjoja sitten itselle tai pukinkonttiin niin joulutoreilta löydät vaivatta persoonallisia lahjoja. Nappaa mukillinen glögiä, glühweinia tai appelsiinipunssia, nauti valoista, kojuista, tuoksuista ja erilaisista paikallisista jouluherkuista.

Tai haluaisitko viettää joulun, joka ei vaadi hillitöntä hössötystä? Mikäpä sen helpompi tapa saavuttaa seesteinen joulurauha kuin lähteä joulumatkallemme valmiiden pöytien ääreen. Jouluvalot ja -kuuset paikallisine koristelutyyleineen luovat mukavaa vaihtelua kotijoululle. Osa joulutoreista on avoinna vielä joulun yli, jolloin voit nauttia samalla matkalla myös niiden tunnelmasta.

Vuoden 2020 joulumatkatarjontamme täydentyy jatkuvasti uusilla myyntiin tulevilla joulumatkoilla. Seuraa tarjontaa!

Hurmaavat joulutorit

Lähde hakemaan joulun tunnelmaa upeilta Euroopan joulutoreilta! Paahdettujen manteleiden ja kastanjoiden tuoksu, jouluinen punaviini ja herkulliset leivokset kuuluvat joulutorin tarjontaan. Tee hyviä löytöjä pukinkonttiin ja vie tuliaisiksi myös joulupöydän antimia.

Joulun matkat Keski-Eurooppaan

Unohda kiire ja nauti joulun rauhasta Keski-Euroopan upeissa kaupunkikohteissa. Värikkäitä koristeita, kauniita asetelmia seimineen ja mahtavia paikallisia herkkuja – kaikki on valmista, tervetuloa jouluun!
 

Pikkujoulut

Mennään fiilistellen kohti joulua ja suunnitellaan hyvissä ajoin iloinen pikkujoulumatka! Viihderisteilyt, päiväristeilyt ja hotellimatkat ovat mitä parhaimpia tapoja viettää pikkujoulua - mukavan pieni irtiotto lähelle mutta riittävän kauas! Mitä aikaisemmin varaat pikkujoulumatkasi, sen hauskempaa on myös joulun odotus. Lähde siis perheen kesken, omalla porukalla, kaksin tai yksin... ja avaa joulun juhlakausi!

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.
Jätä soittopyyntö > >

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat lomatarjoukset!

TILAA