Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Herkuttelua ja jouluostoksia!

Tunnelmalliset joulumatkat

Kohti joulun tunnelmaa!

Joulunodotuksen odotettuja kohokohtia ovat tunnelmalliset joulutorit. Torit ovat parhaimmillaan illan hämärässä, kun upeat valot tuikkivat ja kutsuvat tekemään löytöjä. Nauti lämpimästä glögistä, valoista, tuoksuista ja erilaisista paikallisista jouluherkuista. Tai ehkä haluaisit viettää joulun, joka ei vaadi hössötystä? Mikäpä sen helpompi tie rauhaisaan joulunviettoon kuin perinteinen jouluristeily valmiiden herkkupöytien äärelle tai joulumatka Keski-Euroopan kauneimpiin joulukaupunkeihin.
Tutustu ja varaa!

Suosittelemme

Hurmaavat joulutorit

Lähde hakemaan joulun tunnelmaa upeilta Euroopan joulutoreilta! Paahdettujen manteleiden ja kastanjoiden tuoksu, jouluinen punaviini ja herkulliset leivokset kuuluvat joulutorin tarjontaan. Tee hyviä löytöjä pukinkonttiin ja vie tuliaisiksi myös joulupöydän antimia.

Joulun matkat Keski-Eurooppaan

Unohda kiire ja nauti joulun rauhasta Keski-Euroopan upeissa kaupunkikohteissa. Värikkäitä koristeita, kauniita asetelmia seimineen ja mahtavia paikallisia herkkuja – kaikki on valmista, tervetuloa jouluun!

Pikkujoulut

Tunnelmoidaan kohti joulua ja iloitaan lähestyvästä pikkujouluajasta! Itämeren viihderisteilyt tuovat sopivaa piristystä arkeen ja samalla teet edullisia jouluostoksia merimyymälöissä. Hanki samalla myös kauden juhlajuomat!
KATSO KAIKKI PIKKUJOULUT >

Jouluristeilyt

Perinteikkäät jouluristeilyt kutsuvat joulun tunnelmaan! Laivojen valmiissa joulupöydissä nautit joulun herkuista ilman kiireettä ja stressiä! Baltic Princessin ja Viking Gracen jouluristeilyt risteillään perinteisesti Turusta Tukolmaan. Jouluristeilyt Helsingistä Tukholmaan risteillään Viking Gabriellalla sekä Silja Serenadella ja Silja Symphonylla. Silja Europan jouluristeilyllä tunnelmoidaan Helsingistä Tallinnaan. Lähde nauttimaan joulusta Itämeren merimaisemiin ja varaa jouluristeilysi nyt!

Joulumatkat Tallinnaan


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.
Jätä soittopyyntö > >

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat lomatarjoukset!

TILAA