Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Herkuttelua ja jouluostoksia!

Tunnelmalliset joulumatkat

Kohti joulun tunnelmaa!

Joulunodotuksen odotettuja kohokohtia ovat tunnelmalliset joulutorit. Torit ovat parhaimmillaan illan hämärässä, kun upeat valot tuikkivat ja kutsuvat tekemään löytöjä. Nauti lämpimästä glögistä, valoista, tuoksuista ja erilaisista paikallisista jouluherkuista. Tai ehkä haluaisit viettää joulun, joka ei vaadi hössötystä? Mikäpä sen helpompi tie rauhaisaan joulunviettoon kuin perinteinen jouluristeily valmiiden herkkupöytien äärelle tai joulumatka Keski-Euroopan kauneimpiin joulukaupunkeihin.
Tutustu ja varaa!

Joulumatkat Tallinnaan ja Baltiaan


Jouluristeilyt

Perinteikkäät jouluristeilyt kutsuvat joulun tunnelmaan! Laivojen valmiissa joulupöydissä nautit joulun herkuista ilman kiireettä ja stressiä! Lähde nauttimaan joulusta Itämeren merimaisemiin ja varaa jouluristeilysi nyt!

Hurmaavat joulutorit

Lähde hakemaan joulun tunnelmaa upeilta Euroopan joulutoreilta! Paahdettujen manteleiden ja kastanjoiden tuoksu, jouluinen punaviini ja herkulliset leivokset kuuluvat joulutorin tarjontaan. Tee hyviä löytöjä pukinkonttiin ja vie tuliaisiksi myös joulupöydän antimia.

Joulun matkat Keski-Eurooppaan

Unohda kiire ja nauti joulun rauhasta Keski-Euroopan upeissa kaupunkikohteissa. Värikkäitä koristeita, kauniita asetelmia seimineen ja mahtavia paikallisia herkkuja – kaikki on valmista, tervetuloa jouluun!

Pikkujoulut

Tunnelmoidaan kohti joulua ja iloitaan pikkujouluajasta! Itämeren viihderisteilyt tuovat piristystä arkeen ja samalla teet jouluostoksia merimyymälöissä. Hanki  myös kauden juhlajuomat!
KATSO KAIKKI PIKKUJOULUT >

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Pyydä tarjous ryhmällesi!

🙋‍♀️  Ryhmäasiat yhdellä soitolla ryhmien omasta palvelulinjasta 010 2323 440 (ma-pe 10-16). 
Jätä soittopyyntö > >

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat lomatarjoukset!

TILAA