Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Herkuttelua ja jouluostoksia!

Tunnelmalliset joulumatkat

Kohti joulun tunnelmaa!

Joulunodotuksen odotettuja kohokohtia ovat tunnelmalliset joulutorit. Torit ovat parhaimmillaan illan hämärässä, kun upeat valot tuikkivat ja kutsuvat tekemään löytöjä. Nauti lämpimästä glögistä, valoista, tuoksuista ja erilaisista paikallisista jouluherkuista. Tallink Victorian jouluinen risteily 4.12. vie sinut kotimaan saaristoon ja tunnelmalliselle joulutorille Maarianhaminaan!

Tai haluaisitko viettää joulun, joka ei vaadi hössötystä? Mikäpä sen helpompi tie rauhaisaan joulunviettoon kuin perinteinen jouluristeily valmiiden herkkupöytien äärellä. Viking Gracen jouluristeily 24.12. ja Tallink Victorian jouluristeily 24.12. vievät nauttimaan aidon perinteisen jouluristeilyn tunnelmasta. Ja aaton kruunaa tietenkin Joulupukki!

Suosittelemme

Joulupöydät on katettuna!

Lähde nauttimaan jouluherkuista Itämeren kauniissa saaristo- ja merimaisemissa. Marras-joulukuun karanteenivapailla risteilyillä on joulupöydät katettuna aina jouluun asti. Shoppaile samalla juhlajuomat ja joululahjat huippuedullisesti laivojen merimyymälöistä!

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.
Jätä soittopyyntö > >

Turvallisuus on ykkösasia!

Laivoilla on tehty paljon toimenpiteitä ja uudistuksia entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi. Laivalla toimitaan supistetuilla palveluilla ja rajatuilla asiakasmäärillä.

• Kaikkia kosketuspintoja puhdistetaan perusteellisesti ja säännöllisesti.

• Desinfiointiainetta on saatavilla useissa pisteissä.

• Automaattiset käsien kuivaimet on poistettu käytöstä ja käytössä on paperipyyhkeitä.

• Laivojen asiakaspalvelupisteet on varustettu suojaplekseillä lähikontaktin välttämiseksi.

• Asiakkaita opastetaan ympäri laivaa infonäytöillä, kuulutuksilla ja julisteilla oikeaoppisesta käsienpesusta ja yhteisen hyvinvointimme varmistamisesta.

• Lääkintähenkilökuntaa on kaikilla laivoilla.KATSO LISÄTIETOA TALLINK SILJAN TOIMENPITEISTÄ >


KATSO LISÄTIETOA VIKING LINEN TOIMENPITEISTÄ >


Tilaa uutiskirje ja saat parhaat lomatarjoukset!

TILAA