Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Tilausajokuljetus Turun risteilyt

Tilausajokuljetus Turun satamaan

Tilausajokuljetukset Viking Grace tai Baltic Princess -risteilyille

Lähde matkalle omalta pysäkiltä. Matkapoikien tilausajobussi vie sinut suoraan satamaan sekä Viking Gracelle että Silja Baltic Princessille.

Alla reitit ja lähtöpäivät.Kuljetukset seuraavilla reiteillä:


1.7.-15.8.2020

Tampere - Nokia - Sastamala - Huittinen - Turku

Lähdöt: päivittäin (Paunun pikavuorolla)


Pori - Eurajoki - Rauma - Laitila - Turku

Lähdöt: maanantaisin ja keskiviikkoisin


16.8-20.12.2020


Tampere  - Turku

Lähdöt: päivittäin


Pori - Eurajoki - Rauma - Laitila - Turku

Lähdöt: päivittäinPidätämme oikeuden muutoksiin.Varaa risteilymatka Turusta

Viking Grace 
Silja Baltic princess


Turvallisuus liityntäkuljetuksissa

Asiakkaidemme terveys ja turvallisuus on Matkapojat Oy:lle ensiarvoisen tärkeää. Jotta liityntäkuljetusten käyttö laivasatamiin olisi mahdollisimman turvallista, olemme sopineet yhteistyökumppaneidemme kanssa seuraavat toimenpiteet käyttämissämme tilausajokuljetuksissa:


* Matkapoikien tilausajoja ajavat liikennöitsijät huolehtivat lähtökohtaisesti linja-autojen hyvästä siivouksesta, puhdistuksesta ja hygieniatasosta.

* Liikennöitsijä huolehtii, että linja-autoissa on saatavilla heti bussiin noustessa ja tarvittaessa matkan aikana käsien desinfiointiainetta. Käsien desinfiointi on ehdottoman suositeltavaa ennen bussiin nousua ja bussista lähdettäessä.

* Linja-auton kuljettaja muistuttaa turvallisuuskäytänteistä myös matkan aikana kuuluttamalla.

* Matkapojat tarjoaa jokaiselle tilausajokuljetuksen ostaneelle asiakkaalle kasvomaskin, 1 kpl menomatkalle ja 1 kpl paluumatkalle. Kasvomaskin käyttöä suosittelemme mutta emme pakota asiakkaitamme siihen. Kasvomaskit ovat tarjolla toistaiseksi. Huom! liityntäkuljetuksissa, joissa asiakas matkustaa pikavuorolla, ei ole kasvomaskeja tarjolla. 

* Suosittelemme turvavälien käyttöä aina kun bussissa on tilaa. Saman seurueen matkustajat voivat asettua vierekkäin istumaan.

* Pyydämme ystävällisesti jokaista matkustajaa muistamaan myös oman vastuun arjen tärkeiden turvaohjeden noudattamisessa. Näitä ovat mm. jatkuva hyvä käsihygienia, turvavälit muihin ihmisiin ja vain terveenä kotoa poistuminen. Jokaisen toimiessa vastuullisesti, luomme turvallisuutta matkustamiseen, olipa määränpää sitten lähellä tai kaukana.