Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Aktiivista lomaa

Patikkamatka Itävaltaan

Patikkamatka Kitzbühel, Itävalta

Lähtöpäivät:

23.5.2022 Loppuun myyty

Matkan kesto:

7 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Patikkamatka Itävaltaan Kitzbüheliin - upeita maisemia patikoiden

On juuri oikea aika päästä kokemaan Tirolin vuoret kaikilla aisteilla ja rentoutumaan raikkaassa alppi-ilmassa. Kun lehmänkellot soivat hiljaa kaukana, aurinko saa vuoristojärvet kimaltamaan ja vasta avautuneet kukkaset tuoksuvat - silloin on kesä saapunut St. Johann in Tirol -seudulle.

St. Johann in Tirol -alueen patikointialueella odottavat henkeäsalpaavat maisemat Kitzbühelin Alppien keskellä, Kitzbüheler Hornin ja Wilder Kaiserin välissä. Yksi reittimme lähtee kuuluisan syöksylaskun Kitzbühelin ylärinteestä, josta Kalle Palander on tuonut Suomelle kaksi MM-mitalia.

 

Tervetuloa mukaan matkalle kaikki liikunnallisesta matkasta vuorien keskelle kiinnostuneet.  Nyt matkamme suuntautuu Itävaltaan, kuuluisan laskettelukeskuksen Kitzbühelin läheisyyteen. Kaikki neljä ohjattua patikointia ovat helpohkoja ja sopivat perusaktiivisille ihmisille. Käytössämme on joka ilta sauna ja uima-allas. Torstai 26.5. ohjelmassa on suunniteltu vapaapäivä vaelluksista, mutta ohjaajamme on luvannut viedä halukkaat jollekin hänelle tutulle reitille.


Matkan hintaan sisältyy puolihoito. Matka soveltuu kaikenikäisille hyvän peruskunnon omaaville. Ei sovellu liikuntarajoitteisille. Varmista paikkasi tälle upealle vaellusmatkalle ja ilmoittaudu pian mukaan!


Lisätietoja ohjelmasisällöstä ja vaelluksista

Jouni Parkkali, puh. 0400 409 837, jouni.parkkali@liikuntamatkat.fi


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.
KATSO KAIKKI PATIKKAMATKAT >>

-------Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


Hintaan sisältyy

  • Lentomatka Helsinki-München-Helsinki Lufthansan reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa
  • Suomeksi opastetut patikat matkaohjelman mukaan (4 kpl)
  • Ateriat: puolihoito (6 aamiaista ja 6 illallista)
  • Iltasauna hotellissa
  • Matkaohjelman mukaiset retket ja kuljetukset
  • Kokeneiden suomenkielisten vaellusoppaiden palvelut kohteessa (2 opasta)

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa. Itävallassa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Lufthansalla.
Helsinki - München 06:15 - 07:45

München - Helsinki 20:10 - 23:40

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huoneen lisä 170€

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - München - St Johan

Aamulento Helsingistä Müncheniin. Lentokentältä jatkamme yhdellä pysähdyksellä hotellille (ajoaika n. 2.5 h) Majoittuminen ja ympäristöön tutustumista. Illallinen ja tutustuminen seuraavan päivän ohjelmaan

2. matkapäivä, Schwartsee vaellus

Aamiainen hotellilla.

Lähdemme vaellukselle hotellilta kävellen ”Bichlach” -suojelualueen kautta Kitzbühelin suuntaan. Junalla St. Johannista Oberdorfiin tai patikoimme ’’Kleine Rettenberg’’ kylän sivuitse Schwarzsee-järvelle. Seuraamme polkua Steuerbergiin ja sieltä Gieringer Weiherin kautta ja takaisin hotellille. Matkalla pysähdymme ravintolassa pienelle tauolle. Reitillä näemme vaihtelevia vuoristomaisemia. Kokonaisaika n. 4,5 tuntia, nousukorkeutta 300 m ja vaikeusaste helpohko. Matkan pituus on 14 km ja reittimme korkein kohta 835 m. Voimme myös lopettaa vaelluksen rautatieasemalle ja palata paikallisjunalla hotellille.

Illallinen hotellissa.

3. matkapäivä, Kitzbühelin sarvi

Aamiainen hotellilla.

Hotellilta vaellus Bergseen hissiasemalle kolmen Gasthausin (Hirschberg, Bassgeigeralm & Mülneralm) kautta. Ylhäältä hulppeat näkymät niin Kitzbühlehornille sekä St. Johanin laaksoon ja Wilder Kaiserin vuoristoon. Paluu joko Pointenhoffin Gastahausin kautta patikoiden tai Bergseeltä hissillä alas (lisämaksu). Reitin pituus joko 6 tai 11 km. Nousumetrejä n. 400 m.

Illallinen hotellissa.

4. matkapäivä, vaihtoehtoista ohjelmaa

Aamiainen hotellilla.

Tämän päivän omistamme vapaa-ajalle. Aamiaisen jälkeen on hyvää aikaa tehdä tuliaisostokset Kitztbühelin keskustassa.

Innokkaimmat voivat osallistua iltapäivällä Vimin suunnittelemalle vaellukselle hänen kanssaan.

Vaellus Kaiserbachtal-laaksossa Fischbachtalalmin Gasthausille. Lähtö paikallisbussilla St. Johanin rautatieasemalta Griesenauhun. Reitti seuraa jokea ja on helpohkoa, opastettua, luontopolkua, 7 km edestakaisin. Optiona jatkaa kuuden kilometrin tai lyhyempi lisälenkki Ellmauerin portille (Ellmauer Tor). Luvassa terävä nousu aivan Wilder Kaiserin korkeimpien vuorten juurelle, niitä halkaisevan kanjonin suulle.

Illallinen hotellissa. 

5. matkapäivä, Niederkaiser vuori

Aamiainen hotellissa.

Aloitamme patikoinnin Niederkaiser Ridge vuoren juurella olevien niittyjen ja metsän läpi Einsiedelei-kappeliin. Patikoimme koko ajan ylös päin Gmail-kappeliin ja sieltä jyrkästi Niederkaiseria. Kun olemme saavuttanut harjanteen, meillä on upeat näkymät Kitzbüheler Horn vuorelle ja St. Johan kylään.

Eväät nautittuamme jatkamme matkaa Niederkaiseriin. Laskeudumme alas Grander niitylle ja sieltä matka jatku helppoa reittiä pitkin takaisin St. Johanniin. HUOM! Muutamissa kohdissa polku on varusteltu vaijeriköysillä. Matkan kesto on 5 tuntia ja reitin pituus 11 km. Päivän korkein kohta on 1733 m, nousukorkeutta 620 m ja vaikeusaste keskivaikea.

Illallinen hotellissa.

 

6. matkapäivä, Kirchberg

Aamiainen hotellissa.

Lähdemme paikallisbussilla 10 min matka Kirchbergiin ja sieltä kylän läpi kävellen hissiasemalle.

Kelien salliessa, matkaamme kabiinihissillä Kitzbühelhornin pohjoisasemalle Harschbihlille (lisämaksu). Huipulla upea Gasthaus ja mahtavat näkymät joka suuntaan. Täältä on mahdollisuus keskivaikealle vaellukselle Kitzbühelhornin huipulle, matkaa 3,5 km suuntaansa, nousumetrejä n. 400 m. Vaihtoehtoisesti 3 km lenkki Stanglamin tuvalta takaisin Harsbihlille. Harschbihl itsessään on jo upea paikka vierailla, ja Kitzbühelhornin huipulta näkymät ovat henkeä salpaavat 360 asteen laajuudella.

Illallinen hotellissa. 

7. matkapäivä, München - Helsinki

Aamiainen hotellilla, aamupäivä vapaata aikaa vaikkapa tuliaisostoksille  

tai nousuun hotellin lähellä olevalla hissillä vuorille ihailemaan 

maisemia. Lähtö bussilla Münchenin lentokentälle. Iltalento takaisin Helsinkiin.

 

HUOM! Pidätämme oikeuden muuttaa reittejä esim. sääolosuhteiden takia. Alueella on kymmeniä upeita patikkareittejä. Ohessa valitut reitit, joita jokaisia voidaan pidentää tai lyhentää porukan kunnon tai sääolosuhteiden mukaan.

 

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.