Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Viking Gabriella viihde

Viking Gabriella – merimatka täynnä elämyksiä!

VIIHDE VIKING GABRIELLALLA

Keinuvat kotimaiset Punaisilla laivoilla

Tanssikansan toive on vihdoin toteutunut - tanssia saa taas! Punaisilla laivoilla tanssitaan monilla eri reiteillä Suomen kirkkaimpien iskelmätähtien ja orkestereiden johdolla. Kiillota siis tanssikenkäsi, kaiva leninkisi kaapista ja suuntaa tanssien saaristomaisemiin.


VIIHDETTÄ Viking Gabriellalla

Viking Linen Tukholman laivoilla risteily taittuu viihteellisissä merkeissä ja tuo toivotun tauon arkeen. Päivä Tukholmassa reitillä ehdit nauttimaan viihteestä kahtena iltana peräkkäin. Punaisilla laivoilla tanssitaan Suomen kirkkaimpien iskelmätähtien ja orkestereiden johdolla. Kiillota siis tanssikenkäsi, kaiva leninkisi kaapista ja suuntaa tanssien saaristomaisemiin. (Esiintyjät sitoumuksetta.)


Syysloman artistit

22.10. Starstruck-tähtivaikuttajashow
24.10. Vilma Alina
26.10. Starstruck-tähtivaikuttajashow

Starstruck-tähtivaikuttajashow

Syyslomilla tähtivaikuttajat valtaavat jälleen Punaiset laivat! TikTokista ja muilta somealustoilta tuttujen vaikuttajien tähdittämä Starstruck-tähtivaikuttajashow on syyslomien ykköskohde.

Lähde mukaan Suomen ykkösvaikuttajien omaan show’hun, joka on täynnä naurua ja siistejä haasteita. 2023 syyslomien aikaan Starstruck-tähtivaikuttajashow’ssa nähdään somesta tutut Nelli Orell, Veetu Vuori sekä Leevi Lehtonen. Luvassa on muun muassa hauskoja haasteita, joihin osaan saatat myös itse päästä osallistumaan. Lisäksi järjestetään upea Meet&Greet -tilaisuus, jossa pääset ottamaan yhteiskuvia ja vaihtamaan kuulumisia suosikkisi kanssa.  Lue lisää >>


VINKIT TANSSIN YSTÄVILLE!

13.11. Antti Ahopelto
21.11. Teemu Roivainen
27.11. Leif Lindeman
5.12. Charles Plogman
11.12. Taikakuu

SYKSYN TÄHTIESIINTYJIÄ GABRIELLALLA!

24.10. Vilma Alina
3.11. Retroristeily vol. 11
11.11. KUUMAA
25.11. STIG
9.12. Elastinen
15.12. Kasmir

v. 2024 TÄHTIARTISTIT GABRIELLALLA!

8.-9.1. Eija Kantola & Omega

16.-17.1. Marion Rung

22.-23.1. Heidi Pakarinen & HOT

24.-25.1. Heikki Koskelo & Helmi

30.-31.1. Hurma

5.-6.2. Teemu Roivainen & Energia

13.-14.2. Jyrki Nurminen & Sävel

12.-13.3. PNP solistinaan Henri Jokinen

18.-19.3. Saija Tuupanen & X-Miehet

26.-27.3. Mikko Mäkeläinen & Myrskylyhty

9.-10.4. Antti Ahopelto & Etiketti

15.-16.4. Lasse Hoikka & Souvarit

23.-24.4. Kati Narvanmaa & Kuiskaus

7.-8.5. Eino Grön

13.-14.5. TaikakuuKIVAA OHJELMAA LAPSILLE JA NUORILLE!

Game Room

Viking Linen Game Room -pelihuoneessa viihtyvät kaikenikäiset. Näitä pelejä et voi kokea kotona! Game Room -pelielämys eroaa puhelimella tai pelikonsolilla pelattavista peleistä. Haasta kaverisi vauhdikkaaseen ralliin tai ratamoottoripyöräkisaan! Tai testaa reaktionopeuttasi liitokiekossa! Eikö urheilu ole sinun juttusi? Kokeile taitojasi pehmolelujen tai karkkien pyydystämisessä liikuteltavien nostokurkikäsien avulla! Game Room -huoneissa ei ole ikärajaa.

GameBands – ennakkoon maksettava peliranneke

Viking Line on halunnut tehdä pelaamisen helpoksi lapsille (ja miksei aikuisillekin)! Laivalta voi ostaa
rannekkeen, jolle on ladattu 10 €, 20 € tai 30 € pelirahaa. Pelikone käynnistyy, kun sille vilauttaa ranneketta. Pelihuoneessa olevasta lukijasta on helppo tarkistaa, kuinka paljon pelirahaa rannekkeessa on jäljellä. Pelit voi maksaa myös kortilla. Käteismaksu ei ole mahdollinen.


Ville Viking -ranneke

Ville Vikingin nimikkorannekkeen haltijaa ei jano pääse yllättämään! Rannekkeella voi hakea juomaa niin paljon kuin maistuu ja sillä saa myös yllätyslahjan. Rannekkeen kantaja saa jäätelöpuikon, yllätyslahja sekä Ville Viking -mukin (mukin saa pitää), johon saa rajattomasti limua tai mehua. Rannekkeen voi varata 0–17-vuotiaille lapsille matkavarauksen yhteydessä tai ostaa laivalta. Se on voimassa koko risteilyn ajan.

Hinta 8,50 € / 0–11-vuotiaat, 10,50 €/12–17-vuotiaat.


Päivä Tukholmassa risteily

Risteilyllä Helsingistä Tukholmaan ehdit nauttia kauniista saaristomaisemista, laivan ravintolatarjonnasta ja edullisista ostoksista. Laiva saapuu Tukholmassa keskustan läheisyyteen ja terminaalista on lyhyt matka kaikkialle. Päivä Tukholmassa -risteilyt Helsingistä risteilevät joka toinen päivä Viking Gabriellalla ja tällä reitillä ehdit nauttimaan viihteestä kahtena iltana peräkkäin.


VARAA VIKING GABRIELLA PÄIVÄ TUKHOLMASSA -RISTEILY >>


KATSO KAIKKIEN LAIVOJEN VIIHDE >>Esiintyjät sitoumuksetta.