Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Aasia

Vietnam

Elämyksellinen Vietnam

Lähtöpäivät:

25.12.2020

Matkan kesto:

9 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 2299€

Elämyksellinen Vietnam

alk. 2299 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Tervetuloa Vietnamiin!

Koe valloittavan Vietnamin ykköskohteet Matkapoikien matkassa! Opastettu Vietnamin kiertomatka tarjoaa sinulle kulttuuria, makuelämyksiä, upeita maisemia ja unohtumattomia kokemuksia. Maa jakautuu maantieteellisesti kolmeen osaan; pohjoisosien jylhään vuoristoon, keskiosan hurmaaviin rantakaupunkeihin ja etelän trooppiseen viidakkoon. Yhdeksän päivän matkalla pääset kokemaan nämä kaikki!


Ho Chi Minh

Suurkaupunki Ho Chi Minh on Etelä-Vietnamin sykkivä keskus. Kaupunki on nimetty rakastetun kommunistijohtajan Ho Chi Minhin mukaan, mutta uudelleen nimetty kaupunki tunnetaan myös nimellä Saigon. Ho Chi Minh on kaupunki, jossa perinteinen vietnamilainen kulttuuri ja modernismi kohtaavat.  Kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat Notre Damen Katedraali, arkkitehtuuriltaan ranskalaistyylinen Postitalo ja paikallinen Binh Tayn kauppahalli. Nämä kaikki kohteet näemme suomenkielisen paikallisoppaan johtamalla kaupunkikierroksella.

Hoi An

Hoi An on Vietnamin kaunein kaupunki, jossa voit kokea entisajan Vietnamin. Unescon suojelemassa Vanhassakaupungissa on paljon paikallisia ravintoloita, upeita käsitöitä ja aito rauhallinen tunnelma. Iltaisin kaupunkia valaisee värikkäät lyhdyt, joiden valo tekee tunnelmasta entistä kiehtovamman. Hoi Anissa on aikaa ottaa rennosti kierrellen kaupungilla tai rentoutuen läheisellä valkohiekkaisella rannalla. Voit myös osallistua lisämaksulliselle retkelle My Sonin kuninkaallisen kaupungin raunioihin.

Hanoi

Vietnamin pääkaupunki Hanoi on täynnä kulttuuria ja mielenkiintoisia vanhoja kortteleita. Kaupungin sydän on Vanhakaupunki, jossa arkkitehtuuri on mielenkiintoinen sekoitus siirtomaa-ajan perintöä ja perinteistä aasialaisuutta. Hektisen kaupungin keskeltä löytyy ikoninen Hoan Kiem -järvi ja sen ylikulkeva punainen silta, Huc. Suomenkielisellä kaupunkikierroksella tutustumme Hanoin tärkeimpiin nähtävyyksiin, kuten Ba Dinh aukioon, Ho Chi Minh mausoleumiin, kirjallisuuden temppeliin ja Vanhaankaupunkiin.

Halong Bay

Halong Bay on upea luonnonihme ja Vietnamin suosituin nähtävyys. Unescon maailmanperintökohde Halong Bay on merenlahti Vietnamin pohjoisosassa. Yli tuhannen saaren karstimaasta syntynyt saaristo hurmaa mystisyydellään. Matkallamme pääset risteilemään yön yli mukavissa hyteissä perinteisessä džonkki-laivassa.

Vietnamilainen ruokakulttuuri

Vietnamilainen keittiö on yksi Aasian terveellisimmistä ja herkullisimmista keittiöistä. Vietnamilaista ruokaa kuvaillaan usein maukkaaksi, raikkaaksi ja tuoreeksi. Tunnetuimpia ruokia ovat esim. pho-nuudelikeitto kanalla tai lihalla sekä vietnamilaiset kevätkääryleet, jotka täytetään kasviksilla, lihalla, kalalla tai äyriäisillä ja tarjoillaan maapähkinäkastikkeen kera. Vietnamilainen katuruoka on edullista ja maistamisen arvoista.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki – Ho Chi Minh – Helsinki (Dohan kautta) Qatarin reittilennoilla
  • Matkaohjelman mukaiset Vietnamin sisäiset lennot (2 lentoa)
  • Matkatavarat lennoilla
  • Bussikuljetukset kohteessa matkaohjelman mukaan
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Ho Chi Minhin ja Hanoin kaupunkikierrokset
  • Retki Mekong joen suistoon ja Halong Bayn risteily
  • 5 lounasta ja 2 illalllista
  • Suomenkielisen paikallisoppaan palvelut koko matkan ajan Vietnamissa, mukana myös englanninkielinen opas
  • Juomarahat paikallisoppaille ja kuljettajille

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu 4.3.2020 lähdöllä

Ajat ovat paikallista aikaa.Vietnamissa kello on 5 h enemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Ho Chi Minh 16:15 - 07:55

Ho Chi Minh - Helsinki 09:40 - 16:35

Lentoaikataulu 25.12.2020 lähdöllä

Ajat ovat paikallista aikaa.Vietnamissa kello on 5 h enemmän kuin Suomessa. Lennot Qatar Airwaysilla. Koneenvaihto Dohassa.
Helsinki - Doha 16:25 - 23:20
Doha - Ho Chi Minh 02:15 - 13:30

Hanoi - Doha 08:55 - 13:25
Doha - Helsinki 16:10 - 21:20

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 380€

My Sonin rauniot

Vietnamilainen ruoanlaittokurssi

Lisämaksulliset retket

Hinta 35 € /hlö

Kuva retkestä

My Sonin kuninkaallisen kaupungin rauniot

My Sonin kuninkaallisen kaupungin rauniot

My Sonin rauniot ovat isoimmat jäännökset Champin valtakunnasta, joka oli huipullaan 500- ja 700-lukujen välissä. My Son sijaitsee 69km lounaaseen Danagin satamakaupungista ja oli kuninkaallinen kaupunki Cham-dynastian aikana. Nämä hinduvaikutteiset temppelit ovat arkkitehtuuriltaan erilaiset kuin muut vietnamilaiset temppelit ja ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia. Lähdemme retkelle aamulla hotellilta, englanninkielisen oppaan ja suomenkielisen matkanjohtajamme johdolla ja takaisin Hoi Anissa olemme noin lounasaikaan. Huom! Retken toteutumiseen tarvitaan vähintään 10 osallistujaa.

Hinta 40 €/hlö

Kuva retkestä

Vietnamilainen ruoanlaittokurssi

Tutustu vietnamilaisen keittiön saloihin paikallisella ruoanlaittokurssilla! Tällä kurssilla pääset valmistamaan tyypillisen vietnamilaisen 4-ruokalajin lounaan, jonka jälkeen se nautitaan hyvässä seurassa. Hintaan sisältyy myös rentouttava jalkahieronta ja kaikki osallistujat saavat reseptit mukaansa.

Asiakkaat suosittelevat

"Timo oli erittäin hyvä ja miellyttävä opas. Timo rohkaisi ja neuvoi meitä kulkemaan miljoonakaupunkien liikenteessä. Osasi luoda hyvän hengen ryhmään. Suuri kiitos hänelle 😊 . KIITOS!"

"Kuljetukset olivat valittu huolella ja toimivat täsmällisesti. Mielenkiintoinen ja monipuolinen matkaohjelma. Halong Bayn risteily oli huippu. Kiertomatka saa minulta arvosanan kiitettävä."

"Matkan hinta laatusuhde kohdillaan. Opas huippu!"

”Paikallisopas Timolle erityiskiitos, asiantunteva, paikallistuntemus yms erinomainen.”

Matkaohjelma

Lähtöpäivät:

Matkaohjelma 4.3.20 lähdöllä

Matkaohjelma 25.12.20 lähdöllä

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.