Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Aasia

Vietnam

Elämyksellinen Vietnam

Lähtöpäivät:

4.3.2020

Matkan kesto:

9 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 2099€

Messu- tarjous!

Elämyksellinen Vietnam

alk. 2099 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Matkamessutarjous -150€/varaus

Alennus koodilla: MESSUT
Voimassa: 26.1.2020 asti


Tervetuloa Vietnamiin!

Koe valloittavan Vietnamin ykköskohteet Matkapoikien matkassa! Opastettu Vietnamin kiertomatka tarjoaa sinulle kulttuuria, makuelämyksiä, upeita maisemia ja unohtumattomia kokemuksia. Maa jakautuu maantieteellisesti kolmeen osaan; pohjoisosien jylhään vuoristoon, keskiosan hurmaaviin rantakaupunkeihin ja etelän trooppiseen viidakkoon. Yhdeksän päivän matkalla pääset kokemaan nämä kaikki!


Ho Chi Minh

Suurkaupunki Ho Chi Minh on Etelä-Vietnamin sykkivä keskus. Kaupunki on nimetty rakastetun kommunistijohtajan Ho Chi Minhin mukaan, mutta uudelleen nimetty kaupunki tunnetaan myös nimellä Saigon. Ho Chi Minh on kaupunki, jossa perinteinen vietnamilainen kulttuuri ja modernismi kohtaavat.  Kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat Notre Damen Katedraali, arkkitehtuuriltaan ranskalaistyylinen Postitalo ja paikallinen Binh Tayn kauppahalli. Nämä kaikki kohteet näemme suomenkielisen paikallisoppaan johtamalla kaupunkikierroksella.

Hoi An

Hoi An on Vietnamin kaunein kaupunki, jossa voit kokea entisajan Vietnamin. Unescon suojelemassa Vanhassakaupungissa on paljon paikallisia ravintoloita, upeita käsitöitä ja aito rauhallinen tunnelma. Iltaisin kaupunkia valaisee värikkäät lyhdyt, joiden valo tekee tunnelmasta entistä kiehtovamman. Hoi Anissa on aikaa ottaa rennosti kierrellen kaupungilla tai rentoutuen läheisellä valkohiekkaisella rannalla. Voit myös osallistua lisämaksulliselle retkelle My Sonin kuninkaallisen kaupungin raunioihin.

Hanoi

Vietnamin pääkaupunki Hanoi on täynnä kulttuuria ja mielenkiintoisia vanhoja kortteleita. Kaupungin sydän on Vanhakaupunki, jossa arkkitehtuuri on mielenkiintoinen sekoitus siirtomaa-ajan perintöä ja perinteistä aasialaisuutta. Hektisen kaupungin keskeltä löytyy ikoninen Hoan Kiem -järvi ja sen ylikulkeva punainen silta, Huc. Suomenkielisellä kaupunkikierroksella tutustumme Hanoin tärkeimpiin nähtävyyksiin, kuten Ba Dinh aukioon, Ho Chi Minh mausoleumiin, kirjallisuuden temppeliin ja Vanhaankaupunkiin.

Halong Bay

Halong Bay on upea luonnonihme ja Vietnamin suosituin nähtävyys. Unescon maailmanperintökohde Halong Bay on merenlahti Vietnamin pohjoisosassa. Yli tuhannen saaren karstimaasta syntynyt saaristo hurmaa mystisyydellään. Matkallamme pääset risteilemään yön yli mukavissa hyteissä perinteisessä džonkki-laivassa.

Vietnamilainen ruokakulttuuri

Vietnamilainen keittiö on yksi Aasian terveellisimmistä ja herkullisimmista keittiöistä. Vietnamilaista ruokaa kuvaillaan usein maukkaaksi, raikkaaksi ja tuoreeksi. Tunnetuimpia ruokia ovat esim. pho-nuudelikeitto kanalla tai lihalla sekä vietnamilaiset kevätkääryleet, jotka täytetään kasviksilla, lihalla, kalalla tai äyriäisillä ja tarjoillaan maapähkinäkastikkeen kera. Vietnamilainen katuruoka on edullista ja maistamisen arvoista.

Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki – Ho Chi Minh – Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkaohjelman mukaiset Vietnamin sisäiset lennot (3 lentoa)
  • Matkatavarat lennoilla
  • Bussikuljetukset kohteessa matkaohjelman mukaan
  • Hotelliyöpymiset neljän tähden hotelleissa 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Ho Chi Minhin ja Hanoin kaupunkikierrokset
  • Retki Mekong joen suistoon ja Halong Bayn risteily
  • 5 lounasta ja 2 illalllista
  • Suomenkielisen paikallisoppaan palvelut koko matkan ajan Vietnamissa, mukana myös englanninkielinen opas
  • Juomarahat paikallisoppaille ja kuljettajille

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa.Vietnamissa kello on 5 h enemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Ho Chi Minh 16:15 - 07:55

Ho Chi Minh - Helsinki 09:40 - 16:35

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 380€

My Sonin rauniot

Vietnamilainen ruoanlaittokurssi

Lisämaksulliset retket

Hinta 35 € /hlö

Kuva retkestä

My Sonin kuninkaallisen kaupungin rauniot

My Sonin kuninkaallisen kaupungin rauniot

My Sonin rauniot ovat isoimmat jäännökset Champin valtakunnasta, joka oli huipullaan 500- ja 700-lukujen välissä. My Son sijaitsee 69km lounaaseen Danagin satamakaupungista ja oli kuninkaallinen kaupunki Cham-dynastian aikana. Nämä hinduvaikutteiset temppelit ovat arkkitehtuuriltaan erilaiset kuin muut vietnamilaiset temppelit ja ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia. Lähdemme retkelle aamulla hotellilta, englanninkielisen oppaan ja suomenkielisen matkanjohtajamme johdolla ja takaisin Hoi Anissa olemme noin lounasaikaan. Huom! Retken toteutumiseen tarvitaan vähintään 10 osallistujaa.

Hinta 40 €/hlö

Kuva retkestä

Vietnamilainen ruoanlaittokurssi

Tutustu vietnamilaisen keittiön saloihin paikallisella ruoanlaittokurssilla! Tällä kurssilla pääset valmistamaan tyypillisen vietnamilaisen 4-ruokalajin lounaan, jonka jälkeen se nautitaan hyvässä seurassa. Hintaan sisältyy myös rentouttava jalkahieronta ja kaikki osallistujat saavat reseptit mukaansa.

Asiakkaat suosittelevat

"Timo oli erittäin hyvä ja miellyttävä opas. Timo rohkaisi ja neuvoi meitä kulkemaan miljoonakaupunkien liikenteessä. Osasi luoda hyvän hengen ryhmään. Suuri kiitos hänelle 😊 . KIITOS!"

"Kuljetukset olivat valittu huolella ja toimivat täsmällisesti. Mielenkiintoinen ja monipuolinen matkaohjelma. Halong Bayn risteily oli huippu. Kiertomatka saa minulta arvosanan kiitettävä."

"Matkan hinta laatusuhde kohdillaan. Opas huippu!"

”Paikallisopas Timolle erityiskiitos, asiantunteva, paikallistuntemus yms erinomainen.”

Matkaohjelma

1.matkapäivä, Helsinki - Ho Chi Minh

Finnairin lento lähtee Helsingistä klo 16:15 kohti Ho Chi Minhia. Illallinen ja yöpyminen koneessa.

2. matkapäivä, Ho Chi Minh

Finnairin lento saapuu Ho Chi Minhiin klo 07:55 paikallista aikaa. Suomenkielinen paikallisopas on vastassa lentokentällä. Siirrymme hotellille, jossa pieni lepohetki. Yhteisen lounaan jälkeen lähdemme tutustumaan nähtävyyksiin Ho Chi Minhin vanhaan kortteliin. Näemme mm. arkkitehtuuriltaan ranskalaistyylisen Postitalon, sekä kaupungin symbolin Notre Damen Katedraalin, joka on punatiilinen rakennus, jonka ranskalaiset rakensivat vuosien 1877 ja 1880 välissä. Vierailemme paikallisten suosimassa Binh Tay -kauppahallissa, josta voit löytää kaikkea ruokatarvikkeista vaatteisiin. Ihailemme myös upeaa buddhalaistyylisen temppelin tornimaista rakennusta, Thien Hau pagodia. Loppupäivä vapaa. Yöpyminen: Bay Hotel Ho Ch Minh.

3. matkapäivä, Ho Chi Minh - Mekong joen suisto - Hoi An

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Matkaamme kohti Mekong-joen suistoa. Matkan varrella nautimme yhteisen lounaan. Mekong-joen suisto on 40 000 km² laaja vesiverkosto, joka on oma maailmansa veden päällä. Veneilemme suiston kanaaleilla nauttien tuoreista hedelmistä ja näemme ympäröivät upeat puutarhat. Tutustumme myös tukkukauppaan erikoistuneeseen kelluvaan toriin. Matkan varrella pysähdymme paikallisessa makeiskaupassa, jossa valmistetaan käsintehtyjä riisikakkuja, kookosmakeisia ja jopa riisiviinaa. Veneretken jälkeen matkaamme Ho Chi Minhin lentokentälle ja lennämme Danagiin, josta bussikuljetus Hoi Anin ihastuttavaan pikkukaupunkiin. Majoittuminen hotelliin. Yöpyminen: La Residencia Hotel.

4. matkapäivä, Hoi An

Aamiainen hotellilla. Omatoiminen päivä. Hoi An on kiehtova hyppäys ajassa taaksepäin tarjoten hyvää ruokaa, paikallista tunnelmaa ja upeita käsitöitä. Tutustu Unescon suojeleman kaupungin lukuisiin mielenkiintoisiin kohteisiin, kuten Vanhankaupungin upeisiin rakennuksiin, valkohiekkaisiin hiekkarantoihin ja perinteisiin markkinoihin joen varrella. Illalla kaupunkia valaisevat värikkäät lyhdyt, joiden valo tekee tunnelmasta erittäin kauniin. Voit myös osallistua lisämaksulliselle retkelle My Sonin kuninkaallisen kaupungin raunioille tai vietnamilaiselle ruoanlaittokurssille. Yöpyminen: La Residencia Hotel.

5. matkapäivä, Hoi An - Hanoi

Aikaisen aamiaisen ja huoneiden luovutuksen jälkeen lähdemme kohti lentokenttää, josta lennämme kohti Vietnamin pääkaupunkia Hanoita. Hanoihin saavuttuamme teemme kaupunkikierroksen, jonka aikana näemme mm. Ba Dinh aukion, Vietnamin suurjohtajan muistoksi rakennetun Ho Chi Minh -mausoleumin ja yhden pylvään pagodin. Nautimme yhteisen lounaan paikallisessa ravintolassa. Lounaan jälkeen lähdemme tutustumaan Kirjallisuuden temppeliin, joka on yksi Vietnamin suurimmista ylpeyksistä. Temppeli oli maan ensimmäinen yliopisto ja se edustaa Vietnamin alkuperäistä arkkitehtuuria. Temppelivierailun jälkeen saamme kokea vietnamilaisen vetokärrykierroksen Hanoin vilkkaassa vanhassa korttelissa. Lopuksi kuljetus hotellille ja loppupäivä vapaa. Yöpyminen: Hanoi Triant Hotel.

6. matkapäivä, Hanoi - Halong Bay

Aamiaisen jälkeen huoneiden luovutus ja lähdemme kohti Vietnamin tunnetuinta kohdetta, Halong Bayta, joka on myös Unescon maailmanperintökohde. Pakkaa mukaasi käsimatkatavarat yhdeksi yöksi, suurempi matkalaukku jätetään turvalliseen säilytykseen hotellille. Saavumme satamaan noin puolenpäivän aikaan ja aloitamme unohtumattoman risteilyn perinteisellä puu-džonkilla. Majoitumme hytteihin ja nautimme yön yli risteilystä Halong Bayn ja Bai Tu Long Bayn alueiden smaragdinvihreillä vesillä, mahtavien kalkkikivien ja lahden lukemattomien korkeiden saarien keskellä. Risteilyn aikana pysähdymme kelluvassa kylässä, johon

tutustumme pienellä veneellä. Risteily sisältää lounaan, päivällisen ja aamiaisen.

7. matkapäivä, Halong Bay - Hanoi

Aamiainen laivalla, jonka jälkeen tutustumme hämmästyttävään luonnon kaivamaan luolaan. Nautimme yhteisen lounaan laivalla ja saavumme satamaan, jonka jälkeen matkaamme takaisin Hanoihin. Matkalla käymme paikallisessa kylässä, joka on erikoistunut keramiikkaan. Iltapäivällä saavumme Hanoihin ja kirjaudumme sisään hotelliin, jossa matkatavarat odottavat. Loppupäivä vapaata aikaa tutustua Hanoihin omatoimisesti. Yöpyminen: Hanoi Triant Hotel.

8. matkapäivä, Hanoi - Ho Chi Minh

Aamiainen hotellissa. Omatoiminen päivä. Hanoin ikonisin näky on Hoan Kiem -järvi ja sen ylikulkeva punainen silta, Huc. Tutustu vanhoihin kulttuurillisiin kortteleihin ja maukkaaseen katuruokaan. Iltapäivällä lähdemme kohti Hanoin lentokenttää, josta lennämme Ho Chi Minhiin. Saavuttuamme Ho Chi Minhiin nautimme jäähyväisillallisen kauniissa puutarhassa keskellä suurkaupunkia. Yöpyminen: Hanoi Triant Hotel.

9. matkapäivä, Ho Chi Minh - Helsinki

Aikaisen hotelliaamiaisen ja huoneiden luovutuksen jälkeen bussikuljetus lentokentälle, josta Finnairin suora lento kohti Helsinkiä lähtee klo 09:40. Helsinkiin saavumme klo 16:35 paikallista aikaa.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.