Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Tilausajot

Kuljetus Helsingin satamaan

Kuljetukset Viking XPRS

Tilausajokuljetukset  Viking XPRS laivalle


Viking Line ja Matkapojat tarjoavat yhdessä laajennetun liityntäkuljetusverkoston Helsinki–Tallinna-reitillä liikennöivälle Viking XPRS:lle. Tilausajot kymmeniltä paikkakunnilta ympäri Suomen vaivattomasti ja kätevästi päiväristeilylle Tallinnaan, kylpylälomalle Viroon tai hotellilomalle Tallinnaan. Lähde matkalle omalta pysäkiltä. Tutustu alla reitteihin ja lähtöpäiviin.Tilausajot ajalla 12.8-16.12.

Imatra - Lappeenranta - Hamina - Kotka - Porvoo

keskiviikot 7.10. alkaen


Valkeala - Kouvola - Kuusankoski - Koria

ke 14.10, 28.10, 11.11, 25.11, 9.12.


Heinola - Lahti - Mäntsälä

ke 7.10, 21.10, 4.11, 18.11, 2.12,16.12.Kiikka - Sastamala - Tampere - Hämeenlinna - Helsinki

keskiviikot 7.10. alkaen


Pori - Harjavalta - Huittinen - Forssa
ke 21.10, 25.11, 16.12.

Rauma - Laitila - Turku - Salo - Lohja
ke 28.10, 18.11, 9.12.


Lisäksi pikavuorot:
Tampere - Hämeenlinna
Lähdöt: ma, ti, to, pe, la.

Turku
Lähdöt: päivittäin 18.10. asti


Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Matkatavarat ja Pre-order

Matkatavarat kätevästi bussin kyydissä – ei kantamista! Muista Pre-order ennakko-ostomahdollisuus Matkapoikien tilausajobusseissa!

Varaa Viking XPRS päiväristeily

Varaa päiväristeily


Turvallisuus liityntäkuljetuksissa

Asiakkaidemme terveys ja turvallisuus on Matkapojat Oy:lle ensiarvoisen tärkeää. Jotta liityntäkuljetusten käyttö laivasatamiin olisi mahdollisimman turvallista, olemme sopineet yhteistyökumppaneidemme kanssa seuraavat toimenpiteet käyttämissämme tilausajokuljetuksissa:


* Matkapoikien tilausajoja ajavat liikennöitsijät huolehtivat lähtökohtaisesti linja-autojen hyvästä siivouksesta, puhdistuksesta ja hygieniatasosta.

* Liikennöitsijä huolehtii, että linja-autoissa on saatavilla heti bussiin noustessa ja tarvittaessa matkan aikana käsien desinfiointiainetta. Käsien desinfiointi on ehdottoman suositeltavaa ennen bussiin nousua ja bussista lähdettäessä.

* Linja-auton kuljettaja muistuttaa turvallisuuskäytänteistä myös matkan aikana kuuluttamalla.

* Matkapojat tarjoaa jokaiselle tilausajokuljetuksen ostaneelle asiakkaalle kasvomaskin, 1 kpl menomatkalle ja 1 kpl paluumatkalle. Kasvomaskin käyttöä suosittelemme mutta päätös sen käyttämisestä on asiakkaan. Kasvomaskit ovat tarjolla toistaiseksi. Huom! liityntäkuljetuksissa, joissa asiakas matkustaa pikavuorolla, ei ole kasvomaskeja tarjolla. 

* Suosittelemme turvavälien käyttöä aina kun bussissa on tilaa. Saman seurueen matkustajat voivat asettua vierekkäin istumaan.

* Pyydämme ystävällisesti jokaista matkustajaa muistamaan myös oman vastuun arjen tärkeiden turvaohjeden noudattamisessa. Näitä ovat mm. jatkuva hyvä käsihygienia, turvavälit muihin ihmisiin ja vain terveenä kotoa poistuminen. Jokaisen toimiessa vastuullisesti, luomme turvallisuutta matkustamiseen, olipa määränpää sitten lähellä tai kaukana.