Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Tunnelmalliset joulutorit ja joulumatkat

Matkusta joulun tunnelmaan!

Joulutunnelmaan pääset parhaiten upeilla eurooppalaisilla joulutoreilla. Torit ovat parhaimmillaan illan hämärässä, kun upeat valot kutsuvat tekemään löytöjä. Ostitpa joululahjoja sitten itselle tai pukinkonttiin niin joulutoreilta löydät vaivatta persoonallisia lahjoja. Nappaa mukillinen glögiä, glühweinia tai appelsiinipunssia, nauti valoista, kojuista, tuoksuista ja erilaisista paikallisista jouluherkuista.

Tai haluaisitko viettää joulun, joka ei vaadi hillitöntä hössötystä? Mikäpä sen helpompi tapa saavuttaa seesteinen joulurauha kuin lähteä joulumatkallemme valmiiden pöytien ääreen. Jouluvalot ja -kuuset paikallisine koristelutyyleineen luovat mukavaa vaihtelua kotijoululle. Osa joulutoreista on avoinna vielä joulun yli, jolloin voit nauttia samalla matkalla myös niiden tunnelmasta.

Suosittelemme

Jouluristeilyt

Perinteikkäät jouluristeilyt kutsuvat joulun tunnelmaan! Laivojen valmiissa joulupöydissä nautit joulun herkuista ilman kiireettä ja stressiä! Baltic Princessin jouluristeily suuntaa tänä vuonna Turusta Tallinnaan. Viking Gracen jouluristeilyllä tunnelmoidaan Turun ja Tukholman saaristomaisemissa.  Jouluristeilylle voit lähteä myös Helsingistä Tukholmaan, josta lähtevät Viking Linen Jouluristeily Viking Mariellalla 23.12. ja Jouluristeily Viking Gabriellalla 24.12.2019 sekä Silja Linen Jouluristeily 23.12. Silja Symphonylla ja Jouluristeily 24.12. Silja Serenadella. Lähde nauttimaan joulusta Itämeren merimaisemiin ja varaa jouluristeilysi nyt!

Hurmaavat joulutorit

Lähde hakemaan joulun tunnelmaa upeilta eurooppalaisilta joulutoreilta! Paahdettujen manteleiden ja kastanjoiden tuoksu, jouluinen punaviini ja herkulliset leivokset kuuluvat joulutorien tarjontaan. Tee hyviä löytöjä pukinkonttiin ja vie tuliaisiksi myös joulupöydän antimia. Nämä suositut matkat myytiin viime vuonna nopeasti loppuun, toimi siis pian ja varmista paikkasi!

Joulun hotellimatkat Baltiaan

Baltian ihastuttavat joulumatkat vievät joulun viettoon mukavan lähelle. Joulumatkakohteemme ovat tänä vuonna Joulumatka Tallinnaan, Joulumatka Riikaan, Joulumatka Pärnuun, Joulumatka Tarttoon, Joulumatka Laulasmaalle, Joulumatka Haapsaluun sekä ihastuttava uutuus Joulumatka Jurmalaan. Hotellimatkalla nautit joulun herkuista ja tunnelmasta kiireettömästi. Tutsutu matkaohjelmiin ja varaa joulumatkasi jo tänään!

Joulun matkat Keski-Eurooppaan

Unohda kiire ja nauti joulun rauhasta Keski-Euroopan upeissa kaupunkikohteissa. Värikkäitä koristeita, kauniita asetelmia seimineen ja mahtavia paikallisia herkkuja – kaikki on valmista, tervetuloa jouluun!

Joulun kylpylälomat Baltiaan

Mitä jos tänä jouluna antaisit aikaa itsellesi? Hemmottelisit kehoa ja mieltä rentouttavilla hoidoilla ja antaisit stressin väistyä. Joulun kylpylälomat tarjoavat hyvän mahdollisuuden tähän. Voit valita joulun kylpylälomista joko lyhyemmän tai pidemmän version. Valikoimassa on tänä vuonna Kylpyläjoulu Tallinnaan 4 pv, Kylpyläjoulu Tallinnaan 5 pv sekä Kylpyläjoulu Tallinnaan 8 pv. Joa Tallinna on jo tuttu voit suunnata joulunviettoon Saarenmaalle. Valitse haluamasi paketti joko Kylpyläjoulu Saarenmaalla 5 pv tai Kylpyläjoulu Saarenmaalla 8 pv.
Katso kaikki joulun kylpylälomat >

Pikkujoulut

Nyt on aika fiilistellä joulua ja varata iloiset pikkujoulumatkat! Viihderisteilyt, päiväristeilyt ja hotellimatkat ovat mitä parhaimpia tapoja viettää pikkujoulua - mukavan pieni irtiotto lähelle mutta riittävän kauas. Mitä aikaisemmin varaat pikkujoulumatkasi, sen hauskempaa on myös joulun odotus. Lähde siis isolla tai pienellä porukalla, perheen kesken, kaksin tai yksin... ja avaa joulun juhlakausi!

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.
Jätä soittopyyntö > >

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat lomatarjoukset!

TILAA