Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Tunnelmalliset joulutorit ja joulumatkat

Matkusta joulun tunnelmaan!

Joulutunnelmaan pääset parhaiten upeilla eurooppalaisilla joulutoreilla. Torit ovat parhaimmillaan illan hämärässä, kun upeat valot kutsuvat tekemään löytöjä. Ostitpa joululahjoja sitten itselle tai pukinkonttiin niin joulutoreilta löydät vaivatta persoonallisia lahjoja. Nappaa mukillinen glögiä, glühweinia tai appelsiinipunssia, nauti valoista, kojuista, tuoksuista ja erilaisista paikallisista jouluherkuista.

Tai haluaisitko viettää joulun, joka ei vaadi hillitöntä hössötystä? Mikäpä sen helpompi tapa savuttaa seesteinen joulurauha kuin lähteä joulumatkallemme valmiiden pöytien ääreen. Jouluvalot ja -kuuset paikallisine koristelutyyleineen luovat mukavaa vaihtelua kotijoululle. Osa joulutoreista on avoinna vielä joulun yli, jolloin voit nauttia samalla matkalla myös niiden tunnelmasta.

Osallistu arvontaan ja voita 100€ matkalahjakortti!

Tarkistetaan arvonnan voimassaolo..

Suosittelemme

Hurmaavat joulutorit

Lähde hakemaan jouluntunnelmaa tunnelmallisista joulutoreista! Paahdettujen manteleiden ja kastanjoiden tuoksu, jouluinen punaviini ja herkulliset leivokset kuuluvat joulutorien tarjontaan. Tee hyviä löytöjä pukinkonttiin ja vie tuliaisiksi joulupöytään myös joulupöydän antimia.

Joulun matkat

Unohda kiire ja nauti joulun rauhasta Keski-Euroopan upeissa kaupunkikohteissa, idyllisessä Baltiassa tai perinteikkäillä jouluristeilyillä. Värikkäitä koristeita, kauniita asetelmia seimineen ja mahtavia paikallisia herkkuja – kaikki on valmista, tervetuloa jouluun!

Jouluristeilyt ja Baltian joulumatkat

Tulossa myyntiin lähiaikoina!

Joulun tunnelmaan pääset hyvin myös Baltian joulumatkoilla sekä perinteikkäillä Jouluristeilyillä. Kylpylähotellien ja laivojen herkkupöydät kutsuvat valmiisiin joulupöytiin - ilman stressaamista! Voit rauhoittua ja keskittyä nauttimaan joulun tunnelmasta.

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.
Jätä soittopyyntö > >

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat lomatarjoukset!

TILAA

Cxense Display