Matkapojat logo Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Ilon ja viihteen teemaristeily!

Elämäniloa Aalloilla Baltic Princessillä

Elämäniloa Aalloilla teemaristeily 2.-3.11.2022

Ryhmämatkaehdotelma Elämäniloa Alloilla -risteilylle Baltic Princesslle 2-3.11.2022

Tällä risteilyllä on perinteisesti ohjelmaa lähes koko risteilyn ajan. Voit valita mieleisesi ohjelman tai luennon ja nauttia näyttelykannella pikakauneushoidoista, käsihoidosta tai hieronnasta. Monipuolisesta viihteestä ja tansseista vastaavat tangokuninkaalliset Kyösti Mäkimattila ja Pirita Niemenmaa sekä heidän orkesterinsa. Perinteiset Suomi Retrotanssit tahdittaa tuttu hanuristi-humoristi Seppo Soittila. Paluumatkalla myös Kyösti Mäkimattilan konsertti ja tietysti Matkapoikien superbingo. Matkaohjelma on tarkoitettu Matkapoikien asiakkaille.


Elämäniloa Alloilla -risteily Baltic Princessillä 2.-3.11.2022 Turusta


Aikataulu muuttunut 22.8.2022

Aikataulu:

lähtö Turusta ke 2.11. klo 18:30 
paluu Turkuun to 3.11. klo 16:30


TEEMARISTEILYN OHJELMANA mm.


• Miten pysyt raikkaana meikin avulla, meikkitaiteilija Raili Hulkkosen luento. Lisäksi tuote-esittelyjä By Raili tuotesarjasta.
• Kerro mistä tulet onnelliseksi -onnesi ei ole kumppanin taskussa, parisuhdeterapeutti Anne Hievanen. Toinen ei voi tietää, mistä tulet onnelliseksi ellet kerro sitä ääneen. Mahdollisuus myös yksityiskonsultaatioon, kysy lisää p. 050 5484720/Anne.
• Kotikonstein kuntoon, liikunnanohjaaja Jouni Parkkali
• Terveydenhoidon luento
• Chakrat - kehon näkymättömät energiakeskukset, johdatus chakrojen toimintaan ja miten pidät chakrat toimivina ja tasapainossa, selvännäkijä-meedio Päivi Alasen luento. Lisäksi Päivi tekee ennustuksia Tarot-korteista 25€/15min laivan kokousosaastolla torstaina. Voit varata aikasi myös etukäteen p. 045 1296806. Lisätietoja www.paivialanen.fi
• Suomi retrotanssit, hanuristi ja humoristi Seppo Soittila viihdyttää ja tahdittaa tansseja.
• SUPERBINGO Matkapoikien asiakkaille maksuton Bingo, jossa täyden ruudun pelaaja voittaa itselleen
200€ matkalahjakortin.
• Näyttelykannella mm. erilaisia luentoja sekä pikakauneushoitoja ja tuote-esittelyjä.
• Arvontaa!
Ohjelma sitoumuksetta.


HINNAT/KOKO HYTTI SATAMASTA ILMAN KULJETUSTA

Hytti-lk  Hinta €

E-hytti  50 €
B-hytti  65 €
A-hytti  80 €
A-Premium-hytti  125 €
DeLuxe-hytti  265 €
Sviitti  450 €
Sviitti parvekkeella  510€

Kaikki hytit ovat autokannen yläpuolella. 
E-A hyteissä on 2-4 vuodetta. E-hytteihin saattaa kuulua melua tanssiravintolasta.
A-Premiun hytissä kiinteä 140 cm parivuode. 
Deluxe hyteissä ja Sviiteissä on parivuode, jonka saa erilleen. Näissä hyteissä hintaan sis erikoisaamiaiset ja kuohuviini hytin jääkaapissa.


Lisämaksusta:

Kuljetus satamaan ja ateriat laivalla.

RYHMÄETU:

Vähintään 20 hlöä: ryhmänkerääjälle ilmainen hytti kahdelle siinä luokassa, jossa enemmistö matkustaa sekä aamiainen, lounas ja päivällinen yhdelle.

Vähintään 40 hlöä: ryhmänkerääjälle ilmainen hytti kahdelle siinä luokassa, jossa enemmistö matkustaa sekä aamiaiset, lounas kahdelle ja päivälliskupongit kahdelle.

LISÄETU:

Mikäli ryhmässä on vähintään 50 hlöä, saa matkanjohtaja lisäksi 50€ ostossetelin Tallinnaan (voimassa vuoden).

Pidätämme oikeuden reitti/aikataulumuutoksiin varaustilanteesta riippuen. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan aina varaajaa suoraan. Tarkista lähtöaika  ja -paikka saamastasi tilausvahvistuksesta. Vastuullinen matkanjärjestäjä on Matkapojat Oy. Ohjelma sitoumuksetta.

Hinnat ovat voimassa uusille ryhmävarauksille. Ryhmähinta edellyttää laskutusta yhdellä laskulla. Matkapojat pidättää oikeuden liikennöitsijävalintaan ko. tarjoushinnoilla. Vastuullinen matkanjärjestäjä Matkapojat Oy. Paikkoja rajoitetusti.Lataa Elämäniloa Alloilla teemaristeilyn ryhmäesiteOman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

 PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.KATSO KAIKKI RYHMÄMATKAEHDOTELMAT