Matkapojat logo Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat

Serenade/Symphony viihde

Serenade/Symphony viihde

Helsinki-Tukholma -reitin viihde

Silja Serenadella ja Silja Symphonylla koet mukavan viihde-elämyksen Starlight-yökerhossa, jossa bändi soittaa kansainvälistä musiikkia. Molemmilla laivoilla trubaduuri viihdyttää pubissa sekä duo/trio & pianisti soittaa live-musiikkia upealla Promenadella. Shoppailet tietysti edullisesti kosmetiikat, makeiset, juomat ja lelut - vaatteista ja asusteista puhumattakaan!

VIIHDETTÄ Silja Symphonylla ja Serenadella


TÄHTIARTISTEJA Helsinki-Tukholma -reitillä
UUTUUS! Iskelmäkeskiviikot Helsinki-Tukholma-reitillä.

Silja Symphonyn ja Silja Serenaden Iskelmäkeskiviikko-lähdöillä Helsingistä Tukholmaan iskelmätähtiä ja juontajana tietysti Hannu Aholaita!

ISKELMÄKESKIVIIKON ARTISTIT

Silja Serenadella: 14.12. Erika Wikman sekä Hurma


SYKSYN UUDET UPEAT MUSIIKKI-SHOWT!


Tributes to Music & Musicals 1.9.-6.11.2022

Syksyllä 1.9.-6.11.2022 Silja Serenadella ja Silja Symphonylla näet Celebration of Musical Theatre -showssa Dance Factory -ryhmän ylistyksen musikaaleille, kuten Mamma Mia, Chicago, Fame ja Saturday Night Fever. Musiikki ja musikaalit heräävät henkiin kun kolme lahjakasta laulajaa ja kuusi huippuenergialla varustettua tanssijaa esittävät pätkiä tunnetuista musikaaleista sekä kuuluisia hittejä. Helsinki-Tukholma-suunnassa alkuillasta Musical Mania ja myöhäisillasta A night at the Musicals -esitys sekä Tukholma-Helsinki-suunnassa Stars of Broadway ja myöhemmin Welcome to Broadway -esitys. Päivä Tukholmassa -risteilyllä Helsingistä näet siis halutessasi kaikkiaan neljä eri esitystä. Valitse sinulle sopivimmat ajat tai nauti kaikista!

Tributes to QUEEN & ABBA 7.11. alkaen

Sija Serenadella 7.11.2022 – 18.1.2023
Silja Symphonylla 7.11.2022 – 2.2.2023
Silja Serenaden ja Silja Symphonyn Starlight-yökerhossa koetaan upeat musiikkitribuutit! Helsinki–Tukholma-suunnassa QUEEN – The Game of Love ja Tukholma–Helsinki-suunnassa ABBA – Thank You for the Music. Esityksiä on kaksi illassa, klo 19.30 ja klo 21.00, kesto n. 45 minuuttia. Varmista jo nyt paikkasi huikeisiin esityksiin! Esityksiin on saatavilla Premium-paikkoja tarjoilupaketeilla, joista voit olla yhteydessä myyntipalveluumme 010 2323 200.Mikä on Hack On Deck?

Interaktiivinen seikkailupeli laivassa. Löydä piilotetut asemat! Syötä salaiset koodit! Hakkeroi, hajota, chattaa, ratkaise ja pelaa loppuun asti! Et voi kokeilla tätä kotona! 16-vuotias hakkeri tarvitsee apuasi, mutta niin myös häntä jahtaava agentti. Vain sinä voit auttaa heitä ja päättää, keneen voit luottaa. Se ei ole niin yksinkertaista kuin luulet. Löydät piilotettuja palvelimia, hakkeroidut salaisiin tietokantoihin, taistelet tietokoneviruksia vastaan ja asetat ansoja. Ja tarinan loppu… no, se riippuu sinusta!VARAA PÄIVÄ TUKHOLMASSA -RISTEILY SILJALLAKATSO KAIKKIEN LAIVOJEN VIIHDE >>KATSO KAIKKI RISTEILYT >>Esiintyjät sitoumuksetta.