Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Serenade/Symphony viihde

Serenade/Symphony viihde

Päivä Tukholmassa

Itämeren ainoat kävelykadut löytyvät Silja Serenadelta ja Silja Symphonylta. Upea ja avara Promenade on laivojen sykkivä sydän, jonka varrelta löytyy elämyksiä kaikille aisteille. Päivä Tukholmassa -risteilyllä ehdit kokea kaksi iltaa upeilla Valkoisilla Laivoilla ja viettää tapahtumarikkaan päivän Tukholmassa. Varaa risteily Silja Serenadelle/Symphonylle tästäSyksyn 2020 viihde laivoilla päivittyy sitä mukaa kun laivayhtiöt julkaisevat tietojaan.Silja Serenade

Silja Serenaden viihteestä vastaavat upeat bändit ja esiintyjät joka ilta. Alkuillasta voit nauttia promenade-kävelykadulla pianistin tai DJ:n ja saksofonistin sekä jazz-tyylisen trion lempeistä rytmeistä ja suunnata myöhemmin laivan pubiin kuuntelemaan trubaduurimme energistä hittikimaraa. Myöhemmin illalla onkin aika siirtyä yökerhon parketille kansainvälisten tanssibändien tahdittamana ja jatkaa iltaa diskossa loistavien hittien rytmiin. Illan pääshow tarjoaa aina vauhdikkaan kokemuksen musiikin ja tanssijoiden avulla.


Silja Symphony

Upeat bändit ja esiintyjät vastaavat Silja Symphonyn viihteestä joka ilta. Aloita ilta nauttien pianistin tai DJ:n ja saksofonistin sekä jazz-tyylisen trion lempeistä rytmeistä Promenade-kävelykadulla ja suuntaa myöhemmin laivan pubiin kuuntelemaan trubaduurimme energistä hittikimaraa. Myöhemmin illalla kansainväliset tanssibändit soittavat yökerhossa ja diskossa kuullaan tämän päivän hittejä ja eilispäivän klassikoita. Kausittain vaihtuva illan pääshow Starlight-yökerhossa tarjoaa taidokkaita tanssijoita ja laulajia.

Harri Hylje ja Muumi Helsinki-Tukholma-linjalla

Ihastuttavat maskotit Harri Hylje ja Muumi seikkailevat kaikkien iloksi Silja Serenadella ja Silja Symphonylla viikonloppuisin (perjantai-lähdöillä Helsingistä ja lauantaisin menomatkalla Helsingistä Tukholmaan) sekä koulujen loma-aikoina. Lisäksi alkuperäiset Muumi-animaatiot näkyvät hytti- ja leikkinurkkaus-TV:stä. Lisäksi teinit voivat osallistua jännittävään pakopeliin!


Lasten Festarit

Lasten Festarit -risteilyillä Helsingistä taas kesän jälkeen on lapsille paljon hauskaa ohjelmaa. Mukana lasten suosikkiesiintyjä, Hevisaurus, ja lisäksi laivojen leikkihuoneista löytyvät pelit ja pallomeret ja lapsia viihdyttävät ammattitaitoiset leikinohjaajat. Tule myös halaamaan ihanan pehmoista Harri Hyljettä, joka on mukana menossa.


Varaa Päivä Tukholmassa -risteily

Varaa risteily Silja Serenadelle/Symphonylle tästäKATSO KAIKKIEN LAIVOJEN VIIHDE >>Esiintyjät sitoumuksetta.