Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Tulimeri -risteily Turusta

Silja Baltic Princess

Tulimeri -risteily Turusta

Lähtöpäivät:

19.1.2024

Matkan kesto:

22h

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Risteily tällä hetkellä loppuunmyyty! Jos haluat jäädä jonotuslistalle, laitahan viestiä tulimeri@matkapojat.fiViihdettä ja asiaa kaikille pelastusalalla toimiville!

Tulimeri on kaikkien palokuntalaisten yhteinen vuoden aloitustapahtuma. Risteily on tarkoitettu niin vapaaehtoisille, kuin päätoimisillekin pelastusalalla toimiville. Tulimeren ohjelma on aina sisältänyt viihdettä, niin tähtiartistien kuin palokuntalaisten itse toteuttamana sekä sopivassa suhteessa myös asiaa luentojen tms. muodossa.


Tulimeri jo vuodesta 1998

Tulimeri-risteilyä on järjestetty vuodesta 1998. Risteily perustuu entisen Turun ja Porin läänin alueen palokuntien nuorisotyöntekijöiden vuosittaiseen alkuvuoden risteilytapahtumaan 1970- ja 1980-lukujen vaihteesta alkaen. Ensimmäisiä risteilijöitä olivat Rauman alueen nuorisotyöntekijät. 1990-luvulla risteilystä pikkuhiljaa tuli kaikkien palokunnassa toimivien risteily ja vuonna 1998 risteily muuttui valtakunnalliseksi ja sai nimen Tulimeri.


Edullisesti matkaan

VR:llä on nykyään olemassa erilaisia tarjouksia mm. säästölippuja. ”Säästölippu on kaikille edullisin lippu. Niitä on myynnissä vain rajoitettu määrä, eikä niistä myönnetä alennuksia. Säästölippu sopii erityisesti sinulle, joka voit valita matkustusajankohtasi joustavasti. Säästöliput tulevat myyntiin 60 vuorokautta ennen matkaa.”


Hinnasto

Voit tutustua tarkempaan hinnastoon tästä.

Uutta 2024: Merenkulun päästökaupan vaikutukset Tallink-konserniin ja päästölisämaksu

Varustamoiden on ostettava päästöoikeuksia 1.1.2024 alkaen merimatkoilla syntyneisiin päästöihin ja samalla investoitava merkittävästi teknologioihin ja polttoaineisiin, joiden avulla päästöjä voidaan vähentää. Siksi onkin selvää, että varustamot eivät yksin pysty maksamaan kaikkia kustannuksia ja osa kustannuksista on siirrettävä asiakkaille. Kun avaamme vuoden 2024 matkat varattaviksi 13.6.2023, kaikissa sen jälkeen vuodelle 2024 tehtävissä matkustajavarauksissa on uusi lisämaksu. Lue lisää: https://fi.tallink.com/polttoainelisamaksu


 

Tulimeri 2024 -risteilyllä polttoainelisämaksun suuruus on 6eur/hlö ja päästölisämaksun 2eur/hlö eli yhteensä 8eur/hlö.


Varaukset

Voit tehdä varauksen suoraan myös Miia Pakkanen p. 010 2323 410. Miia vastaa Tulimeri -risteilyn järjestelyistä Matkapojissa. Varauksen voi tehdä myös sähköpostilla tulimeri@matkapojat.fi tai myyntipalvelun numerossa p. 010 2323 200.


Tulimeren virallinen sivu https://www.lspel.fi/tulimeri/
Osa kuvista: ©Tulimeri

Hintaan sisältyy

 • Risteily valitussa hyttiluokassa
 • Tulimeri -erikoisohjelma

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Turku, Silja terminaali

Kapellskär

HUOM lähdöllä on erikoisaikataulu (ajat ovat paikallista aikaa)

Turku Kapellskär
18:30 06:10
16:30 07:10

Lisämaksulliset palvelut

Meriaamiainen

Lounas

Illallinen

Ostosraha

Drinkkikuponki

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Turku - Kapellskär

Maihinnousukortit jaetaan tilausvahvistusta/osanottajatodistusta vastaan Silja Linen Turun terminaalista klo 16:00 - 18:00. Huom laivaan nousu päättyy klo 18:10.

Laivan lähtöaika Turusta on klo 18:30

2. matkapäivä, Kapellskär – Turku

Laiva on Kapellskärissä klo 06:10-07:10 Ruotsin aikaa. Laivasta ei ole maihinnousu-mahdollisuutta.


Laiva saapuu takaisin Turkuun klo 16:30

Laivan esittely

Silja Baltic Princess

Grande Buffet

Herkuttele sydämesi kyllyydestä ja valitset itse omat suosikkiherkkusi. Grande Buffetissa on useampia ruokapisteitä, esim. antipasto-tori, vihannestori, kalatori jne. Samaan buffet-hintaan nautit myös juomista (olut, puna- ja valkoviini sekä virvoitusjuomat).

Ravintolat

Baltic Princessillä on Grande Buffetin lisäksi neljä erilaista tasokasta ravintolaa: Grill Housen ruokalistalta löydät lihanystävien herkut, mm. hampurilaiset ja mehevät pihvit. Italialaisessa Tavolàta-ravintolassa maistelet ihania italialaisia herkku-annoksia, listalla mm. maukkaita pizzoja. Nauti Happy Lobsterissa tasokkaista kala- ja äyriäisherkuista merellisessä tunnelmassa kaikessa rauhassa. Fast Lane -ravintolasta saat sekä kahvilatuotteita että lämmintä ruokaa nopeasti ja vaivattomasti.

Ostokset

Baltic Princessillä on viisi erilaista myymälää täynnä hyviä tarjouksia ja kotiinvietävää: Tax Free Shop on suuri täyden valikoiman myymälä, josta saat kotiinviemisiksi niin väkevät alkoholijuomat, viinit, oluet, makeiset kuin elintarvikkeetkin. Savukkeet ja muut tupakkatuotteet myydään Tax Free Shopin vieressä sijaitsevassa Tobacco-myymälässä. Baltic Princessin parfyymimyymälä Cosmetic Boutiquesta löydät tunnetuimmat parfyymi-, kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteiden laatumerkit. Gift & Toys -myymälästä löydät lahjatavaroita, lasten leluja, matkamuistoja ja vaikka mitä. Uudistutetussa Fashion Street - myymälässä muodinnälkäiset pääsevät nauttimaan entistä laajemmasta valikoimasta ja tilasta!

Viihde

Baltic Princess on Itämeren menevin lomakohde, joka tarjoaa uutta koettavaa viikon jokaisena päivänä. Huippuesiintyjistä, musiikista, tanssista ja uusista elämyksistä nautitaan laivalla lähes kellon ympäri.


Baarit

Täyteläisten oluiden ja raikkaiden siidereiden olohuoneessa viihdyt varmasti! Laivalta löytyy monta erilaista baaria: Lämminhenkisen Sea Pubin laajasta valikoimasta löydät parhaimmat merkit ja rennon tunnelman. Trubaduuri viihdyttää elävällä musiikilla. Tyylikkäässä Piano Barissa nautit aperitiivit tai kahvi avecit. Piano Bar on myös loistava vaihtoehto viettää iltaa rauhassa pianomusiikkia kuunnellen. Iskelmä Baarissa voit näyttää laulutaitosi karaokessa tai pyörähdellä parketilla. Upeasti sisustettu baari on hyvän iskelmämusiikin tyyssija, jossa tarjoillaan tietenkin myös maistuvia juomia.

Yökerhot

Klubissa tanssit aamuun saakka parhaimpien hittien tahdissa. Tanssilattian kuumasta sykkeestä on helppo suunnata hetkeksi hengähtämään raikkaaseen meri-ilmaan peräkannen terassille.

Lapsille

Leikkimaailma Silja Landissa voit sukeltaa pallomereen, leikkiä, piirtää tai pelata Playstation videopelejä. Lisäksi interaktiivinen iWall -peliseinä tarjoaa elämyksiä kaiken ikäisille. Hauskaa saa pitää muistaen, että lapset ovat leikkihuoneessakin vanhempiensa vastuulla. Baltic Princessillä seikkailee päivittäin lasten suosikki Harri Hyljemaskottimme ja Muumi-animaatiot näkyvät hytti-TV:stä.

Hyvän olon palvelut

Baltic Princessillä on aikaa rentoutua. Laivan saunaosaston löylyt kutsuvat joka ilta. Baltic Princessin saunaosastolta löytyy uima-allas sekä pieni lastenallas. Sauna lisämaksusta.

Kokoustilat

Baltic Princessin kokousosasto tarjoaa käyttöösi yhdeksän erilaista tilaa ja kaikkiaan 450 kokouspaikkaa aulatiloineen. Suurimpaan tilaan saadaan asianmukaiset tilat peräti 324 kokousvieraalle. Varustetasoltaan kokousosasto pystyy tarjoamaan viimeisintä tekniikkaa, kaikkea sitä, mitä vaaditaan onnistuneelta kokoukselta.
Kuva
Kuva
Kuva

Hytit

Kuva hytistä

A-premium hytti

Ikkunallinen hytti 1-2 henkilölle

 • 9 m2
 • Parivuode
 • Kansilla 8-9
Kuva hytistä

A2-hytti

Ikkunallinen hytti 1-2 henkilölle

 • 9-10 m2
 • Kansilla 5 ja 8-9
Kuva hytistä

A4-hytti

Ikkunallinen hytti 1-4 henkilölle

 • 9-10 m2
 • Kannella 5
Kuva hytistä

B2-hytti

Ikkunaton hytti 1-2 henkilölle

 • 9 m2
 • Kansilla 5 ja 8-9
Kuva hytistä

B4-hytti

Ikkunaton hytti 1-4 hengelle

 • 9 m2
 • Kansilla 5 ja 8-9
Kuva hytistä

E2-hytti

Ikkunaton hytti 1-2 henkilölle

 • 9 m2
 • Sijainnin vuoksi hyttiin saattaa kantautua melua
Kuva hytistä

E4-hytti

Ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • 9 m2
 • Sijainnin vuoksi hyttiin saattaa kantautua melua
Kuva hytistä

A4A-hytti (allergia)

Erikoishytti

 • Ikkunallinen allergia-hytti kahdelle tai neljälle henkilölle.
 • Kannella 5
 • Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Sisustuksessa käytetty allergikoille soveltuvia materiaaleja.
Kuva hytistä

B4A-hytti (allergia)

Erikoishytti

 • Ikkunaton allergia-hytti kahdelle tai neljälle henkilölle.
 • Kannella 5
 • Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Sisustuksessa käytetty allergikoille soveltuvia materiaaleja.
Kuva hytistä

Harri Hylje perhehytti

Harri Hylje -teemalla sisustetussa ikkunallisessa perhehytissä viihdytään varmasti. Kaksi väliovellista hyttiä yhdistettynä toisiinsa perhehytiksi.

 • Kaikki perhehytit ovat ikkunallisia hyttejä. Neljän hengen hytit ovat 4 hengen lapsiperheille (vähintään 2 lasta). Hytit sijaitsevat kannella 5. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Kuva on viitteellinen ja leluja voit ostaa laivan myymälästä.

Tärkeää tietää

Huomioitavaksi

 

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.