Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Hotellit Tallinnassa

Hotellit Tallinnassa

Tallinnassa majoitut mukavasti ja aina hyvään hintaan. Matkapoikien laajasta hotellivalikoimasta löydät vaihtoehdot niin huippuedulliseen majoittumiseen kuin luksusluokankin yöpymiseen. Kaikki hotellimatkamme sisältävät yöpymisen ja hotelliaamiaisen lisäksi laivamatkat Helsingistä Tallinnaan ja takaisin. Perillä Tallinnassa voit siirtyä satamasta hotelliin ilmaisella hotellikuljetuksellamme, jonka tarjoamme asiakkaillemme. Löydä helposti sopivin yhden, kahden tai kolmen yön majoitus  suosikkihotelliemme joukosta tai selaa koko valikoimaa. Tervetuloa hotellimatkalle Tallinnaan!Asiakkaidemme suosikkihotellit

Kun haluat onnistua hotellivalinnassasi, kannattaa tutustua asiakkaidemme suosikkihotelleihin Tallinnassa. Asiakkaidemme eniten suosimia valintoja ovat olleet Original Sokos Hotelli Viru, Hotelli Nordic Forum, Tallink Spa Hotell, Hestia Hotel Europa, Hotel Metropol, Hestia Hotel Seaport, Tallink City Hotell sekä Tallink Express Hotell. Tutustu ja löydä oma suosikkisi. Hotellivalikoimaa pääset tarkemmin selaamaan kunkin matkatuotteen Hotellit-välilehdykältä.

Uusia, hyvätasoisia hotelleja lisätty valikoimiimme

Luksushotelli Radisson Collection Hotel Tallinn ⭐⭐⭐⭐⭐+

Uusi hyvätasoinen L´Embitu Hotel ⭐⭐⭐⭐

Moderni L´Ermitage Hotel ⭐⭐⭐⭐ 
Jälleen valikoimissamme Go Hotel Shnelli ⭐⭐⭐


Tekemistä Tallinnassa

Tallinna uudistuu jatkuvasti ja tarjoaa alati uutta nähtävää ja koettavaa - houkuttelevia makuelämyksiä ja tasokkaita ravintoloita, tunnelmallisia kahviloita, hyviä shoppailumahdollisuuksia sekä kulttuuria ja puuhaa koko perheen kesken. Suunnittele Tallinnan lomasi jo etukäteen ja nappaa ajankohtaiset vinkit! Usko pois - Tallinna on suosikkimaineensa veroinen!

Varaa hotellimatka Tallinnaan

Omalla autolla Tallinnaan - hyödynnä etu!

Hyödynnä ilmainen parkkipaikka Tallinnan keskustassa! Tarjoamme hotellimatka-asiakkaillemme ilmaisen vartioidun parkkipaikan Tallinnassa. Autoparkki sijaitsee Tallinnassa Super Alkon parkkipaikalla osoitteessa Lootsi 6. Portit ovat avoinna klo 09:30-20:00. Kun olet parkkeerannut, käy Super Alkon kassalla näyttämässä Matkapoikien varausvahvistusta ja kerro auton rekisterinumero. Ilmainen autoparkki on voimassa max. 3 vuorokautta. Voit käyttää autoa matkan aikana vapaasti porttien ollessa auki.

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat hotellimatkatarjoukset!

TILAA