Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Maisemien aarteita

Kiertomatka Italian Gardajärvelle

Gardajärven lumoa

Lähtöpäivät:

6.9.2021

Matkan kesto:

6 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 1199€

Gardajärven lumoa

alk. 1199 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Gardajärvi, Riva del Garda

Pohjois-Italian kauneimmat maisemat löytyvät ehdottomasti Gardajärven ympäriltä. Kristallinkirkas vesi ja järven ympärillä kohoavat upeat vuoret saa mielen rauhoittumaan. Lähde Gardajärven kauniisiin maisemiin ja täydennä lomasi osallistumalla lisämaksullisille retkille.


Pohjois-Italiassa, Alppien juurella sijaitseva Italian suurin järvi on maisemiltaan postikorttimainen jylhien vuorten ja kristallinkirkkaan veden ansiosta. Järven ympärille sijoittuvat kylät tarjoavat aitoa italialaista kyläelämää. Tällä matkalla majoitumme järven pohjoisosaan, Riva del Gardaan. Teemme Gardajärven kierroksen, jossa järven ympäri kulkeva tie nousee vuoroin ylös vuorille ja takaisin taas järven rantaan. Maisemat ovat niin upeat, että Bond elokuvista 007 Quantum of Solace on kuvattu osittain Gardajärvellä.

Gardajärven ympärillä sijaitsevat kylät ovat kaikki tyyliltään erilaisia. Riva del Garda on alueen suurin kaupunki ja sinne suuntaakin yleensä vesiurheilusta, patikoinnista ja pyöräilystä kiinnostuneet matkustajat. Rivaa kutsutaan myös alueen hienostuneimmaksi kaupungiksi.

 

Venetsia

Adrianmeren rannikolla sijaitseva Venetsia on varmasti maailmankuulu. Se on rakennettu yli 100 saarelle, kaupungissa on yli 350 siltaa ja kulkuneuvoina käytetään veneitä ja vaporettoja (vesibussi). Tällä matkalla on mahdollisuus osallistua lisämaksulliselle retkelle Venetsiaan. Retken aikana pääset pintaa syvemmälle Venetsian salaisuuksiin; näemme tärkemmät nähtävyydet, kuulemme kiehtovaa historiaa ja aikaa jää myös omatoimiselle tutustumiselle tähän mystiseen kaupunkiin.

Bolzano ja Renon

Huhtikuun lähdöllä on mahdollisuus lähteä lisämaksulliselle retkelle Bolzanoon ja Renoniin. Bolzano sijaitsee Etelä-Tirolissa, lähellä Itävallan rajaa. Retken aikana tutustumme Bolzanon keskustaan, jossa myös vapaa-aikaa. Nousemme kaapelihissillä Renonin tasangolle, josta saamme ihailla näkymiä Dolomiiteille ja Etelä-Tirolin alueelle. Renonin ylpeys on vuosituhannen saatossa muovautuneet kivipyramidit. Retken hintaan sisältyy lounas.


Dolomiitit

Dolomiitit on yksi Alppien osa Gardajärven koillispuolella. Dolomiittien jylhien maisemien kerrotaan olevan maailman kauneimpia. Silhuetti vaihtelee korkeista vuorenhuipuista syviin laaksoihin.

Touko- ja syyskuun lähdöillä teemme lisämaksullisen Dolomiittien retken. Retken aikana nousemme Val di Fiemmen ja Val di Fassan laaksoihin, näemme Dolomiittien massiivisimman osan, Marmoladan ja nousemme yli 2km korkeuteen, Passo Pardoille. Retki tarjoaa unohtumattomia maisemia luonnonihmeiden keskellä. 


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.Pidätämme oikeudet muutoksiin.
Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki – Milano – Helsinki Finnairin reittivuorolla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Rivan kävelykierros
  • Laivamatka Gardajärven kierroksella
  • Suomenkielisen paikallisoppaan palvelut
  • Italian turistivero (vuoden 2020 matkoilla)

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa. Italiassa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla. 
Helsinki - Milano 07:50 - 09:55

Milano - Helsinki 19:00 - 22:55

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone, alk. 120€

Retki Venetsiaan

Retki Bolzanoon ja Renoon

Retki Dolomiiteille

Lisämaksulliset retket

Hinta 210 /hlö

Kuva retkestä

Venetsia

Yli sadalle saarelle rakennettu veden ympäröimä Venetsia on tunnettu kanaaleistaan ja karnevaaleistaan. Kaupungissa on yli 350 siltaa ja kulkuneuvoina käytetään ainoastaan veneitä ja vaporettoja (vesibussit). Saavumme veneellä Pyhän Markuksen aukiolle, josta tutustuminne salaisuuksiin alkaa. Näemme mm. yhden maailman tunnelmallisimmista kirkoista, Pyhän Markuksen basilikan sekä Markuksen aukion  muut rakennukset ulkoapäin (mm. Campanile-kellotornin, Maurilaiskellotornin, prokuraattirakennukset, kirjaston ja Palazzo Ducalen). Kierros kesää noin 2 tuntia, jonka jälkeen omaa aikaa esimerkiksi lounaan nauttimiseen. Iltapäivällä paluu Gardajärvelle.
Retki tehdään 3. matkapäivänä.
Retken toteutuminen edellyttää vähintään 10 osallistujaa.

Hinta 125 /hlö

Kuva retkestä

Bolzano ja Renon (sis. lounaan)

Retki vie kohti Etelä-Tirolin sydämessä sijaitsevaan Bolzanon kaupunkia. Täällä kohtaa italialainen ja saksalainen kulttuuri. Teemme pienen kierroksen Bolzanon keskustassa, jonka jälkeen vapaa-aikaa kierrellä esim. kaupungin kuuluisilla markkinoilla sekä ihailla itävaltalaistyylisiä rakennuksia. Mahdollisuus käydä Bolzanon arkeologisessa museossa (omakustanteinen), jossa on kuuluisa ”jäämies”, Ötzi, Alpeilta löydetty yli 5000 v. vanha muumio. Bolzanosta nousemme kaapelihissillä ylös Renonin tasangolle. Ihailemme henkeäsalpaavia näkymiä Dolomiiteille ja Etelä-Tirolin alueelle. Matkaamme vielä tovin pitkin ylätasankoa vanhan junan kyydissä. Nautimme lounaan paikallisessa tirolilaistyylisessä ravintolassa. Renonin ylpeys ovat vuosituhansien saatossa muovautuneet kivipyramidit.

Retki tehdään 20.4.20 lähdöllä, 5. matkapäivänä.

Hinta 110 /hlö

Kuva retkestä

Dolomiitit

Teemme retken kohti mahtavia vuorimaisemia ja viehättäviä vuoristokyliä. Retken alkutaipaleella näemme bussista mm. Loppiojärven ja vehreän Valle di Grestan sekä reitin varrella myös monta mahtavaa linnaa, ns. Pirunpellon, Rovereton kaupungin ja Trenton. Pysähdymme Oran kylässä, jonka jälkeen alkaa huima nousu kohti Val di Fassan laaksoa. Mitä ylemmäksi nousemme sitä upeimmiksi käyvät maisemat. Ohitamme Cavalesen ja Tereson kylät, samoin Predazzon kylän. joka on kuuluisa Marcialonga-hiihtokilpailuista.Näemme myös Val di Fassan laakson, jonka jälkeen kohoaa massiivisin Dolomiittivuori, Marmolada. Pidämme valokuvaustauon Moenan kylässä, Rosengarten-Catinaccio -vuoriryhmän lähellä. Käymme myös Passo Pordoissa, jossa hetki omaa aikaa. Paluu alaspäin, jonka aikana pysähdymme kauniista puutöistään tutussa Salvagardenin kylässä sekä Ortisein kylässä. Illaksi paluu hotelliimme.
Retki tehdään 18.5. ja 14.9. lähdöllä, 5. matkapäivänä.
Retken toteutuminen edellyttää vähintään 10 osallistujaa.

Asiakkaat suosittelevat

Hotelli oli hyvä ja palvelu ystävällistä. Opas oli erinomainen, kiitokset hänelle.

Upeat, mielenkiintoiset kohteet.

Paikallinen opas oli erinomainen! Loistavat faktatiedot, täydellinen italian taito, iloinen olemus, joustava ja turvallinen tilanteiden hallinta.

Lisämaksullisten retkien sisältö oli mielenkiintoinen.

Retket hyviä ja opas erinomainen.

Kokonaisuus hyvä, opas aivan erinomainen!

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki-Milano-Gardajärvi

Finnairin aamulento Helsingistä Milanoon, jonne saavumme noin klo 10:00 aikaan. Bussi sekä suomenkielinen paikallisopas ovat ryhmää vastassa kentällä. Lähdemme kohti Rivaa, jonne ajomatka kestää noin 3-3,5 tuntia. Pidämme matkalla lounastauon kahvilassa, josta jokainen voi ostaa mieleistään pientä purtavaa. Majoittuminen hotelliin. Hetken levähdys, jonka jälkeen pieni kävelykierros Rivassa. Pikkukaupungin sydän tulee tutuksi, näemme venetsialaisten rakentamat palatsit, Rocca-linnoituksen ja kauniin pääaukion. Opas kertoo ostos- ja ruokailupaikoista. Ilta omatoiminen.

Yöpyminen: Ambassador Suite Hotel (huhti- ja toukokuu), Hotel Campagnola (syyskuu)

2. matkapäivä, Gardajärvi

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen teemme Gardajärven kierroksen. Kierrämme tämän Italian suurimman järven ajaen ensin itäistä Gardasanaa eli oliivirivieraa pitkin. Nimensä mukaisesti tällä puolella järveä kasvaa tuhansittain oliivipuita. Ohitamme Malcesinen kylän, jota mahtava Monte Baldo vuori vartioi. Ensimmäinen pysähdys on Gardan kaupungissa, jossa teemme pienen kävelykierroksen keskustassa ja rantakadulla. Hetki vapaa-aikaa nauttia vaikkapa cappucinot. Jatkamme matkaa järven eteläisempään osaan, Sirmioneen. Sirmione on Gardajärven helmi ja tunnettu kuumista lähteistään. Sirmionen niemenkärki on mitä kaunein, jonka vanhaa keskustaa vartioi Scala-suvun linna. Mahdollisuus nauttia omatoiminen lounas tai nauttia jäätelöä kapeilla pikkukaduilla kävellen.
Sirmionesta lähdemme laivalla Salòn kaupunkiin. Matkalla ihastelemme sametinsinistä järveä ja sen ympärillä olevia kyliä. Salòsta ajamme läntistä järvenrantatietä, sitruunarivieraa pitkin kohti järven pohjoisosaa. Pysähdymme viehättävässä Limonen pikkukylässä, joka on tunnettu sitruunapuutarhoistaan. Paluu Rivaan, jossa ilta omatoiminen.
Yöpyminen: Ambassador Suite Hotel (huhti- ja toukokuu), Hotel Campagnola (syyskuu)

3. matkapäivä, lisämaksullinen retki Venetsiaan

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen omatoiminen päivä Gardajärvellä.
Voit myös osallistua lisämaksulliselle retkelle Venetsiaan (retken toteutuminen edellyttää vähintään 10 osallistujaa). Aamiaisen jälkeen lähdemme kohti Venetsiaa. Yli sadalle saarelle rakennettu veden ympäröimä Venetsia on tunnettu kanaaleistaan ja karnevaaleistaan. Kaupungissa on yli 350 siltaa ja kulkuneuvoina käytetään ainoastaan veneitä ja vaporettoja (vesibussit). Saavumme veneellä Pyhän Markuksen aukiolle, josta tutustuminne salaisuuksiin alkaa. Näemme mm. yhden maailman tunnelmallisimmista kirkoista, Pyhän Markuksen basilikan sekä Markuksen aukion  muut rakennukset ulkoapäin (mm. Campanile-kellotornin, Maurilaiskellotornin, prokuraattirakennukset, kirjaston ja Palazzo Ducalen). Kierros kesää noin 2 tuntia, jonka jälkeen omaa aikaa esimerkiksi lounaan nauttimiseen. Iltapäivällä lähdemme takaisin kohti Gardajärveä, jossa ilta omatoiminen.

Yöpyminen: Ambassador Suite Hotel (huhti- ja toukokuu), Hotel Campagnola (syyskuu)

4. matkapäivä, Gardajärvi

Aamiainen hotellissa. Omatoiminen päivä Gardajärvellä.

Yöpyminen: Ambassador Suite Hotel (huhti- ja toukokuu), Hotel Campagnola (syyskuu)

5. matkapäivä, retki Bolzanoon ja Renoniin (huhtikuu)

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen omatoiminen päivä Gardajärvellä. Huhtikuun lähdöllä voit myös osallistua lisämaksulliselle retkelle Bolzanoon ja Renoniin (Ritten). Kokopäiväretki lähtee aamiaisen jälkeen kohti Etelä-Tirolin sydämessä sijaitsevaan Bolzanon kaupunkiin. Täällä kohtaa italialainen ja saksalainen kulttuuri. Teemme pienen kierroksen Bolzanon keskustassa, jonka jälkeen vapaa-aikaa kierrellä esim. kaupungin kuuluisilla markkinoilla sekä ihailla itävaltalaistyylisiä rakennuksia. Mahdollisuus käydä Bolzanon arkeologisessa museossa (omakustanteinen), jossa on kuuluisa ”jäämies”, Ötzi, Alpeilta löydetty yli 5000 v. vanha muumio. Bolzanosta nousemme kaapelihissillä ylös Renonin tasangolle. Ihailemme henkeäsalpaavia näkymiä Dolomiiteille ja Etelä-Tirolin alueelle. Matkaamme vielä tovin pitkin ylätasankoa vanhan junan kyydissä. Nautimme lounaan paikallisessa tirolilaistyylisessä ravintolassa. Renonin ylpeys ovat vuosituhansien saatossa muovautuneet kivipyramidit, jonne ravintolasta on pieni kävelymatka. Paluumatka taittuu bussikyydillä.

Yöpyminen: Ambassador Suite Hotel (huhti- ja toukokuu), Hotel Campagnola (syyskuu)


5. matkapäivä, retki Dolomiiteille (touko-ja syyskuu)

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen omatoiminen päivä Gardajärvellä. Touko- ja syyskuun lähdöillä voit myös osallistua lisämaksulliselle retkelle Dolomiiteille. Aamiaisen jälkeen lähdemme kohti upeita vuorimaisemia ja vuoristokyliä. Näemme mm. Loppiojärven ja Valle di Grestan sekä upeita linnoja, Pirunpellon, Rovereton kaupungin ja Trenton. Pysähdymme Oran kylässä, jonka jälkeen nousemme ylös Val di Fiemmen laaksoon. Ohitamme Cavalesen, Tereson sekä Predazzon kylät ja jatkamme matkaa Val di Fassan laaksoon. Näemme Dolomiittien mahtavimman vuoren, Marmoladan. Upeiden kylien jälkeen nousemme 2km korkeuteen Passo Pordoihin, jossa omatoiminen lounastauko upeissa maisemissa. Iltapäivällä pysähdys vielä Ortisein kylässä, josta pikkuhiljaa laskemme alaspäin nähden matkan varrella kauniita linnoja ja laaksoja. Gardajärelle saavumme n. klo 19. Hyvät kengät mukaan!
Yöpyminen: Ambassador Suite Hotel (huhti- ja toukokuu), Hotel Campagnola (syyskuu)

6. matkapäivä, Gardajärvi-Milano-Helsinki

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen huoneiden luovutus. Matkatavarat voi jättää hotellin säilöön ja nauttia vielä Gardajärven tunnelmasta. Iltapäivällä lähdemme kohti Milanon lentokenttää. Finnairin lento lähtee klo 19:00 kohti Helsinkiä, jonne saavulle klo 22:55.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.