Matkapojat logo Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Viking Line

Päiväkokous Helsinki-Tallinna

Päiväkokous Helsinki-Tallinna Viking XPRS

Lähtöpäivät:

lähdöt päivittäin

Matkan kesto:

9 h

Hinta:

alk./hlö 43€

Päiväkokous Tallinnaan

alk. 43€ /hlö

Matkan esittely

Päiväkokous Helsinki-Tallinna Viking XPRS

Tallinnassa voi nousta pariksi tunniksi maihin tai tarvittaessa risteilyn koko 9 tuntia voi käyttää kokoukseen tai muuhun viihtymiseen laivalla. Voit yhdistää kokouspakettiin maukkaat kahvitarjoilut, pöytiin tarjoiltavan ryhmämenun tai vaikka yksityisen VIP Shoppingin merimyymälässä ja tee kokousmatkasta ryhmällesi ikimuistoinen. Kauttamme on saatavilla myös parin tunnin retkivaihtoehtoja Tallinnassa. 


Viking XPRS:n kokoustilat ovat laadukkaat ja modernit. Merinäkymät kaikista kokoustiloista, loistavat oheispalvelut sekä rauhallinen sijainti laivalla pitävät huolen siitä, että kokouspäivänne sujuu ilman huolen häivää. Reittimatkalla kokousta voi jatkaa laivalla klo 17 asti ja Tallinnan päässä kokouksen voi aloittaa jo klo 15.


8 kokoustilaa käytettävissä 12–200 henkilölle ja kokonaiskapasiteetti 224 henkilöä. Suurin yksittäinen kokoustila 88 henkilölle, yhdistelmällä jopa 200 henkilölle.

alk./hlö 43€


Tähtiartistit keskiviikkoisin 

Vipattaako tanssijalka? Keskiviikkoisin laivalla esiintyy suomalainen tanssiartisti tai -orkesteri sekä meno- että paluumatkalla. Artisteja löytyy jokaiseen makuun – perinteisestä tanssimusiikista menevämpään iskelmään!


Ryhmäetu

Määrätyillä lähdöillä on ryhmän koosta riippuen lisäetuja, kysy lisää!


Soita ryhmämyyntiimme p. 010 2323 440 tai lähetä viestiä ryhmat@matkapojat.fiPyydä ryhmätarjous >KAIKKI KOKOUSMATKAT >

Hintaan sisältyy

  • Viking XPRS:n päiväristeily Helsingistä Tallinnaan
  • Brunssibuffet ruokajuomineen menomatkalla tai The Buffet ruokajuomineen paluumatkalla
  • Kokoustila 2,5 tunniksi
  • Kokouskahvit ja hedelmät

Lisämaksusta

  • Tilausajokuljetus satamaan
  • Hytti laivalla
  • Pidempi kokousaika laivalla
  • Retket Tallinnassa

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

HUOM! Aikataulut vaihtelevat kausien mukaan.

Helsinki, Katajanokka
Tallinna, A-terminaali

Helsinki Tallinna
10:30 13:00 Viking XPRS
19:30 17:00 Viking XPRS

Lisämaksulliset palvelut

Laskutus/ rahaliikenteen hoito

Tarvittaessa oma ilmoittautumissivu

Palvelut kohteissa ja kuljetukset

Oma lähtöselvitys satamassa

Varustamon ryhmäedut

Laivan esittely

Viking XPRS

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Viking XPRS:n Wine & Dine à la carte -ravintolasta saat maukkaita annoksia – sekä pieneen että isoon nälkään. Listalla on sekä klassikoita että koko joukko muita herkullisia annoksia. Ravintola Blue Delin valikoimaan kuuluu kevyitä ruokia kuten salaatteja, voileipiä ja täytettyjä panineja sekä reiluja pääruokia suoraan grillistä. 

Red Rose Bar Caféssa voit aloittaa päivän nauttimalla merelle avautuvasta panoraamanäköalasta. Lapsille leikkihuone pallomerineen sekä pelihuone. Robert’s Coffee -kahvilassa tarjoillaan erilaisia kahveja aivan kuin Italiassa: espressoa, caffè lattea ja cappucinoa. 

Ostokset

Merkkituotteiden merelliset hinnat ovat aina houkuttelevia ja Viking XPRS:llä ostosten tekeminen on keskeisellä sijalla. Shopping World -myymälässä on tarjolla kaikkea mahdollista, niin ranskalaisia viinejä, hajuvesiä kuin naisten ja miesten kosmetiikkaakin.

BaaritViking’s Inn on perinteinen ja lämpimän viihtyisä pubi – loistava paikka iloiseen seuranpitoon. Suuri valikoima oluita sekä perinteisiä pubiruokia.
Kuva
Kuva
Kuva